FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

emirzlaTu
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la emirzlaTu » 07 jun 2016, 22:03

Aha,znaci ceka se prijelazni rok da pocne i eto igraca..de ba druze,nama prozivka i prva utakmica za koji dan pocinje...nemamo mi vremena da cekamo propise i pocetak prelaznog roka...al neise bice sta bude..nadam se najboljem..
Zlatan Nalić sin tuzlanski

muhamed121
Kontakt:

Post Postao/la muhamed121 » 07 jun 2016, 22:05

Cekam da vidim sta ce se desit pa da napisem misljenje al po ovom sto je sad mislim da je uprava pogubila konce rekli su da ce ostavit kostur ekipe a evo kostur se raspade od ovih 9 igraca sto je na probi siguran sam da od njih 2,3 igraca imaju kvalitet samo taman si ekipu uigrao prosle sezone sad opet trebas na isto da se vracas ekipa je trebala ostat ista uz 3,4 igraca kvalitetna igraca a ne balavci 95,96 godiste

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 jun 2016, 22:05

Pasha_car_aga je napisao/la:Kako se pojedinci ovdje lako odriču Ahmetovića, čovjeka koji je jedan od najzaslužnijih što smo izborili Evropu, prvog strijelca ekipe nazivati tako pogrdnim riječima pa to je dno dna. Sad evo i Sara ne valja jer treba da ide samo iz razloga što nam je uprava nesposbna da zadrzi igrače, taj isti Sarić je naš najbolji igrač proljetnog dijela i svaku utakmicu u kojoj nije bio na terenu smo kiksali, jednostavno nemamo igrača koji zna u isto vrijeme kad treba stati na loptu, a kad povući loptu!

Yebo vas ba više Azmir, šta mu ližete dupe i opravdavate sve što napravi, pa da mi je otac rodjeni ako nije upravu treba reći. Do sad sve što je rekao po okončanju sezonu je slagao, vidjet ćemo hoće li se iskupiti negdje!

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
cu,sta mu lizete dupe a lik nas spasio od GASENJA :urnebes: :urnebes: :rol: ....al BUKVALNO :urnebes: :urnebes: ...MALO NAS JE AL SMO VNAGO :rol: :rol: :rol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 07 jun 2016, 22:05

Moj Target @ koji su ovo negativci.
Ibretim se.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 07 jun 2016, 22:07

aa sta ako dodje 10 igraca odjednom hehe hajde ba budimo optimisti sto ste tako negativni

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 jun 2016, 22:08

Hajmo realno pogledajte nemojte sanjariti :D
Evropa za 20 dana, a izgubili smo tri prvotimca vec. Sta mozemo uraditi? Ne moze se to uigrati.

Zeljo je radio tako da ostavi ekipu za pretkola i onda nakon prvog i drugog pretkola napravi rasprodaju. I Zrinjski ce isto nesto slicno.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 07 jun 2016, 22:10

@carapa troller najveci :urnebes:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 07 jun 2016, 22:11

Agamemnon je napisao/la:Moj Target @ koji su ovo negativci.
Ibretim se.
De iskreno reci,imal razloga???Ljudi komentarisu sta im se svidja,sta ne!!!
Prvi si ti najavljivo aparate,pisanje...ovo,ono.Dosta se toga izjalovi...koliko god neko htio da ispadne super za nas...al ne ide onako kako nas vecina ocekivala.Jbg...
Zlatan Nalić sin tuzlanski

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 07 jun 2016, 22:13

Po vama, vecini, je bolje da trosimo pare npr. na Ahmetovica koji ima katastrofalnu realizaciju. Ljudi, shvatite da mi bez reprograma ne postojimo. Ja bi najvise volio da postanemo klub koji ce ganjati omladinu tipa Ordagica, pa ce na jednom kroz par godina klub zaraditi ogromne pare.

