svasta ces procitat ovih dana, internetski novinari svoje izvore vise zasnivaju na masti nego na intervjuima ili nekim drugim stvarnim cinjenicamaSaurman je napisao/la:Juventus želi Riberya hmm ni George Lucas nebi mogao ovo realizovati u SF..
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- JuveSissoko
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
@sarajlija---sve to stoji druze, al hajmo realno.
Kazes sa Sienom je odradio dobar posao u uveo klub u Serie A
Pazi sad, znaci uveo je klub iz Serie B...ako cemo realno, svi mi ovdje...da Conte nije legenda kluba, i da nije davao zadnji atom snage sve i jednu tekmu na terenu, bas me zanima koliko bi nas juventina zeljelo da nam na klupu dodje jedan trener koji je trenirao jednu Sienu i vratio je u Serie A, trenirao Atalantu i Bari.
Kao sto rekoh, cisto mazanje ociju od strane Uprave. Jednom proslo, pa kontaju opet.
Kazes sa Sienom je odradio dobar posao u uveo klub u Serie A

Pazi sad, znaci uveo je klub iz Serie B...ako cemo realno, svi mi ovdje...da Conte nije legenda kluba, i da nije davao zadnji atom snage sve i jednu tekmu na terenu, bas me zanima koliko bi nas juventina zeljelo da nam na klupu dodje jedan trener koji je trenirao jednu Sienu i vratio je u Serie A, trenirao Atalantu i Bari.
Kao sto rekoh, cisto mazanje ociju od strane Uprave. Jednom proslo, pa kontaju opet.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bianconeri1988 je napisao/la:
Valja li ovo šta?
Melo mora igrati prvu postavu, što jest jest
Ovo ne bi bilo lose.
Ali sest novih igraca u prvoj postavi? Aguero?
Koliko bi ovo sve kostalo, zna li se neka cifta otprilike?
Dva nasa igraca Matinez i Bonucci nominovana su za nagradu "zlatna kanta" ili ti ga flop Serie A, kako se kome vise svidja
I to je nesto da imas dvojicu igraca iz kluba da se bore za ovu nagradu.
Kakav samo Marotta ima nos za transfere

I to je nesto da imas dvojicu igraca iz kluba da se bore za ovu nagradu.
Kakav samo Marotta ima nos za transfere

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Izgleda da se čeka ponedjeljak tj kraj sezone kako bi se ozvaničio dolazak Pirla, kao i imenovanje Contea za trenera...
Conte možda jeste mlad i neiskusan, vodio je slabije ekipe i sl, ali s njima je ako ništa bio uspješan, uvodio ih u Serie A, i Vilas Boas je vodio levatske ekipe pa je postigao uspjeh sa Portom, mišljenja sam da vrijedi pokušati i sa Conteom, ako ništa znamo da voli Juve i da mu neće biti svejedno ako rezultati budu loši i da će nastojati da popravi, uostalom bolje je da dođe neki malo mlađi trener koji se drži ovog modernog fudbala, načina treniranja, taktike i sl, nego Delneri sa svojom filozofijom izbij, nabija pa šta bude...
Conte možda jeste mlad i neiskusan, vodio je slabije ekipe i sl, ali s njima je ako ništa bio uspješan, uvodio ih u Serie A, i Vilas Boas je vodio levatske ekipe pa je postigao uspjeh sa Portom, mišljenja sam da vrijedi pokušati i sa Conteom, ako ništa znamo da voli Juve i da mu neće biti svejedno ako rezultati budu loši i da će nastojati da popravi, uostalom bolje je da dođe neki malo mlađi trener koji se drži ovog modernog fudbala, načina treniranja, taktike i sl, nego Delneri sa svojom filozofijom izbij, nabija pa šta bude...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sa Conteom, nažalost, još jedna godina patnje
Poštujem ga i drag mi je bio kao igrač Juve-a , ali nama treba iskusan trener sa rezultatima, a on to nije. Ako su veliki rezultati šampion Serie B 2x onda treba ostaviti Popaya

Poštujem ga i drag mi je bio kao igrač Juve-a , ali nama treba iskusan trener sa rezultatima, a on to nije. Ako su veliki rezultati šampion Serie B 2x onda treba ostaviti Popaya

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
- Bane Madridista
- Kontakt:
Nije loše,samo mislim da ako dođe Conte,Juve opet neće ništa uraditi.Lassa i Benzemu vam ne damo,možda Lassa za Chiellinija.Gago,Pedro Leon,Drenthe...birajte kojeg ćete,ali ove ne.Najbolje bi bilo da vam dođe Van GaalAdinjo je napisao/la:Bianconeri1988 je napisao/la:
Valja li ovo šta?
Melo mora igrati prvu postavu, što jest jest
Ovo ne bi bilo lose.
Ali sest novih igraca u prvoj postavi? Aguero?
Koliko bi ovo sve kostalo, zna li se neka cifta otprilike?

Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!
- SoloJuve26
- Kontakt:
slazem se, al znas nije ni Mister Lippi niko nista bio kad je preuzeo Juventus.. Ko zna mozda nas bas i Conte preokrene i uvede taj pobjednicki mentalitet, jer ipak se on i Del neri razlikuju..dzenan01 je napisao/la:Sa Conteom, nažalost, još jedna godina patnje![]()
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- SoloJuve26
- Kontakt:
Evo citam nesto u Gds da Conte zeli Sissoka zadrzati u Juventusu 

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Izgleda da će se u narednih par dana vjerovatno donjeti odluka da ekipi mogu igrati tzv 2 stranca, što dolazak Bastosa čini još izvjesnijim...
La stampa piše kako će Juve otkupiti Mottu i zatim ga poslati u drugi klub, vjerovatno parmu...Gdje je tu logika!? Dalje,Grygera, Grosso, Traore i Rinaudo (jel živ on?
) će dobiti nogu...To je što se odbrane tiče.
Na sredini terena dolazak Pirla je pitanje vremena, a moguć je ostanak Sissoka koji ulazi u planove Contea, dok će Felipe Mela pokušati zamijeniti sa Lassanom Diarrom.
U napadu imamo pole position kada je u pitanu Aguero, koji bi uz Alexa, Matria i Quagliarellu trebao čini napadački kvartet... Traže se solucija kako se riješiti Tonija (Malaga ili Gremio) zatim na novo povrijeđenog Iaquinte i Martineza kojeg namjeravaju ponuditi Fiorentini za Vargasa uz doplatu.

La stampa piše kako će Juve otkupiti Mottu i zatim ga poslati u drugi klub, vjerovatno parmu...Gdje je tu logika!? Dalje,Grygera, Grosso, Traore i Rinaudo (jel živ on?

Na sredini terena dolazak Pirla je pitanje vremena, a moguć je ostanak Sissoka koji ulazi u planove Contea, dok će Felipe Mela pokušati zamijeniti sa Lassanom Diarrom.
U napadu imamo pole position kada je u pitanu Aguero, koji bi uz Alexa, Matria i Quagliarellu trebao čini napadački kvartet... Traže se solucija kako se riješiti Tonija (Malaga ili Gremio) zatim na novo povrijeđenog Iaquinte i Martineza kojeg namjeravaju ponuditi Fiorentini za Vargasa uz doplatu.
Ž '21!
- sarajlija89
- Kontakt:
@bianconero
Sve to lijepo zvuci, ali koliko je realno...
To bi bila odlicna ekipa i vrlo konkurentna.
Sto se Contea tice, razumijem ja pesimizam i cinjenicu da nam je trebao neko provjereniji. Ja to govorim 2 godine vec....za dobre rezultate moras imati kvalitetnog strucnjaka i kvalitetne igrace. Ali, s obzirom da je bilo izmedju Del Nerija i Mazzarija, Conte je najbolje rjesenje, zbog svega navedenog.
Optimista sam po pitanju njegovog izbora...a vrijeme ce pokazat.
Evo, odmah podrzavam ostanak Sissoka...nadam se da ce Antonio to i realizovati. A valjalo bi kada bi i Diarra dosao, pa taman to znacilo i odlazak Mela, jer relano, bolji je Francuz...
Bekovi moraju biti prioritet, bez toga ce i dalje tesko biti....

Sve to lijepo zvuci, ali koliko je realno...
To bi bila odlicna ekipa i vrlo konkurentna.
Sto se Contea tice, razumijem ja pesimizam i cinjenicu da nam je trebao neko provjereniji. Ja to govorim 2 godine vec....za dobre rezultate moras imati kvalitetnog strucnjaka i kvalitetne igrace. Ali, s obzirom da je bilo izmedju Del Nerija i Mazzarija, Conte je najbolje rjesenje, zbog svega navedenog.
Optimista sam po pitanju njegovog izbora...a vrijeme ce pokazat.
Evo, odmah podrzavam ostanak Sissoka...nadam se da ce Antonio to i realizovati. A valjalo bi kada bi i Diarra dosao, pa taman to znacilo i odlazak Mela, jer relano, bolji je Francuz...
Bekovi moraju biti prioritet, bez toga ce i dalje tesko biti....

