FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Semper
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Semper » 27 apr 2012, 17:42

FKKrajina je napisao/la:Bilo je i vrijeme da se ovaj prgavac i seljacina kazni. Otkako je dosao u Zelju,jedini je koji se istice stalnim prigovaranjem sudijama,prljavim startovima,napadima na igrace itd.... Uvijek sam se pitao kako se moze tako ponasati neko ko je skoro pa cijelu karijeru proveo u Evropi. Jos kad se sjetim njegove reakcije na utakmici Spanija-BiH,stid me sto nas je on predstavljao. Stvarno je dno dna kao licnost i teska seljacina.
S kojim pravom ti vrijeđaš legendu Željezničara i bivšeg reprezentativca naše domovine? :evil:

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 27 apr 2012, 17:46

Semper je napisao/la:
FKKrajina je napisao/la:Bilo je i vrijeme da se ovaj prgavac i seljacina kazni. Otkako je dosao u Zelju,jedini je koji se istice stalnim prigovaranjem sudijama,prljavim startovima,napadima na igrace itd.... Uvijek sam se pitao kako se moze tako ponasati neko ko je skoro pa cijelu karijeru proveo u Evropi. Jos kad se sjetim njegove reakcije na utakmici Spanija-BiH,stid me sto nas je on predstavljao. Stvarno je dno dna kao licnost i teska seljacina.
S kojim pravom ti vrijeđaš legendu Željezničara i bivšeg reprezentativca naše domovine? :evil:
Ja ni jednom nisam umanjio njegove igracke kvalitete i ne mogu ih umanjiti,stvarno jest legenda Zelje i nase reprezentacije.

Ja samo kazem da se tako ne ponasa jedna takva igracka velicina,za nase okvire. Ponasa se kao neko ko je cijelu karijeru igrao po barama,druge i trece lige,a ne u Evropi. Sta ga branis,kad i ti znas kako se on ponasa otkako se vratio,a i znas sta je napravio na toj utakmici i sta je pokaziova Casillasu. I pogotovo kako se ponasa na utakmicama Premijer lige.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 27 apr 2012, 17:47

Čemu vrijeđanje,Bešliji je ovo prvi ispad i ružan potez,ne branim ga ali je možda bio isprovociran i nemilim scenama u Banjoj Luci.Zbog svog renomea kod sudija Bešlija je vjerovatno imao zadatak od Amara da prigovara sudijama.Ali to je bilo samo prošle sezone,ove sezone rijetko prigovara sudijama.A za prljave startove,Bešlija ima samo 1 (jedan!) žuti karton i 0(nula!) crvenih...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 27 apr 2012, 17:47

e eto nek su ti buskets, pedro i ostali padavicari idoli, neka beslije jos 100 godina, prgav je, hrabar je kapiten je i tako treba da bude
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 27 apr 2012, 17:49

Armageddon2012 je napisao/la:ne bih ja A rekao da je sve bilo posteno i da je rezultat bio 4-2 ili 5-2 za nas,koliki bi sigurno bio da nas je sudija pustao da dajemo golove i iskljucivao vase igrace.

nista ne bih pisao tada,a necu ni ovako vise na ovu temu pisati nista jer ste nerealni i neobjektivni,a pojedinci cak i vrijedjaju.
Borac je u Kupu na Grbavici pokazao kako igraju sa igračem više, svi pred svoj gol...

Vaši napadači ne znaju da daju gol, suludo je tražiti krivca u sudijama.

Ali eto, da je sudija dopustio da se završe one dvije utakmice u Banja Luci, jedna bi završila 0:6, a druga 0:5.
Volim te, Željo!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 27 apr 2012, 17:50

FKKrajina je napisao/la:
Semper je napisao/la:
Ja ni jednom nisam umanjio njegove igracke kvalitete i ne mogu ih umanjiti,stvarno jest legenda Zelje i nase reprezentacije.