Pasha_car_aga
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Pasha_car_aga » 07 jun 2016, 22:13

TaRgEt_ je napisao/la:
Pasha_car_aga je napisao/la:Kako se pojedinci ovdje lako odriču Ahmetovića, čovjeka koji je jedan od najzaslužnijih što smo izborili Evropu, prvog strijelca ekipe nazivati tako pogrdnim riječima pa to je dno dna. Sad evo i Sara ne valja jer treba da ide samo iz razloga što nam je uprava nesposbna da zadrzi igrače, taj isti Sarić je naš najbolji igrač proljetnog dijela i svaku utakmicu u kojoj nije bio na terenu smo kiksali, jednostavno nemamo igrača koji zna u isto vrijeme kad treba stati na loptu, a kad povući loptu!

Yebo vas ba više Azmir, šta mu ližete dupe i opravdavate sve što napravi, pa da mi je otac rodjeni ako nije upravu treba reći. Do sad sve što je rekao po okončanju sezonu je slagao, vidjet ćemo hoće li se iskupiti negdje!

Sta je slagao ? Imamo placati 190 k poreznoj Ahmetovic je bio u skupini povlastenih igraca sa 6 k primanja dobio je od Sarajeva platu da je odmah poslije Benke placen, Sara gleda svoj interes kao i menadjer mu Jurkic, uz placanje rata poreznoj mi ne mozemo dopustiti luksuz da dovedemo jos bolje igrace a da ne rasteretimo budzet. To su cinjenice a pravi igraci uskoro dolaze...

Target stvarno cijenim tvoje postove, ali nemoj da ga čupaš iz govana sam se u njih uvalio, jel ga ko tjerao da najavljuje neke "bombe"?! Jel rekao odlazi jedan igrač iz prvih 11, trenutno otišla dva, a znamo i ti i ja da će otići još dva minimum?! Jel rekao da će doći igrači kakvih ova liga nema, došli su crnci i prije će kući nego su došli, znači opet slagao?! Jel rekao dovodi 9 igrača do početka priprema koje počinju za dva dana, a od tih 9, trojica ili četvorica će biti prvoklasni igrači, osim Erića i Tomića niko oficijelno nije stigao, ne vjerujem ni da je Tomić potpisao išta, vjerovatno je i on na riječ dolazi, opet slagao debelo?!

Neću dalje!

PS Samo mi pregovaramo i samo za nas nije počeo prelazni rok, ostali dovode igrače i oficijelno ih predstavljaju!

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 07 jun 2016, 22:15

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:@carapa troller najveci :urnebes:
Pusti ti mene na miru nego u zadnje vrijeme nema bombi?
Ili smo ih zastekali dok je Ramazana? Mozda cekamo 27. noc da objavimo pojacanja.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 07 jun 2016, 22:17

Ako nista, mi smo najnegativniji navijaci na kugli zemaljskoj :mrgreen:
carapa je napisao/la:
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:@carapa troller najveci :urnebes:
Pusti ti mene na miru nego u zadnje vrijeme nema bombi?
Ili smo ih zastekali dok je Ramazana? Mozda cekamo 27. noc da objavimo pojacanja.
Ja vam kazem troller najveci :urnebes:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 07 jun 2016, 22:18

tuzlak1987 je napisao/la:Hajmo realno pogledajte nemojte sanjariti :D
Evropa za 20 dana, a izgubili smo tri prvotimca vec. Sta mozemo uraditi? Ne moze se to uigrati.

