FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Aha,znaci ceka se prijelazni rok da pocne i eto igraca..de ba druze,nama prozivka i prva utakmica za koji dan pocinje...nemamo mi vremena da cekamo propise i pocetak prelaznog roka...al neise bice sta bude..nadam se najboljem..
Zlatan Nalić sin tuzlanski
- muhamed121
- Kontakt:
Cekam da vidim sta ce se desit pa da napisem misljenje al po ovom sto je sad mislim da je uprava pogubila konce rekli su da ce ostavit kostur ekipe a evo kostur se raspade od ovih 9 igraca sto je na probi siguran sam da od njih 2,3 igraca imaju kvalitet samo taman si ekipu uigrao prosle sezone sad opet trebas na isto da se vracas ekipa je trebala ostat ista uz 3,4 igraca kvalitetna igraca a ne balavci 95,96 godiste
-
- Interni moderator
- Kontakt:
cu,sta mu lizete dupe a lik nas spasio od GASENJAPasha_car_aga je napisao/la:Kako se pojedinci ovdje lako odriču Ahmetovića, čovjeka koji je jedan od najzaslužnijih što smo izborili Evropu, prvog strijelca ekipe nazivati tako pogrdnim riječima pa to je dno dna. Sad evo i Sara ne valja jer treba da ide samo iz razloga što nam je uprava nesposbna da zadrzi igrače, taj isti Sarić je naš najbolji igrač proljetnog dijela i svaku utakmicu u kojoj nije bio na terenu smo kiksali, jednostavno nemamo igrača koji zna u isto vrijeme kad treba stati na loptu, a kad povući loptu!
Yebo vas ba više Azmir, šta mu ližete dupe i opravdavate sve što napravi, pa da mi je otac rodjeni ako nije upravu treba reći. Do sad sve što je rekao po okončanju sezonu je slagao, vidjet ćemo hoće li se iskupiti negdje!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
aa sta ako dodje 10 igraca odjednom hehe hajde ba budimo optimisti sto ste tako negativni
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hajmo realno pogledajte nemojte sanjariti
Evropa za 20 dana, a izgubili smo tri prvotimca vec. Sta mozemo uraditi? Ne moze se to uigrati.
Zeljo je radio tako da ostavi ekipu za pretkola i onda nakon prvog i drugog pretkola napravi rasprodaju. I Zrinjski ce isto nesto slicno.

Evropa za 20 dana, a izgubili smo tri prvotimca vec. Sta mozemo uraditi? Ne moze se to uigrati.
Zeljo je radio tako da ostavi ekipu za pretkola i onda nakon prvog i drugog pretkola napravi rasprodaju. I Zrinjski ce isto nesto slicno.
-
- Kontakt:
@carapa troller najveci 

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
De iskreno reci,imal razloga???Ljudi komentarisu sta im se svidja,sta ne!!!Agamemnon je napisao/la:Moj Target @ koji su ovo negativci.
Ibretim se.
Prvi si ti najavljivo aparate,pisanje...ovo,ono.Dosta se toga izjalovi...koliko god neko htio da ispadne super za nas...al ne ide onako kako nas vecina ocekivala.Jbg...
Zlatan Nalić sin tuzlanski
-
- Kontakt:
Po vama, vecini, je bolje da trosimo pare npr. na Ahmetovica koji ima katastrofalnu realizaciju. Ljudi, shvatite da mi bez reprograma ne postojimo. Ja bi najvise volio da postanemo klub koji ce ganjati omladinu tipa Ordagica, pa ce na jednom kroz par godina klub zaraditi ogromne pare.
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Target stvarno cijenim tvoje postove, ali nemoj da ga čupaš iz govana sam se u njih uvalio, jel ga ko tjerao da najavljuje neke "bombe"?! Jel rekao odlazi jedan igrač iz prvih 11, trenutno otišla dva, a znamo i ti i ja da će otići još dva minimum?! Jel rekao da će doći igrači kakvih ova liga nema, došli su crnci i prije će kući nego su došli, znači opet slagao?! Jel rekao dovodi 9 igrača do početka priprema koje počinju za dva dana, a od tih 9, trojica ili četvorica će biti prvoklasni igrači, osim Erića i Tomića niko oficijelno nije stigao, ne vjerujem ni da je Tomić potpisao išta, vjerovatno je i on na riječ dolazi, opet slagao debelo?!TaRgEt_ je napisao/la:Pasha_car_aga je napisao/la:Kako se pojedinci ovdje lako odriču Ahmetovića, čovjeka koji je jedan od najzaslužnijih što smo izborili Evropu, prvog strijelca ekipe nazivati tako pogrdnim riječima pa to je dno dna. Sad evo i Sara ne valja jer treba da ide samo iz razloga što nam je uprava nesposbna da zadrzi igrače, taj isti Sarić je naš najbolji igrač proljetnog dijela i svaku utakmicu u kojoj nije bio na terenu smo kiksali, jednostavno nemamo igrača koji zna u isto vrijeme kad treba stati na loptu, a kad povući loptu!
Yebo vas ba više Azmir, šta mu ližete dupe i opravdavate sve što napravi, pa da mi je otac rodjeni ako nije upravu treba reći. Do sad sve što je rekao po okončanju sezonu je slagao, vidjet ćemo hoće li se iskupiti negdje!
Sta je slagao ? Imamo placati 190 k poreznoj Ahmetovic je bio u skupini povlastenih igraca sa 6 k primanja dobio je od Sarajeva platu da je odmah poslije Benke placen, Sara gleda svoj interes kao i menadjer mu Jurkic, uz placanje rata poreznoj mi ne mozemo dopustiti luksuz da dovedemo jos bolje igrace a da ne rasteretimo budzet. To su cinjenice a pravi igraci uskoro dolaze...
Neću dalje!
PS Samo mi pregovaramo i samo za nas nije počeo prelazni rok, ostali dovode igrače i oficijelno ih predstavljaju!
Pusti ti mene na miru nego u zadnje vrijeme nema bombi?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:@carapa troller najveci
Ili smo ih zastekali dok je Ramazana? Mozda cekamo 27. noc da objavimo pojacanja.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
-
- Kontakt:
Ako nista, mi smo najnegativniji navijaci na kugli zemaljskoj 

