FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la JoseMourinho » 18 jul 2014, 14:49

Ajax je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:
Ajax je napisao/la: Najlaksi moguci protivnik :thumbup: :thumbup:
Po cemu?
Gledao sam ih juce. Nista posebno, Sarajevo ima bolje igrace. Kao sto sam rekao fali vam samo klasicni gol igrac. Sve drugo od igraca, taktike, stila igre. Sve imate. A cak i ovakvi ako izbacite Norvezane imate minimalno 50% sanse protiv Grka. Da izbacite Norvezane su vam sane 30% ako opet krene sa istom ekipom. Ako krene samo sa Krstom u napadu i Stojcevom iza njega sanse su vam vece.
Ako može samo da mi kažeš gdje si ih gledo i protiv koga??? Trening neki njihov izmedju sebe sto su igrali ili??

sarajlija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sarajlija » 18 jul 2014, 14:53

Blago meni kad su mi braca ovoliko optimisticni neka nikad se ne zna. :)

@ Dr van upravo tako samo niske pasove i onda mora uci abd :thumbup:

@ imenjace da je dulja bio od samog pocetka nebi doslo do onog sinoc momak je zvijer nevidjena ;)

Srce na teren, hocemo srceee na teren u revansu!! :D
04.10.2009 !!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 18 jul 2014, 14:54

JoseMourinho je napisao/la:
Ako može samo da mi kažeš gdje si ih gledo i protiv koga??? Trening neki njihov izmedju sebe sto su igrali ili??
Moja greska. Gledao sam Asteras. Ali tu su oni negdje kao Atromitos. Jedan do drugog na tabeli. Slican stil igre, nisu bolji od Sarajeva igracki.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 18 jul 2014, 14:58

Ajax je napisao/la:
Moja greska. Gledao sam Asteras. Ali tu su oni negdje kao Atromitos. Jedan do drugog na tabeli. Slican stil igre, nisu bolji od Sarajeva igracki.
Baci frajer analizu na nevidjeno. :mrgreen: I Atromitos je bio 3., a ti tvoji 5., al nemoj se smest, samo analiziraj. :mrgreen:
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 18 jul 2014, 15:02

exbabilon je napisao/la:
Ajax je napisao/la:
Baci frajer analizu na nevidjeno. :mrgreen: I Atromitos je bio 3., a ti tvoji 5., al nemoj se smest, samo analiziraj. :mrgreen:
Skaut ala Borce Serdojevic :lol: :lol: :lol:
a... pehari su tu

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 18 jul 2014, 15:04

exbabilon je napisao/la:
Ajax je napisao/la:
I kako je poslje zavrsilo momak kada su razigravali 6 utakmica za ligu prvaka, veze ti nemas:

Super League table
# Team MP D P
1 Panathinaikos 6 +2 11
2 PAOK 6 +4 10
3 Atromitos 6 -3 7
4 Asteras Tripolis 6 -3 7

Da ti pomognem i jedan i drugi po 7 bodova sa identicnom gol razlikom ( -3 ). Panathinaikos je rasturio i pretekao Atromitos ;) ;) :thumbup: :thumbup: Iako su bili po regularnom dijelu 4-ti , znaci iza Atromitosa.
Razigravanje:
04/05/14 Asteras Tripolis 1 - 0 Atromitos
17/05/14 Atromitos 3 - 1 Asteras Tripolis
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 18 jul 2014, 15:11, ukupno mijenjano 1 put.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 jul 2014, 15:09

jug-onostalgicar je napisao/la:volio bi da prodjete jer mi je na vrh glave da nas brukate protiv poluamaterskih ekipa ali pristup se mora promijeniti i naravno dovesti bolji trener sto i ocekujem ako ne sad onda na polusezoni...
Koji su najveci uspjesi tvog tima na medjunarodnoj sceni u zadnjih 15god?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 18 jul 2014, 15:10

Tuga je stvarno onako izgubiti od onakve ekipe, al to je fudbal , desi se. Ja mislim da cete ih proci, i gdje je Sarajlica i njegovih 3-0 glat cccc sine, sine, ne trci pred rudu :shh:
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 18 jul 2014, 15:13

Sabinho je napisao/la:
jug-onostalgicar je napisao/la:volio bi da prodjete jer mi je na vrh glave da nas brukate protiv poluamaterskih ekipa ali pristup se mora promijeniti i naravno dovesti bolji trener sto i ocekujem ako ne sad onda na polusezoni...
Onaj uspijeh kada je naš klub, prvi i jedini ispunio gradski stadion Koševo do posljednjeg mjesta.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 18 jul 2014, 15:15

IlProfessore je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Onaj uspijeh kada je naš klub, prvi i jedini ispunio gradski stadion Koševo do posljednjeg mjesta.
A šta kao ono što je bilo prije '92 sve se briše ? samo zbog toga što je rat bio ?

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 jul 2014, 15:16

Sabinho je napisao/la:
Daj ti meni reci koje ste klubove tad izbacili?

