Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Believe
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la Believe » 24 jun 2013, 20:51

Ma kakav samosarajvo,trebamo onog Johnya :mrgreen: Dominacija :mrgreen:
You'll never walk alone.

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 24 jun 2013, 20:57

legenda reala je napisao/la:Vidim i ti se naslađuješ, a vješto si skrivao svoje antipatije prema velikom RAFI :mrgreen: ali ja sam odma znao da si jedan od MaGiCi-nih ljudi :P
Za svaki tekst o homogenizaciji podloga i Rafinom uspjehu kao produktu iste, od MaGiCe dobijem veliki broj maraka, koje inače čuvam kod đemiđića. :mrgreen:

Samo Žabac je kriza, taj se neće oporaviti do Vina Del Mara naredne godine. :mrgreen:
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 24 jun 2013, 20:58

Greivis je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:
Greivis je napisao/la:Legendarni hoces se sloziti sa mnom da je Andy prvi favorit turnira?
Žao mi je, ali se ne mogu složiti s tom konstatacijom, za mene je i dalje Nole prvi favorit, a Rafa drugi ;)
Pa zar se ni u tenis ne razumijes?
Sta sam rekao? Ako hoces na kladionici sta da dobijes, slobodno mi se javi. ;)
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 jun 2013, 21:01

Koji bitniji turnir je slijedeći, ovaj WB više ne vrijedi pratiti

formance je napisao/la:
Za svaki tekst o homogenizaciji podloga i Rafinom uspjehu kao produktu iste, od MaGiCe dobijem veliki broj maraka, koje inače čuvam kod đemiđića. :mrgreen:
Ma znam ja to sve ba :mrgreen:
Inače podplatio je i komentatora na B92 da priča protiv Rafe :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 24 jun 2013, 21:03

legenda reala je napisao/la:Koji bitniji turnir je slijedeći, ovaj WB više ne vrijedi pratiti
Sao Paolo. :mrgreen:
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 24 jun 2013, 21:06

Veliki Rafa danas opet mali, steta ovih sto vjeruju u njega, nek se udare nogom u guzicu za ovaj RG sto je osvojio.
Na wimbledonu definitivno nema vise sta traziti nikad!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 24 jun 2013, 21:06

MaGiCa je napisao/la: Ovo kao da su @soba39 ili @no1e pravili zreb. :mrgreen:
Hajde Rafa odigraj za mrzitelje, žrijeb je pretežak ali možeš ti to, samo dođi do Federera on će skinuti sam gaće, Andy nikad nije bio ozbiljan teniser, Berdych će već učiniti šta treba ;)
I tako. :mrgreen:
Smoke Weed Everyday!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 jun 2013, 21:07

formance je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Koji bitniji turnir je slijedeći, ovaj WB više ne vrijedi pratiti
Kojeg počinje :?: :mrgreen:

Šta misliš da li bi Rafa bolje izgledao danas da je odigrao bar 1-2 meča u Haleu ili Quensu(i je li mu to možda kardinalna greška bez meča na travi doći na WB?), ovo danas je po meni nikad gori Nadal, ja ga goreg nisam gledao, imo je on ovako teških mečeva u prvim kolima ali je to bilo nebo i zemlja Gulbis ga je jednom razvaljivo al je bio Rafa dosta bolji izvuko se mislim da je na kraju i slavio na turniru ali za ovo danas ja nemam nikakvo objašnjenje izgledao je gore nego ikakvo žensko u pojedinim trenutcima
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 jun 2013, 21:08

Hewitt odličan. 8-)

Istina, Wawrinka je ispodrosječan (ma nije nikad ni napravio ništa vrijedno spomena na Wimbledonu), ali to ne umanjuje skoro pa perfektnu Hewittovu igru. Leti terenom, dobro returnira, "tuče" iz BH-a k'o lud... Mogli bismo u 3. kolu gledati još jedan zanimljiv meč (Isner - Hewitt). :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 24 jun 2013, 21:09

Previse paznje posvecujemo teniseru koji ce ponovo pocet igrat dogodine, posvetimo se bliskoj buducnosti, evo Hewitt strasno igra protiv Wawe... Ima brejk u trecem setu i 2:0.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 24 jun 2013, 21:10

formance je napisao/la:
Kojeg počinje :?: :mrgreen:

Šta misliš da li bi Rafa bolje izgledao danas da je odigrao bar 1-2 meča u Haleu ili Quensu(i je li mu to možda kardinalna greška bez meča na travi doći na WB?), ovo danas je po meni nikad gori Nadal, ja ga goreg nisam gledao, imo je on ovako teških mečeva u prvim kolima ali je to bilo nebo i zemlja Gulbis ga je jednom razvaljivo al je bio Rafa dosta bolji izvuko se mislim da je na kraju i slavio na turniru ali za ovo danas ja nemam nikakvo objašnjenje izgledao je gore nego ikakvo žensko u pojedinim trenutcima
dobra ocjena gendole - moze se reci da je mislio da ce mu se poeni valjda poklanjat sami pa otis'o "nasuho" na vimbldon - dok je Ruđer odradio pripremu i to samo takvu - koja je na kraju i donijela rezultat....

