FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sekac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sekac » 18 jul 2014, 00:41

storm_raider je napisao/la:Samo nemojte da mislite da su Norvezani neorganizovani. Ja sam vidio jednu veoma disciplinovanu, radnu ekipu u kojoj se sve zna. Veoma limitirani igraci, ali ovu njihovu pobjedu i to sto su sacuvali gol je iznio samo kolektiv. Pa i onaj gol je stvar discipline, igrac nije isao na loptu nego ju je sacekao, ja kod nasih igraca to nisam godinama vidio... Lako je biti general nakon utakmice, ali ste morali shvatiti na vrijeme da im na centarsut ne mozete zabiti gol, jedino njihovom greskom, sto se skoro nikako ne desava. Balkanci su uvijek prasili skandinavce, nikad ubacajima sa strane, nego tehnikom i samo tehnikom. Imate tehnicki potkovane igrace, ja bih preporucio da se na to baziraze, ali i nepotrebno kombinovanje svedete na minimum. Sretno komsije, bice tesko..., Norvezani su veoma disciplinovani i hladni u svim nezgodnim situacijama bili. Njihov trener je pametno zatvorio utakmicu sa iskusnim igracima. Sretno komsije!
Hvala Storm ali kenjaš oni pojma nemaju ako dva ismpimplaju ja nikad više na utakmicu neču otići Zeta je za ove Mančester a mi eh mi nafurali se misle sklonit če se neko da gool daš kako smo pogrešno igrali a nešto kao zadovoljni ćime nemoj da psujem sve sad fuckkkkkk.
Sarajevo ljubavi moja!

undefined007
Kontakt:

Post Postao/la undefined007 » 18 jul 2014, 00:42

**** ĆEMO IM MAJKU SKIJAŠKO - SKAKAČKU **** LI IH JANNE AHONEN :mrgreen:
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.

http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)

SS.23

FK SARAJEVO !
HZ 1987

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 18 jul 2014, 00:43

Napadac nam je u gradu, zavrsite sa covjekom pa makar na pola godine.......
Gore Nemanju na klupu a Dulja na krilo, i ovaj Puzi je zreo za klupe, spustiti loptu i igrati od noge do noge....
Sreca pa je Ojler mlad umro...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 jul 2014, 00:44

SAMO CU JEDNO RECI..NADAM SE DA CE PROCI SVA OVA GUNGULA ,I DA CE PONOVO NA ISTOKU DOCI NORMALNA RAJA ,A NE OVI PROBISVJETI..**** IGRACU MATER U 10 MINUTI JER JE DAO POGRESAN PAS..PA HADALJU JADNI..DODJES JEDNU TEKMU I **** IGRACU MATER,NEMAS PRAVO...
NEKA ONE LIJEPE MILJE NA KOSEVU PROTIV TELAD EKIPA I ONE KOMOCIJE..A NE OVI KVAZI NAVIJACA..
IGRA DOBRA,REALIZACIJA SLABA...BOLJA SMO EKIPA A TO CE SE VALJDA U NORVESKOJ VIDJETI AKO SE ONI OTVORE MALOO..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 18 jul 2014, 00:46

Rule_hz je napisao/la:Nema veze nije bilo srece statistika pokazuje **** je igrat ii probijat bunker od 11 igraca u polju... za danat se da cemmo mi prvi zabit gol tamo i nek se onda otvaraju... sve je otvoreno kvalitetniji smo od njih... krste mora na spica bica klua dulja krilo a protic mora pocet prije puzihgace
Hajde da te podržim samo mi reci po čemi Bica klupa pa najopasniji napadač nam je bio i to je greška trenera nije trebao van osim ako nije mogao vi še da se hrva sa ona 2 košarkaša. Nije dao gool ali sve što smo imali preko njega je išlo osim one šanse Okića.
Sarajevo ljubavi moja!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 18 jul 2014, 00:46

undefined007 je napisao/la:**** ĆEMO IM MAJKU SKIJAŠKO - SKAKAČKU **** LI IH JANNE AHONEN :mrgreen:
On je Finac... To je isto kad bi neki norvezanin veceras napisao za vas yebo li ih Dejan Bodiroga ;)
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 18 jul 2014, 00:46

hilmo je napisao/la:Pitanje za ove što ne sumnjaju u prolaz, na osnovu čega gajite toliki optimizam, gore ćemo odigrati mnogo težu utakmicu jer će oni i dalje da se brane a imaju i sta.... ?
Šanse su nam minimalne, mini minimalne...
Ali nema veze, navikli smo mi na ovo.
Čujemo se sutra.
+1

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 jul 2014, 00:48

I ti ramo povuci malo rucnu,smiri emocije..pljujes po Dzeni bez potrebe..duga je sezona ,vidjecemo sta ce biti...
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 18 jul 2014, 00:50

