FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

nuerta
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nuerta » 18 jul 2014, 12:33

jug-onostalgicar je napisao/la:
nuerta je napisao/la:
jug-onostalgicar je napisao/la:volio bi da prodjete jer mi je na vrh glave da nas brukate protiv poluamaterskih ekipa ali pristup se mora promijeniti i naravno dovesti bolji trener sto i ocekujem ako ne sad onda na polusezoni...
Hajd mi objasni taj vas nepopravljivi poriv da visite na nasoj temi, da vam je NASE bruke preko glave, za savjetovanjem kakav pristup se treba imati, OCEKIVANJE da ce se trener mijenjati...
Nevjerovatno.

ne brukas samo sebe nego i zemlju iz koje dolazis sasvim normalno...
jeli ti stvarno vjerujes da je trener tvoje ekipe dorastao zadatku? al budi ozbiljan
Ne znam cime se bavis u zivotu i sta radis, ali po ovome, tebi je fudbal zivotno pitanje. Mada si u pravu. Evropska fudbalska javnost i dalje je u cudu jer je Sarajevo kao predstavnik Bosne i Hercegovine) u Ligi Evrope prosle godine ispalo iz drugog, a pretprosle treceg pretkola. Tacno se vidi na ovima sto zrijebaju da im je neugodno kad izgovaraju ime Sarajeva a narocito zemlje iz koje dolaze. A da ne govorim kako se ta bruka osjetila u nefudbalskim krugovima. Osjetilo se i na evropskim pa i na americkim i azijskim berzama.

To je trener koji je moju ekipu preporodio u najvaznijem trenutku da osvoji Kup zemlje koju brukamo. Ne kazem da sutra necu sa tribine traziti njegovu smjenu ako iz utakmice u utakmicu bude ponavljao gresko od sinoc, ali cinjenica je da ste prerano poceli sa tradicionalnim huskanjem navijaca da tjeraju trenera. Sacekajte bar jos malo i do tada se posvetite vasoj misiji nebrukanja ove zemlje u evropskim takmicenjima.

I ohladite malo. Ne mogu od vasih postova pronaci postove navijaca kluba cije je ime naslov teme.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 18 jul 2014, 12:36

steta stvarno je sarajevo odigralo hrabro i prilicno solidno.... ali sablonski sto mi najvise smeta. pokusali su stotine centarsuteva a ni jedan nije prosao, pa majku mu ako ne ide to valjda se moze pokusati neka kombinacija kratki pas u kazneni spustiti loptu a ne nabijati svaku. mislim da je to razlog poraza, ta neka bezidejnost i nedostatak kreativnosti. naravno za ovu igru koju sarajevo trenutno igra treba tan da kupi petera croucha ili nekog igraca slicnog njemu.
sredina terena mi se svidjela radovac i cimirot odlicni a stojcev je najbolji igrac ovog tima al zatvoren je sinoc bio poprilicno. berberovica bi trebalo na stopera jer spor je za beka bar u ovim europskim utakmicama.
You are someone else I am still right here

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 18 jul 2014, 12:43

Snimak na FACE TV

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 18 jul 2014, 12:47

Mi smo broj 11 na ovom zrijebu i gledamo prema eventualnom protivniku :) , 1 je Sociedad, 5 Liberec

slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 18 jul 2014, 13:08

Atromitos.
#divovi

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 18 jul 2014, 13:11

moustapha je napisao/la:Atromitos.
steta da ne prođemo ove skijaše :(

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 18 jul 2014, 13:13

[youtube][/youtube]

evo jedan klip iz heliocam-a sinoc sa koseva od mog dobrog druga pitara (ja sam zeljovac) pa da vidi da li Vam se svidja ova mandža
Semper Fidelis

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 18 jul 2014, 13:31

Prvo poluvrijeme odlično, drugo slabije. Faktor sreće nije bio na strani Sarajeva al valjda se to vrati u revanšu, mislim da su sada šanse 60:40 na strani Norvežana. Naravno, ako se pametno i jako krene u revanšu može se proći, samo treba vjerovati u prolaz.

Što se tiče igre, nije to loše bilo. Bilbija je zakazao kao i Okić, bili su borbeni ali ih nije išlo. Prvo poluvrijeme Puzigaća odličan, većinom se igralo po lijevoj strani, dok u drugom je bio loš, potrošio se, nije imao snage da nastavi gdje je stao u prvom poluvremenu. Što se tiče Berberovića, dobro odigrao, fino je vidjeti i da se na desnoj strani zna "igrat" lopte što nije bio slučaj kada je tu bio Barić ili neko treći. Tatomirović i Dupovac nisu imali posla. Cimirot solidno odradio svoj posao, mali Radovac takođe, mnogo trke, mnogo uzetih lopti, IGRAČINA. Od Miloša i Velkoskog smo najviše svi očekivali ali nisu mnogo ponudili mada nisu ni toliko loši bili, nadam se nihovoj boljoj igri u Norveškoj i naravno vjerujem u prolaz.

