FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Gledao sam prenos Borac-Zeljo i pratio komentare na forumu u isto vrijeme.
Na temi Borca armagedon je komentarisao svaku sudijinu odluku onako kako je on to vidjeo, tj. kao da niko drugi to nece nikad vise vidjet.Pogrijesio je u 90% slucajeva i na kraju su mu se svi smijali (cak i neki njegovi).
Greske koje se ovdje nabrajaju nisu greske nego ste pristrani.
Malo grublji prekrsajij dvojice igraca SB su oprosteni prvi put dok su poslije drugog grubljeg prekrsaja obojica sankcionisani sto je po meni fer (ovo je fudbal a ne balet).
Penal po meni nije bio ali to treba malo bolje pogledati kad ponove i ako je moguce iz vise uglova.
Guso je odbranio onaj udarac kad je lopta pogodila stativu.
Hajmo biti malo realni majku mu ****
Na temi Borca armagedon je komentarisao svaku sudijinu odluku onako kako je on to vidjeo, tj. kao da niko drugi to nece nikad vise vidjet.Pogrijesio je u 90% slucajeva i na kraju su mu se svi smijali (cak i neki njegovi).
Greske koje se ovdje nabrajaju nisu greske nego ste pristrani.
Malo grublji prekrsajij dvojice igraca SB su oprosteni prvi put dok su poslije drugog grubljeg prekrsaja obojica sankcionisani sto je po meni fer (ovo je fudbal a ne balet).
Penal po meni nije bio ali to treba malo bolje pogledati kad ponove i ako je moguce iz vise uglova.
Guso je odbranio onaj udarac kad je lopta pogodila stativu.
Hajmo biti malo realni majku mu ****
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
tm84 je napisao/la:znaci, sudjenje lose... 5 gresaka na nasu stetu, i opet vodimo protiv sirokog i sudija zajedno... + ovaj mala neznalice od komentatora mi jos vise gadi utakmicu...![]()
Je li greska sto je Zeba uzeo loptu kod gloa,i pomjerio nekoliko metara.Fino se vidi na tv-e snimku kako trener Sirokog ukazuje na to sudiji,a navijaci Zelje spominju treneru Sirokog majku.Treba dobro pogledati snimak i vidjeti gdje je igrac zelje pao i odakle je Zeba izveo centarsut kod gola .Direkntno je sudija uticao na rezultat kod gola ,i bice zanimljivo vidjeti reakciju iz Sirokog.
-
- Kontakt:
Oj ukrade korner, jbo majku svoju :O :O... Trpaj levateeee 

6 greska, nije svirao korner za zelju
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Jos jedan za miran uzvrat, a ovi pitari (pojedini)

Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
- Armageddon2012
- Kontakt:
nidj ofsajda...jeb.em ti mater sudijo.. 

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
Zbog ovoga su iz sirokog vrsili pritisak na sudiju, i opet cemo mi za sve biti krivi .kakaf ofsajd
I meni se ucinilo da nije bilo ofsajda. Velika steta stvarno a i na prvi pogled kad je zabijo nije izgledalo ko ofsajd. 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Armageddon2012
- Kontakt:
bio je adilovic,ali zastavicu je digao tek zbog svrake koji nio bio u ofsajdu...
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Ma komentator veze nema sviran je ofsajd na Adilovicu.
koji je bio u pasivnom ofsajdu... i nije uticao na igru.. znaci nije ofsajdsenci-071 je napisao/la:Ma komentator veze nema sviran je ofsajd na Adilovicu.
Moramo dati jos jedan da bi bili sigurni bolji smo puno....
- SoloJuve26
- Kontakt:
evo ako nekom treba stream
http://www.firstrowsports.eu/watch/1209 ... rijeg.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.firstrowsports.eu/watch/1209 ... rijeg.html" onclick="window.open(this.href);return false;
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma definitivno je da pomoćne sudije imaju komplex od Želje. U Banja Luci onaj ćelo diže zastavicu za opsajd a igrač Želje na svojoj polovini a sad i ovaj signalizira nepostojeći opsajd. Prije toga očigledan korner za plave takođe nije signaliziro. Igranje rukom igrača Širokog gdje lopta mijenja smjer kretanja također se ne sudi.... 

Utakmica za treće mjesto je zaista nepotrebna
evo i jedne greske u korist zelje... nije svirao penal za siroki.. 

još 1 gol do kraja da je dati i to je to 

Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
7 greska... svirao je nepostojeci ofsajd.. 

- Cincinnatus
- Kontakt:
Hvala majstore!!SoloJuve26 je napisao/la:evo ako nekom treba stream
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.