MrWhite je napisao/la:Napadac nam je u gradu, zavrsite sa covjekom pa makar na pola godine.......
Gore Nemanju na klupu a Dulja na krilo, i ovaj Puzi je zreo za klupe, spustiti loptu i igrati od noge do noge....
+1

tello
Kontakt:

Post Postao/la tello » 18 jul 2014, 00:52

Treba nam definitivno jedan razbijač u napadu tipa Komazec, jer će 90% ekipa protiv nas igrati defanzivno i nije lako dati gol u to smo se večeras uvjerili. Ne trebaju onoliko petljati sa loptom, više treba šutati, jedini je Radovac imao nekih šuteva sa 23 25 metara ono ostalo malo ko... Ali igra je bila fenomenalna, stvarno svaka čast momcima i stručnom štabu kako lijepo igraju al jbg ne može se sve preko noći, samo polako braćo :D
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 18 jul 2014, 00:55

Od ovih 11 Haugesunda ste za 2 klase bolja ekipa, fudbal je to, lopta je okrugla, prvi njihov ozbiljan prelazak centra i go. Problem je sto oni sad imaju sta da brane i nemaju potrebe da mijenjaju pristup igri, svaki X im ide na ruku. Po meni jedina stvar koju mozete promijenit do revansa je da loptu drzite maksimalno na zemlji, dizat u zrak samo kad je prijeko potrebno jer ovi njihovi gore sve ciste, a na zemlji su tanki samo tako. Sanse vam se jesu smanjile, al 90 minuta je ostalo, nista nije gotovo. Pozz
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 18 jul 2014, 00:56

sekac je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Samo nemojte da mislite da su Norvezani neorganizovani. Ja sam vidio jednu veoma disciplinovanu, radnu ekipu u kojoj se sve zna. Veoma limitirani igraci, ali ovu njihovu pobjedu i to sto su sacuvali gol je iznio samo kolektiv. Pa i onaj gol je stvar discipline, igrac nije isao na loptu nego ju je sacekao, ja kod nasih igraca to nisam godinama vidio... Lako je biti general nakon utakmice, ali ste morali shvatiti na vrijeme da im na centarsut ne mozete zabiti gol, jedino njihovom greskom, sto se skoro nikako ne desava. Balkanci su uvijek prasili skandinavce, nikad ubacajima sa strane, nego tehnikom i samo tehnikom. Imate tehnicki potkovane igrace, ja bih preporucio da se na to baziraze, ali i nepotrebno kombinovanje svedete na minimum. Sretno komsije, bice tesko..., Norvezani su veoma disciplinovani i hladni u svim nezgodnim situacijama bili. Njihov trener je pametno zatvorio utakmicu sa iskusnim igracima. Sretno komsije!
Hvala Storm ali kenjaš oni pojma nemaju ako dva ismpimplaju ja nikad više na utakmicu neču otići Zeta je za ove Mančester a mi eh mi nafurali se misle sklonit če se neko da gool daš kako smo pogrešno igrali a nešto kao zadovoljni ćime nemoj da psujem sve sad fuckkkkkk.
i jedan i drugi ste u pravu, al najbitnije sto kaze storm a i ti si spomenuo los koncept igre u jednom trenutku...a to je centarsutevima a pogotov lijevo gdje je puzigaca naograjso...konstanto se ubacuje a njima drvosjece od 2 metra u kaznenom...i ocekujes da ces napraviti nesto...ovdje je malo Dzeno zezno i nadam se da ce ispraviti..vidjelo se da smo po zemlji daleko bolji...nebrojno smo puta probili strane al usrase sa ubacivanjima...jel vidis ne ide, ma zaleti se prema gola, ako nista moze nesto biti...al eto sad hladne glave uci u revans, nista nije izgubljeno i jedan gol nas vraca u igru i nauciti na greskama
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 18 jul 2014, 00:56

undefined007 je napisao/la:**** ĆEMO IM MAJKU SKIJAŠKO - SKAKAČKU **** LI IH JANNE AHONEN :mrgreen:
Koliko je to nekulturno, ja sam morao djecu na drugu temu odvest :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a... pehari su tu

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 18 jul 2014, 00:59

Netreba se bacati u depresiju. Bilo je i dosta nervoze kod nas. Tehnicki smo superiorniji, i kad god smo god odigrali kratki pas, imali smo dosta otvorenog prostora, :eh: ali jednostavno nismo imali zadnjeg pasa. Nisam bio euforista, nego blagi optimista a to sam i dalje. Misljenja sam da mozemo dati 2 gola i plasirati se u III kolo. Jedno je sigurno, ovakvo Sarajevo hocu da gledam, borbeno, atraktivno, brzo, leprsavo (odlicna fizicka sprema) a ostalo ce doci na svoje mjesto!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 18 jul 2014, 01:00

Kakve smo mi posrane srece to je nevjerovatno :plac: ...nista ovdje nije gotovo i niko me ne moze ubijediti da nismo bolji od ovih i da ih ne mozemo proci, valjda ce jednom ta sreca biti i na nasoj strani
Pyro is not a crime !

