FK Radnički Lukavac

sodaacm
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la sodaacm » 20 sep 2016, 14:39

Iako smo krenuli mnogo bolje nego sto sam ocekivao(za pohvalu) opet mislim da cemo ispasti , jer nesto ne vjerujem da ce Velez i Simin han biti ispod nas na kraju sezone(cisto zbog finansija) Ali opet s druge strane puno lijepse je vidjeti djecu da igraju nego potrosene mudonje koje se zale ako plata kasni desetak dana.Sir Irfan Dzindo kaze da se ne boji nikoga i da mogu sve pobijediti ali i od svakog izgubiti tako da ne treba gubiti nadu u opstanak. Sutra bi trebali ispasti, pustiti Drinu neka prodju jer je kup bespotreban trosak.( ovo je moje misljenje da se razumijemo). Mislim da bi bilo lijepo na kraju polusezone imati oko 22-23 boda to bi nam bilo dobar temelj za opstanak...Znaci jos 4 pobjede hehehe,skromno.

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 20 sep 2016, 14:47

Ne mozes biti pametan.sta god odlucis pogrijesit ces.sto se ispadanja tice neminovan je scenario mi,simin han,novi travnik,bosna sema.peti je izmedju capljine i gabele.tako ja vidim.

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 20 sep 2016, 14:51

agalo je napisao/la:Ne mozes biti pametan.sta god odlucis pogrijesit ces.sto se ispadanja tice neminovan je scenario mi,simin han,novi travnik,bosna sema.peti je izmedju capljine i gabele.tako ja vidim.
Sada gledam raspored do kraja polusezone i morm reci da je i 9 bodova je puna kapa , jer nam je mnogo tezi drugi dio ove polusezone, definitivno cemo morati napraviti iznenadjenje do kraja polusezone kako bi imali makar 20 bodova na kontu. Ma oko kupa nema filozofije nikakve , ispasti i cao, barem bih ja tako odradio, Ocekujem sutra izmjenjen sastav.

LukavacLive
Kontakt:

Post Postao/la LukavacLive » 21 sep 2016, 18:21

Sjajna igra naših, zaslužena pobjeda...Ćosić ušao izdominirao...

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 21 sep 2016, 18:23

:clap:
E sad daj Zelju da bude zanimljivo :D
Jel dvije utakmice u narednom krugu

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 21 sep 2016, 18:24

Jeste. Od sad se igraju po 2 tekme.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 21 sep 2016, 18:55

Najbolja predstava radnickog od 2004-te.nisu zvornicani znali sta ih je sabralo i odakle.hvala

SPASIOC
Kontakt:

Post Postao/la SPASIOC » 22 sep 2016, 07:05

SPASIOC je napisao/la:ma treba to doći i vidjeti, podržati momke .dobar golman došao iz SLOGE simin han , mujkić (igrao već) štoperi Dautović i mali Budin (neznam ime ) jedan skače , drugi ,,dere,, u sredi Salihović (naše dijete -igro već) igrao i kuduzović (neznam jel dogovorio povratak iz 1 lige rs-a) oba dobri bili. almis solidan, momak lijevo krilo isto tako,(neznam ko je )zadnji vezni borben (neznam ime).treba ih uigrati i mogli bi bit tim,parirali ravnopravni Trumiću i ostalim Banovićanima .e rezerve su lošije .
evo šta sam pisao poslije prve prijateljske utakmice o momcima. VRIJEDI IH PODRŽATI.iz utakmice u utakmicu su bivali sve bolji.
juče su odigrali utakmicu kakva u lukavcu nije gledana duži niz godina . svi momci su bili dobri. uz ove što su igrali do sada , koje sam hvalio , juče je odličan bio i SELE , momak na poziciji desnog beka. Derdemez koji je odigrao svoju najbolju partiju na krilu.Hasko u sredini.Faruk Kuduzović odigrao kapitenski.najbolji po komentarima cijele tribine.Mirnes Salihović ušao i dao gol , to mu je posao. Meho Ćosić dao go , u par navrata lijepo driblao , ali ne treba pretjerivat jer je izgubio nekoliko lopti. tek sad mislim da ove DŽINDINE BEBE mogu bit hit prvenstva.i da će ove ,,jače,, ekipe loše proć u lukavcu , i ako su možda upisali bodove unaprijed , mislim da ih mogu samo sanjati.NAPRIJED RADNIČKI

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 22 sep 2016, 10:47

Jučer je po prilikama trebalo da bude 7-2 za nas a i po pristupu samoj igri. Svaka čast momcima, zbogom i prijatno!
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

Brigada89
Kontakt:

Post Postao/la Brigada89 » 22 sep 2016, 11:38

Ljutio se neko ili ne,smetalo nekom ili ne,htio prihvatiti ili ne,Dzindo dokazuje da je dobar trener,to je uradio u onoj sezoni 13,14 utakmica bez poraza.. evo sad i sa ovim momcima,jest na svoju ruku malo ali ovog puta je izmjene prave napravio u pravom trenutku...Ekipu ne treba komentarisati za ono jucer,sve sto se kaze malo je opet... Naprijed Radnicki!

barbrez
Kontakt:

