Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
"ne dozvoljavam nikome da iznosi svoje misljenje" =LAŽ
Zar je zabranjeno na forumu citirati pa i svaki post
U mojim postovima ja "pametujem i namecem svoje misljenje" a vi ne
A pod Oleom nije bilo dobrih intervala
Zar je zabranjeno na forumu citirati pa i svaki post

U mojim postovima ja "pametujem i namecem svoje misljenje" a vi ne

A pod Oleom nije bilo dobrih intervala

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
- IlCapitano
- Kontakt:
Apsolutno jedno slovo od napisanog nije laž. Za svaku tvrdnju sam ti već stavljao slike, članke, tweetove. Za sve si rekao da je rekla-kazala. Šta ću ti kad si slijep.
Način na koji ga braniš implicira to. Ali ok, ključni dio ovdje, ako nije kvalificiran, a legenda je kluba, zašto onda ne ****? Zašto ga se brani? Zašto ga se pravi žrtvom? On nema šta tražiti kao trener jednog od najvećih klubova svijeta i to je sva suština. Ali i kao takav mogao je zadržati dostojanstvo i taj neki status legende i imati stav i reći stvari kakve jesu. On je izabrao lizanje dupeta vlasnicima koji pljačkaju klub.Jesam ja ili bilo ko na ovoj temi rekao da je Ole "kvalifikovan" za trenera Uniteda![]()
nije niko rekao jer i nije kvalifikovan to zna svaka osoba na ovoj planeti ali da li daje sve od sebe da uspije i odradi posao sto je bolje moguce vjerujem da da i sto bi uradio svaki forumas s ove teme da mu Glazeri ponude posao otisao i pokusao pa ko ga yebe dobro mozda ti ne bi ti bi rekao "nosite mi te milione s vrata nađite nekog ko je kvalifikovan"
Ne. Ali Pirla niko slijepo ne brani niti vjeruje u njega bez opravdanja. Ako se pokaže dobar ostat će, ako ne dobija otkaz. Ne znam koja je poenta stalnog skretanja sa teme, ali ok.Je li Pirlo kvalifikovan da preuzme klupu Juventusa
Da, zadnjih 6-7 godina Molde je najbogatiji, najmoćniji klub u Norveškoj. Sa vezama s najmoćnijim agentom u Norveškoj, Solbakkenom, koji je ujedno i Oleov agent. Nisam rekao da nije ništa uzeo u Moldeu, nego da trener bez trofeja u norveškoj ligi i championshipu nema šta tražiti u Unitedu.Ovo je posebna prica
"Najmoćniji klub u Norveškoj"![]()
Za tvoju informaciju isti taj Molde u svojoj historiji od 100g nije uzeo titulu lige do dolaska Olea 2011 kada uzima prvu a 2012 uzima i drugu ali naravno to ti ne odgovara jer se gleda samo "zadnjih 6 godina"
![]()
Bukvalno za svaku tu tvrdnju sam ti već stavljao dokaze/izvore, ali evo još jednom.Koliko imas dokaza za ovu hrpu tvrdnji pretpostavljam max 1 ili 2 ostalo su naklapanja
Proziva 'glasne' navijače kako nisu baš 'najbolji'
Glazeri odlično vode klub
Glazeri familija
Glazeri investirali svoj novac
nemojte protestovati protiv Glazera, nemojte napuštati stadion.
Moguće tako što je ispao bez ispaljenog metka iz svakog. Nabijao statistiku u EL i donjem dijelu tabele, ali kad je došlo vrijeme da nešto osvoji3 polufinala a nije prismrdio trofeju pa kako je to uopste izvodivoovdje cu ja iskoristiti jokera zvani "sreca" Nije imao srece.

Ipak ne.Pa i sad ponavlja isto da su vazni samo trofeji ne vidim da je rekao da navijaci trebaju slaviti 3. mjesto![]()
https://www.dailymail.co.uk/sport/footb ... eague.html'We've had our ups and downs... it's a wonderful achievement': Ole Gunnar Solskjaer delighted after Manchester United's victory ensures they are back among Europe's big boys next season
Jel ozbiljno porediš osvajanje titule i jedva LP kvalificiranje?Tom logikom koliko bi npr Fergie uzeo titula s brojem bodova koje je on uzimao s danasnjim brojem bodova najboljih ekipa lige

