ja konto nešto friško, kad ono 2008bambus je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/robijasi ... u-bih/1193
eto braco pa gledajtetad je i ex-ju prekucan

mog'o si komoto izvuci neki podatak iz '72 po uzoru na pitare i veležovce

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
ja konto nešto friško, kad ono 2008bambus je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/robijasi ... u-bih/1193
Ex yu je prekucana par sezona prije.bambus je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/robijasi ... u-bih/1193
Ne mogu naci al bio je clanak nedugo nakon ovog i ex.ju gdje je dinamo ispod zvezda i partizan ni blizuOsttribine je napisao/la:
a po cemu je ovde i ex yu prekucan, ovde se koliko vidim podaci odnose na nasu ligu
AminJaozinho22 je napisao/la:Da hoće više usvojit taj statut pa da više vidimo i to puno Bilino,do tad dosta šupljaka i priče šta bi bilo kad bi bilo
A finale Kupa, prije par godina haBadrHari je napisao/la:AminJaozinho22 je napisao/la:Da hoće više usvojit taj statut pa da više vidimo i to puno Bilino,do tad dosta šupljaka i priče šta bi bilo kad bi bilo![]()
A nije ovo ŠBKBB ovo je stvarno bilo sredinom milenija. Da nije šupljak dokazano 2013.-e, nas u rajvoSa 2 milje i još raje zadrzano van stadiona prvo poluvrijeme ( tad nam je šal od vas pao ).
Bujrum i vas na Bilino u istom broju prešišajte nasIl' će kone možda haha
A bubanj !?BadrHari je napisao/la:AminJaozinho22 je napisao/la:Da hoće više usvojit taj statut pa da više vidimo i to puno Bilino,do tad dosta šupljaka i priče šta bi bilo kad bi bilo![]()
A nije ovo ŠBKBB ovo je stvarno bilo sredinom milenija. Da nije šupljak dokazano 2013.-e, nas u rajvoSa 2 milje i još raje zadrzano van stadiona prvo poluvrijeme ( tad nam je šal od vas pao ).
Odlicna brojka i navijanje, al dvije milje nema z glave.let3 je napisao/la:A finale Kupa, prije par godina haBadrHari je napisao/la:AminJaozinho22 je napisao/la:Da hoće više usvojit taj statut pa da više vidimo i to puno Bilino,do tad dosta šupljaka i priče šta bi bilo kad bi bilo![]()
2011 cini mi se
total dominejšn manijaka u Zenici, ništa to jelde....i gdje vam je onaj lider Šaban koji se svađao sam sa sobom pola sata nakon utakmice
Pa daj nam te zvanicne podatke gdje ste kao najbrojniji u ex yu, a medju brojnijim na Balkanubambus je napisao/la:Ne mogu naci al bio je clanak nedugo nakon ovog i ex.ju gdje je dinamo ispod zvezda i partizan ni blizuOsttribine je napisao/la:
a po cemu je ovde i ex yu prekucan, ovde se koliko vidim podaci odnose na nasu ligu![]()
Ne sjecam se tacno godine,ali mislim da je istina da su robijasi bili ubjedljivo najbrojniji kod nas.Za balkan nisam bas siguran,ali za BiH mislim da su jedno vrijeme bili top...Osttribine je napisao/la:Pa daj nam te zvanicne podatke gdje ste kao najbrojniji u ex yu, a medju brojnijim na Balkanubambus je napisao/la:Ne mogu naci al bio je clanak nedugo nakon ovog i ex.ju gdje je dinamo ispod zvezda i partizan ni blizuOsttribine je napisao/la:
a po cemu je ovde i ex yu prekucan, ovde se koliko vidim podaci odnose na nasu ligu![]()
nakon 4 godine neuspjeha i laznih obecanja, dolaskom amara i neocekivane titule 2010. euforija je bila na vrhuncu, ali mi smo vec 2 godine kasnije, kad smo izdominirali ligu i kup kako nam je volja, imali manje prosjek nego 2009/10. tada se govorilo o zasicenosti navijaca... hmm...lisander je napisao/la:Imali smo i mi prvu sezonu Amarovog povratka oko 8 milja prosjek, sjećam se protiv Zvijezde i mrtvog Leotara bilo po 7 il 8 hiljada
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.