FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 08 jun 2016, 13:44

:damn: :facepalm:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

muhamed121
Kontakt:

Post Postao/la muhamed121 » 08 jun 2016, 13:46

harry_90 je napisao/la:Gdje su nam insajderi,hoce li ta pojacanja,koliko znam uskoro nam slijedi mec prvog kola europa lige?

Meni samo zao Husica sto svakom vjeruje i sto je okruzen nesposobnim ljudima kao onaj sa obn tv..mislim da su crnje njegovo maslo..
Pa kako bas Vugdalic krivac a do sad smo ga hvalili kakav posao radi u Slobodi meni Musemic ipak ima svoju politiku on je taj koji trazi igrace a uprava dovodi doveo je Haurdica covjek nista nije pokazao

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 08 jun 2016, 13:46

Ne mozes najavit titulu pa pustit 3 ponajbolja igraca... ko ce nam onda to doci? Ronaldo?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

profaprofa
Kontakt:

Post Postao/la profaprofa » 08 jun 2016, 13:49

Imamo na probi 4. tamnoputa igrača. Mi ne znamo o kakvoj se kvaliteti radi, možda nisu ništa lošiji od npr. Sarića i slično. Gdje je Sarić i koliko igrao prije Slobode?

Cijena Sarića do dolaska u Slobodu bila je ista kao u ovog Nigerijca sada. S tim što je Nigerijac igrao za poznate, a Sarić za manje poznate klubove.
Zadnja izmjena: profaprofa, dana/u 08 jun 2016, 13:51, ukupno mijenjano 1 put.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 08 jun 2016, 13:49

SlobodaTuzla1919 je napisao/la::damn: :facepalm:
kuknjava                               kuknjava                                    kuknjava                                        kuknjava
:rol:
Djeco Slobode, Borgi & Co., vratite se, sve vam je oprošteno, ostadosmo sa 7 igrača u ekipi
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 08 jun 2016, 13:50

DoeTz je napisao/la:Ne mozes najavit titulu pa pustit 3 ponajbolja igraca... ko ce nam onda to doci? Ronaldo?
druze Azmirove izjave na televiziji ili novinama su postale kontradiktorne tako da se naviknes na to :!: jedan dan nemamo para za normalno funkcionisanje i ucjenjuje se grad, drugi dan se najavljuju titule uz pricu da nije bitno koliko ce kostati :urnebes: treba sacekati i vidjeti sa kojim igracima raspolazemo pa cemo sami skontati na cemu smo :!: i prosle sezone smo isli na duplu krunu a svi smo znali da nemamo sirine za to :kafa:
Sloboda Tuzla

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 08 jun 2016, 13:51

kad nasi idu na pripreme?

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 08 jun 2016, 13:51

Jos jedan igrac ode u Sarajevo. Izgleda Husref dok je bio u Sarajevu preporucio koga da uzmu. kuknjava kuknjava kuknjava
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 08 jun 2016, 13:52, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 jun 2016, 13:52

muhamed121 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Gdje su nam insajderi,hoce li ta pojacanja,koliko znam uskoro nam slijedi mec prvog kola europa lige?

Meni samo zao Husica sto svakom vjeruje i sto je okruzen nesposobnim ljudima kao onaj sa obn tv..mislim da su crnje njegovo maslo..
Pa kako bas Vugdalic krivac a do sad smo ga hvalili kakav posao radi u Slobodi meni Musemic ipak ima svoju politiku on je taj koji trazi igrace a uprava dovodi doveo je Haurdica covjek nista nije pokazao
Kakav posao rasi,izganjo nam licencu u ligi i prije smo je dobijali kada su slicni njemu bili u klubu..reprogram najvise rijesen zahvaljujuci Husicu,da njega nije bilo,ne bi hiljadu Vugdalica spasilo..

Ko je kriv za amaterske ugovore Ahmetovicu i Saricu,sto sad moramo strepit za Kostica itd..