Zeljo je radio tako da ostavi ekipu za pretkola i onda nakon prvog i drugog pretkola napravi rasprodaju. I Zrinjski ce isto nesto slicno.
A kako ce ostali uigrati svoje timove, hajmo realno strucnjak....kako ce onaj "strucnjak" iz Sarajeva ili ovaj iz Zelje uigrati tim :?: ...
🔴⚫️

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 07 jun 2016, 22:20

emirzlaTu je napisao/la:
Ibretim se.
Prvi si ti najavljivo aparate,pisanje...ovo,ono.Dosta se toga izjalovi...koliko god neko htio da ispadne super za nas...al ne ide onako kako nas vecina ocekivala.Jbg...
I opet cu ponoviti za PL necemo imati nista slabiju ekipu.
Ako ne i jacu. To sto ide evropa pa pojedincima zinula guzica,zaista nije moj problem.
Evo opet.
Piric,Kostic,Mehmedagic,Veselinovic,Mehidic,Zeba,Todorovic,Govedarica,Ordagic,Skahic,Muminovic.
Novopridosli Eric,Grahovac,Tomic....
Fina ekipica.I doci ce jos igraca za rotacije.
Opet pitam cemu tolika negativa :?:
Serete za pojacanja kao nije zvanicno niko ne dolazi a za odlazke se ljepite ko selotejp.
ZA Peru smo znali vec odavno da ide i da se sukobio sa husom ko je znao za Ahmeta niko :!:
Zato nemojte ni o pojacanjima prije vremena pljuvati :!:
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 07 jun 2016, 22:21

Claus je napisao/la:U sljedeće dvije sedmice moramo znati s kojim igračima raspolažemo.
Koje bolan dvije sedmice, moraš imat' spreman tim da jede teren do 30. juna. Do petka se sve mora znat', sjeti se izjave "Možda se jedan igrač pridruži u toku priprema". A možda i ne... :kafa:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 jun 2016, 22:23

Skver je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Hajmo realno pogledajte nemojte sanjariti :D

A kako ce ostali uigrati svoje timove, hajmo realno strucnjak....kako ce onaj "strucnjak" iz Sarajeva ili ovaj iz Zelje uigrati tim :?: ...
Pa pricamo o Evropi..mi imamo Evropu prije lige, a sloziti ces se da nam nije cilj ispasti u prvom pretkolu.

Dovoljno nam je otezano tim sto se igra u Zenici.

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 07 jun 2016, 22:23

ja podrzavam azmira jer da ga nije bilo mi nebi ni dovodili igrace nebi imali gdje raspali bi se do sad a jeste pojeo **** sto je uopste nesto najavljivo jer bolje da je sutio i svima zacepio usta pred pocetak sezone sto kaze zeba izasli misevi iz rupa :D VRATIT CE SE BRZO

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 07 jun 2016, 22:27

Agamemnon je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:
Ibretim se.
I opet cu ponoviti za PL necemo imati nista slabiju ekipu.
Ako ne i jacu. To sto ide evropa pa pojedincima zinula guzica,zaista nije moj problem.
Evo opet.
Piric,Kostic,Mehmedagic,Veselinovic,Mehidic,Zeba,Todorovic,Govedarica,Ordagic,Skahic,Muminovic.
Novopridosli Eric,Grahovac,Tomic....
Fina ekipica.I doci ce jos igraca za rotacije.
Opet pitam cemu tolika negativa :?:
Serete za pojacanja kao nije zvanicno niko ne dolazi a za odlazke se ljepite ko selotejp.
ZA Peru smo znali vec odavno da ide i da se sukobio sa husom ko je znao za Ahmeta niko :!:
Zato nemojte ni o pojacanjima prije vremena pljuvati :!:
Joj kad' ispadnemo iz Europe, pa kad' krenu da seru kako smo mogli i do grupne faze, kako smo morali do grupne faze, Husref i Azmir su krivi jer nisu doveli pojacanja :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 07 jun 2016, 22:28

tuzlak1987 je napisao/la: Pa pricamo o Evropi..mi imamo Evropu prije lige, a sloziti ces se da nam nije cilj ispasti u prvom pretkolu.

Dovoljno nam je otezano tim sto se igra u Zenici.
Jel ti to zivota ti ocekujes da igramo grupnu fazu :?:
🔴⚫️

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 07 jun 2016, 22:29

Treba sutra jedno pojacanje da malo smiri strasti :lol:
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.