uglavnom Ruđer uzima Wimbledon 8-)
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 24 jun 2013, 21:15

legenda reala je napisao/la:Kojeg počinje :?: :mrgreen:
11. februara. :mrgreen:

Naravno da je morao odigrati neki pripremni turnir, čisto da osjeti podlogu. Loše je danas igrao, ali je Steve osvajao neke nemoguće poene. Rafa ni u jednom trenutku nije podsjetio na onog prepoznatljivog gladijatora, za kojeg nema izgubljenog poena i koji koristi svaki protivnikov pad i okreće situaciju u svoju korist. Ovo se najviše odnosi na treći set, gdje je bilo nekoliko prilika da Rafa izvrši pritisak na servis Belgijanca i eventualno odvese set u tiebrak. Jeftino je prosuo brejk šansu koja mu se ukazala, a garantujem, da je Rafa tada napravio brejk, preokrenuo bi meč. ;)

Profesionalnitenis.com

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 24 jun 2013, 21:16

Valjda ovaj Hewitt ne dogura do Rogera :shock:
You'll never walk alone.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 jun 2013, 21:16

Citizen-X je napisao/la:
dobra ocjena gendole - moze se reci da je mislio da ce mu se poeni valjda poklanjat sami pa otis'o "nasuho" na vimbldon - dok je Ruđer odradio pripremu i to samo takvu - koja je na kraju i donijela rezultat....
Ili je zaista svjestan da on trenutno nema šta tražiti na WB, kretnja mu je nikakva složio bih se sa bhsport da će on teško više nešto uspjeti na WB sa ovako lošom kretnjom, pola onih winera što je Belgijanac dansa osvojio Rafa od prije godinu-dvije bi vratio i opalio pokoji winer iz defanzive, on danas na pola loptica i ne ide nikako samo ih pogledom ispraća a to uopšte nisu bili neki vanserijski udarci da ih ozbiljan teniser ne može stići :roll: :roll: dosta nedoumica sad se na mnogim forumima otvara i diskusija o famoznom dopingu o kojem se pričalo i prošle godine hmm

jbm li ti Rafa :P

formance je napisao/la: 11. februara. :mrgreen:
uh kasno ovo, imal išta prije :mrgreen:
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 24 jun 2013, 21:17, ukupno mijenjano 2 puta.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 24 jun 2013, 21:16

Monolog je napisao/la:Hewitt odličan. 8-)

Istina, Wawrinka je ispodrosječan (ma nije nikad ni napravio ništa vrijedno spomena na Wimbledonu), ali to ne umanjuje skoro pa perfektnu Hewittovu igru. Leti terenom, dobro returnira, "tuče" iz BH-a k'o lud... Mogli bismo u 3. kolu gledati još jedan zanimljiv meč (Isner - Hewitt). :D
Da Stan igra kako zna, ne bi Hewitt imao nikakve sanse. Mozda se i probudi, pa bude kao protiv Richarda. :D
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 24 jun 2013, 21:17

Gledam ovaj žrijeb i još ne mogu vjerovai šta su organizatori izvukli Murrayu. Pa on u svakom kolu ima potencijalno opasnog protivnika. Odavno nisam vidio teži put do finala, pogotovo na travi.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 24 jun 2013, 21:20

work je napisao/la:Gledam ovaj žrijeb i još ne mogu vjerovai šta su organizatori izvukli Murrayu. Pa on u svakom kolu ima potencijalno opasnog protivnika. Odavno nisam vidio teži put do finala, pogotovo na travi.
Reci to Nadalu i Rogeru :mrgreen:
Believe je napisao/la:Valjda ovaj Hewitt ne dogura do Rogera :shock:
Pa set mu ne bi uz'o...

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 24 jun 2013, 21:21

Greivis je napisao/la:Da Stan igra kako zna, ne bi Hewitt imao nikakve sanse
Da je ovo Hewit iz 2005, meč bi davno bio gotov, taman da su 2 Stana preko puta terena. 8-)

Lleyton je igrač koji poslije Rogera ima najviše pobjeda na travi (od aktivnih tenisera) i sigurno je jedan od najboljih grass courtera danas, što Wawrinka nikad nije i neće biti.

Profesionalnitenis.com

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 24 jun 2013, 21:24

formance je napisao/la:
Da je ovo Hewit iz 2005, meč bi davno bio gotov, taman da su 2 Stana preko puta terena. 8-)

Lleyton je igrač koji poslije Rogera ima najviše pobjeda na travi (od aktivnih tenisera) i sigurno je jedan od najboljih grass courtera danas, što Wawrinka nikad nije i neće biti.
Mene najvise impresionira njegova tehnika prilikom servisa, niko to ljepse ne radi od njega i Haasa.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 24 jun 2013, 21:25

formance je napisao/la:

Ja koliko znam trenutno je 2013.
Tacno da bi da je godina 2005 Lleyton bio veliki favorit. :mrgreen:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.