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
"Branim ga" na nacin na koji sam branio i LvG i Josea dok nisu dosli do tacke kad vise nisu imali kuda kad se 95% svlacionice i navijaca okrenulo protiv njih a tako ce mozda biti i za Olea vec za par mjeseci ne sporim to yebe mi se sto je legenda kluba to nikad nisam navodio kao neku stvar koja mu ide u korist u odnosu na ostale trenereNačin na koji ga braniš implicira to. Ali ok, ključni dio ovdje, ako nije kvalificiran, a legenda je kluba, zašto onda ne ****? Zašto ga se brani? Zašto ga se pravi žrtvom? On nema šta tražiti kao trener jednog od najvećih klubova svijeta i to je sva suština. Ali i kao takav mogao je zadržati dostojanstvo i taj neki status legende i imati stav i reći stvari kakve jesu. On je izabrao lizanje dupeta vlasnicima koji pljačkaju klub.
I ne niko ga ne pravi zrtvom ovaj tim i bez pojacanja iako vecina misli da nije za vise od 6 ili 7 mjesta po meni je dovoljno dobar da uleti u top4 bez problema i sve bez toga i min jednog trofeja u kupu njemu se sprema otkaz i bit cu prvi koji ce to reci na kraju sezone ili ranije nemam s tim problem a za veca ocekivanja krivim upravu kluba koja nece da uloži u poboljšanje ekipe
Koji stav navedi mi trenera koji je za vrijeme rada u klubu iznosio taj stav o vlasnicima

Tek kad je otkaz bio neizbjezan za Josea sto je i sam znao i sto se vidjelo poceo je kriviti sve redom onako u svom stilu od Eda do igraca, sakupljaca lopti cistacica itd itd samo zanimljivo sebe nije ubrajao tako i LvG tek nakon par mjeseci poceo pametovati o nestrucnosti Eda i kako se bankar pita za transfere
Dakle i jedan i drugi su vodili klub 2g+ bez ikakvih negativnih komentara o vlasnicima a Oleu se koji je 1g tu zamjera mu se od prvog dana zasto ne "iznese stav"

A Olea se slijepo brani i vjeruje mu se kako da ne opet izmisljanjeNe. Ali Pirla niko slijepo ne brani niti vjeruje u njega bez opravdanja.
Sto pokazuje da je Ole prije nego su bili tako bogati i mocni uzeo 2 titule ligeDa, zadnjih 6-7 godina Molde je najbogatiji, najmoćniji klub u Norveškoj. Sa vezama s najmoćnijim agentom u Norveškoj, Solbakkenom, koji je ujedno i Oleov agent.
kako je ovo moguceNisam rekao da nije ništa uzeo u Moldeu, nego da trener bez trofeja u norveškoj ligi i championshipu nema šta tražiti u Unitedu.

Ole "navijaci koji kritikuju Glazere su najbolji"Proziva 'glasne' navijače kako nisu baš 'najbolji'
Ole "Glazeri veoma lose vode klub"Glazeri odlično vode klub
Ole "Glazeri nas pokradose"Glazeri investirali svoj novac
Ole "pozivam navijace da protestuju i ako je moguce da napustite stadion 10tak min pred kraj utakmice to bi ih moglo otjerati"nemojte protestovati protiv Glazera, nemojte napuštati stadion.
Ovo da ali u tvom nekom univerzumu
Procitaj opetJel ozbiljno porediš osvajanje titule i jedva LP kvalificiranje?
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
- IlCapitano
- Kontakt:
Ovo sve se moglo još prije dva mjeseca završiti. Woodward ima savršen PR tim. Dva mjeseca ništa, ništa i onda na kraju kad potpiše 1-2 igrača ispada kao odličan posao.
Pa to je sta ja pisem evo 2 dana ne moze niko ostvariti nesto vise s tim cirkuzantom i ovim nacinom prvo biznis pa fudbalIlCapitano je napisao/la: ↑04 okt 2020, 16:51
Ovo sve se moglo još prije dva mjeseca završiti. Woodward ima savršen PR tim. Dva mjeseca ništa, ništa i onda na kraju kad potpiše 1-2 igrača ispada kao odličan posao.
Normalno on za 20 i Cavani za 10 sto se moglo rijesiti davno i da ih trener ima na raspolaganju vec mjesec dana ali ne ni slucajno
Zadnja izmjena: Zonked, dana/u 04 okt 2020, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.
Znaci ustvari platit ce onoliko koliko se prvobitno i trazilo. Hajde bar ga nisu izmuzli za vise, pregovarac da nema ravnog.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- IlCapitano
- Kontakt:
Itekako. Na društvenim mrežama, na ovim fan kanalima, na forumima itd.
A onda kao nagradu za sramotu zadnjih 6 godina dobio najveći posao u Engleskoj.Sto pokazuje da je Ole prije nego su bili tako bogati i mocni uzeo 2 titule lige

