Ja to nisam ni rekao mi smo ocajni ali ni vi niste puno bolji.adoni je napisao/la:Eto vi ste silaSarajlijc@ je napisao/la:Al Sirokog nije ostetiotm84 je napisao/la:znaci, sudija katastrofalan...
1) cist gol ponistio zelji
2) diskutabilna odluka nedavanja penala sirokom
3) ofsajd nije postojao kad je mislim colic krenuo sam na golmana sirokog
e sada da vas cujem... ko ovde favorizira zelju?![]()
a sudiji jeb.em sve...![]()
![]()
![]()
![]()
Tanko je ovo sve, al haj ako ste zadovoljni blago vama.![]()
![]()
ovaj Siroki vam tri komada bez pola muke uvali.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Brzo ce derbi pa cemo vidjeti.Sarajlijc@ je napisao/la:Ja to nisam ni rekao mi smo ocajni ali ni vi niste puno bolji.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
CESTITKE NASIM MOMCIMA! Siroki je bio zreo za jedne trice komotno, ali sta je, tu je. E, sada me najvise zanima gdje su kriticari sudenja? Po meni sudenje nula cista i mislim da mi to nismo zasluzili.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
@sarajlijica
pa vidis i da navodim greske koje su isle na stetu sirokog... ti ko da si corav...
cinjenica jeste da je nas katastrofalno ostetio, ali i siroki zbog one ruke, koja je bila diskutabilna...
pa vidis i da navodim greske koje su isle na stetu sirokog... ti ko da si corav...

cinjenica jeste da je nas katastrofalno ostetio, ali i siroki zbog one ruke, koja je bila diskutabilna...

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
I rezultat i igra slabija od ovogaElegant je napisao/la:Brzo ce derbi pa cemo vidjeti.Sarajlijc@ je napisao/la:Ja to nisam ni rekao mi smo ocajni ali ni vi niste puno bolji.
" onclick="window.open(this.href);return false;
i bicu razocaran
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
- inacefindecko
- Kontakt:
zalaganje na nivou, igra nije loša bila danas
utrpali smo ga nekako, iako smo imali bolje prilike od one iz koje smo zabili. Kvesić majstor opet!
sudija kriminalan, očigledno oštetio Želju u milion situacija, al bilo je i par odluka za koje se raja nasmijala u korist Želje.. il im treba dioptrija il im je koncentracija ravna qrcu.. uglavnom čist gol Želje poništen, milion nekih ofsajda, sjeckanja igre na obje strane. Stvarno mi u BiH nemamo kvalitetnog sudiju!

utrpali smo ga nekako, iako smo imali bolje prilike od one iz koje smo zabili. Kvesić majstor opet!
sudija kriminalan, očigledno oštetio Želju u milion situacija, al bilo je i par odluka za koje se raja nasmijala u korist Želje.. il im treba dioptrija il im je koncentracija ravna qrcu.. uglavnom čist gol Želje poništen, milion nekih ofsajda, sjeckanja igre na obje strane. Stvarno mi u BiH nemamo kvalitetnog sudiju!
Svraka drugi put zabija (gol
) sirokom u ovoj polusezoni 
Ocekivana pobjeda. Ima li neko video ponistenog gola ?

Ocekivana pobjeda. Ima li neko video ponistenog gola ?
FKŽ !
Danas je prvo poluvrijeme Siroki izgledao kao Kozara,nikad bolje poluvrijeme,nas je kup 100%
Steta, trebali smo uzet 2:0, al' eto sta sad, ponisten cist gol, cak je i sudjenje bilo na strani Sirokog... Oni su samo stativu imali, a mi milion prilike, gdje se spetljaju Bekric i drustvo...
U revansu umtrvit igru, te na 0:0, k'o protiv Serifa
U revansu umtrvit igru, te na 0:0, k'o protiv Serifa