Gdje nam je insajder,hoce li ta bomba i najvece pojacanje u ligi..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 08 jun 2016, 13:52

fukaratz je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:Ne mozes najavit titulu pa pustit 3 ponajbolja igraca... ko ce nam onda to doci? Ronaldo?
druze Azmirove izjave na televiziji ili novinama su postale kontradiktorne tako da se naviknes na to :!: jedan dan nemamo para za normalno funkcionisanje i ucjenjuje se grad, drugi dan se najavljuju titule uz pricu da nije bitno koliko ce kostati :urnebes: treba sacekati i vidjeti sa kojim igracima raspolazemo pa cemo sami skontati na cemu smo :!: i prosle sezone smo isli na duplu krunu a svi smo znali da nemamo sirine za to :kafa:
Jesu li sami rekli nemamo vremena da sastavimo igracki kadar? Sta da cekamo vise? Mozda odlazak jos kojeg prvotimca?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 08 jun 2016, 13:54

Probisvjet je napisao/la:Jos jedan igrac ode u Sarajevo. Izgleda Husref dok je bio u Sarajevu preporucio koga da uzmu. kuknjava kuknjava kuknjava
Rek'o "kad završimo ove igrače, ovo što valja, na kraju i mene uzmite"

kuknjava
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 08 jun 2016, 13:55

DoeTz je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:
Jesu li sami rekli nemamo vremena da sastavimo igracki kadar? Sta da cekamo vise? Mozda odlazak jos kojeg prvotimca?
eto sutra sacekati presicu pa vidjeti sta ce se desavati :kafa:
Sloboda Tuzla

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 08 jun 2016, 13:56

Dugo pratim forum i evo odlucio sam da se prijavim. Ove camuge na treningu su mrtva nula, inf iz prve ruke od momka koji je takodjer na probi, a onaj mali Berbic iz Lukavca ima potencijala nekog. Sto se tice pojacanja ja bi volio da dodju : Popovic ( Subic eventualno ), Redzic ( Borac ), Nermin Haskic ( Azmir je reko pojacanje iz Ceske, mada Haska igra u Slovackoj ja msm al tu je to ), mozda i Goran Zakaric na posudbu, posudba Amer Gojak ( Dinamo 2 ), Obradovic ( Radnik ) i ako se ne varam iz radnika Ademin Hadzic ( Hodzic ) nisam siguran..
Lijep pozz svima
#samoSloboda
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 08 jun 2016, 13:56

kuknjava

kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava

kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava

kuknjava kuknjava

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :mrgreen: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 08 jun 2016, 13:57

kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava

:puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 08 jun 2016, 13:58

fukaratz je napisao/la:
I pitari su rekli da idu na duplu krunu, da ce prekucati ligu, Zeljo doveo citav tim da preko kupa odu u Evropu...pa sta bi? Ostadose nasmijani, a mi sa pet puta manjim budzetom za malo nismo osvojili duplu......
🔴⚫️

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 08 jun 2016, 13:58

Taj tvoj drug je vrhunski poznavalac fudbala cim na treningu ocijeni dal ima ko pojma. Drugo komentarisete a necitate nesto sto je 100 puta napisano. U ugovoru postoji klauzula da nakon isteka prvo se sa klubom razgovara, sto neznaci da ga klub moze zadrzat. Ahmetović je dobio cifru duplo jacu nego sto je imo. A sarić nije ni krio da nezeli otić. I sta je crno. Danas u 17,30 ima ta kontrolna tekma i nakon toga komebtar.

amazing
Kontakt:

Post Postao/la amazing » 08 jun 2016, 13:59

tuzlak1987 je napisao/la:
amazing je napisao/la:
Uski su ti vidici. :wave:
Kako su mi uski vidici, prije da su upravi uski. Mogli su uzeti za 3 igraca 1,4 miliona. Nisu bili zadovoljni, a u konacnici ce im ta tri igraca otici. Zeba u penziju, Ahmetovic besplatno, a Piric kamatarski 50 % managerima.