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Moje mišljenje je da Conte može uraditi mnogo sa Juventusom, naravno uz par pravi pojačanja. Ovo za Melo - Lass, ne zna bilo bi mi baš žao kada bi otišao iz Juventusa, jer mi je drag igrač, ali možda Conte misli da ga neće moći smiriti, (iako ga je Del Neri ove sezone vratio u život, još nakon onakve prošle sezone), pa se zbog toga želi riješiti Mela. Ali on je meni mnogo bolji igrač od Lassa, jeste da je Lass svestraniji, ali na poziciji zadnjeg veznog Melo je u top 5.Antonio Conte, trener talijanskog drugoligaša Barija, uvjerava čelnike Juventusa kako oni imaju odgovor na briljantnog Cristiana Ronalda iz Manchester Uniteda.
- Ako se bude dokazivao i napredovao vrlo brzo će Davide Lanzafame postati novi Cristiano Ronaldo - rekao je Conte i dodao:
- Ima apsolutno sve u igri što čini pojedinca velikanom. Brzinu, dribling u trku, sjajan instinkt za pogodak, grabežljiv je i veliki pobjednik - rekao je Conte.
Riječ je o 21-godišnjem igraču koji igra u Serie B za Bari, gdje je na posudbi iz Juventusa. Tijekom ove sezone je postigao devet pogodaka, a talijanski izvjestitelji govore o tome da je “svaki priča za sebe”.
Mislim da bi se moglo odraditi sa Fiorentinom Martinez, Iaquinta + pare za Vargasa, e to bi uz Bastosa bilo odlično za početak

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma Melo je fantastican na svojoj poziciji, Lass je isto protiv Barce pokazao da moze jako dobro igrati na visokom nivou. Plus za Mela je sto zna ekipu, vec duze je tu, igra srcem a cini mi se ima manju platu. Plus za Lass-a je svestranost,samokontrola
,i to ce doci vjerovatno za manje para nego sto cemo zaraditi eventualnom prodajom Mela, tako da bi se tu moglo usparati nekih 4-5 miliona. Sve mi se cini da cemo mi u narednu sezonu uci sa centralnim veznim Lass,Pacienca,Pirlo,Markizio sto po meni nije nista jace od Akvilani,Sisoko,Melo,Markizio a vidjeli smo kako su oni odigrali
...dakle ako prodaju Mela bar Sisoko mora ostati da to lici na nesto, iako bih ja i dalje najvise volio Montoliva, mladji je od Pirla, vise trce(sto je potrebno za ekipu koja igra preko krila, a to i Konte forsira),ima manju platu a eto i Fiorentina zeli Martineza pa se moze nesto i dogovoriti. Bolje dati Martineza i razliku dobivenu na Melu za Montoliva.

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- sarajlija89
- Kontakt:
Meni je Lass korisniji igrac nego Melo, sa manje rizika u igri i vecim trkackim sposobnostima.
Sto ne znaci da je Melo los, ali ako mozemo Lassa dovesti, to bi bio fantastican posao...
Diarra,Pirlo,Pazienza,Marchisio,Montolivo,Sissoko...
6 igraca na toj poziciji, ma nije to normalno.Sta ce im pazienza
Diarra(Melo),Pirlo,Marchisio,Montolivo...i to je to...te razmislit oko Sissoka, ukoliko Lass ne dodje, treba ga pokusat zadrzat...mada je i ovo prekobrojno.
Dajte ba bekove dovedite
Sto ne znaci da je Melo los, ali ako mozemo Lassa dovesti, to bi bio fantastican posao...
Diarra,Pirlo,Pazienza,Marchisio,Montolivo,Sissoko...

6 igraca na toj poziciji, ma nije to normalno.Sta ce im pazienza

Diarra(Melo),Pirlo,Marchisio,Montolivo...i to je to...te razmislit oko Sissoka, ukoliko Lass ne dodje, treba ga pokusat zadrzat...mada je i ovo prekobrojno.
Dajte ba bekove dovedite

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
----------------------Buffon-------------------------
--Beck--------Rolando--------Chillo-----------Ziegler
------------------Melo(Lass)------Pirlo(Marchisio)----------------------
---Krasic------------Pastore(Pirlo-Gio)----------------Bastos--
-----------------------Matri---------------------------
Ako cemo gledati realno, vrlo lako izvodljivo, pa i za na nasu smotanu Upravu
A misija nemoguce bi bila, da uz ovo jos dodamo Kun-a i Villas Boas-a
--Beck--------Rolando--------Chillo-----------Ziegler
------------------Melo(Lass)------Pirlo(Marchisio)----------------------
---Krasic------------Pastore(Pirlo-Gio)----------------Bastos--
-----------------------Matri---------------------------
Ako cemo gledati realno, vrlo lako izvodljivo, pa i za na nasu smotanu Upravu

