FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Donnie Darko
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Donnie Darko » 11 avg 2017, 18:23

messilla je napisao/la:Osman i dalje yebeni idiot.
Ispravljeno.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 11 avg 2017, 18:50

Šef :kafa:
slika
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 11 avg 2017, 19:18

messilla je napisao/la:Šef :kafa:
slika
sjooo Šefa :crazy: :lol:

Može li Šef ikoga prodati iz Barce :mrgreen: jasno, pod tim ne racunam na Juniora kojeg nije planirao prodati.
Šef bi samo da dovodi, a da pri tom nikoga ne proda :tokralju: nek se levati lagere u Barcu, šta ima veze :kafa: nadjebo je i Houidinija :clap:

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 11 avg 2017, 19:19

Bgti ko da nisi gore pročito da je Arda samo jednom nogom u Klubu. :kafa: :mrgreen:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 11 avg 2017, 19:23

messilla je napisao/la:Bgti ko da nisi gore pročito da je Arda samo jednom nogom u Klubu. :kafa: :mrgreen:
Ma brate, hocu da vidim kako se prodaju Arda, Munir, Rafinha, Gomes, Douglas, Vermalen - kad se vec ne racuna ozbiljno na njih.

Šefe, tjeraj to :!: pokaži bar na izlaznim transferima odlucnost i muda, zaradi malo pozitivnih poena.
Eto, potjerao je Koroziranog i zaradio jedan plus :thumbup: da ga malo pohvalimo u ovim teškim danima :mrgreen:

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 11 avg 2017, 19:27

let3 je napisao/la:
messilla je napisao/la:Bgti ko da nisi gore pročito da je Arda samo jednom nogom u Klubu. :kafa: :mrgreen:
Ma brate, hocu da vidim kako se prodaju Arda, Munir, Rafinha, Gomes, Douglas, Vermalen - kad se vec ne racuna ozbiljno na njih.

Šefe, tjeraj to :!: pokaži bar na izlaznim transferima odlucnost i muda, zaradi malo pozitivnih poena.
Eto, potjerao je Koroziranog i zaradio jedan plus :thumbup: da ga malo pohvalimo u ovim teškim danima :mrgreen:
Jes ga potjerao, uvalio ga besplatno nakon sto je prosao probu. To bi mogao i ja licno napraviti :rol:

Salu na stranu, pacov je najveca ubleha koja postoji u nasem kolektivu, ali on je kriv zbog toga sto je te kikiriki igrace dovodio pa ih sada nakon par godina nece niko ni za dzaba, kamoli da ih prodas. Znaci nije on kriv sto ih sada ne moze prodati, on je kriv sto ih je i uzimao.
27.10.2020

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 11 avg 2017, 19:33

let3 je napisao/la:Ma brate, hocu da vidim kako se prodaju Arda, Munir, Rafinha, Gomes, Douglas, Vermalen - kad se vec ne racuna ozbiljno na njih.

Ko ti je reko da se na Gomesa ne računa ozbiljno? :mrgreen:

A bit će, makar svi otišli besplatno. :lol:

Ardu je eto haman i Valverde ****. Što odmah smanjuje cijenu, ali je bar jasna poruka igraču, koji nije želio ići. Kažu odmah se ponudio Atleticu. :mrgreen:

Munja bi izgleda u Romu, ali Monchi trenutno ganja Mahreza pa je zaboravio na Munjaru.

Douglas u Benficu je izgleda samo pitanje dana (i sata :mrgreen: ). Verma nema šanse da ostane.

Za Rafinhu ne znam šta bih rekao. Lafo se spominje neki interes pojedinih klubova, ali izgleda ništa konkretno.
Zadnja izmjena: messilla, dana/u 11 avg 2017, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 11 avg 2017, 19:33

leorey je napisao/la:
let3 je napisao/la:

Jes ga potjerao, uvalio ga besplatno nakon sto je prosao probu. To bi mogao i ja licno napraviti :rol:

Salu na stranu, pacov je najveca ubleha koja postoji u nasem kolektivu, ali on je kriv zbog toga sto je te kikiriki igrace dovodio pa ih sada nakon par godina nece niko ni za dzaba, kamoli da ih prodas. Znaci nije on kriv sto ih sada ne moze prodati, on je kriv sto ih je i uzimao.
Dobro, znamo svi da su to nesposobni ublehaši iz uprave, koje su odyebali redom Bellerin, Verratti, Coutinho, Dembele itd...ali hajmo malo pozitivu furati i dati podršku klocevima, da bar prodaju ili otjeraju iz Barce onaj hamelj na koje se svakako ne racuna :mrgreen: da urade neku dobru stvar pred pocetak sezone.
Treba im podrška u ovim teškim momentima :thumbup: ozbiljan sam.

jbg, najlakše je pljuvati, od sebe prvog krecem :!: ...nije im lako, pod pritiskom su, valja to izdržati.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 11 avg 2017, 19:40

Pod pritiskom ? Pa ako ne mogu izdrzati pritisak, nek daju otkaz...ima neko ko zeli i hoce raditi. Da je nama takav pritisak sa tom platom.

Sto bi moj jaran rekao, pritisak je danas biti konobar na 40 C, radit skoro 3 smjene za cvaju, i slusat kocke povazdan, e to je pritisak :lol: :mrgreen:

Ali ako neces, daj otkaz, ima ko hoce :rol:
27.10.2020

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 11 avg 2017, 19:50

leorey je napisao/la:Pod pritiskom ? Pa ako ne mogu izdrzati pritisak, nek daju otkaz...ima neko ko zeli i hoce raditi. Da je nama takav pritisak sa tom platom.

