Safet Sušić - Pape
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
ima jedna stvar...
sad ne mozemo govoriti o rezultatima, jer nije Pape zavrsio sa svim utakmicama u grupi...a ima realne sanse za baraz dokle je i ciro doguro...
mozemo govoriti o igri Cirine i Papetove ekipe i o stvarima koje se ticu potencijalnih igraca, buducnosti reprezentacije i slicno...
igra Cirine ekipe nije nista bolja od Papetove a Papetov rad u pogledu potencijalnih igraca je puno bolji od Cirinog...
ako je Ciro uopste o tome vodio racuna...
sad ne mozemo govoriti o rezultatima, jer nije Pape zavrsio sa svim utakmicama u grupi...a ima realne sanse za baraz dokle je i ciro doguro...
mozemo govoriti o igri Cirine i Papetove ekipe i o stvarima koje se ticu potencijalnih igraca, buducnosti reprezentacije i slicno...
igra Cirine ekipe nije nista bolja od Papetove a Papetov rad u pogledu potencijalnih igraca je puno bolji od Cirinog...
ako je Ciro uopste o tome vodio racuna...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
1. Bakljada je odradila sve. Sjajno je ubacivala lopte u šesnaesterac i iste sprovodila u mrežu. Hej, pozovimo 11 bakljada i ne trebaju nam igrači.
2. Jedva izvukli živu glavu. Al' smo je izvukli. Nadigrani smo u drugom susretu i da nije bilo Nemanje Supića i njegovih magnetnih moći kad je privlačenje lopte u pitanju, sigurno bismo izgubili. Nigdje ja ne napisah drugačije.
3. Govorio sam o slabim rezultatima Francuske, pobogu. Prije nas nisu pobijedili u desetak utakmica, a protiv nas su proigrali. Apsolutno pogrešna postavka na terenu, nije se znalo ni ko pije ni ko plaća. No, to je opet moja greška, a ne Papetova. Španija je u posljednje vrijeme velesila za Francusku, da se razumijemo.
4. Zahvaliti mu se jer nas neće odvesti na EP. Potrebna su nam minimalno 4 boda protiv Bjelorusije u tom dvomeču. Ako to nije kadar odraditi, onda ga pored otkaza, treba čekati i tužba za nanošenje duševnog bola svim građanima BiH.

2. Jedva izvukli živu glavu. Al' smo je izvukli. Nadigrani smo u drugom susretu i da nije bilo Nemanje Supića i njegovih magnetnih moći kad je privlačenje lopte u pitanju, sigurno bismo izgubili. Nigdje ja ne napisah drugačije.
3. Govorio sam o slabim rezultatima Francuske, pobogu. Prije nas nisu pobijedili u desetak utakmica, a protiv nas su proigrali. Apsolutno pogrešna postavka na terenu, nije se znalo ni ko pije ni ko plaća. No, to je opet moja greška, a ne Papetova. Španija je u posljednje vrijeme velesila za Francusku, da se razumijemo.
4. Zahvaliti mu se jer nas neće odvesti na EP. Potrebna su nam minimalno 4 boda protiv Bjelorusije u tom dvomeču. Ako to nije kadar odraditi, onda ga pored otkaza, treba čekati i tužba za nanošenje duševnog bola svim građanima BiH.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Monoloze,da ih preduhitrim,sad ce ti reci da je ta Francuska koja nije pobjeda 248 utakmice prije nas,i samo par dana prije utakmice sa nama izgubila na svome terenu od Bjelorusije,bas protiv nas zapocela renesansu,i da se ta ekipa koja je pobjedila nas ne moze porediti sa prethodnim njihovim selekecijama 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
al isto tako moras reci da je Ciro imo extra brzog Seju Salihovica, dok to Pape nije imo...Monolog je napisao/la:1. Bakljada je odradila sve. Sjajno je ubacivala lopte u šesnaesterac i iste sprovodila u mrežu. Hej, pozovimo 11 bakljada i ne trebaju nam igrači.![]()
a ekipa bez brzog igraca nije ekipa, to smo vidjeli i protiv Francuske...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
ja ću reć samo ovo 
Ćiro je znao naložit igrače da se bore,dok pape to ne voli
a našim budalama to i treba...diže i njih a diže i nas
Pape je bolji što se tiče posla oko igrača,dok je ćiro imao bolju taktiku

