NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
- limvolikce1945
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Ovo nije nikakav kompromis, ovo je naša pobjeda. Fudo je zbog tužbe bio primoran na ovakve stvari (dakle, to ga je pirmoralo, inače ne bi nikada), jer bolje zvuči (za tupavi puk) kao da je on dao, a ne da mora platiti na sudu jer je tu popušio. Naš pravni tim nije nimalo naivan i jako dobro znaju šta rade, pa i to da se i Fudi da neki rok isl. Ono što je najvažnije u ovoj priči je to što će novac leći brzo, a to nam treba ko za lijeka. Kad se račun odblokira, samo nebo je granica!!!
I da, Fudo još igra na emocije, kao, evo vam poklon za Dan Zenice. Ali neka, neka igra... mi smo dobili što smo željeli.
I da, Fudo još igra na emocije, kao, evo vam poklon za Dan Zenice. Ali neka, neka igra... mi smo dobili što smo željeli.
Fudo Turčine poliži nam šupč..ne svima redom
Vratio si medzede samo ono što si Čeliku uzeo! Kakite i previše ovo ono,eto ko u upravi ne znaju šta rade kao i do sad što nisu znal i šta rade
Sama odblokada računa donosi 1000 mogučnosti. Prema tome ova godina više je nego sjajna...

::::SAMO ČELIK::::

20 dana ranije i danas..
Nije idealno ni blizu ali za pašnjak kakav se napravio nakon 5 mjeseci neodržavanja zbog neplaćanja ovo je Anfield.
I to je rjeseno iduce 3 godine.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Daj jaruga da cujem jednom odgovor na vjecno pitanje "hoce li se Celik ikad ugasit"? Slobodno kao nekad misao razdvajaj sa vise tacaka i pisi velikim slovina. Ne smije ti moderator nista.. hajde.
jesu li ovo zidice ispod ograde sada prekrili u crveno?
meni su ti zidici bolna tacka, od njih se osipam i bas mi bude drago kada ih prekriju, kao da su i novu travu stavili:-)
Da savez donese svoje panele na zidice, i meni to smeta najvise, kao da košta 1 milion a ne par stotina KM pa da i mi svoje crne sa Čelikovim grbom ne možemo staviti..
Nije losa vjeruj mi odlukaMarsal je napisao/la: ↑20 mar 2023, 12:37Po meni je ovo katastrofalna odluka kad si ga već imao u šaci za 500 hiljada plus kamate plus poslovne prostore ubuduće.
Odustao si od Sporazuma koji je malte ne potvrđen sudski da potpišeš novi Sporazum sa čovjekom koji je već prekršio 2 ranije potpisana Sporazuma.
Valjda znaju šta rade. Meni ovo izgleda kao loša odluka
Vrijeme će pokazati.
Dobijemo na sudu ok ali kad bi to naplatili za 10 godina minimalno ovako malo popustis i dobiješ odmah po dogovoru sa povjeriocima i riješiš probleme sa blokadom računa i oslobodiš klub velikog problema.
-
- Kontakt:
Danas je pobjedjeno zlo iz Vakufa i njegova ideja da ugasi kkub. Čelik je živ, a za to su najzasluzniji Robijasi i Uprava
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
-
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica - Članstvo
Ma do ljeta bi mi morali doći do 1000, pa aBd kad bude ulazak i proslava ici dalje prema gore s članstvom.
Re: NK Čelik Zenica - Članstvo
Slijedecih 10 dana treba zaredati sa promotivnim objavama na stranici, radiju, socijalnim medijima i iskoristiti ovaj momentum koji imamo sa danasnjim pozitivnim vijestima i pozivati na uclanjenje. Svaka pozitivna vijest se treba forsirati i za clanstvo i za 12 igraca. Po meni nas je jos uvijek malo (mada broj konstantno raste) u 12. igracu. Zenica mora imati minimum 250 ljudi u domovini i dijaspori koji mogu odvojiti 1200km godisnje za klub, sad dok smo u nizim ligama. Kad udjemo u PL taj broj mora ici na 500 dusa.
Hajde ljudi manje price o Fudi i nagadjanjima i sta bi bilo kad bi bilo. Ono sto ne treba da bude tema, neka se ignorise, nije vrijedno prozivanja, samo nam moze zla nanjet.
Nek postovi idu u pozitivu, u smjeru naseg Celika i Robije.
Manite se ostalih, uprava tj. grupa momaka i djevojaka koji rade na Celiku su vrijedni svake pohvale, kao i igraci koji igraju za klub koji vole.
Bespotrebno je prozivanje i Fude i ovih kojima se duguje, uprava najbolje zna sta i kako treba radit. Bespotrebnim nagadjanjima samo se otvaraju suvisne rasprave i guraju musice u glavu onima kojima nije mjesto u i oko Celika.
Nek postovi idu u pozitivu, u smjeru naseg Celika i Robije.
Manite se ostalih, uprava tj. grupa momaka i djevojaka koji rade na Celiku su vrijedni svake pohvale, kao i igraci koji igraju za klub koji vole.
Bespotrebno je prozivanje i Fude i ovih kojima se duguje, uprava najbolje zna sta i kako treba radit. Bespotrebnim nagadjanjima samo se otvaraju suvisne rasprave i guraju musice u glavu onima kojima nije mjesto u i oko Celika.
Che
Ko je bio na skupštini zna kakve su procjene za dugovanja i kako su napravljene. Ovih 500k nije tek onako rečeno. Da se i ovo završi pa da vidimo novi kreativni izgovor najvećeg izvoznika u državi zašto neće da podrži simbol lokalne zajednice.. 

Upravo to i koliko se sjecam Robert je prosao, blokadu po blokadu i objasnio kakva je situacija.
Nadam se da ce povjerioci odrzati svoju rijec prije ove danasnje objave. Slicna je situacija bila kad je klubu uplaceno 500k u onom raspadu, odjednom su neki igraci promjenili misljenje.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Dobro je ovo,vidjet češ u maju kakav če teren biti dok bude jače sunce bit če super travnjak!
::::SAMO ČELIK::::
Pa dobili su 120 000 KM godisnje od grada ili 360 000 KM za tri godine, ako ne bude Old Traford za 2 mjeseca treba dobro vidjeti gdje se štedi na travnjaku. Doduše i Čelik igra kljucnu ulogu..Mi smo jedini klub u prve dvije lige u Bosni koji nema svoj pomoćni teren pa dosta više koristi glavni teren za pripreme i treninge.
Gledam sad ova utakmica me bas podsjeca na onu sa stupcanicom na kembridzu kad smo 1 0 izgubili na pocetku sezone. Al smo ovaj put procepili i nismo dozvolili da nam se desi neka glupost ko onaj penal tad, to je glavna razlika od one utakmice i ove vidi se ogroman napredak i vidi se da su momci za ovo vrjeme u 2 Ligi centar dosta sazrili i da su spremni za veci rang
- BatistutA19
- Kontakt:
Naravno da se Čelik nikada nece ugasit to sam uvjek govorio a da su imali cilj jesu
,samo niko nije znao kako ce se odvijat sve ovo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.