Ja samo kazem da se tako ne ponasa jedna takva igracka velicina,za nase okvire. Ponasa se kao neko ko je cijelu karijeru igrao po barama,druge i trece lige,a ne u Evropi. Sta ga branis,kad i ti znas kako se on ponasa otkako se vratio,a i znas sta je napravio na toj utakmici i sta je pokaziova Casillasu. I pogotovo kako se ponasa na utakmicama Premijer lige.
ne treba braniti Besliju u ovim diskusijama, ono nije bilo sportski, i on kao kapiten nije sebi smio dopustiti ono, bas samo komentarisao sa prijateljima starim navijacima Zelje i svi su ogorceni i prije izrecene kazne govorili su da on treba dobiti suspenziju,zbog fudbala, mada cemo mu svakako sa tribine dati podrsku 100%.

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 27 apr 2012, 17:56

I da se zna da nisam ni jednu losu rekao vezano za njegove igracke kvalitete. Samo mu moralne osobine definitivno nisu jaca strana. I svi znamo da je prgav i bezobrazan i ne samo na sportski način,nego se i unosi u facu sudijama,pomocicima ,bla,bla. Ali da ponovim protiv Zelje i Beslije,nemam apsolutno nista. Najbolji klub u drzavi i jedan od vaznijih igraca Zeljeznicara,iako ovu polusezonu uglavnom s klupe ulazi.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 27 apr 2012, 17:57

avlami97 je napisao/la:Najnovijih 3000,00 KM za pirotehniku, kazne za Želju. U ovoj polusezoni smo kažnjeni sa 10.000,00KM zbog pirotehnike.
Znam da se svi dušmani nakote na ovoj temi, pa se moram citirati da ne bih ponavljao već napisane cifre. Za polusezonu smo kažnjeni 10 milja KM zbog baklji i petardi. Gdje su sada svi oni papci i papanke koje su ovdje iznosili laži da se samo oni novčano kažnjavaju, a Željo preskače u tim sankcijama, a oni dobijaju najveće kazne.
Hajmo pitari imali još laži da iznesete, a ako nema iznesite cifre kazni za ovu polusezonu.
Hajmo papci navalite sa argumentima.
CIFRE? SAMO CIFRE PAPCI?
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Blek_Stena
Kontakt:

Post Postao/la Blek_Stena » 27 apr 2012, 18:01

Stvarno sam umoran vise od ovih silnih optuzbi na racun naseg kluba koje dolaze iz svih mogucih smjerova. Svaka vam cast momci kad imate snage da replicirate na svaki post. imam osjecaj kao da su se svi urotil protiv Zelje. Bolje im je da se naviknu na ovakvu tabelu, jer ovo ih ocekuje i naredne godine, pa i sezonu poslije te. Izdizemo se iznad Bosanskog jada, bijede, primitivizma, nacionalizma i to ljudima opako smeta. Kad smo se koprcali po sredini tabele, vise bili dole nego gore niko nije imao nista protiv nas, a sada odjednom prava hajka na Zelju, na Ivicu, na Amara itd. Molim Boga samo da nam naprave tribinu, pa makar od 100 mjesta, da mozemo igrati LP na Grbavici da se ne moramo potucati po tudjim stadionima.
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 27 apr 2012, 18:15

Beslija propusta derbi, vraca se zadnje dvije protiv Kozare i Leotara. :|
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 27 apr 2012, 18:19

Elegant je napisao/la:Beslija propusta derbi, vraca se zadnje dvije protiv Kozare i Leotara. :|
moze igrati i uzvratnu kupa(najvazniju utakmicu do kraja).

