Obicno ovi novi TV imaju HDMI 1, HDMI 2, HDMI 3,.... pa pogledaj na koji prikljcis pa vjerovatno ima daljinskim da prebacis na koji je povezano.Enemy00 je napisao/la:Pozdrav, imam problema ali odnosi se na playstation i LCD TV. Znam da nije tema za ovakve stvari ali cisto mozda neko zna
Ne mogu nikako da povezem PS3 sa TV preko HDMI kabla.
Kada povezem, isti TV sa HDMI i kablovskom sve radi.
Odem na drugi TV povezem bez problem i sve radi
Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 12 jun 2015, 14:35, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Imas li onaj mali CD pokreni ga u tome je uputsvo i trebalo bi da pise.R32 je napisao/la:Elegant je napisao/la:Obicno je "admin" ako nije mjenjano sa fabrickih postavki.
Usename: admin
Pass: admin
I mene zanima, na 2 modema koja su stigla preoteklih mjeseci ne mozes nikako pristupiti.
Pokusao sam sam admin, w300... vrj... U pitanju su ZTE modemi uspravni. Zna li neko i mene zanima.
Ili pogledaj na etiketi na modemu ili bar kodu bi mozda trebalo pisati.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
JesamMokroguz je napisao/la:Onda je neki option u pitanju.
Jesi li probao pritisnuti power i drzati vise od 5 sekundi?

Elegant je napisao/la:Obicno ovi novi TV imaju HDMI 1, HDMI 2, HDMI 3,.... pa pogledaj na koji prikljcis pa vjerovatno ima daljinskim da prebacis na koji je povezano.Enemy00 je napisao/la:Pozdrav, imam problema ali odnosi se na playstation i LCD TV. Znam da nije tema za ovakve stvari ali cisto mozda neko zna
Ne mogu nikako da povezem PS3 sa TV preko HDMI kabla.
Kada povezem, isti TV sa HDMI i kablovskom sve radi.
Odem na drugi TV povezem bez problem i sve radi
Pokusao sam i oba HDMI ulaza ali nista i dalje crn ekran, ne znam sta vise da radim.
Danas ce mi doci iz EURO SERVISA (ovlasteni servis za SAMSUNG) da vide sta je u pitanju, valjda uspiju nesto srediti
Elegant je napisao/la:Imas li onaj mali CD pokreni ga u tome je uputsvo i trebalo bi da pise.R32 je napisao/la:Elegant je napisao/la:Obicno je "admin" ako nije mjenjano sa fabrickih postavki.
Usename: admin
Pass: admin
I mene zanima, na 2 modema koja su stigla preoteklih mjeseci ne mozes nikako pristupiti.
Pokusao sam sam admin, w300... vrj... U pitanju su ZTE modemi uspravni. Zna li neko i mene zanima.
Ili pogledaj na etiketi na modemu ili bar kodu bi mozda trebalo pisati.
Ma ovo nije meni, ja sam se prije 2 god. sa njima svađao imao problema od tad ako bude kakvog kvara dan 2 oni se stvoriju. Ali to je rijetko bilo net je uvijek dobar, ali do tad je bilo svasta.
Sada mi je ovo kod rodbine, skoro oba rođaka uveli, a ovom jednom ni ugovora nije ostavio ni username ma nista bas... samo mu na izlazu rekao sifru za wifi i to kad ga je pitao... A do tad koliko je ganjao da bi dobio samo moju tv i net.. i bili mu rekli da ce dobiti za par dana ugovor, ev prolazi skoro mjesec njemu nista.
Ne mogu da vjerujem kako se ponasaju ovi iz telekoma

Mia San Mia
Jel valja cemu windows 8 ?
Nisam skoro 3 godine obnavljo sistem, a inace sam koristio sedmicu do sada.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Iskreno meni isto, imam ga ja i ukino metro sebi i stari start nabacio ma isto sedmicaFrankie je napisao/la:Jel valja cemu windows 8 ?

- JamesJoyce
- Kontakt:
Nakon 2-3 minute ili nesto vise sam se ugasi. Nije do napojne, valjda. Dajte neko rjesenje. Vratio sam sustav pa evo radi, ali nece dugo. Hvala.
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c
Moguće da je cpu fana, pa se previše zagrijava. Ljeti je pogotovo problem, čak i ako fan radi kako treba. Otvori, povadi sve što se može, fino očisti i usisaj, pogotovo cpu fan. Vrati, upali ponovo.JamesJoyce je napisao/la:Nakon 2-3 minute ili nesto vise sam se ugasi. Nije do napojne, valjda. Dajte neko rjesenje. Vratio sam sustav pa evo radi, ali nece dugo. Hvala.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- dr.van nostrand
- Kontakt:
skines HWmonitor, nacinis screen i postavis, ljudi ce ti rec dijagnozu (ovi koji se razumiju), tako napravim, dobijem odg. i stigne na kraju i rjesenjeJamesJoyce je napisao/la:Nakon 2-3 minute ili nesto vise sam se ugasi. Nije do napojne, valjda. Dajte neko rjesenje. Vratio sam sustav pa evo radi, ali nece dugo. Hvala.

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

sta je ovo

Pro cycling manager 2014 editor 

Na laptopu mi iz nekog razloga nece instalirat Gom pa sam bsplayer stavio da mogu gledat filmove,ali kad pokrenem film nema slike dok je zvuk ok.Kako rijesit to?Na drugom komp. pak film normalno sa Gomom radi.
Izbori
Izbori

- OnlyUnited
- Kontakt:
Pokreni GOM, idi na preferences-filter-internal filters--sou'rce filter control i trazi ffdshow, vjerovatno ti je iskljucen. Cekiraj tu stavku i trebao bi moc.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Koristim Operu i od juče kako sam obrisao historiju zeza me youtube. Pustim pjesmu i otvorim novi tab da surfam i onda pjesma počne da prekida i trza. Može li se to kako uštimati?
Forza Milan!
- majestic24
- Kontakt:
Imam jedan problem.
KOristim chorme i mozilu,ali ni na jednom od njih nemogu nastimati da mi otvara odredjenu stranicu pri pokretanju jednog od ova dva pretrazivaca.
Npr hocu na chromeu da otvaram ss.ba,ukucam tamo gdje treba i sve ok,ali kad pokrenem ponovo chorme,ono mi otvara neku stranicu "delta-homes" il tako nekak
KOristim chorme i mozilu,ali ni na jednom od njih nemogu nastimati da mi otvara odredjenu stranicu pri pokretanju jednog od ova dva pretrazivaca.
Npr hocu na chromeu da otvaram ss.ba,ukucam tamo gdje treba i sve ok,ali kad pokrenem ponovo chorme,ono mi otvara neku stranicu "delta-homes" il tako nekak
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- moustapha
- Kontakt:
Greska iz .NET-a koja kaze da objekat kojem se pristupa nije inicijaliziran. Kontas?MElloo je napisao/la:
sta je ovo

Moras kliknuti na Details da bi se moglo vidjeti vise detalja, ali u principu je najbolje da gledas ima li neka novija verzija aplikacije.
#divovi
- OnlyUnited
- Kontakt:
Ev' npr. za mozilu - ides na alati - mogucnosti - imas dva reda u opciji pokretanje. Kucaj u red - pocetna stranica zeljenu adresu i klikni ispod na - koristi trenutnu stranicu. A u prvi red postavi na pokazi moju pocetnu stranicu.majestic24 je napisao/la:Imam jedan problem.
- Ed Woodward for Prime Minister !