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 18 jul 2014, 15:17

Dajte ba ljudi.....mi smo trenutno u minusu u drugom pretkolu u minusu...
Dzaba se igrate menadzera, al kolko poznajem Dzenu skoro ista ekipa ce poceti uz minimalne korekcije recimo koje neki neocekuju ovdje povrijedjeni Tatomirovic--Mitrevski/Kovacevic.
Ja bih se suzdrzo od analiziranja ko sta treba igrati i pustio Dzenu da radi.
Nisam ga ukivao u zvijezde proslu polusezonu, necu ga ni na vjesala ove. Nama treba stabilnosti na klupi dosta je bilo tjeranja svake pola godine. Dati mu citavu sezonu i pustiti ga da radi, ja vjerujem da ce sva ova 23 igraca dobiti priliku. Neki vise neki manje.
Zacrtaju se planovi i pustiti do kraja sezone.

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 18 jul 2014, 15:22

Sabinho je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Daj ti meni reci koje ste klubove tad izbacili?
Pitao si koji je najveći uspijeh mog tima na međunarodnoj sceni i ja sam ti odgovorio. A izbačeni su Akranes i Lilestrom, drago mi je da i historiju učiš od nas.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 18 jul 2014, 15:23

Što nisu bili Mitrevski i Kostić na klupi sinoć? Papiri ili? Hoće li biti u kombinacijama za revanš utakmicu?

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 jul 2014, 15:26

:facepalm: Nadovezuje se covjek na post gdje njegov "kolega" naziva norveske klubove poluamaterskim i onda kaze da je najveci podvig njegovog tima to sto su izbacili ekipu iz norveske lige... :facepalm: :roll: :oops:

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 18 jul 2014, 15:28

Pa kod njih je sad i maribor amaterski tim zato sto je odigro nerijeseno sa zrinjskim...kazu nije ni sjena onog sto je sa njima igrao :plac:

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 18 jul 2014, 15:32

Sabinho je napisao/la::facepalm: Nadovezuje se covjek na post gdje njegov "kolega" naziva norveske klubove poluamaterskim i onda kaze da je najveci podvig njegovog tima to sto su izbacili ekipu iz norveske lige... :facepalm: :roll: :oops:
Pa jesmo li mi to obrukali tada Bosnu protiv tih "poluamaterskih" ekipa kao što vi činite prethodnih godina? :urnebes:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 jul 2014, 15:35

Sabinho je napisao/la::facepalm: Nadovezuje se covjek na post gdje njegov "kolega" naziva norveske klubove poluamaterskim i onda kaze da je najveci podvig njegovog tima to sto su izbacili ekipu iz norveske lige... :facepalm: :roll: :oops:
Pa jesmo li mi to obrukali tada Bosnu protiv tih "poluamaterskih" ekipa kao što vi činite prethodnih godina? :urnebes:
Znaci ti stojis iza toga da je to vas najveci uspjeh? Jeste, obrukali ste je kad ste izgubili 7:0 protiv Litexa.
Sa druge strane, jeste li ikad ucinili Bosnu ponosnom tako sto ste izbacili belgijskog velikana ili izborili dobar rezultat protiv nekog turskog giganta? NISTE! Prema tome ko radi ima pravo na greske.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 18 jul 2014, 15:38

Dobar rezultata a 0-5 na kosevu ili samo racunas jednu utakmicu, kao sto mozemo i mi protiv liteksa racunati samo jednu utakmicu na grbavici.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 18 jul 2014, 15:49

Gledam maloprije snimak i ne mogu da vjerujem da od onoliko prilika nismo ni jednu iskoristili :plac: :plac:
Ne mogu se sloziti s nekim da nismo sve pokusali, islo se i sa centarsutevima sa krila, i sa loptama kroz sredinu ali oni su predobro stajali u zadnjoj liniji. Mozda nam je falio neko tipa Saida pa da uzme loptu i predribla odbranu, nije da mi takvog sad nemamo ali se niko nije smio upustiti u tu ''avanturu''

Vidio sam neke naslove na raznim portalima koji su izgleda jedva docekali da se desi ovako nesto i da se oni pokazu kao neko ko zeli ''dobro'' Sarajevu. E pa gospodo moj klik niste i necete dobiti, jer ne zelim da mi vi pravite sliku o mom klubu i mojoj ekipi. Ja sam tu sliku sebi napravio gledajuci ove zadnje utakmice....
Imamo solidnu ekipu treba nekih 10% stvari da se sloze jos u samoj igri i da budemo na vrhunskom nivou. Ovaj poraz nas nece i ne smije pokolebati.

A sto se tice ovog ''pranja na ruke'' od strane navijaca ostalih klubova, prvenstveno komsija, nemojte to uzimati za ozbiljno to vam je sasvim normalno, i neki od nasih su jedva cekali i dan danas jedva cekaju na njihov kiks pa da okrenu vodu na svoj mlin. ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: fks74, kanarinac, svabonja, Tatamata1946, WeekendOffender, zagorski i 117 gostiju.