Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
al imaj na umu da babuka najvise voli karati zenicane i tuzlake...to ga lozi 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Dokoljenko
- Kontakt:
Minimalno 90 %.prisonbreak je napisao/la:Pa vjeruj uz normalno sudjenje nasa je pobjeda 90%, losi ste havarijaDokoljenko je napisao/la:
De ba, šta ste se prepali. Željo se nije pojačo, borba za evropu. Možda.

Amin Bože dva sumnjiva penala.

Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Dodaj i golove što su sudije zabijale.prisonbreak je napisao/la:Koji su ovo likovi, ne vjerujem majke mi.
Nema veci supaka na forumu.
Prva 3 kola sudije ih gurale, a oni kukali..
Protiv Zrinjskog cist crveni karton, i tad sute.
Plave pick*ice
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Krece ponovo famozni bojkot celikovih navijaca nakon subote 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Mi smo se za svoj klub izborili od najvece hobotnice u drzavi. I stojimo uspravno i posteno, cista obraza, a vi i dalje placajte kamate voljenom amawu.irfo je napisao/la:Krece ponovo famozni bojkot celikovih navijaca nakon subote
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
ja cu ti vala prvi cestitati na pobjedi....tesko da ce se to desiti naravno da vi pobjedite ali eto fudbal je cudan ako se desi...prvi cu biti tu da ti cestitamprisonbreak je napisao/la:Poslije subote je ovdje sastanak, kakv god rezuktat budedelinjo je napisao/la:al imaj na umu da babuka najvise voli karati zenicane i tuzlake...to ga lozial vas nece biti jeeer ste pic**keeee

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- svrakino1921
- Kontakt:
ma najbolje je da Zeljo i ne ide u Zenicu
3 bobe Celiku i mirna Bosna
a sta je sa pomocnim za koga oni navijaju

Ne kontam razlog za sve ovo, but k 

- prisonbreak
- Kontakt:
Ma joj ipak se vi borite za titulisvrakino1921 je napisao/la:ma najbolje je da Zeljo i ne ide u Zenicu
![]()
![]()
![]()
![]()

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Malo ste ga okupatorima isflautali da vas spase gašenja, al' dobro ste, čistog obraza i mokrih usta, svi za Ćelik!redbull93 je napisao/la:Mi smo se za svoj klub izborili od najvece hobotnice u drzavi. I stojimo uspravno i posteno, cista obraza, a vi i dalje placajte kamate voljenom amawu.irfo je napisao/la:Krece ponovo famozni bojkot celikovih navijaca nakon subote
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Dokoljenko
- Kontakt:
redbull93 je napisao/la:Mi smo se za svoj klub izborili od najvece hobotnice u drzavi. I stojimo uspravno i posteno, cista obraza, a vi i dalje placajte kamate voljenom amawu.irfo je napisao/la:Krece ponovo famozni bojkot celikovih navijaca nakon subote

Kako su nam nezvanično potvrdili iz Komisije za licenciranje, prema praviliku za licenciranje naredne sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine ponovo ćemo gledati Čelik koji je u ovoj sezoni ispao u niži rang, no zvanične informacije o svemu tome još uvijek nema.
E moja svjetska nepoznanico, nije asfalt za tebeRaonffa je napisao/la:Malo ste ga okupatorima isflautali da vas spase gašenja, al' dobro ste, čistog obraza i mokrih usta, svi za Ćelik!redbull93 je napisao/la:Mi smo se za svoj klub izborili od najvece hobotnice u drzavi. I stojimo uspravno i posteno, cista obraza, a vi i dalje placajte kamate voljenom amawu.irfo je napisao/la:Krece ponovo famozni bojkot celikovih navijaca nakon subote

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Ostetio je i nas Mujic u proslosti i protiv Zrinjskog kad je gol rukom dat i?
Bespotrebne tenzije se dizu pred utakmicu bez osnove.
Bespotrebne tenzije se dizu pred utakmicu bez osnove.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Dokurko poklopi se i suti, da seharu sabranih djela opet ne bi otvorio. Hoces opet letit adminima u zastitu i molit da izbrisu?
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Posljednjih 5 utakmica koje je Mujić sudio Želji:Raonffa je napisao/la:Pa sudio je ovaj Mujić prošlu tekmu Željo-Čelik kad ste dobili 2-1 na Grbavici

0 pobjeda Želje, još se sjeti kakav je go Hajdareviću iz Zrinjskog priznao kad je rukom igrao i to još Mujić u savršenoj poziciji bio da vidi.
Sve je to lazbraco je napisao/la:Posljednjih 5 utakmica koje je Mujić sudio Želji:Raonffa je napisao/la:Pa sudio je ovaj Mujić prošlu tekmu Željo-Čelik kad ste dobili 2-1 na Grbavici
0 pobjeda Želje, još se sjeti kakav je go Hajdareviću iz Zrinjskog priznao kad je rukom igrao i to još Mujić u savršenoj poziciji bio da vidi.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
braco je napisao/la:Posljednjih 5 utakmica koje je Mujić sudio Želji:Raonffa je napisao/la:Pa sudio je ovaj Mujić prošlu tekmu Željo-Čelik kad ste dobili 2-1 na Grbavici
vjerujes li u zakon velikih brojeva *?

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Dokoljenko
- Kontakt:
avenija je napisao/la:Svaki posten covjek koji posteno radi u ovoj drzavi se boji kriminalaca pa tako i u nogometu.

https://www.****/vijest/fuad-kasum ... nal-266289
Policija je u cijeloj aferi identificirala dvije paralelne kriminalne skupine, a jednom je rukovodio upravo potencijalni Čelikov investitor. Uhapšen je 3. jula 2011. godine, u pritvoru je proveo godinu, a proces se još vodi na višim instancama turskog pravosuđa. Jedna od izrečenih sankcija mu je bila i zabrana djelovanja u profesionalnom fudbalu, a prvostepenom presudom je osuđen na dvije godine i jedan mjesec zatvora.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Navijači malog ćelika se javljaju,vise zakonskih neregularnosti u njihovom klubu nego u italijanskoj mafiji
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Fotošop, ja vjerujem @zenicablogLjoZee je napisao/la:Sve je to lazbraco je napisao/la:Posljednjih 5 utakmica koje je Mujić sudio Želji:Raonffa je napisao/la:Pa sudio je ovaj Mujić prošlu tekmu Željo-Čelik kad ste dobili 2-1 na Grbavici
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.