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 27 apr 2012, 18:36

tu i tamo je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Beslija propusta derbi, vraca se zadnje dvije protiv Kozare i Leotara. :|
Babo opet odradio svoj posao, ha ja. Ništa nije slučajno. ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 27 apr 2012, 18:43

avlami97 je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Najnovijih 3000,00 KM za pirotehniku, kazne za Želju. U ovoj polusezoni smo kažnjeni sa 10.000,00KM zbog pirotehnike.
Znam da se svi dušmani nakote na ovoj temi, pa se moram citirati da ne bih ponavljao već napisane cifre. Za polusezonu smo kažnjeni 10 milja KM zbog baklji i petardi. Gdje su sada svi oni papci i papanke koje su ovdje iznosili laži da se samo oni novčano kažnjavaju, a Željo preskače u tim sankcijama, a oni dobijaju najveće kazne.
Hajmo pitari imali još laži da iznesete, a ako nema iznesite cifre kazni za ovu polusezonu.
Hajmo papci navalite sa argumentima.
CIFRE? SAMO CIFRE PAPCI?
Ma to je onaj pacenik samir peglao i tvrdio da Babo ne kaznjava Zelju.Mislim da je u banovicima jer ne vidim da smara ni na jednoj temi :D .
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 27 apr 2012, 18:49

[quote="Blek_Stena" Molim Boga samo da nam naprave tribinu, pa makar od 100 mjesta, da mozemo igrati LP na Grbavici da se ne moramo potucati po tudjim stadionima.[/quote]

Na zaslost nece nam napraviti ni tih 100 mjesta a kamoli modernu tribinu jer nema para a sve da se izgradi/renovira stadion opet nastupa problem para jer je odrzavanje skupo. Kad na to jos dodam da nam je posjeta losa kakva bi zaista trebala biti.

Daj Boze da srede onaj zapad na Kosevu da barem ne igramo pred polu zatvorenim tribinama.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 27 apr 2012, 19:00

Elegant je napisao/la: Na zaslost nece nam napraviti ni tih 100 mjesta a kamoli modernu tribinu jer nema para a sve da se izgradi/renovira stadion opet nastupa problem para jer je odrzavanje skupo. Kad na to jos dodam da nam je posjeta losa kakva bi zaista trebala biti.

Daj Boze da srede onaj zapad na Kosevu da barem ne igramo pred polu zatvorenim tribinama.
Ah, dobro opravdanje u pm.
Odrzavanje skupo, posjeta losa :lol: nemoj zajebavati.Svakojake vukojebine napravise stadione a mi ne mozemo.
Ipak se nadam da ce se nesto napraviti u skorije vrijeme jer stvarno to zasluzujemo.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

Blek_Stena
Kontakt:

Post Postao/la Blek_Stena » 27 apr 2012, 19:11

malta071 je napisao/la:
Elegant je napisao/la: Na zaslost nece nam napraviti ni tih 100 mjesta a kamoli modernu tribinu jer nema para a sve da se izgradi/renovira stadion opet nastupa problem para jer je odrzavanje skupo. Kad na to jos dodam da nam je posjeta losa kakva bi zaista trebala biti.

Ah, dobro opravdanje u pm.
Odrzavanje skupo, posjeta losa :lol: nemoj zajebavati.Svakojake vukojebine napravise stadione a mi ne mozemo.
Ipak se nadam da ce se nesto napraviti u skorije vrijeme jer stvarno to zasluzujemo.
Mozda postoje momci bolje upuceni u to, ali sigurno postoji neki projekat od sjeverne tribine kad se gradila. 100 % je tada planirano da se izgradi cijeli stadion na taj fazon. To naci i preracunati se i polahko krenuti sa gradnjom npr istocne tribine jer taj prostor je skoro pa spreman za gradnju. Po meni bi ta tribina bila najjeftinija ako nebi sadrzavala pratece prostorije. A vala od rata pa do sada mogli su skuckati para za jednu tribinu pa kad isprosili :D nek pocnu nesto praviti, nek prave 10 godina, ali krajnje je vrijeme ;)
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 27 apr 2012, 19:28

aleksandar_veliki je napisao/la:
KrajPrice je napisao/la:Ovo je malo prestrogo,pa pepe je mesija najmerno gazo pa nije dobio kaznu,ali sta se moze,ne moze nam niko nista,imamo na toj strani selimovica,colica,moze i bekric po potrebi,gazimo sve nabijamo komplexe!!!!

