Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Mislom da je savez uradio sve ato je u njihovoj moci, jednostavno momak je tako odlucio. Imamo mi jos dobrih i talentovanih momaka.
Ilic za nas igra 100% 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
On je srpski projekat i oni su njega davno kaparisali kad su ga prosle godine zvali na pripreme.Znaci znaju za njega odavno i o kakvom se talentu radi.On je samo cekao kad ce mu obecat ono sto smo i mi i otiso je definitivno.I meni je vjeruj krivo, ali tako je kako je jbg.baglama je napisao/la:ako je istina ovo za Ilica onda to moze komotno na dusu saveza.... umjesto da zavrsavaju stvar u tisini oni se hvale po facebooku i almirase gomilu domacih cetnika koji dolaze ovdje i smrde offline
nakon takvih informacija koje ovdje mogu procitat, zasipaju savez ks srbije mailovima, a onda i ovi moraju nekako opravdat platu
ako i ne dodje nije neka steta na duze staze, atic i musa su zacemntirani na beku-suteru u sljedecih 15g...mozda se i taj mali prepao konkurencije jer u srbiji nema bas ovako dominantnih bekova
a onaj trio iz saveza nek uci na greskama...za sada ih jos ne zelim toliko razapinjat, samo zbog sikirasa....ali ovo im je za samara
Kako smo samo ocajni na petici, protivnicki centi ce skakati po njima. Pozicija krilnog centra je opet dosta solidna, vjerujem da su Fahro i Enis u stanju to pokriti. Ja bih na ovaj navedeni spisak isto tako dodao Ahmedica ili malog Hadzica. Obojica mogu pokrivati 2 pozicije. Ahmedic je itekako dobio na masi i u odbrani solidno moze cuvati centre, bez obzira sto je visinom znacajno inferiorniji, a Hadzic ima dobar sut i moze igrati na obje krilne pozicije. Osim toga, mozda bih dao prednost Penavi u odnosu na Durmu. Iako ovaj drugi ima impresivnu statistiku u nasoj ligi, ovdje svakako nece imati neku znacajniju minutazu, pa bi po meni Ajdin mozda bio korisniji u toj ulozi dzokera. Gledao sam ih i sad na ovom zavsnom turniru EL, Ibrahim za onih 15ak minuta po mecu gotovo da nista nije pokazao.kim je napisao/la:meho2 je napisao/la:Kakve sanse imaju drugi plejmekeri?sto si tako siguranTarik91 je napisao/la:1: saric,aleksic,gegic
2:atic,alibegovic
3:djedovic,durmo
4:manjgafic,neko,neko
5antunovic,neko
Zato što su to trenutno tri njabolja, ne misliš valjda da ima ko bolji, osim Hujića, ali on neće igrati, ako si misli na Arslanagića, nije on bolji od ove trojice trenutno, jedino ako Aleksić ne bude spreman, jer je vukao povredu.
4.MEMIĆ,Ahmedić
5. Drežnjak
Moguće njih trojica.
P.S. Ne znam sto ste svi toliko skepticni, ja mislim da ova ekipa ipak nije toliko losa, bez obzira na cinjenicu da smo bas tanki na centarskoj poziciji. Bili su i Sparsi jos losiji na nedavno zavrsenom turniru EL, pa su opet to nekako uspjeli nadomjestiti.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Bice uskoro lijepih vijesti aBd.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Jeli bilo okupljanje U20?
Kada je i gdje?
Ako jeste ko se javio ko nije?
Hvala za odgovor!
Kada je i gdje?
Hvala za odgovor!
Okupljanje je sada u ponedeljak u sarajevubasket3 je napisao/la:Jeli bilo okupljanje U20?
Kada je i gdje?
Hvala za odgovor!
Nedim Buza: Nisam potpisao za Oostende
"Počastvovan sam činjenicom da se veliki broj timova interesuje za mene. Boravio sam na treninzima NBA tima Utah Jazz i uslovi su zaista odlični. Oostende je jedan od klubova koji je poslao ponudu, no još nisam stavio potpis, kako piše većina medija u Bosni i Hercegovini.
Još uvijek sam igrač Sparsa. Nastup za reprezentaciju je za mene uvijek čast i privilegija i jedva čekam okupljanje u ponedjeljak. Nadamo se dobrim igrama", rekao je Nedim Buza.
"Počastvovan sam činjenicom da se veliki broj timova interesuje za mene. Boravio sam na treninzima NBA tima Utah Jazz i uslovi su zaista odlični. Oostende je jedan od klubova koji je poslao ponudu, no još nisam stavio potpis, kako piše većina medija u Bosni i Hercegovini.
Još uvijek sam igrač Sparsa. Nastup za reprezentaciju je za mene uvijek čast i privilegija i jedva čekam okupljanje u ponedjeljak. Nadamo se dobrim igrama", rekao je Nedim Buza.
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
.
Zadnja izmjena: AMehic, dana/u 21 dec 2015, 01:51, ukupno mijenjano 1 put.
Ako mozes napisati tacan raspon ruku?Vidim da su duze od tvoje visine,a to je jos jedan plus za centra..AMehic je napisao/la:Jedan od danas sa finala turnira
Re: Odg: RE: Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Bravo majstore samo rokajAMehic je napisao/la:Jedan od danas sa finala turnira
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Re: RE: Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
.
Zadnja izmjena: AMehic, dana/u 21 dec 2015, 02:02, ukupno mijenjano 1 put.
Re: RE: Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Masala,znaci 10 cm razlike..bices iste konstitucije ko ovaj mali Zizic u Ciboni,a mozda i ko Gober ko znaAMehic je napisao/la:215cm raspon rukuLotus je napisao/la:Ako mozes napisati tacan raspon ruku?Vidim da su duze od tvoje visine,a to je jos jedan plus za centra..AMehic je napisao/la:Jedan od danas sa finala turnira

