Ispravljeno.messilla je napisao/la:Osman i dalje yebeni idiot.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Šef

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
sjooo Šefamessilla je napisao/la:Šef![]()

Može li Šef ikoga prodati iz Barce

Šef bi samo da dovodi, a da pri tom nikoga ne proda

Bgti ko da nisi gore pročito da je Arda samo jednom nogom u Klubu.

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ma brate, hocu da vidim kako se prodaju Arda, Munir, Rafinha, Gomes, Douglas, Vermalen - kad se vec ne racuna ozbiljno na njih.messilla je napisao/la:Bgti ko da nisi gore pročito da je Arda samo jednom nogom u Klubu.![]()
Šefe, tjeraj to

Eto, potjerao je Koroziranog i zaradio jedan plus

Jes ga potjerao, uvalio ga besplatno nakon sto je prosao probu. To bi mogao i ja licno napravitilet3 je napisao/la:Ma brate, hocu da vidim kako se prodaju Arda, Munir, Rafinha, Gomes, Douglas, Vermalen - kad se vec ne racuna ozbiljno na njih.messilla je napisao/la:Bgti ko da nisi gore pročito da je Arda samo jednom nogom u Klubu.![]()
Šefe, tjeraj topokaži bar na izlaznim transferima odlucnost i muda, zaradi malo pozitivnih poena.
Eto, potjerao je Koroziranog i zaradio jedan plusda ga malo pohvalimo u ovim teškim danima

Salu na stranu, pacov je najveca ubleha koja postoji u nasem kolektivu, ali on je kriv zbog toga sto je te kikiriki igrace dovodio pa ih sada nakon par godina nece niko ni za dzaba, kamoli da ih prodas. Znaci nije on kriv sto ih sada ne moze prodati, on je kriv sto ih je i uzimao.
27.10.2020
Ko ti je reko da se na Gomesa ne računa ozbiljno?let3 je napisao/la:Ma brate, hocu da vidim kako se prodaju Arda, Munir, Rafinha, Gomes, Douglas, Vermalen - kad se vec ne racuna ozbiljno na njih.
Šefe, tjeraj topokaži bar na izlaznim transferima odlucnost i muda, zaradi malo pozitivnih poena.
Eto, potjerao je Koroziranog i zaradio jedan plusda ga malo pohvalimo u ovim teškim danima

A bit će, makar svi otišli besplatno.

Ardu je eto haman i Valverde ****. Što odmah smanjuje cijenu, ali je bar jasna poruka igraču, koji nije želio ići. Kažu odmah se ponudio Atleticu.

Munja bi izgleda u Romu, ali Monchi trenutno ganja Mahreza pa je zaboravio na Munjaru.
Douglas u Benficu je izgleda samo pitanje dana (i sata

Za Rafinhu ne znam šta bih rekao. Lafo se spominje neki interes pojedinih klubova, ali izgleda ništa konkretno.
Zadnja izmjena: messilla, dana/u 11 avg 2017, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Dobro, znamo svi da su to nesposobni ublehaši iz uprave, koje su odyebali redom Bellerin, Verratti, Coutinho, Dembele itd...ali hajmo malo pozitivu furati i dati podršku klocevima, da bar prodaju ili otjeraju iz Barce onaj hamelj na koje se svakako ne racunaleorey je napisao/la:Jes ga potjerao, uvalio ga besplatno nakon sto je prosao probu. To bi mogao i ja licno napravitilet3 je napisao/la:Ma brate, hocu da vidim kako se prodaju Arda, Munir, Rafinha, Gomes, Douglas, Vermalen - kad se vec ne racuna ozbiljno na njih.messilla je napisao/la:Bgti ko da nisi gore pročito da je Arda samo jednom nogom u Klubu.![]()
![]()
Salu na stranu, pacov je najveca ubleha koja postoji u nasem kolektivu, ali on je kriv zbog toga sto je te kikiriki igrace dovodio pa ih sada nakon par godina nece niko ni za dzaba, kamoli da ih prodas. Znaci nije on kriv sto ih sada ne moze prodati, on je kriv sto ih je i uzimao.

Treba im podrška u ovim teškim momentima

jbg, najlakše je pljuvati, od sebe prvog krecem

Pod pritiskom ? Pa ako ne mogu izdrzati pritisak, nek daju otkaz...ima neko ko zeli i hoce raditi. Da je nama takav pritisak sa tom platom.
Sto bi moj jaran rekao, pritisak je danas biti konobar na 40 C, radit skoro 3 smjene za cvaju, i slusat kocke povazdan, e to je pritisak
Ali ako neces, daj otkaz, ima ko hoce
Sto bi moj jaran rekao, pritisak je danas biti konobar na 40 C, radit skoro 3 smjene za cvaju, i slusat kocke povazdan, e to je pritisak