- Goalgetter
- Kontakt:
@Zeljo do groba
Dzaba sto je Ciro imao Seju, trener je taj koji mora prepoznati je li mu igrac spor/brz. A on je lijepo poredao 3 igraca jednog pored drugog, a nezna se koji je sporiji od njih, jos jadnika Vedu stavio na krilo, koji nije prestao trcati, jer su nas bas po bokovima rasuli.
Sad nevezano za Papeta, mi jednostavno trebamo vise vrsiti presing na protivnika, mi smo bez lopte k'o muha bez glave. Miske i Ibro, ali i Pjanic su igraci koji slabo vrse presing na protivnicke igrace, mada im to i nije zadatak, stoga uvijek manjka igraca u defanzivi, kad protivnik ima loptu.
Dzaba sto je Ciro imao Seju, trener je taj koji mora prepoznati je li mu igrac spor/brz. A on je lijepo poredao 3 igraca jednog pored drugog, a nezna se koji je sporiji od njih, jos jadnika Vedu stavio na krilo, koji nije prestao trcati, jer su nas bas po bokovima rasuli.
Sad nevezano za Papeta, mi jednostavno trebamo vise vrsiti presing na protivnika, mi smo bez lopte k'o muha bez glave. Miske i Ibro, ali i Pjanic su igraci koji slabo vrse presing na protivnicke igrace, mada im to i nije zadatak, stoga uvijek manjka igraca u defanzivi, kad protivnik ima loptu.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 04 avg 2011, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.
Pod brojem 4 ako se repka ipak plasira na to prvenstvo onda prvo poceti od kobajagi par moderatora koji fakat svojim odobravanjem pa cak i direktnim vrjedjanjem selektora onako usput pozdraviti preko Habiba.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
A Ciro je im'o i Lulica i Mujdzu i tako dalje?ZELJO DO GROBA je napisao/la:al isto tako moras reci da je Ciro imo extra brzog Seju Salihovica, dok to Pape nije imo...Monolog je napisao/la:1. Bakljada je odradila sve. Sjajno je ubacivala lopte u šesnaesterac i iste sprovodila u mrežu. Hej, pozovimo 11 bakljada i ne trebaju nam igrači.![]()
a ekipa bez brzog igraca nije ekipa, to smo vidjeli i protiv Francuske...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
pa bas je stransna ona Cirina taktika, nema sta...Plivadon je napisao/la:ja ću reć samo ovo
pusu svi vjetovi koji postoje...
@Goalgetter
kad smo igrali protiv Francuzta loptu nismo mogli iznijeti, sredina izvuce par paseva al kad Francuzi pritisnu izgube, zato sto nemogu dati loptu brzom krilu koji bi iznio loptu, dok je protiv Turske u Zenici npr. svi napadi isli preko Seje koji je bjezo protivniku i gore pravio dar-mar..
to je cinjenica...
ako imas neki protivargumnt pogledaj bilo koju ekipu svijeta danas, svi oni imaju brze igrace, i vecina lopti se iznosi preko krila..ili preko brzih igraca u sredini...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
zeljo coe'ece....eto covjek gore napisao...sta je lulic onda tu bio..nepokretno strasilo mozdaZELJO DO GROBA je napisao/la:7
@Goalgetter
kad smo igrali protiv Francuzta loptu nismo mogli iznijeti, sredina izvuce par paseva al kad Francuzi pritisnu izgube, zato sto nemogu dati loptu brzom krilu koji bi iznio loptu, dok je protiv Turske u Zenici npr. svi napadi isli preko Seje koji je bjezo protivniku i gore pravio dar-mar..
to je cinjenica...
ako imas neki protivargumnt pogledaj bilo koju ekipu svijeta danas, svi oni imaju brze igrace, i vecina lopti se iznosi preko krila..ili preko brzih igraca u sredini...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Vjerovatno se ovo odnosilo na mene, pa bih te zamolio da mi ovdje izdvojiš gdje sam ja to vrijeđao Papeta. Napisah samo da mu treba uručiti otkaz ukoliko nas ne odvede na EP, a ako je to uvreda, onda ne znam kako bismo etiketirali tvoje riječi upućene Begoviću, Medunjaninu, Ćiri...harishp je napisao/la:Pod brojem 4 ako se repka ipak plasira na to prvenstvo onda prvo poceti od kobajagi par moderatora koji fakat svojim odobravanjem pa cak i direktnim vrjedjanjem selektora onako usput pozdraviti preko Habiba.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ja ovo gledam i cudim se kako Pape idalje ima podrsku nekih forumasa
Dobro, ovaj haris mu je rodjak sigurno, al' vi ostali, probudite se.

Roger Federer the greatest of all time!
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma cinjenica je da igramo lose, Pape to mora popraviti,Goalgetter je napisao/la:@Zeljo do groba
a sto se presinga tice kad u Barci Messi, Xavi, Iniesta mogu vrsiti pritisak na protivnika to isto moraju i ovi nasi igraci...
a Lulic i Mujdza jesu najbrzi igraci u reprezentacijji uz Seju, al Sejo je dosta brzi od njih i prodorniji...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Budjenje medvjeda iz zimskog sna.Ko ce drugi ako ne ovaj Edin svaku temu mora ukenjati.Edin TM87 je napisao/la:Ja ovo gledam i cudim se kako Pape idalje ima podrsku nekih forumasaDobro, ovaj haris mu je rodjak sigurno, al' vi ostali, probudite se.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kako je providno ovo blacenje Susica . Da pozove Cocalica, Sehica il mozda Kerlu il koli je vec bio aktuelan odma bi izgubio 40% kriticara
. Dalje Torlak i Skoro ode jos 20ak % i na kraju da nadje Barbareza za pomocnika i ovi iz Heregovine bi se usutili .... plitko plitko il su nosevi veliki pa se ne vidi od njih .. ah da ostalo je jos oni 10-ak % mahalasa .. samo je dovoljno da se Pape digne sa stolice na presici pukne sakom od sto i zagalami j.ebacemo Grcima mater i oni ce onda biti zdovoljeni ....