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
da dam svoje viđenje utkamice:
- Željo u prvom bolji, puno bolji, mogli smo primiti još par komada ali nismo. kod nas jedina šansa ona od Varee
- u nastavku smo malo preuzeli inicijativu ali jalovo dosta i nedovoljno..
- mislim da je pogriješena taktika skroz..
- suđenje osrednje, nisam vidio poništen gol Želje, ali bez obzira na to nekako sjeckanje igre stalno sviranje nekih bezveznih stvari itd. djelovalo mi je bez autoriteta..al ništa pretjerano (kazem da nisam vidio ponisten gol želje pa nemogu suditi oko toga)
uglavnom jedna ok, fer, sportski korektna i prijateljska utakmica po meni..
edit: čestitke Željezničaru na apsolutno zasluženoj pobjedi
- Željo u prvom bolji, puno bolji, mogli smo primiti još par komada ali nismo. kod nas jedina šansa ona od Varee
- u nastavku smo malo preuzeli inicijativu ali jalovo dosta i nedovoljno..
- mislim da je pogriješena taktika skroz..
- suđenje osrednje, nisam vidio poništen gol Želje, ali bez obzira na to nekako sjeckanje igre stalno sviranje nekih bezveznih stvari itd. djelovalo mi je bez autoriteta..al ništa pretjerano (kazem da nisam vidio ponisten gol želje pa nemogu suditi oko toga)
uglavnom jedna ok, fer, sportski korektna i prijateljska utakmica po meni..
edit: čestitke Željezničaru na apsolutno zasluženoj pobjedi
Zadnja izmjena: Kevin, dana/u 25 apr 2012, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- GaetanoScirea
- Kontakt:
Šta reći!?
Stigao nas je umor, 20 minuta prije kraja smo pali fizički i to se osjetilo odmah na našoj igri.
U prvom smo trebali zabiti 3 gola, ali eto šta je tu je, rezultat kojeg Amar najviše voli.
Treba biti realan, teško ćemo mi dole izgubiti 2 razlike.
Igru uopšte ne treba gledati, u ovim utakmicama jedina stvar koja se pika je pobjeda, mi smo pobjedili i to apsolutno zasluženo.
VOLIM TE, ŽELJO
Stigao nas je umor, 20 minuta prije kraja smo pali fizički i to se osjetilo odmah na našoj igri.
U prvom smo trebali zabiti 3 gola, ali eto šta je tu je, rezultat kojeg Amar najviše voli.
Treba biti realan, teško ćemo mi dole izgubiti 2 razlike.
Igru uopšte ne treba gledati, u ovim utakmicama jedina stvar koja se pika je pobjeda, mi smo pobjedili i to apsolutno zasluženo.
VOLIM TE, ŽELJO

Volim te, Željo!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nisam bas najbolje vidio sve situacije sa tribine, mada mi se cinilo da nas je u par navrata zakinuo sudija, Sirokom dao svaki prekrsaj koji je mogao i da dosudi i da ne dosudi, ali on je svaki put odabrao da dosudi, Zelji makar 3 puta nije pustio prednost a trebao je, evo raja kaze da je i linijski bio u korist Sirokog...
dakle Siroki imao sudije naklonjene njima ali opet Zeljo pobjedi drugu najbolju ekipu u BiH, bez problema...
eto nadamo se da ce sudija biti regularan u uzvratu, pa da ih pobjedimo dole 2:0...
Sta vise reci, osim dok ostali ne nauce igrati fudbal, nek gledaju sudije, Komitet, licence, Uefu, Fifu, vrijeme, teren, polozaj zvijezda, datume, djetelinu i vade se na njih, a Zeljo nastavlja razvaljivati.
Ima li iko onu sliku kao pruga, dva pehara na kraju, a ovi slabiji klubovi sa strane zakopani?
dakle Siroki imao sudije naklonjene njima ali opet Zeljo pobjedi drugu najbolju ekipu u BiH, bez problema...
eto nadamo se da ce sudija biti regularan u uzvratu, pa da ih pobjedimo dole 2:0...
Sta vise reci, osim dok ostali ne nauce igrati fudbal, nek gledaju sudije, Komitet, licence, Uefu, Fifu, vrijeme, teren, polozaj zvijezda, datume, djetelinu i vade se na njih, a Zeljo nastavlja razvaljivati.
Ima li iko onu sliku kao pruga, dva pehara na kraju, a ovi slabiji klubovi sa strane zakopani?
zasluzena pobjeda Zelje! sudija nam ponistio cist gol Svrake! ne mogu vjerovati da nam je ono uradio,da li je namjerno ili ne ne znam,ali neka sada seljacina Jelic iz Sirokog Brijega kaze ko je ostecen!? nema veze,idemo dalje...
igrali smo dobro,stvarali prilike i ako ovako nastavimo dupla kruna je nasa realnost! navijanje odlicno,iako je radni dan,bilo je dosta raje,svaka cast !
igrali smo dobro,stvarali prilike i ako ovako nastavimo dupla kruna je nasa realnost! navijanje odlicno,iako je radni dan,bilo je dosta raje,svaka cast !
pa niste ni vi nesto maestralno odigrali sad da ste ko Barcelona, al da ste bili bolji večeras, jestetu i tamo je napisao/la:Nisam bas najbolje vidio sve situacije sa tribine, mada mi se cinilo da nas je u par navrata zakinuo sudija, Sirokom dao svaki prekrsaj koji je mogao i da dosudi i da ne dosudi, ali on je svaki put odabrao da dosudi, Zelji makar 3 puta nije pustio prednost a trebao je, evo raja kaze da je i linijski bio u korist Sirokog...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Mene najvise dojmilo prvih 15-tak minuta drugog poluvremena kad je bila max. dominacija Siroki nije mogao centra preci. Sudije ko i sve dosad sviraju sto ne treba, a ne sviraju sto treba jbg. mnogo sjeckanja igre sto mi se nikako ne svidja kod nasih sudija inace. Ofsajd kod gola
pomocnik treba tegle nabaciti pod hitno.
Svraka Kvesic i Nijema iz utakmice u utakmicu me iznenadjuju, dok forma kod Zebe i Bekrije definitivno nije na nivou. Na kraju bitno da nismo primili sto nam daje izgledne sanse za osvajanje duple