Ja vam kazem troller najvecicarapa je napisao/la:Pusti ti mene na miru nego u zadnje vrijeme nema bombi?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:@carapa troller najveci
Ili smo ih zastekali dok je Ramazana? Mozda cekamo 27. noc da objavimo pojacanja.

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
A kako ce ostali uigrati svoje timove, hajmo realno strucnjak....kako ce onaj "strucnjak" iz Sarajeva ili ovaj iz Zelje uigrati timtuzlak1987 je napisao/la:Hajmo realno pogledajte nemojte sanjariti![]()

🔴⚫️
I opet cu ponoviti za PL necemo imati nista slabiju ekipu.emirzlaTu je napisao/la:De iskreno reci,imal razloga???Ljudi komentarisu sta im se svidja,sta ne!!!Agamemnon je napisao/la:Moj Target @ koji su ovo negativci.
Ibretim se.
Prvi si ti najavljivo aparate,pisanje...ovo,ono.Dosta se toga izjalovi...koliko god neko htio da ispadne super za nas...al ne ide onako kako nas vecina ocekivala.Jbg...
Ako ne i jacu. To sto ide evropa pa pojedincima zinula guzica,zaista nije moj problem.
Evo opet.
Piric,Kostic,Mehmedagic,Veselinovic,Mehidic,Zeba,Todorovic,Govedarica,Ordagic,Skahic,Muminovic.
Novopridosli Eric,Grahovac,Tomic....
Fina ekipica.I doci ce jos igraca za rotacije.
Opet pitam cemu tolika negativa

Serete za pojacanja kao nije zvanicno niko ne dolazi a za odlazke se ljepite ko selotejp.
ZA Peru smo znali vec odavno da ide i da se sukobio sa husom ko je znao za Ahmeta niko

Zato nemojte ni o pojacanjima prije vremena pljuvati

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Koje bolan dvije sedmice, moraš imat' spreman tim da jede teren do 30. juna. Do petka se sve mora znat', sjeti se izjave "Možda se jedan igrač pridruži u toku priprema". A možda i ne...Claus je napisao/la:U sljedeće dvije sedmice moramo znati s kojim igračima raspolažemo.

- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa pricamo o Evropi..mi imamo Evropu prije lige, a sloziti ces se da nam nije cilj ispasti u prvom pretkolu.Skver je napisao/la:A kako ce ostali uigrati svoje timove, hajmo realno strucnjak....kako ce onaj "strucnjak" iz Sarajeva ili ovaj iz Zelje uigrati timtuzlak1987 je napisao/la:Hajmo realno pogledajte nemojte sanjariti![]()
Zeljo je radio tako da ostavi ekipu za pretkola i onda nakon prvog i drugog pretkola napravi rasprodaju. I Zrinjski ce isto nesto slicno....
Dovoljno nam je otezano tim sto se igra u Zenici.
ja podrzavam azmira jer da ga nije bilo mi nebi ni dovodili igrace nebi imali gdje raspali bi se do sad a jeste pojeo **** sto je uopste nesto najavljivo jer bolje da je sutio i svima zacepio usta pred pocetak sezone sto kaze zeba izasli misevi iz rupa
VRATIT CE SE BRZO

-
- Kontakt:
Joj kad' ispadnemo iz Europe, pa kad' krenu da seru kako smo mogli i do grupne faze, kako smo morali do grupne faze, Husref i Azmir su krivi jer nisu doveli pojacanjaAgamemnon je napisao/la:I opet cu ponoviti za PL necemo imati nista slabiju ekipu.emirzlaTu je napisao/la:De iskreno reci,imal razloga???Ljudi komentarisu sta im se svidja,sta ne!!!Agamemnon je napisao/la:Moj Target @ koji su ovo negativci.
Ibretim se.
Ako ne i jacu. To sto ide evropa pa pojedincima zinula guzica,zaista nije moj problem.
Evo opet.
Piric,Kostic,Mehmedagic,Veselinovic,Mehidic,Zeba,Todorovic,Govedarica,Ordagic,Skahic,Muminovic.
Novopridosli Eric,Grahovac,Tomic....
Fina ekipica.I doci ce jos igraca za rotacije.
Opet pitam cemu tolika negativa![]()
Serete za pojacanja kao nije zvanicno niko ne dolazi a za odlazke se ljepite ko selotejp.
ZA Peru smo znali vec odavno da ide i da se sukobio sa husom ko je znao za Ahmeta niko![]()
Zato nemojte ni o pojacanjima prije vremena pljuvati

Jel ti to zivota ti ocekujes da igramo grupnu fazutuzlak1987 je napisao/la: Pa pricamo o Evropi..mi imamo Evropu prije lige, a sloziti ces se da nam nije cilj ispasti u prvom pretkolu.
Dovoljno nam je otezano tim sto se igra u Zenici.

🔴⚫️
Treba sutra jedno pojacanje da malo smiri strasti 

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.