Nego jos imam jedno pitanje u vezi ovog Denija Hodzica sto je izabran s tobom u petorku na onom turniru..Sta on igra(poziciju) i kakav je igrac po tebi?
duel jakupovic-saric.
Jakupovic 35pts, 14sk i 2as.
Saric 34pts,8 sk,11 as. 11/6 za tri poena
odlicna utakmica za gledati
steta sto Jasmin nije dobio poziv
odlicna utakmica za gledati

meho2 je napisao/la:duel jakupovic-saric.
odlicna utakmica za gledati![]()
Bio je zanimljivi duel utakmicu prije te,od dva dobra mlada talenata, jest da je ovaj domaći iskazao svu frustraciju i bijes zbog slabije igre u prvom, kroz dva strašna zakucavanja i tehičku u drugom, ali et po poluvrijeme obojici:
8-23 poena u prvom
20-12 poena u drugom poluvremenu
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
Jel to bio duel Cerkez vs Djaka?Vidim po statistici da su se pokazali dobro...kim je napisao/la:meho2 je napisao/la:duel jakupovic-saric.
Bio je zanimljivi duel utakmicu prije te,od dva dobra mlada talenata, jest da je ovaj domaći iskazao svu frustraciju i bijes zbog slabije igre u prvom, kroz dva strašna zakucavanja i tehičku u drugom, ali et po poluvrijeme obojici:
8-23 poena u prvom
Lotus je napisao/la:Jel to bio duel Cerkez vs Djaka?Vidim po statistici da su se pokazali dobro...kim je napisao/la:meho2 je napisao/la:duel jakupovic-saric.
8-23 poena u prvom

Zanimljivo da juče u publici sjedi dečko koji voli voditi klince u španiju, sada koga pokušava premuntat i hoćeli mu to uspjeti.

Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
-
- Kontakt:
u koliko sati je danas okupljanje mlade reprezentacije, ko je pozvan uopste, ko je dosao ili ce doci itd... (onaj spisak nije tacan koliko ja znam)?
hvala
hvala
8-23 poena u prvom
20-12 poena u drugom poluvremenu[/quote]
Jel to bio duel Cerkez vs Djaka?Vidim po statistici da su se pokazali dobro...[/quote]
prvi kontinuirano vuče problem sa povredama, a drugom fali fizičke snage ili kondicije kako hoćeš.
Zanimljivo da juče u publici sjedi dečko koji voli voditi klince u španiju, sada koga pokušava premuntat i hoćeli mu to uspjeti.
[/quote]
Dobri su obojica
a taj je sigurno zbog Djakovica tu bio..jbg takve stvari ce se desavati dok god se ocajno radi u klubovima s mladim igracima..jos kod sam vidio hoce Sloboda da igra kao neku ligu mladih regiona za juniore od sledece sezone,pa to je smijesno nemaju igraca kako treba osim Cerkezovica..sramota za klub koji je izbacio tolike igrace da ima ovako ocajne mladje kategorije..
http://sloboda.ba/international-regiona ... all-games/
8-23 poena u prvom
20-12 poena u drugom poluvremenu[/quote]
Jel to bio duel Cerkez vs Djaka?Vidim po statistici da su se pokazali dobro...[/quote]

Dobri su obojica

http://sloboda.ba/international-regiona ... all-games/