Svraka Kvesic i Nijema iz utakmice u utakmicu me iznenadjuju, dok forma kod Zebe i Bekrije definitivno nije na nivou. Na kraju bitno da nismo primili sto nam daje izgledne sanse za osvajanje duple

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
novi rekordi su pali veceras!!! 

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
- KB-TM87
- Kontakt:
osvojićemo duplu pa makar se država raspala 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
ne bih da se raspravljam, ali naglasio sam drugu najbolju ekipu i BIH, razlika izmedju Zelje i Sirokog nije velika, mada smo ovo hladno uzeli bez neke posebne igre, a tu se vidi kvalitet. ipak vidi ti da nam niko nije mogao ovo proljece ni gola dati, a igrali smo 2x sa vama, 3x sa Borcem ... a to su ekipe jedine ekipe koje su konkurenti po kvaliteti.Kevin je napisao/la:pa niste ni vi nesto maestralno odigrali sad da ste ko Barcelona, al da ste bili bolji večeras, jestetu i tamo je napisao/la:Nisam bas najbolje vidio sve situacije sa tribine, mada mi se cinilo da nas je u par navrata zakinuo sudija, Sirokom dao svaki prekrsaj koji je mogao i da dosudi i da ne dosudi, ali on je svaki put odabrao da dosudi, Zelji makar 3 puta nije pustio prednost a trebao je, evo raja kaze da je i linijski bio u korist Sirokog...
kada vidis nas raspored do kraja vidjeces da igramo sa skoro amaterima, i taj derbi koji je nekad bio 50-50% sanse kakva god da je situacija u klubu, a ovaj derbi mislim da su sanse vece za Zelju. samo sam to htio reci, i naravno za sudije na koje se svi vade kada im klub ne zna da sastavi 2 pasa, pa i ono malo sto odigraju kada im sudija prekine hoce da polude.
adoni je napisao/la:
Bas si tokmak pravi![]()
prvo se prsis nekom ranijom konstatacijom,a kako post odmice tako je laganini pisas.
Kakve crne nade kada si siguran u svoju konstataciju s pocetka posta![]()
![]()

sa kime ja raspravljam haha
posto vidim da ne razumijes moje postove koji su za tebe ocigledno ravni fluidnoj tehnici recu ti jednostavnije.. mi njih ubijamo igrom, sudija nas svojim odlukama. s obzirom da po nacionalnom kljucu ove godine hrvatski klub mora uzeti jednu titulu, a najblize su kupu, normalno da ce sudija svirati u njihovu korist. gledajuci sinocnju utakmice lige prvaka plavi iz londona su ipak presli prepreku u vidu uefe (penal, crveni etc.)... valjda mogu i plavi iz sarajeva mogu uciniti isti podvig. vec sam navodio klasicni primjer kako sve u drzavi ide po nacionalnom kljucu, mada svi to znaju pa nemam namjeru ponavljati opet... i unaprijed da odgovorim onima koji negiraju moju konstataciju u vezi nacionalnog kljuca:

Ma rekordi padaju li padaju, nezaustavljivo, nenadoknadivo, nenadjebivo !tm84 je napisao/la:novi rekordi su pali veceras!!!

Samo meni je posjeta na sjeveru tuga veceras bila... Kad se sjetim sezone 9/10 kad smo osvojili, protiv Zvijezde je u pola sezone bilo ovoliko raje, mozda i vise na sjeveru cak. Ovo je za visu psihologiju problem. Dobar transparent dolje kvalitetan, moze se i cesce koristiti

Jest mi krivo sto u prvom poluvremenu nismo natrpali jos 2 gola i napunili ih odmah. Ja sam bio ubjedjen da je regularan i Svrakin drugi gol, cak mi jaran salje poruku da Igor Pitaristic kaze da nije bio offside, al' haj. Ionako cemo ih proci. Joj ne mogu opisati radost i srecu sto cemo ako Bog da uzeti DUPLU KRUNU!
Rekordi padaju li padaju, nenadjebivo !!!

Svi cemo DUPLO pice narucivati uskoro u kafanama uz povike konobaru : DUPLA MAJSTORE !!!
Osim - drugo ime za Želju !
Trenutno korisnika/ca: Hansestadt, supervizor i 35 gostiju.