Spot NUTELE bice pravi BUM na trzištu u izvodjenju DULJE I još nekih ljepotica iz srbije,,,,,,,,PRAVA STVAR.Bord direktora OLIMPICA je vec započeo razgovore u Beogradu sa pojedinim potencijalnim nogometašima.Mokroguz je napisao/la:Dobar taj Djemba, samo mislim da je preskup za nase uslove. Treba se drzati do cvrsto tlo pod nogama da nebi imali kakvih problema oko dugovanja itd.
Ja se bas pitam sta se desava trenutnonema informacija za sada, bice otkriveni novi asovi za dan, dva, ali osim toga valjda su svi na odmoru.
Znam da je Dulja u Srbiji otisao da pravi neku reklamu za Nutelu.
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Muštuluk slijedi uskoro ,,,,,,pabizo je napisao/la:Spot NUTELE bice pravi BUM na trzištu u izvodjenju DULJE I još nekih ljepotica iz srbije,,,,,,,,PRAVA STVAR.Bord direktora OLIMPICA je vec započeo razgovore u Beogradu sa pojedinim potencijalnim nogometašima.Mokroguz je napisao/la:Dobar taj Djemba, samo mislim da je preskup za nase uslove. Treba se drzati do cvrsto tlo pod nogama da nebi imali kakvih problema oko dugovanja itd.
Ja se bas pitam sta se desava trenutnonema informacija za sada, bice otkriveni novi asovi za dan, dva, ali osim toga valjda su svi na odmoru.
Ajde neku info za mastuluka tako ti stotinu australskih kengurapabizo je napisao/la:Muštuluk slijedi uskoro ,,,,,,pabizo je napisao/la:Spot NUTELE bice pravi BUM na trzištu u izvodjenju DULJE I još nekih ljepotica iz srbije,,,,,,,,PRAVA STVAR.Bord direktora OLIMPICA je vec započeo razgovore u Beogradu sa pojedinim potencijalnim nogometašima.Mokroguz je napisao/la:Dobar taj Djemba, samo mislim da je preskup za nase uslove. Treba se drzati do cvrsto tlo pod nogama da nebi imali kakvih problema oko dugovanja itd.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
" onclick="window.open(this.href);return false;pabizo je napisao/la:Muštuluk slijedi uskoro ,,,,,,pabizo je napisao/la:Spot NUTELE bice pravi BUM na trzištu u izvodjenju DULJE I još nekih ljepotica iz srbije,,,,,,,,PRAVA STVAR.Bord direktora OLIMPICA je vec započeo razgovore u Beogradu sa pojedinim potencijalnim nogometašima.Mokroguz je napisao/la:Dobar taj Djemba, samo mislim da je preskup za nase uslove. Treba se drzati do cvrsto tlo pod nogama da nebi imali kakvih problema oko dugovanja itd.
" onclick="window.open(this.href);return false;pabizo je napisao/la:Spot NUTELE bice pravi BUM na trzištu u izvodjenju DULJE I još nekih ljepotica iz srbije,,,,,,,,PRAVA STVAR.Bord direktora OLIMPICA je vec započeo razgovore u Beogradu sa pojedinim potencijalnim nogometašima.Mokroguz je napisao/la:Dobar taj Djemba, samo mislim da je preskup za nase uslove. Treba se drzati do cvrsto tlo pod nogama da nebi imali kakvih problema oko dugovanja itd.
" onclick="window.open(this.href);return false;Mokroguz je napisao/la:Dobar taj Djemba, samo mislim da je preskup za nase uslove. Treba se drzati do cvrsto tlo pod nogama da nebi imali kakvih problema oko dugovanja itd.
" onclick="window.open(this.href);return false;Mancini je napisao/la:@bacelona Spavaš li ti ikada?
Ako je za muštuluka mislim da je dosta ali videcemo I stručno mišljenje našeg st.štaba I našeg predsjednika DALI OVI NOGOMETAŠI MOGU DOPRINET DA OLIMPIC prodje par kola u ligi EVROPE.Mokroguz je napisao/la:Da Kapic usavrsi svoj finis, mislim da bi do sada u sezoni imao 10 golova. Nadam se da ce popraviti to do proljeca, jer ima vazda one sanse sa pet metara koje promasi, ali eto..
" onclick="window.open(this.href);return false;Mokroguz je napisao/la:arhimed89 je napisao/la:[...] Stubican,Ragoje?[...]
Mora da prodaju jednog a drugog da ostave na klupi. Nece valjda samo napustiti nekog dobrog igraca a da ne dobijemo pare za njega?
- samoposteno
- Kontakt:
@pabizo izgleda da uzimas dobru robu za novogodisnje praznike cim si poceo sam sebe da citiras

Dobro si primetio jes,i ja nekada se zeznem...............samoposteno je napisao/la:@pabizo izgleda da uzimas dobru robu za novogodisnje praznike cim si poceo sam sebe da citiras![]()
Jos samo 17 sati pa cemo vidjeti ko nam jos dolazi 
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
BUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM,,,,,,,,,,,Kažu neki likovi da je bio jako skroman.Mokroguz je napisao/la:Jos samo 17 sati pa cemo vidjeti ko nam jos dolazi
Trebalo bi da dvojica iz tog pokera budu Safet Sovsic i Jadranko Bogicevic.
Ja ocekujem napadaca,mozda Joco Stokic il tak nesto
Ja ocekujem napadaca,mozda Joco Stokic il tak nesto
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Cini mi se svejedno je spomenuo prije karamarko da dolazi, gojak, i neki mladic kojeg su Partizan posmatrali.
A mene vise interesuje transfer Duljevica trenutno bas da vidim kolika je ta suma koju cemo primiti, i gdje ce igrati.
A mene vise interesuje transfer Duljevica trenutno bas da vidim kolika je ta suma koju cemo primiti, i gdje ce igrati.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Oni dolaze za ...
Sarajevo
0 : 05 : 59 : 59
Day Hr Min Sec
Vidjet cemo.
Oko 1 sat dolazim kuci i ocekujem prijatno iznenadjenje.
Sarajevo
0 : 05 : 59 : 59
Day Hr Min Sec
Vidjet cemo.
Oko 1 sat dolazim kuci i ocekujem prijatno iznenadjenje.

"U čertvrtfinale idu po dva prvoplasirana tima iz grupa A, B i C, te dva najbolja trećeplasirana tima."

"Prva utakmica Željezničar – Novi Grad... U nastavku ostale utakmice GRUPE A
GRUPA B - 12.00 sati
Prva utakmica Olimpic – Bosna Winner... U nastavku ostale utakmice GRUPE B
POLUFINALNE , UTAKMICE ZA TREĆE MJESTO I FINALNE UTAKMICE IGRAJU SE
21. JANUARA (treneri ekipa će odmah po okončanju takmičenja po grupama dobiti rasporede i satnice za završnice turnira po generacijama)."
Hajmo vucici!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Gdje se to igra. Pretpostavljam da je tu negdje u Sarajevu. Bilo bi zanimljivo vidjeti ima li kakvih majstorčića.

Enes Sacevic
Safet Sivsic
Jadranko Bogicevic
Almir Cubara
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Dvorana Ramiz Salcin - Mojmilo, 17 - 21 Januarahalconi je napisao/la:Gdje se to igra. Pretpostavljam da je tu negdje u Sarajevu. Bilo bi zanimljivo vidjeti ima li kakvih majstorčića.
Igraju generacije 2002, 2003, 2004 i 2005
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.