PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

let3
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la let3 » 23 okt 2015, 14:32

bambus je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/robijasi ... u-bih/1193

eto braco pa gledajte ;) tad je i ex-ju prekucan :kafa:
ja konto nešto friško, kad ono 2008 :P

mog'o si komoto izvuci neki podatak iz '72 po uzoru na pitare i veležovce :crazy: ...oni vole potegnuti podatke iz perioda kenozoika :mrgreen:
Zadnja izmjena: let3, dana/u 23 okt 2015, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 23 okt 2015, 14:32

Da hoće više usvojit taj statut pa da više vidimo i to puno Bilino,do tad dosta šupljaka i priče šta bi bilo kad bi bilo ;)
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 23 okt 2015, 14:34

bambus je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/robijasi ... u-bih/1193

eto braco pa gledajte ;) tad je i ex-ju prekucan :kafa:
Ex yu je prekucana par sezona prije.
Onda su nas sezonu poslije Delije presisale ali je posjeta opet bila među boljim na Balkanu.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 23 okt 2015, 14:34

Osttribine je napisao/la:
a po cemu je ovde i ex yu prekucan, ovde se koliko vidim podaci odnose na nasu ligu
Ne mogu naci al bio je clanak nedugo nakon ovog i ex.ju gdje je dinamo ispod zvezda i partizan ni blizu :lol: :lol:
!

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 23 okt 2015, 14:39

Jaozinho22 je napisao/la:Da hoće više usvojit taj statut pa da više vidimo i to puno Bilino,do tad dosta šupljaka i priče šta bi bilo kad bi bilo ;)
Amin :mrgreen:
A nije ovo ŠBKBB ovo je stvarno bilo sredinom milenija. Da nije šupljak dokazano 2013.-e, nas u rajvoSa 2 milje i još raje zadrzano van stadiona prvo poluvrijeme ( tad nam je šal od vas pao ).
Bujrum i vas na Bilino u istom broju prešišajte nas :tralala: Il' će kone možda haha
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 23 okt 2015, 14:44

BadrHari je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:Da hoće više usvojit taj statut pa da više vidimo i to puno Bilino,do tad dosta šupljaka i priče šta bi bilo kad bi bilo ;)
A nije ovo ŠBKBB ovo je stvarno bilo sredinom milenija. Da nije šupljak dokazano 2013.-e, nas u rajvoSa 2 milje i još raje zadrzano van stadiona prvo poluvrijeme ( tad nam je šal od vas pao ).
Bujrum i vas na Bilino u istom broju prešišajte nas :tralala: Il' će kone možda haha
A finale Kupa, prije par godina ha :D 2011 cini mi se

total dominejšn manijaka u Zenici, ništa to jelde :crazy: ....i gdje vam je onaj lider Šaban koji se svađao sam sa sobom pola sata nakon utakmice :mrgreen:

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 23 okt 2015, 14:47

BadrHari je napisao/la:
A bubanj !? :mrgreen:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 23 okt 2015, 14:54

let3 je napisao/la:
BadrHari je napisao/la:
A finale Kupa, prije par godina ha :D 2011 cini mi se

total dominejšn manijaka u Zenici, ništa to jelde :crazy: ....i gdje vam je onaj lider Šaban koji se svađao sam sa sobom pola sata nakon utakmice :mrgreen:
Odlicna brojka i navijanje, al dvije milje nema z glave. :mrgreen:
U navijanju jeste kasnije pomeli al đe nećete osvojen kup već, ne mozes nasu raju natjerat da navija kad gubi nismo taj mentalitet. Pogotovo 3:0, kući. Vama tad grupa na vrhuncu, nama raspad sistema. To isto da ja poredim nas iz 2004, '05 i '06 s vama :D Zato smo i mi tad napunili zdenku ( jedini sem Hordi poslije rata ) i tu dobar dio tekme glasniji bili, dal' zbog krova ne znam ali mi je tad drug zeljovac sa Zapada cestito na atmosferi. Ugl znate vi Sarajlije dobro ko vam moze parirati kad smo u formi ;)
@Joa, bubanj nije radio i ukraden je 100 % priznam kad je poraz ali to nije.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 23 okt 2015, 15:00

jbg brate, zdenka napravi da ste 100 ljudi cuje jace nego milja na jugu gdje ode sve u havu...dobro, karikiram sad, ali to je tako ;) ...akustika je cudo i nauka :mrgreen:

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 23 okt 2015, 15:03

bambus je napisao/la:
a po cemu je ovde i ex yu prekucan, ovde se koliko vidim podaci odnose na nasu ligu
Ne mogu naci al bio je clanak nedugo nakon ovog i ex.ju gdje je dinamo ispod zvezda i partizan ni blizu :lol: :lol:
Pa daj nam te zvanicne podatke gdje ste kao najbrojniji u ex yu, a medju brojnijim na Balkanu

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 okt 2015, 15:33

Sta je to pa nema pastrmke? Da nije otisao u Banovice po kredit? Javi se ako si medju nama! Tuga bez njega. Priznajem. :(
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 24 okt 2015, 01:51

bambus je napisao/la:
Pa daj nam te zvanicne podatke gdje ste kao najbrojniji u ex yu, a medju brojnijim na Balkanu
Ne sjecam se tacno godine,ali mislim da je istina da su robijasi bili ubjedljivo najbrojniji kod nas.Za balkan nisam bas siguran,ali za BiH mislim da su jedno vrijeme bili top...
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

112233445566778899
Kontakt:

Post Postao/la 112233445566778899 » 24 okt 2015, 10:54

Ljudi su imali najbolju posjetu sto ne znaci da su najbrojniji.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 24 okt 2015, 11:40

Imali smo i mi prvu sezonu Amarovog povratka oko 8 milja prosjek, sjećam se protiv Zvijezde i mrtvog Leotara bilo po 7 il 8 hiljada

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 24 okt 2015, 11:46

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 24 okt 2015, 12:31

lisander je napisao/la:Imali smo i mi prvu sezonu Amarovog povratka oko 8 milja prosjek, sjećam se protiv Zvijezde i mrtvog Leotara bilo po 7 il 8 hiljada
nakon 4 godine neuspjeha i laznih obecanja, dolaskom amara i neocekivane titule 2010. euforija je bila na vrhuncu, ali mi smo vec 2 godine kasnije, kad smo izdominirali ligu i kup kako nam je volja, imali manje prosjek nego 2009/10. tada se govorilo o zasicenosti navijaca... hmm...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 24 okt 2015, 17:58

Ješić nakon tekme: "Igrači Mladosti su se udarali i upravo je to razlog što bosanski Real Madrid nije mogao razviti svoju igru !"
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 24 okt 2015, 18:02

Ja sam za to da se ukine kup, osvajaci svemira ne mogu igrati tempo srijeda vikend, jos ih domacini vazda tuku
tuga jad i cemer, ipak dobijaju najvece plate drzavi da prolaze terenom ko manekeni
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 24 okt 2015, 18:04

Koga će sutra biti više? Hajmo u opkaldu ? :D
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 24 okt 2015, 18:29

Slobodaaaaaaaaaaaaa Tuzlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.