FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fali vam klasicni gol igrac. Prodajte Bilbiju cim prije i kupite Komazeca ili slicnog napadaca. Dzabe vam silni milioni i odlicna sredina terena kada se zelite usetati u gol. Fali vam gol igrac pod hitno !!!! Steta ovakvog tima, bez komentara.
- invincible1921
- Kontakt:
Ovdje dolazi do izražaja samo par stvari, a jedna od njih je ozbiljnost rada.
Ne može me niko ubijediti da su ovi norvežani talenti, nego imaju uhodan sistem rada, treninga. A i ti treninzi nisu k'o kod nas (izvedi ih na ledinu, dodavanja, malo se igraju lace, malo trčkaranja i hajmo u 2 ekipe), nego to ide fino, teretana, kondicioni, šuterski treninzi, odbrana, svašta nešto.
To kad se kod nas uvede i kad 90% igrača bude visilo na biciklu i bavilo se sportom i u slobodno vrijeme bit će neštA.
Ev' ovi su dali go samo zbog dvije stvari. Onaj je proš'o beka, znači bio je brži. Brzina. Onaj je dao go, jer se znao postaviti... Znači postavljanje. Naše ekipe kakve su, nikad se ni jedan ne bi onako izvuk'o nego bi ček'o da onaj prethodni zabije go..
Ne može me niko ubijediti da su ovi norvežani talenti, nego imaju uhodan sistem rada, treninga. A i ti treninzi nisu k'o kod nas (izvedi ih na ledinu, dodavanja, malo se igraju lace, malo trčkaranja i hajmo u 2 ekipe), nego to ide fino, teretana, kondicioni, šuterski treninzi, odbrana, svašta nešto.
To kad se kod nas uvede i kad 90% igrača bude visilo na biciklu i bavilo se sportom i u slobodno vrijeme bit će neštA.
Ev' ovi su dali go samo zbog dvije stvari. Onaj je proš'o beka, znači bio je brži. Brzina. Onaj je dao go, jer se znao postaviti... Znači postavljanje. Naše ekipe kakve su, nikad se ni jedan ne bi onako izvuk'o nego bi ček'o da onaj prethodni zabije go..
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
[quote="Cartman]Prijavio sam ga za vrijedjanje na nacionalnoj osnovi.
[/quote]
Zaboravih. Yebem ti sreću i nesreću!
Zaboravih. Yebem ti sreću i nesreću!
Zadnja izmjena: zizu1991, dana/u 17 jul 2014, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
mukitmovac
- Kontakt:
EVO Dzenana naslijedio od Husrefa NISMO IMALI SRECE , kakva bolan sreca crni treneru, treba znati
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
- diplomatija
- Kontakt:
Dominacija po ko zna koji put hahah
- RockyMaivia
- Kontakt:
Ma opušteno, 0:2 tamo, ovi gola više ne mogu dati. A mi ovakvu realizaciju nećemo sigurno imati.
Volim te Saraj'vo
Volim te Saraj'vo
- fanatic1991
- Kontakt:
Steta .... nadam se da ce te u norveskoj proci!! bolji ste tim!!
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
-
sundancekid
- Kontakt:
Haha, vala bas! Dobro smo igrali al nemamo srece...hahaha, eee tugo moja, kakva crna sreca protiv ovakvih levatina...ja sam sportista cijeli zivot, kad god sam bio bolji od nekog NIKAD mi sreca nije trebala, dominiro sam i dero guzove 100 na sat...eeh, vec kad nisi bolji, onda se situacija malo zaguzva, treba ti srecemukitmovac je napisao/la:EVO Dzenana naslijedio od Husrefa NISMO IMALI SRECE , kakva bolan sreca crni treneru, treba znati
Kakva crna sreca, ako si kvalitetnan imalo ovakvim ekipama hladno deres guzove...
Zadnjih 30m do gola sta rade to je ocajno,milion centarsuteva na jednog igraca ili dva,medju 7 protivnickih ,iz veznog reda niko se ne ubacuje,sve neko soliranje i sutanje bezveze. Ne daj Boze odigrati dupli pas,stati na loptu,organizovati akciju i sl. Al to je opcenito problem svih nasih ekipa kad ih gledas u evropi. Sta to radi na treningu Bog zna 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- mentalitet87
- Kontakt:
Kukesi, Zeta, Haugesund ovog ljeta hahahahahahahahah cirkus46
Sedam dana, ostali bolje pobrisite postove koji od teme prave cirkus, radi vas govorim.
Sedam dana, ostali bolje pobrisite postove koji od teme prave cirkus, radi vas govorim.
jednom pitar-uvijek supak
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
http://sportsport.ba/ino_fudbal/veceras ... odat/85265" onclick="window.open(this.href);return false;
ja lozionicara
ja lozionicara
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
amidža, raspuštaj ovo dok nije kasno
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Joj sto smorise vedad I njegova malenkost.gase I'm se svjetla,sta je ovo braco moja mila.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Tačno zbog ovakih levata, nekad ti bude krivo što podržaješ taj klub u Europi. Al eto ko njih je.be.
- nesvrstani
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo
anonimni je napisao/la:Dobar Tan![]()
![]()
![]()
ne znam samo koliki moras bit debil pa pisati ovakvo nesto pa taman 0-5 da su izgubili, covjek donira 500.000 u 5 sekundi...
Hvala amidza od srca a sto se tice sarajeva, **** desava se...
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Barbarez, u pravu si, ne znam kakvu su ovdje igru neki vidjeli... ono je zalosno, bez ideje, bez lopte prema napadacu, Stojcev apsolutno zakazao... Sutevi, apsolutno ni jedna 100% prilika, sve sa 20 m mlohavo, 18-ogodisnjak brani sve sa lakocom. 15 kornera, od toga ni jedna opasnost za gol... lose izuzetno, ako se igra ne popravi do revansa, brukanje ove drzave od strane Sarajeva se nastavlja...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
dzabe sve i igra i sve kad nemas napadaca bilbija je ala melunovic momak se pogubio dobro nemoze on dati gola nikad pod hitno naci centarfora od njega nema nista otpustiti ga
Samo Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 47 gostiju.