A zalbe nema para sada? A titule nema.
Problem je što gledaš trenutno,a uprava dugoročno. ;)

Na polusezoni smo mogli uzeti neke pare za njih ali kao što si rekao završili bi na pozicijama koje ne garantuju Europu. U Europi su zagarantovane pare od UEFE(otprilike iznos koji bi dobili za otkup njihovih polugodišnjih ugovora,a pitanje je da li bi neko bio zainteresovan-neko kome gori pod nogama da ih iskešira u januaru,a ne čeka džabe na ljeto), dalje Europa nam ne donosi samo živu lovu od UEFE-klubu je dignuta reputacija kod sponozra i sigurno je da ćemo izvući bolje sponzorske ugovore sa nego bez Europe(tu je bilo nekih ponuda i ugovor koji je odbijen je drastično veći od ovog sa TP),ulaznice,igrače koje možemo privući(saćekajmo koji dan nismo mi rekli sve sto imamo na tu temu) itd.

Eh sad, ne želim da pljujem igrače jer su kao otišli. Ahmet je bio dio tog kostura ekipe veći dio sezone ali vidjeli smo da je njegova uloga pred kraj sezone bila manja i da se je svakako planirao kvalitetniji napadač od njega-Husref ga je premjestio na klupu. Bolji uslovi Sarajeva,klupa u Slobodi-pošteno Merso sretno ti.
Sarić nam je bio rotacijski igrač koji je za razliku od Ahmetovića u finišu sezone bio sjajan. Dakle, Ordagic>Zeba>Sarić, ne umanjujem njegov kvalitet,odličan je igrač ali pored Amera i Zajke ne može biti u prvoj(ako gledamo role koje Husref forsira). Rekao bih imali smo stroj na klupi koji je mogao zamjeniti ovu dvojcu bez da se osjete neki padovi u igri,a na kraju kada ih je umor stigao vidili smo da je bio pravo osvježenje u vezi.Šteta što ga nismo zadržali,žao mi je više nego za Ahmetovića ali kao i kod njeg veća plata,pa i prva postava će presuditi.
Ne vjerujem da će im Mersudin pored Benke uskočiti u prvu,ako Benko ode svakako će biti oslabljeni. Sarić je kod nas bio na klupi,a kod njih ide u prvu i to na poziciju koja im je bila jedna od raka rana ove sezone,uz štopere tu su bili najtanji. Uzeli su nam igrača sa klupe,koji je bio na ivici prvog tima kod nas.Definitivno su nas oslabili ali više su nam udarili na širinu nego na kvalitet. Kako stvari stoje i dalje imamo kvalitetniju vezu ,naravno ni mi ni oni nismo završili sa trasferima tako da treba pričekati,a ako im Benko ode(?) uz uslov da idemo po kvalitetnijeg napadača od Ahmetovića imat ćemo i jači napad.

Recimo Kostića kojeg su spominjali definitivno treba zadržati jer nam je stub odbrane i dio tog navedenog kostura(Pirić,KostićOrdagić,Zeba,Veselinović,Ahmetović),a ubuduće ova dešavanja upravi trebaju biti iskustvo iz kojeg moraju naučiti da na vrijeme osiguraju ugovorima igrače koji zaista imaju kvalitet. Svakako da bih volio više da je provjereni Sarić u ovom sistemu bio taj igrač na klupi koji može donjeti prevagu nego što se sada moramo kockati na tržištu(ali ko zna,jednom smo plakali i za Redžepijem pa vidi nas sad :mrgreen: ).
Zadnja izmjena: amazing, dana/u 08 jun 2016, 14:04, ukupno mijenjano 1 put.

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 08 jun 2016, 14:00

xeksor je napisao/la:Taj tvoj drug je vrhunski poznavalac fudbala cim na treningu ocijeni dal ima ko pojma. Drugo komentarisete a necitate nesto sto je 100 puta napisano. U ugovoru postoji klauzula da nakon isteka prvo se sa klubom razgovara, sto neznaci da ga klub moze zadrzat. Ahmetović je dobio cifru duplo jacu nego sto je imo. A sarić nije ni krio da nezeli otić. I sta je crno. Danas u 17,30 ima ta kontrolna tekma i nakon toga komebtar.
I ja bi volio da nije upravu, al nemamo neko iskustvo sa crncima, odma mi na umu Phil Jackson
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 08 jun 2016, 14:01

Danas svi na Tusanj!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.