FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
. . . .kad mi neko kaže da sam negativan. . .Hoćel ko do petka ostat 

Makar nas je on ispostovao.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Shvatite da Sarajevo nema dugovanja i ima veci budzet. Postaju kao GNK Dinamo HNL-u.
P.S. Kostic je odbio Partizan.
@Tuzlak

Zadnja izmjena: DoeTz, dana/u 08 jun 2016, 14:25, ukupno mijenjano 1 put.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
bilo bi dobro da je sigurno i to da on ostajeDoeTz je napisao/la:Makar nas je on ispostovao.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Shvatite da Sarajevo nema dugovanja i ima veci budzet. Postaju kao GNK Dinamo HNL-u.
P.S. Kostic je odbio Partizan.

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:O Husrefee sve ti ****!

-
- Moderator
- Kontakt:
Citiram navijača jednog "Pazite se sa Nigerijcima, da ne bude ono, tresla se gora a rodio se miš".
Šta se dešava? Prošli prelazni rok plaćen sa DVIJE TITULE IZGUBLJENE. Ovaj prelazni rok, ponavljanje priče?
Šta se dešava? Prošli prelazni rok plaćen sa DVIJE TITULE IZGUBLJENE. Ovaj prelazni rok, ponavljanje priče?
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Kontakt:
Koji ste vi mentoli
Kostic nije imao nikakvog konatka sa Sarajevom a da ode tamo
ostaje Kole

Kostic nije imao nikakvog konatka sa Sarajevom a da ode tamo

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Baš bi bez njeg im'o ovakvu ekipu i ovakvu igru.tuzlak1987 je napisao/la: O Husrefee sve ti ****!
Joj jesmo glup narod, otišla 3 igrača i kolektivna histerija.

kuknjava
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
tuzlak1987 je napisao/la:O Husrefee sve ti ****!

Žao mi Pere k'o brata rođenog.

Moraće baš dobre igrače pazariti ako planiraju sanirati ovu katastrofu.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
350 000 treba svaki mjesec za plate i reprogram. To je godisnje 4200000.
A svima puna usta slobode i ovaj sto nabija. Daj jarane ti svoju lovu a nije tvoje. Anđelko mu naso bolji arazman i sta sad. Ma naj bolje da sutrs cojek kaze povlacim se pa će velez bit mala beba za nas. A onda 80% ovih neznaluca ovdje ce oformit fb profil pidrsks za azmira itd. Ma ko vas j... Odo ja u francusku gledat Belgija-Italija.
A svima puna usta slobode i ovaj sto nabija. Daj jarane ti svoju lovu a nije tvoje. Anđelko mu naso bolji arazman i sta sad. Ma naj bolje da sutrs cojek kaze povlacim se pa će velez bit mala beba za nas. A onda 80% ovih neznaluca ovdje ce oformit fb profil pidrsks za azmira itd. Ma ko vas j... Odo ja u francusku gledat Belgija-Italija.
Nema para...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
-
- Kontakt:
Odbio za platu ko kod nas sto ima, za 500 KM vise eto ga u sutra u Sarajevo.Agamemnon je napisao/la:Kostic je prosle sedmice odbio Sarajevo.
Vi se nervirajte, ja odoh na jezero cugati hladnu pivu
Valja nama za Slobodu navijati i nakon ovog prelaznog roka, tako da se ne treba previše uzbudjivati. Lijep pozdrav Slobodasima.

Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
Azmire odlazi, gdje'š pustit igrače koje ti plaćaš, kako te nije sramota?!?!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Kako proci prvo pretkolo? Raspustis pola tima, dodas par camuga i molis Boga da izvuces neke tarabe 

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
- Kontakt:
Sramota velika! Azmire sram te moze biti! kuknjava kuknjavawobly92 je napisao/la:Azmire odlazi, gdje'š pustit igrače koje ti plaćaš, kako te nije sramota?!?!

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Imal sta nova vezano za sponzore i ev.investitore.Bojim se da nas je reprogram ozbiljno unazadio u organizacijskom smislu gdje smo dobro poceli ali uveliko stangiramo(manjak strucnog kadra tj. dva covjeka), pa nije valjda dan prije okupljanja da se razgovara s igracima oko produzenja 
Nadam se pozitivnim stvarima sutra na pressu

Nadam se pozitivnim stvarima sutra na pressu

Zadnja izmjena: guillermo, dana/u 08 jun 2016, 14:34, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.