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 18 jul 2014, 01:01

invincible1921 je napisao/la:ISKRENO I OBJEKTIVNO-imali ste incijativu, petaljali, ulazili u 16 nabacivali u guzvu gdje su ovi skijasi rutinski izbacivali i to je to, Ja iskreno niti jednu sto postotnu sansu nisam vidio :S o igri pa sad da je dobra mozda i jeste , ali i nije tako tesko igrat napadacki kad se protivnik povuce u 30 metara, ne znam zaista razocarali ste pa pricajte sta hocete. Nista bukvalno niste pokazali par frljoka po sredini gola i dvije tri one sto su ispale golmanu i to je to...ja se zaista ne sjecam niti jedne izgledne prilike tipa 1na1 da je neko izaso
Pošteno i tačno samo da dodam ljudi se pošteno borili ali pojma nemaju nisu oštro i grubo igrali suđenje za deset bez greške i loša sreća
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 18 jul 2014, 01:05, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 18 jul 2014, 01:05

tello je napisao/la:Treba nam definitivno jedan razbijač u napadu tipa Komazec, jer će 90% ekipa protiv nas igrati defanzivno i nije lako dati gol u to smo se večeras uvjerili. Ne trebaju onoliko petljati sa loptom, više treba šutati, jedini je Radovac imao nekih šuteva sa 23 25 metara ono ostalo malo ko... Ali igra je bila fenomenalna, stvarno svaka čast momcima i stručnom štabu kako lijepo igraju al jbg ne može se sve preko noći, samo polako braćo :D
+1
Sa napadacem Klase jednog Komazeca ili boljeg prosetat cete se ligom. I mozda dogurati i do grupa lige Evrope. Ako ostane ovako kao sada. Borit cete se za 2,3 mjesto u Premijer ligi. A u Evropi ispadate vec u ovom kolu ili najkasnije u sljedecem. Nema sredine tako vam je kako vam je. Bas kao sto si rekao treba vam napadac razbijac robustan i prgav da razbije bunker. Bilbija je fini napadac dobar pa Premijer lige kada dominirate igrom. Da zabije treci, cetvrti gol kada se protivnici otvore. A Krste treba vidjeti dali moze biti konstantno dobar ( postizat golove ) ili ne. Po meni je on trenutno vas prvi napadac. Ali vam treba jos jedan bolji od njega za najvece uspjehe.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 18 jul 2014, 01:12

Bilbija i u reprezentaciji i u Borcu igrao iza špica a sad igra špica jer treneri gospoda igraju sa jednim špicem.Bilbija u Borcu imao i Kajkuta i Stokića kao napadače ispred sebe šta bulaznite do trenera i taktike je
Sarajevo ljubavi moja!

undefined007
Kontakt:

Post Postao/la undefined007 » 18 jul 2014, 01:14

Consigliere je napisao/la:
On je Finac... To je isto kad bi neki norvezanin veceras napisao za vas yebo li ih Dejan Bodiroga ;)
Pa šala vidiš li smajli ? :mrgreen:
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.

http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)

SS.23

FK SARAJEVO !
HZ 1987

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 18 jul 2014, 01:14

E Dzeno nadam se da si shvatio da to forsiranje Bilbije u sastavu nam neodgovara i da nam treba igrac koji ce zavrsiti akciju i davati golove, Krste je veceras igrao i na lijevoj i na desnoj strani momak je igrao po cijelom terenu i u uzvratnoj utakmici mora igrati na spicu iza njega Duljevic,Okic,Cimirot,Radovac i Stojvec neka ga trpaju loptama i pokusat dati sto vise golova, ja sam ljut nakon utakmice jer nismo iskoristili svoje prilike a igrom sam zadovoljan znaci fali nam samo zavrsnica, Haugesund svaki put kada bi se otvorio krenula bi nasa kontra i tu nam najvise treba neko ko ce dati go igrac tipa Komazec bi bio savrsen za tu ulogu. Vjerujem da prolazimo ovo aBd. jer smo bolji,jaci i kvalitetniji u sljedecu utakmicu uci sa dosta opreza,praviti sto manje gresaka i iskoristiti svaku priliku te popraviti dojam iz prve utakmice sa par komada u protinickom golu.
Ti si opet šampion !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Pitar6785, Samba71 i 5 gostiju.