A misija nemoguce bi bila, da uz ovo jos dodamo Kun-a i Villas Boas-a

- JuveSissoko
- Kontakt:
joj sto serendaju ove nase legende i bivsi igraci, uvijek ovako kad je neko igrao za Juve pa treba na trenersku klupu, isto su bezmudi likovi, svi odmah istu pricu, kako poznaje mentalitet,kako je u srcu juventino bla bla , tako je bilo i sa Ferrarom pa smo potonuli, ne znam kakav je Conte, nadam se da ce bit kao Guardiola sto se mene tice ,ima svu podrsku, al pretjeruju vise sa ispraznim frazama kako je neko juventino,kako neko zna duh Juventusa bla bla, zna i Viali, ima vise trenerskog iskustva nego Conte, zna i Deschamps, koji je majstor od igraca i od trenera,isto tako bivsi juventino,bivsi kapiten, iii???? sta bi ,njega otjerase iz kluba, gdje su tad bile legende kluba da kazu,sto tjerate juventina,on je ovo ono je ono, sve bemude legende koje ne znaju da sa fudbalskog stanovista sta pametno kazu, da pogledaju sta nam to Conte donosi, da li mu trebaju igraci poput Aguera da bi uspio i slicno, nego one isprazne floskule i fraze se ponavljaju a Juve tone ili tone, samo blebetaju cuore juventino ovo ono a nas nigdje,umjesto da se jave i kazu,Conte je perspektiva, stari je igrac Juventusa al bez dobrih igraca i programa uprave ce propast kao i Ferrara ako ne i gore, sto tako ne kazu,nego serendaju ,samo sranja slusam tokom 5 godina posljednjih, sve cuore juventino ovo ono a Ferrara kad smo tonuli i trebali promjenu da ekipa se osvjezi i mozda tako vrati formu i izbori LP , Ferrara izigrava Rockya,nece da da ostavku??? to je cuore juventino,jest moj kkkurac, svi oni na kraju gledaju sebe i svoje karijere, Sretno ti Conte, trebace ti srece a i dobrih igraca
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- sarajlija89
- Kontakt:
E pa da....stari je igrac Juventusa al bez dobrih igraca i programa uprave ce propast kao i Ferrara ako ne i gore
slazem se i sa ostalim navedenim, ali mislim da ce ove godine bar nesto biti bolje. Nece moci preko noci, ne treba se zanosit....
Za pocetak, Aguero,Bastos i dva dobra beka...i ja sam zadovoljan, polako gradit ekipu i razultati ce doc.
bekovi, bekovi, bekovi....
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Kad bih mogao birati između Aguera i Pastorea, izabrao bih Pastorea, jer Matri s lakoćom postiže golove, 1 na 1 ne promašuje, slično je i sa Quagliarellom, potrebniji nam je razigrivać, očigledno će tu ulogu imati Pirlo...
Ž '21!
- sarajlija89
- Kontakt:
Pastore je AMF i to bi znacilo promjenu formacije...
Nema od tog nista...vidjeli smo sa Diegom kako je to islo...
Aguero je pokretan i moze igrati i spica i poluspica i krilo po potrebi....znaci, apsolutno najbolje rjesenje. Fabio je isti tip igraca...a jos su i rasni strijelci i majstori...
I gore jedan centarfor(Matri) i Alex na iskustvo...to je atomski napad...
Istina, u vezi nam treba jedan kreativniji igrac. Dobicemo ga u Pirlu, samo, veliko je pitanje da li moze vratit formu...znaci, veliki je to rizik i opet se kockamo....
mada, bice tu i Montolivo po svoj prilici...
Nema od tog nista...vidjeli smo sa Diegom kako je to islo...
Aguero je pokretan i moze igrati i spica i poluspica i krilo po potrebi....znaci, apsolutno najbolje rjesenje. Fabio je isti tip igraca...a jos su i rasni strijelci i majstori...
I gore jedan centarfor(Matri) i Alex na iskustvo...to je atomski napad...
Istina, u vezi nam treba jedan kreativniji igrac. Dobicemo ga u Pirlu, samo, veliko je pitanje da li moze vratit formu...znaci, veliki je to rizik i opet se kockamo....
mada, bice tu i Montolivo po svoj prilici...
- SoloJuve26
- Kontakt:
Ma ja bi prije Aguro doveo nego Pastora.. I mislim da bi se Aguro bolje uklopioBianconeri1988 je napisao/la:Kad bih mogao birati između Aguera i Pastorea, izabrao bih Pastorea, jer Matri s lakoćom postiže golove, 1 na 1 ne promašuje, slično je i sa Quagliarellom, potrebniji nam je razigrivać, očigledno će tu ulogu imati Pirlo...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.