27.10.2020
A vidi nešto buraz, ja sam se uvijek zalagao za masijce i opciju domace škole, to je opšte poznato, nekad i van svake logike.leorey je napisao/la:Pod pritiskom ? Pa ako ne mogu izdrzati pritisak, nek daju otkaz...ima neko ko zeli i hoce raditi. Da je nama takav pritisak sa tom platom.
Sto bi moj jaran rekao, pritisak je danas biti konobar na 40 C, radit skoro 3 smjene za cvaju, i slusat kocke povazdan, e to je pritisak![]()
![]()
Ali ako se ne racuna ozbiljno na Munira i Rafinhu, a ne racuna se ocito - onda neka se prodaju, vrlo jednostavno...ne znam šta se to oteže bezveze.
Turan i Gomes, ista prica - prodati. Eto četvoricu nabrojah.
Jasno da ce to ici ispod cijene kad Barca prodaje svoje, ali da se bar malo rastereti klub...šta imaju držati klupaše, od kojih nema neke velike koristi.
Kad bi zaradila Barca 90-100 milki od njih četvorice, bilo bi extra

Npr. Cillessen je odlicno branio Kup kampanju prošle sezonexaviesta je napisao/la:Pa od kojeg klupaša to mi imamo koristi?

Paco zabio u finalu Kupa

Vidal uopšte nije bio loš ono kad je zaigrao nakon tribina, al nažalost dođe povreda. Mascherano solidan.
Od Denisa ocekujem veci doprinos ove sezone.
Bilo je neke koristi sa klupe, mada može i mora to bolje.
Oni ostali su bili nevidljivi, slažem se.
- FCBlaugrana
- Kontakt:
Na ove transfere (kupovina i prodaja igaraca) cu sam jedno reci, Andoni Zubizarreta oprosti nam [emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dantejebo. Ajde bar znamo da se ništa značajno neće desiti ovog vikenda.[Mohamed Bouhafsi] Stand-by in the negotiations between Borussia and Barca for Dembele. The talks are expected to resume Monday.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Gledam sejo kolasinac odmah u dresu arsenala odlican, a dzaba bio i uprava nije ni razmatrala tu opciju, al razmatrat ce sigurno za godinu dvije kad bude kostao 50 miliona
A i ovdje su neki ismjavali tu ideju koju sam iznio jos proljetos da treba seju dovesti da bude zamjena albi a dignea nabiti spicem, mada u kakvoj je formi sejo a u kakvoj alba, seno tenk bi ladno bio i prvotimac kod nas
A i ovdje su neki ismjavali tu ideju koju sam iznio jos proljetos da treba seju dovesti da bude zamjena albi a dignea nabiti spicem, mada u kakvoj je formi sejo a u kakvoj alba, seno tenk bi ladno bio i prvotimac kod nas
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
http://www.dailyrecord.co.uk/sport/foot ... m=referral
Ne znam ima li istine, al ja iskreno ne vidim da ce Liverpool udariti sam sebi samar i zadrzati igraca koji odbija da igra, trenira, igraca koji je predao transfer zahtjev i pri tome da ne uzmu duplo vise para nego sto bi mogli uzeti iduce godine, a 99,9% je sigurno da i sa njim i bez njega nemaju sanse za titule ove godine, a 100% je sigurno da ce on otici iduce godine
Ne znam ima li istine, al ja iskreno ne vidim da ce Liverpool udariti sam sebi samar i zadrzati igraca koji odbija da igra, trenira, igraca koji je predao transfer zahtjev i pri tome da ne uzmu duplo vise para nego sto bi mogli uzeti iduce godine, a 99,9% je sigurno da i sa njim i bez njega nemaju sanse za titule ove godine, a 100% je sigurno da ce on otici iduce godine
Daily Record pobogu. Sigurno u rangu onih ubleha koji su odredili datum prezentacije.
Eto ga novinar Sky-a
Eto ga novinar Sky-a
Kaveh Solhekol @SkyKaveh
Philippe Coutinho doesn't want to play for Liverpool again. No going back. Relationship with manager not great. LFC still in strong position
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ma jok druže, đe će Bošnjo igrati, to je patriotizam, subjektivnost....Tako su pojedini govoriliRomariooo je napisao/la:Gledam sejo kolasinac odmah u dresu arsenala odlican, a dzaba bio i uprava nije ni razmatrala tu opciju, al razmatrat ce sigurno za godinu dvije kad bude kostao 50 miliona

Čak i da je patriotski ( a nije ), Momčiluk je hladno mogao umjesto Albe, a o njegovoj rezervi Francuzu da ne pričam. Jel ima potrebe spomenuti opet da bi došao kao slobodan igrač ?! Strašna uprava. Mogli bi kako kaparisati Paulinha za januar

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Kolašinac u Arsenalu ima 150 k funti po sedmici,sumnjam da bi ga po tom pitanju Barsa mogla ispoštovati pogotovo u situaciji gdje imaš Albu na njegovoj poziciji,.
Istina. Najbolje što bi mu mogli ponuditi je duplo manja cifra nego što trenutno prima u Arsenalu.chily-rz je napisao/la:Kolašinac u Arsenalu ima 150 k funti po sedmici,sumnjam da bi ga po tom pitanju Barsa mogla ispoštovati pogotovo u situaciji gdje imaš Albu na njegovoj poziciji,.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.