Nisam rekao da nije ništa uzeo u Moldeu, nego da trener bez trofeja 6 godina u norveškoj ligi i championshipu nema šta tražiti u Unitedu.
Greška. Ispravljeno.kako je ovo moguce
Samo u tvom univerzumu nema sredine između ovog što je rekao i tog što si napisao.Ole "navijaci koji kritikuju Glazere su najbolji"Proziva 'glasne' navijače kako nisu baš 'najbolji'
Ole "Glazeri veoma lose vode klub"Glazeri odlično vode klub
Ole "Glazeri nas pokradose"Glazeri investirali svoj novac
Ole "pozivam navijace da protestuju i ako je moguce da napustite stadion 10tak min pred kraj utakmice to bi ih moglo otjerati"nemojte protestovati protiv Glazera, nemojte napuštati stadion.
Ovo da ali u tvom nekom univerzumu
Pročitao sam. Trofej je trofej kakav god bio. To je poenta sporta uopšte. Ne može se porediti ni sa čim drugim. Osim toga, niko Fergusona ne diže zbog neke individualne titule i pravi pompu oko toga kao neki oko kvalifikacija za LP pod Oleom.Procitaj opet
Sutra nastavljamo
- IlCapitano
- Kontakt:
Pišeš, samo što se ti i ja ne slažemo u tome da je Ole 'žrtva' njegovog rada nego po meni simptom i njihov najuži saradnik. On kao legenda kluba bi trebao biti iznad nekih stvari i neko kome navijači mogu vjerovati.Zonked je napisao/la: ↑04 okt 2020, 16:55Pa to je sta ja pisem evo 2 dana ne moze niko ostvariti nesto vise s tim cirkuzantom i ovim nacinom prvo biznis pa fudbalIlCapitano je napisao/la: ↑04 okt 2020, 16:51
Normalno on za 20 i Cavani za 10 sto se moglo rijesiti davno i da ih trener ima na raspolaganju vec mjesec dana ali ne ni slucajno
Woodward nije loš u svom poslu. On je fenomenalan, jedan od najboljih u svijetu. Samo što njegov posao nije da dovodi igrače i unaprijed klub nego da štedi novac Glazerima. Prvo kroz 100 zavrzlama oko kupovine kluba kroz dug, a sad kao glavni u transferima.

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nekakav malac, 18 godina cini mi se.
Ali zato ovih Traorea ko zrna pijeska u sahari, jos malo svaki klub po jednog.
Ali zato ovih Traorea ko zrna pijeska u sahari, jos malo svaki klub po jednog.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Ovaj Traore je turbo talentovan, al odakle ovo iz vedra neba
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Neki balavac s 25min odigranih u Seria A kojeg je ovaj klub upravo platio €30m plus bonusi
Eo vidim novi Messi u pitanju
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nije bas najednom, povezivao se on i ranije s nama. Jos tamo na pocetku prelaznog.
Ali lagano ljudi, ovakvi igraci mogu biti rudnik zlata. Daj boze da smo Sanca na vakat doveli mozda sada ne bi morali kesirati 120 mil za njega.
Navodno ostaje na posudbi do januara zbog radne dozvole.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Amad je extra talentovan (top 3 igraca u Italiji od 19 god i mladjih)... ali bi za United 1000x bilo bolje da su ga ostavili u Parmi na posudbi (kao Juventus Kulusevskog) jer je prvobitno tamo trebao ici prije nego li ga je United kupio... odradio bi seniorsku godinu gdje bi bio standardan u ekipi koja daje sansu mladim igračima i dosao bi full spreman za United... ovako je samo mladic sa skoro nikakvim seniorskim koji do dolaska u United isti ni nece imati jer malac trenutno nema mjesta u Atalanti jer isti imaju bruku ofanzivaca.... uz to momak ima i extra talentovanog brata, koji vec uveliko igra Seriu A... ne bi se iznenadio da i njega united uzme u paketu...
Krilni Darmian 

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.