Budite gospoda, nas drastično oštete u finalu kupa, Amar kaže nema veze, nadam se da sudija nije namjerno griješio i to je to.Ali navika je čudo, najlakše je lajati i glumiti ugroženu vrstu.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ne shvatas ti aco, oni i dalje misle da je neka urota sto su 2 utakmice prekinute, za to su sudije krive a ne oni forest gampovi sto su trcali po atletskoj, kad sudiji razbijes glavu ne prekida se utakmica nego posaljes delegata i on nadje saobracajnog policajca da zamjeni sudiju, i naravno u te 4 utakmice samo u zadnjoj su uspjeli opucat po golu i to automatski treba da bude 0:2 za njihaleksandar_veliki je napisao/la:A kako si mogao povesti 2:0. Ponovo klasika od gradske raje iz Banja Luke. Sudije grijese, Real je ispao zbog sudijske greske, fatkicki ostao bez Lige prvaka. Plakao si zbog Beslije, spominjao Babu, e sad kad ga je taj Babo oderao, opet ti ne valja. Ne kontam vas, ili opet kad razmislim i kontam vas,jbg povjerovali ste i u lavove, gradska raja.Armageddon2012 je napisao/la:normalno da cu kmecati kad mi ne da da igram i povedem 2-0 i jos da uz to imam igraca vise!
od ovoga korist imaju samo naredni zeljini protivnici,a mi direktnu stetu.... meni bi satisfakcija neka bila da su sudijama zabranili da sude bar do kraja prvenstva...
[youtube][/youtube]bagrcavi je napisao/la:Ima li negdje snimak tog Bešlijinog starta ?
Armageddon2012 je napisao/la:ne bih ja A rekao da je sve bilo posteno i da je rezultat bio 4-2 ili 5-2 za nas,koliki bi sigurno bio da nas je sudija pustao da dajemo golove i iskljucivao vase igrace.
Loptu koju Stajić nije uspio primiti bi Gušo vratio u igru sa peterca, umjesto sa 17-18 metara od gola.Armageddon2012 je napisao/la:uostalom,kad si vec postavio snimak,pogledaj sta se desilo na 30 sec snimka i zakljuci sam kako bi se utakmica dalje odvijala.
i to se tačno vidi da je tek poslije vidio da je sudija svirao, kad mu je već pobjegla.gollum je napisao/la:Loptu koju Stajić nije uspio primiti bi Gušo vratio u igru sa peterca, umjesto sa 17-18 metara od gola.Armageddon2012 je napisao/la:uostalom,kad si vec postavio snimak,pogledaj sta se desilo na 30 sec snimka i zakljuci sam kako bi se utakmica dalje odvijala.
Taj sam! hehehPOPAY je napisao/la:Dobro je neko ovde nakad napiso prvih 5 godina dominacije bit ce tesko podnijet,a onda ce se vec navic nekako.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.