Glavu gore i ZEMLJOM do trećeg pretkola!!

:bih:
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 18 jul 2014, 13:36, ukupno mijenjano 1 put.

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 18 jul 2014, 13:32

[youtube][/youtube]

duža verzija
pozdrav od mog jarana pitara

nemam ja ništa s ovim juga mi :)
Semper Fidelis

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 18 jul 2014, 13:34

jug-onostalgicar je napisao/la:volio bi da prodjete jer mi je na vrh glave da nas brukate protiv poluamaterskih ekipa ali pristup se mora promijeniti i naravno dovesti bolji trener sto i ocekujem ako ne sad onda na polusezoni...
nemojte samo vi o brukanju, samo se sjeti onih 7 komada...u svoju avliju pa daji savjete
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 18 jul 2014, 13:39

Ja mogu zivot dati da cemo proci ove ;)
1946

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 18 jul 2014, 13:41

fixator je napisao/la:[youtube][/youtube]

duža verzija

Sinoc bas gledam kameru i jedva provalih o cemu se radi. Dobar fazon je ovo, samo mozda treba cekati priliku kad Kosevo bude bolje ispunjeno. Mozda neki derbi ili sl.
#divovi

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 18 jul 2014, 13:42

Sinoć ste bili bolji, morali ste ono uzet, izbili ste mi lovu iz džepa.

Nego nije neka provokacija, al ono navijanje je bilo stvarno tanko, al baš, baš. Ne znam do koga je, možda rezultat je doveo do toga, ali...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 18 jul 2014, 13:42

fixator je napisao/la:[youtube][/youtube]

duža verzija

Odlicno ! :)
1946

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 18 jul 2014, 13:45

Znaci na Atromitos veoma dobra ekipa u grckom prvenstvu, ali prije njih moramo ovaj ispit polozit ;)
04.10.2009 !!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 18 jul 2014, 13:45

Atromitos je izuzetno jaka ekipa, bez obzira sto nisu mozda atraktivni kao krema Grckog fudbala ali bi vam bilo izuzetno tesko protiv njih.

Sada do izrazaja dolazi ono sto sam govorio sinoc u poluvremenu. Samo da vam ne udje neka frljoka iz nicega sto se na kraju i desilo, bar da ste uspjeli izjednaciti do kraja ostale bi realne sanse za prolazak dalje, ovako tesko. Naravno da ih i dalje imate ali ce pritisak sada biti jos i veci a njima ce to itekako odgovarati. Po meni ovdje losija ekipa ide na Grke dok bolja ispada.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 18 jul 2014, 13:53

AsharaK je napisao/la:Sinoć ste bili bolji, morali ste ono uzet, izbili ste mi lovu iz džepa.

Nego nije neka provokacija, al ono navijanje je bilo stvarno tanko, al baš, baš. Ne znam do koga je, možda rezultat je doveo do toga, ali...
Navijanje je na pocetku bilo odlicno mislim da je to vise zavrsena prica drug ;)

Kasnije je malo intezitet opao radi igre i kad smo pogodak primili nista special ;)

Popustite nas ba fatajte se zelje i mislite na makedonce koje jos niste prosli, a i vase navijanje nije bilo nista bolje sad na kosevu, i niko vam se nije javljao, a vi od sinoc opraste!
04.10.2009 !!

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la AsharaK » 18 jul 2014, 13:56

sarajlija je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Sinoć ste bili bolji, morali ste ono uzet, izbili ste mi lovu iz džepa.

Navijanje je na pocetku bilo odlicno mislim da je to vise zavrsena prica drug ;)

Popustite nas ba fatajte se zelje i mislite na makedonce koje jos niste prosli, a i vase navijanje nije bilo nista bolje sad na kosevu, i niko vam se nije javljao, a vi od sinoc opraste!
Ne pratim vaš pdf, al stvarno nisam mislio provocirati... Iznenadio sam se zaista, mislim da ste čak i sami krivi, da nije bilo ove euforije, ko zna. Sretno svakako
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 18 jul 2014, 14:00

#divovi

sarajlija
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la sarajlija » 18 jul 2014, 14:08

AsharaK je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:

Ne pratim vaš pdf, al stvarno nisam mislio provocirati... Iznenadio sam se zaista, mislim da ste čak i sami krivi, da nije bilo ove euforije, ko zna. Sretno svakako
Ma vi jedva cekate da provocirate kad neko ne uspije toliko zla imaju pojedinci kazem, ali na njihovu dusu iskreno ;)
04.10.2009 !!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], riki46 i 9 gostiju.