Dupla kruna je sada najbliza,AMAR AMAR OSIM OSIM!!!
Ali su drugi dobijali, imas milion primjera. Ova kazna je primjerena jer je Beslija nesportski reagovao, desi se to svakom, ali njemu kao najiskusnijem ne bi trebalo.
To je to,nije mu trebalo uopste onako ponasanje na utakmici koje steti i Želji a ne samo njemu.Kazna opravdana 100%.Idemo dalje...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 27 apr 2012, 19:32

exbabilon je napisao/la:
tu i tamo je napisao/la:
Babo opet odradio svoj posao, ha ja. Ništa nije slučajno. ;)
Ivica je najposteniji i najpravedniji covijek u BiH trenutno, hvala Bogu sto je Zeljovac i sto je olicenje Zeljine filozofije, gdje niko u lice mi nikada nije mogao reci nista protiv ovog covjeka, a ovdje krijuci se iza nickova i navijackih grupa pisu sve gadosti iz cistih kompleksa i zavisti.
najjaci su pitari kad nesto pricaju, a da je liga bila postena prije 65 godina oni nebi sada ni postojali,
najvece nepravde ucinjene su Zelji, kada bih sada sve napisao, citali bi 1h.

Zeljo je odbio igrati u nacionalistickoj NDH, kao sto je i Ivica Osim je odbio voditi Jugoslaviju bez bratstva i jedinstva.
Zeljo nije smio igrati u posljeratnoj Jugi jer su na red dosle komunjare, ali se poslije otimacine FKS,nakon dugo godina izborio za 1.saveznu ligu kasnije je i osvojio, osvojio je JEDAN KLUB KOJI NIJE IMAO PRAVA DA TU BUDE.
Zeljo trebao biti rasformiran pred kraj rata u BiH kada su uspostavile vlast SDA, ali NEMOZE...uzimamo titulu na Kosevu( hramu tadasnje FK SDA Sarajeva) pred milion gledatelja.
(sudili strani UEFINI sudci, jer je UEFA znala za sve te lopovluke).
Ne postoji klub na ovom svijetu sa svijetlijom historijom.. Te da je imao vise iskusenja a nikada nije ukaljao obraz, kao neki koji su se prodavali ko jeftine ku*** svakoj novoj vladi. Niti ograniceni nacijom i vjerom, politikom kao neki, nismo cak ni ograniceni kao lokalni klub, jer navijati za Zelju nije stvar geografije kao sto je slucaj sa vecinom ostalih, ono rodis se u PM i navijas za PM, nije vazno jesi li u Orasju,Doboju, Zenici, Livnu, Sarajevu. Zeljo je puno vise od te glupe ogranicenosti iako i u svom gradu ima vise navijaca od kluba, koji je uzeo za ime, ime grada.
I onda dodje neko nesta da kaze od ovih LOPOVA, NACIONALISTA, POLITICARA.
Da je Zeljo imao uslove kakve sada svi imaju, sada bi bio ko Bajern u Njemackoj, da nije bilo zabrane igranja, otimanja, opstrukcije postojanja, kradje, ... kako vas samo nije stid.

titanik
Kontakt:

Post Postao/la titanik » 27 apr 2012, 19:37

opet ja moram koji smo mi kreteni [navijaci zelje]dođe nam neki majmun na temu pise kako je beslija seljacina i svasta a mi nista mka mars na svoju temu sve ti seljacko sta su nama sve radili pa niko nije kazbjavan a vi se na kapitena okomili od pocetka sezone ko on neki seljak a mi papci slusamo i nista mars sa teme debili jedni

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 27 apr 2012, 19:39

@tu i tamo

svaka Ti je na mjestu ali oni ne mogu to skontati ,nemaju cim
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.