Sto bi moj jaran rekao, pritisak je danas biti konobar na 40 C, radit skoro 3 smjene za cvaju, i slusat kocke povazdan, e to je pritisak :lol: :mrgreen:

Ali ako neces, daj otkaz, ima ko hoce :rol:
A vidi nešto buraz, ja sam se uvijek zalagao za masijce i opciju domace škole, to je opšte poznato, nekad i van svake logike.
Ali ako se ne racuna ozbiljno na Munira i Rafinhu, a ne racuna se ocito - onda neka se prodaju, vrlo jednostavno...ne znam šta se to oteže bezveze.
Turan i Gomes, ista prica - prodati. Eto četvoricu nabrojah.

Jasno da ce to ici ispod cijene kad Barca prodaje svoje, ali da se bar malo rastereti klub...šta imaju držati klupaše, od kojih nema neke velike koristi.
Kad bi zaradila Barca 90-100 milki od njih četvorice, bilo bi extra :thumbup:

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 11 avg 2017, 20:13

Pa od kojeg klupaša to mi imamo koristi?
Don't hate what you don't understand.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 11 avg 2017, 20:24

xaviesta je napisao/la:Pa od kojeg klupaša to mi imamo koristi?
Npr. Cillessen je odlicno branio Kup kampanju prošle sezone :thumbup: vadio Barcu protiv Atletica.
Paco zabio u finalu Kupa :mrgreen:
Vidal uopšte nije bio loš ono kad je zaigrao nakon tribina, al nažalost dođe povreda. Mascherano solidan.
Od Denisa ocekujem veci doprinos ove sezone.

Bilo je neke koristi sa klupe, mada može i mora to bolje.

Oni ostali su bili nevidljivi, slažem se.

FCBlaugrana
Kontakt:

Post Postao/la FCBlaugrana » 11 avg 2017, 20:53

Na ove transfere (kupovina i prodaja igaraca) cu sam jedno reci, Andoni Zubizarreta oprosti nam [emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 11 avg 2017, 21:09

[Mohamed Bouhafsi] Stand-by in the negotiations between Borussia and Barca for Dembele. The talks are expected to resume Monday.
Dantejebo. Ajde bar znamo da se ništa značajno neće desiti ovog vikenda.

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 11 avg 2017, 22:52

Gledam sejo kolasinac odmah u dresu arsenala odlican, a dzaba bio i uprava nije ni razmatrala tu opciju, al razmatrat ce sigurno za godinu dvije kad bude kostao 50 miliona

A i ovdje su neki ismjavali tu ideju koju sam iznio jos proljetos da treba seju dovesti da bude zamjena albi a dignea nabiti spicem, mada u kakvoj je formi sejo a u kakvoj alba, seno tenk bi ladno bio i prvotimac kod nas
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 11 avg 2017, 23:28

http://www.dailyrecord.co.uk/sport/foot ... m=referral

Ne znam ima li istine, al ja iskreno ne vidim da ce Liverpool udariti sam sebi samar i zadrzati igraca koji odbija da igra, trenira, igraca koji je predao transfer zahtjev i pri tome da ne uzmu duplo vise para nego sto bi mogli uzeti iduce godine, a 99,9% je sigurno da i sa njim i bez njega nemaju sanse za titule ove godine, a 100% je sigurno da ce on otici iduce godine

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 12 avg 2017, 00:04

Daily Record pobogu. Sigurno u rangu onih ubleha koji su odredili datum prezentacije.

Eto ga novinar Sky-a
Kaveh Solhekol‏ @SkyKaveh

Philippe Coutinho doesn't want to play for Liverpool again. No going back. Relationship with manager not great. LFC still in strong position

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 12 avg 2017, 00:21

Romariooo je napisao/la:Gledam sejo kolasinac odmah u dresu arsenala odlican, a dzaba bio i uprava nije ni razmatrala tu opciju, al razmatrat ce sigurno za godinu dvije kad bude kostao 50 miliona

A i ovdje su neki ismjavali tu ideju koju sam iznio jos proljetos da treba seju dovesti da bude zamjena albi a dignea nabiti spicem, mada u kakvoj je formi sejo a u kakvoj alba, seno tenk bi ladno bio i prvotimac kod nas
Ma jok druže, đe će Bošnjo igrati, to je patriotizam, subjektivnost....Tako su pojedini govorili :urnebes:

Čak i da je patriotski ( a nije ), Momčiluk je hladno mogao umjesto Albe, a o njegovoj rezervi Francuzu da ne pričam. Jel ima potrebe spomenuti opet da bi došao kao slobodan igrač ?! Strašna uprava. Mogli bi kako kaparisati Paulinha za januar :urnebes:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 12 avg 2017, 00:27

Kolašinac u Arsenalu ima 150 k funti po sedmici,sumnjam da bi ga po tom pitanju Barsa mogla ispoštovati pogotovo u situaciji gdje imaš Albu na njegovoj poziciji,.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 12 avg 2017, 00:36

chily-rz je napisao/la:Kolašinac u Arsenalu ima 150 k funti po sedmici,sumnjam da bi ga po tom pitanju Barsa mogla ispoštovati pogotovo u situaciji gdje imaš Albu na njegovoj poziciji,.
Istina. Najbolje što bi mu mogli ponuditi je duplo manja cifra nego što trenutno prima u Arsenalu.

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.