Post Postao/la barbrez » 22 sep 2016, 12:08

svaka cast i sve cestitke plavo bijelim momcima na jucerasnjoj predstavi. ne samo zbog rezultata i prolaska dalje u kupu nego i zbog zalaganja, izgaranja i kidisanja prema protivnickom golu. zbog onakve igre se navijaci vracaju na tribine. jucerasnjom igrom su zacepili mnogima usta kako na forumu tako i po lukavcu onim koji su u svakom momentu spremni da napadaju i igrace i trenere a nemaju pojma protiv koga je radnicki igro ni juce ni u proslu subotu a ni protiv koga igra u sljedecu nedjelju na kosevu. nas malobrojne sa juga, istoka i zapada nije briga n iza ime narednog protivnika u kupu ni za vremensku prognozu kad igra radnicki. mi taj klub volimo i pratimo i na +40 i na -10. mi nas radnicki pratimo i u dubokom potoku i protiv priluka i u tuzli i praticemo ako Bog da i u nedelju na kosevu. mi smo tu uz tebe kilometrima daleko od kuce. nadamo se da ce i u nedjelju na kosevu zaigrati radnicko srce i ponoviti jucerasnju partiju pa taman kad bi izgubili 3-0. samo hrabro i otvoreno i rezultati sigurno nece izostati. jug uz tebe tu je i kada tesko je. naprijed radnicki.

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 22 sep 2016, 13:07

Brigada89 je napisao/la:Ljutio se neko ili ne,smetalo nekom ili ne,htio prihvatiti ili ne,Dzindo dokazuje da je dobar trener,to je uradio u onoj sezoni 13,14 utakmica bez poraza.. evo sad i sa ovim momcima,jest na svoju ruku malo ali ovog puta je izmjene prave napravio u pravom trenutku...Ekipu ne treba komentarisati za ono jucer,sve sto se kaze malo je opet... Naprijed Radnicki!
Slazem se sa tobom, Sir Irfan Dzindo je Andjeloti za Vojvodica koji neki ovde dizu u nebesa. Dzindo ima nesto sto ljudi ne vole kod njega ali nismo svi savrseni ali sto se tice ovog posla on je maestro u poredjenju za Darka koji samo zna napuckati igrace da lome kosti i nabrijavao ih je toliko da smo imali prosjek 1,15 crvenih po utakmici. U kakvim uslovima Dzindo radi sada mnogi treneri bi vec davno digli sidro, realno.Mi smo poznati po pljuvanju svojih ljudi kako u sportu tako svim drugim sferama zivota.

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 22 sep 2016, 14:00

Sve napisano istina.sto posto.ja prvi sam taj sto kritikuje.nije bitno kako ce sezona zavrsit ispalu ostali.radi se o tome da smo preskromni kad treba pohvaliti,a tek nase ljude.uhhhh.

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 23 sep 2016, 12:13

Izvuce lik broj 16,ko veli sta cu kad nema nikog iz sode,valja meni.sramota je ljudi da se nije moglo otici na izvlacenje.cirka 45 km troska.fujjjjjj.jos ljudi napravli da se moze i na dzumu otici.povracanjeeeeeeeee

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 23 sep 2016, 12:36

Pola predstavnika timova nije došlo, ne bi ni ja koji ću im..
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 23 sep 2016, 19:07

Inace su ovi iz Saveza uvijek bili dosljedni svojim pravilima. Jesu ali malo sutra.
Posalju na adresu kluba poziv za zrijebanje pod nekom "prijetnjom" da je prisustvo predstavnika obavezno na zrijebanju ili ce klub biti sankcionisan. Bio sam na vise tih "manifestacija" i uvijek je falilo 30-40% predstavnika klubova. Nikad niko nije sankcionisan. Zasto bi se onda islo i izlagalo bespotrebnim putnim troskovima? Ionako ima sad evo i livestream pa se moze pratiti direktno na internetu koga si dobio za protivnika.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 25 sep 2016, 16:18

Dobro zna li ko koji je ovo penal da je sviran protiv nas u ovom prvenstvu ? Da li smo dobacili do broja 5 u ovih prvih 9 kola?

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 25 sep 2016, 16:40

sodaacm je napisao/la:Dobro zna li ko koji je ovo penal da je sviran protiv nas u ovom prvenstvu ? Da li smo dobacili do broja 5 u ovih prvih 9 kola?
Jbg odbrana nam ispada kao iz voza. Nista cudno da kasnjenje zavrai penalom.

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 25 sep 2016, 17:25

studeni je napisao/la:
sodaacm je napisao/la:Dobro zna li ko koji je ovo penal da je sviran protiv nas u ovom prvenstvu ? Da li smo dobacili do broja 5 u ovih prvih 9 kola?
Jbg odbrana nam ispada kao iz voza. Nista cudno da kasnjenje zavrai penalom.
Jasno je to meni da nam je odbrana taraba ali brate puno penala protiv nas, ovo je mnogo do sada, da se razumijemo ne kazem da nisu bili, daleko od toga.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 25 sep 2016, 17:39

Ovi momci me sve vise iznenadjuju, pozitivno! Ucinak iznad svih ocekivanja
:clap: :clap: :thumbup:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.