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
kimbo care moj, tako ti je to. Ako hoces da vedre glave zaspis ne ulazi u ovaj podforum.kimbo je napisao/la:Kako je providno ovo blacenje Susica . Da pozove Cocalica, Sehica il mozda Kerlu il koli je vec bio aktuelan odma bi izgubio 40% kriticara. Dalje Torlak i Skoro ode jos 20ak % i na kraju da nadje Barbareza za pomocnika i ovi iz Heregovine bi se usutili .... plitko plitko il su nosevi veliki pa se ne vidi od njih .. ah da ostalo je jos oni 10-ak % mahalasa .. samo je dovoljno da se Pape digne sa stolice na presici pukne sakom od sto i zagalami j.ebacemo Grcima mater i oni ce onda biti zdovoljeni ....
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Eto taj video protiv Belgije, dobro otvoriti oci i pogledati.
Prvi gol, Dzeko probija lijevu stranu, lopta dolazi do Mismovica koji asistira za fenomenalan gol dijamanta. Neki dan u Americi dijamant puca na gol a sam pred golom, k'o da lopte u zivotu nije udario. Ovo u Beligiji, ta Misimoviceva lopta bi se odbila od Dzeke jedno dva metra i bila izgbuljena da je trenutni Dzeko.
Drugi gol, Miske korner asistira. Jahic zabija.
Treci gol, Miske, Dzeko kraj dvojice za Bajrama fljas gol.
Cetvrti, Miske lomi ledja ovom stoperu i zabija.
Sta uradi Safet od njih pa to nije normalno
Prvi gol, Dzeko probija lijevu stranu, lopta dolazi do Mismovica koji asistira za fenomenalan gol dijamanta. Neki dan u Americi dijamant puca na gol a sam pred golom, k'o da lopte u zivotu nije udario. Ovo u Beligiji, ta Misimoviceva lopta bi se odbila od Dzeke jedno dva metra i bila izgbuljena da je trenutni Dzeko.
Drugi gol, Miske korner asistira. Jahic zabija.
Treci gol, Miske, Dzeko kraj dvojice za Bajrama fljas gol.
Cetvrti, Miske lomi ledja ovom stoperu i zabija.
Sta uradi Safet od njih pa to nije normalno

Ma ja, a rezultati i igra je inace top klasa. Ne moze bit bolje.kimbo je napisao/la:Kako je providno ovo blacenje Susica . Da pozove Cocalica, Sehica il mozda Kerlu il koli je vec bio aktuelan odma bi izgubio 40% kriticara. Dalje Torlak i Skoro ode jos 20ak % i na kraju da nadje Barbareza za pomocnika i ovi iz Heregovine bi se usutili .... plitko plitko il su nosevi veliki pa se ne vidi od njih .. ah da ostalo je jos oni 10-ak % mahalasa .. samo je dovoljno da se Pape digne sa stolice na presici pukne sakom od sto i zagalami j.ebacemo Grcima mater i oni ce onda biti zdovoljeni ....
Kako ne mogu ove likove sa komentarima tipa "kakav smo mi pogan narod, samo pljujemo bla bla bla". Ili da ga neko ne voli zato sto ne zove igrace iz njihovih klubova. Pustite te floskule i gluposti, Susic nema nikakve rezultate i drzi ga samo njegovo ime i nesposobnost saveza (tu ukljucujem i ovaj komitet). Da je Ciro imao rezultate kao Susic, otjerali bi ga. Ali posto je Susic prije 25 godina bio dobar igrac, mi se trebamo klanjat njemu kao treneru. Iako je najgori selektor u Evropi. Bog zna sta nas ceka u Bjelorusiji, novi Bukurest?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
bgm puhalo nam je samo protiv spanije i turske,ne znam baš protiv portugalaZELJO DO GROBA je napisao/la:pa bas je stransna ona Cirina taktika, nema sta...Plivadon je napisao/la:ja ću reć samo ovo
pusu svi vjetovi koji postoje...

Ko je pratio utakmicu koju smo igrali u albaniji a misli da zna nesto o fudbalu, igri , taktici onda mora mu biti jasno da susic veze s vezom nema to je nazalost surova realnost . Da Bog do nije al et ...
Zadnja izmjena: Urban, dana/u 04 avg 2011, 01:14, ukupno mijenjano 1 put.
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.