Ne znam cime se bavis u zivotu i sta radis, ali po ovome, tebi je fudbal zivotno pitanje. Mada si u pravu. Evropska fudbalska javnost i dalje je u cudu jer je Sarajevo kao predstavnik Bosne i Hercegovine) u Ligi Evrope prosle godine ispalo iz drugog, a pretprosle treceg pretkola. Tacno se vidi na ovima sto zrijebaju da im je neugodno kad izgovaraju ime Sarajeva a narocito zemlje iz koje dolaze. A da ne govorim kako se ta bruka osjetila u nefudbalskim krugovima. Osjetilo se i na evropskim pa i na americkim i azijskim berzama.jug-onostalgicar je napisao/la:nuerta je napisao/la:Hajd mi objasni taj vas nepopravljivi poriv da visite na nasoj temi, da vam je NASE bruke preko glave, za savjetovanjem kakav pristup se treba imati, OCEKIVANJE da ce se trener mijenjati...jug-onostalgicar je napisao/la:volio bi da prodjete jer mi je na vrh glave da nas brukate protiv poluamaterskih ekipa ali pristup se mora promijeniti i naravno dovesti bolji trener sto i ocekujem ako ne sad onda na polusezoni...
Nevjerovatno.
ne brukas samo sebe nego i zemlju iz koje dolazis sasvim normalno...
jeli ti stvarno vjerujes da je trener tvoje ekipe dorastao zadatku? al budi ozbiljan
To je trener koji je moju ekipu preporodio u najvaznijem trenutku da osvoji Kup zemlje koju brukamo. Ne kazem da sutra necu sa tribine traziti njegovu smjenu ako iz utakmice u utakmicu bude ponavljao gresko od sinoc, ali cinjenica je da ste prerano poceli sa tradicionalnim huskanjem navijaca da tjeraju trenera. Sacekajte bar jos malo i do tada se posvetite vasoj misiji nebrukanja ove zemlje u evropskim takmicenjima.
I ohladite malo. Ne mogu od vasih postova pronaci postove navijaca kluba cije je ime naslov teme.