FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Carapa majstore, samo cu ti rec', ne seri ba vise... Jebla te negativa kuknjava
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
NE BRANI NIKO AZMIRA CARE NIJE DO AZMIRA VEC JE DO HUSREFA VJERUJ I BOGATI KOGA BI TI TEBI SE OVI NE SVIDJAJU PA OVO JE PL BIH A DOCICE I TAJ IGRAC A POKRIVAC JE LOS IGRAC ZA TEBEcarapa je napisao/la:Da dodju svi navedeni opet nismo nista napravili jer si zamjenio 3-4 igraca iz prve postave sa drugim igracima i na istom smo. Znaci nikakav upgrade na proslu sezonu.adnan27 je napisao/la:kazu KAUDIO ,ZEC ,POKRIVAC ,KARIC, DZIDIC ,ADILOVIC, SUBIC , pa evo ovo da dodje nije lose
I mene zivo zanima koja od ovih imena su "pojacanje koje jos niko nije doveo u PL", moze neko objasniti?
Solinas Do jucer ti je bila prica cekajte 2 3 dana kakva pojacanja dolaze bla bla, danas pises ma mi vec imamo ekipu za Evropu, sta ce biti sutra? Opstanak mila majka.
Prestanite braniti svaki potez Azmira jer kao i svi mi i on je covjek i grijesi,a bogami hoce i slagat.
To sto igraci ne dolaze kada mi hocemo,i koga mi hocemo ne znaci da si ti mnogo pametan.carapa je napisao/la:Da dodju svi navedeni opet nismo nista napravili jer si zamjenio 3-4 igraca iz prve postave sa drugim igracima i na istom smo. Znaci nikakav upgrade na proslu sezonu.adnan27 je napisao/la:kazu KAUDIO ,ZEC ,POKRIVAC ,KARIC, DZIDIC ,ADILOVIC, SUBIC , pa evo ovo da dodje nije lose
I mene zivo zanima koja od ovih imena su "pojacanje koje jos niko nije doveo u PL", moze neko objasniti?
Solinas Do jucer ti je bila prica cekajte 2 3 dana kakva pojacanja dolaze bla bla, danas pises ma mi vec imamo ekipu za Evropu, sta ce biti sutra? Opstanak mila majka.
Prestanite braniti svaki potez Azmira jer kao i svi mi i on je covjek i grijesi,a bogami hoce i slagat.
Naravno da ce doci igraci neki su i zavrseni.
Gledajuci Ahmetov ucinak u napadu na proljece da i ja potpisem bio bi pojacanje. .tako da ko god potpise nisi nista slabiji.
Zamjenu Perici smo doveli....imas jos nekih pitanja.

7,8 igraca je u pregovorima 3,4 ce doci...sigurno.
To sto mi hocemo odma sada neke zvijezde ne znaci da nece doci,jako poznato lice nogometno.
Zasto izvrces moje rijeci rekao sam Sloboda ce biti u vrhu i boriti se za evropu,samim tim i titulu.
I sada smo pa nebi trofeja.
Smanjite dozivljaje.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Koja 3-4 igrača su zamjenjena iz prve postave i sta je Husic slagao pa ćemo daljecarapa je napisao/la:Da dodju svi navedeni opet nismo nista napravili jer si zamjenio 3-4 igraca iz prve postave sa drugim igracima i na istom smo. Znaci nikakav upgrade na proslu sezonu.adnan27 je napisao/la:kazu KAUDIO ,ZEC ,POKRIVAC ,KARIC, DZIDIC ,ADILOVIC, SUBIC , pa evo ovo da dodje nije lose
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ma Husić samo laže. Treba mu izlupat kamion svaki dan po jedan kad ne bude pojačanja.
"Trenutno korisnika/ca: adnan27, fukare987, hule_barca, sloboda72, ultrasstyle_tz, zabranjeni i 35 gostiju."
Javi se 'tico!
"Trenutno korisnika/ca: adnan27, fukare987, hule_barca, sloboda72, ultrasstyle_tz, zabranjeni i 35 gostiju."
Javi se 'tico!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Mora da je puno gledao u reflektorewobly92 je napisao/la:Ma Husić samo laže. Treba mu izlupat kamion svaki dan po jedan kad ne bude pojačanja.
Javi se 'tico!

Niko, niko, samo Sloboda
DO SADA NIKAD NISTA NIJE SLAGAO TAKO STO JE OBECAO I ISPUNIO JE SAD DRUGO JE STO SMO MI HTJELI DA POSTANEMO BAYERN PREKO NOCI E NE MOZE IDE SVE PO PLANU POSTEPENOstaragarda je napisao/la:Koja 3-4 igrača su zamjenjena iz prve postave i sta je Husic slagao pa ćemo daljecarapa je napisao/la:Da dodju svi navedeni opet nismo nista napravili jer si zamjenio 3-4 igraca iz prve postave sa drugim igracima i na istom smo. Znaci nikakav upgrade na proslu sezonu.adnan27 je napisao/la:kazu KAUDIO ,ZEC ,POKRIVAC ,KARIC, DZIDIC ,ADILOVIC, SUBIC , pa evo ovo da dodje nije lose
SLOBODA72 JE LEGENDA DOSADAN FORUM BEZ NJEGAkatarakta je napisao/la:Mora da je puno gledao u reflektorewobly92 je napisao/la:Ma Husić samo laže. Treba mu izlupat kamion svaki dan po jedan kad ne bude pojačanja.
Javi se 'tico!
- Probisvjet
- Kontakt:
Cilj je opstanak, nije valjda ispadanje.carapa je napisao/la:Da dodju svi navedeni opet nismo nista napravili jer si zamjenio 3-4 igraca iz prve postave sa drugim igracima i na istom smo. Znaci nikakav upgrade na proslu sezonu.adnan27 je napisao/la:kazu KAUDIO ,ZEC ,POKRIVAC ,KARIC, DZIDIC ,ADILOVIC, SUBIC , pa evo ovo da dodje nije lose

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Neka,neka..pusti njega da nam objasni ta 4 igrača iz prve postave i šta je to konkretno slagano posto sam to profulao
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Nemoj dzaba on lazee dok zinestaragarda je napisao/la:Neka,neka..pusti njega da nam objasni ta 4 igrača iz prve postave i šta je to konkretno slagano posto sam to profulao

- Probisvjet
- Kontakt:
Aerials je napisao/la:powerpoint prezentaciju će da nam naprave i na sajt da stave

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Mene više interesuje šta je Azmir slagao nego to za igrače...staragarda je napisao/la:Neka,neka..pusti njega da nam objasni ta 4 igrača iz prve postave i šta je to konkretno slagano posto sam to profulao
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
Papac Papac,
hocel sutra ko ici na ovu utakmicu probnu od starijih forumasa i da nam prenese kakvi su ovi mrki i eto prilike da se raspitate malo ako bude azmir tu
- tuzlak1987
- Kontakt:
Neka insajderi napisu bar kada je utakmica, ne mora se i to kriti 

Necu sutra ali na prozivci sam dole.adnan27 je napisao/la:hocel sutra ko ici na ovu utakmicu probnu od starijih forumasa i da nam prenese kakvi su ovi mrki i eto prilike da se raspitate malo ako bude azmir tu
Da vidimo ko ce se pojaviti u petak.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa u koliko je utakmica?
Kad ovi sa oficijalne fkslo ne objave nista nikad

Men'se čini da neko reče da je u pola 6, ali ne hvataj me za riječtuzlak1987 je napisao/la:Pa u koliko je utakmica?

He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
PRIJATELJSKA NOGOMETNA UTAKMICA:
08.06.2016.GO. (SRIJEDA) STADION "TUŠANJ" 17,30 SATI
FK"SLOBODA" Tuzla - FK"SLOGA" Simin Han
08.06.2016.GO. (SRIJEDA) STADION "TUŠANJ" 17,30 SATI
FK"SLOBODA" Tuzla - FK"SLOGA" Simin Han
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hvala 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.