FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Furymaker
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Furymaker » 09 avg 2017, 21:46

parangal je napisao/la:
Furymaker je napisao/la:Ja ne bi prodavao Busquetsa, samo bi se potrudio da nadjem igraca koji je fizicki toliko dominantniji u odnosu na Busija, al da ipak donekle zna igrati lopte, cisto da imamo i takvog tipa igraca protiv nekih protivnika,jer ako bi kojim slucajem igrali 4-2-3-1 kad bi dosli eto i Cou i Demba, imas 5 preofanzivnih igraca, treba neka sila u veznom redu da ujeda.
Samper je solidna alternativa sudeci po utakmica predsezone, al nesto ne mislim da ce se naigrati, mislim da ce panj Gomes tu poziciju dobiti.

Ja bi radije zadrzao i Rafinhu i Denisa nego Gomesa i Ardu, a Deulofeu ce preorati ovu sezonu, ja ocekujem sezonu u rangu Pedrovih, 20ak golova, 10-15asist, da postane jako bitan kotacic u rotaciji, a jos kad bi mogao biti clutch kao Pedro i zabijati kad je bitno, Demba ce se krvi prosuti za tu poziciju, jer mislim da je Deulofeu spreman da se bori za nju.

Ovo pisem ja kao njegov fan, a objektivno kad se gleda njegova karijera i to, mislim da ce mu dopizdit neigranje i da ce se prestati truditi do sredine sezone.
Deulofeu treba dobiti priliku i u Nedelju.....ja kao njegov kritičar to kažem. Dečko me oduševio u ovoj prijateljskoj koja naravno nije nikakvo merilo ali ga treba pohvaliti. Odigrao je poluvreme bez jedne jedine greške i maximalno odgovorno....ako tako nastavi svaka čast. kod mene nema, svakom prema zaslugama :thumbup:

Za Rafinju @zetko znam da ti je miljenik....problem je što opet ne znam zašto? gomilu puta je u praksi dokazao da od njega nema ništa u Barceloni. Isto važi i za malog Denisa a Ardu i Gomesa da i ne pominjem.

Što se ovog malog @jasmina tiče šta da mu repliciram? Neko ko bi Barsu učinio konkurentnom samom evropskom vrhu dovodjenjem "pojačanja" u vidu Kolašinca i Pjanića? E to je smešno....al ajd, forum zato i služi
Pa gle, Rafinhu gotivim jer momak fakat zna igrati lopte, bori se za dres, dijete Barce, u prosloj sezoni je bio ponajbolji nas veznjak iako su ga mnogi pljuvali jer nije znao iskoristit prazan prostor protiv PSG-a npr.
On je centralni veznjak, tehnicki odlican, borben, idealan za sistema kakav Valverde fura, prosle sezone je imao utakmica gdje nas je vukao svojom igrom, postigao par golova zaredom, a onda je par puta ignorirao Messija i Neymara, gdje se Neymar naljutio na njega, vjerovatno je on i tu izgubio samopouzdanje.

Naravno da to nije onaj WC level veznjaka kakav ovom zalosnom veznom redu Barce treba, ali ja sam 80% siguran da ako on ostane zdrav i dobije priliku konstantno, uz timsku igru koju Valverde fura, iskoristit maksimalno, znam dobro kad se Roberto probijao kako su ljudi govorili nije ni blizu Xavija, pa ni Fabregasa, smijali se jer je Thiago izmislio loptu za njega, ali je momak krvlju dosao prakticki u situaciju sada da ga svi vole i zele da ga gledaju kao startnog veznjaka.
Naravno da nije Xavi, ali koliko se bori, kako povuce loptu, to je sto se cijeni danas kad su svi mrtvi placenici, zato i gotivim i Rafinhu i smatram da treba dobiti jos sanse bez obzira sto se nije maksimalno koristio prilike kad je igrao.

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 09 avg 2017, 21:47

jasmin10 je napisao/la:Reče mi frajer koji napravio sastav sa 4 stopera, 2 vezna i 4 napadača :rol:
Mehmede Bazdarevicu da li si to ti ?
Baždareviću? Nemaš ti dečače pojma ko je i kakva je igračina bio Meša....ako si me hteo uvrediti nazivajući me njegovim imenom gadno si se zahebao :lol:....kam sreće, kam sreće ;)

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 09 avg 2017, 21:49

parangal je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:Reče mi frajer koji napravio sastav sa 4 stopera, 2 vezna i 4 napadača :rol:
Baždareviću? Nemaš ti dečače pojma ko je i kakva je igračina bio Meša....ako si me hteo uvrediti nazivajući me njegovim imenom gadno si se zahebao :lol:....kam sreće, kam sreće ;)
Starče nije Mehmed kao igrač pravio formacije nego kao selektor reprezentacije BiH.

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 09 avg 2017, 21:53

jasmin10 je napisao/la:
parangal je napisao/la:
Starče nije Mehmed kao igrač pravio formacije nego kao selektor reprezentacije BiH.
Dečače....od govana se pita ne pravi, ne krivi Mešu "kuvara" zbog toga što nema dobre "sastojke"......ali to već ide u off topic, toliko o tome :wave:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 09 avg 2017, 21:58

Ma ja ba. Ne treba dovoditi crnce, treba igrati 4 stopera, 4 napadača, Busquetsa prodati... imaš 50 godina pa znaš iz iskustva sve.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 09 avg 2017, 22:01

Može l' peticija da se ukloni @parangal?
Don't hate what you don't understand.

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 09 avg 2017, 22:09

xaviesta je napisao/la:Može l' peticija da se ukloni @parangal?
Ja podržavam.....baš vas balavce "žulja" taj parangal :lol:

Parangal = pribor za ribolov....u oceanima za lov bakalara i tuna, u Jadranu za lov oslića....na forumu ssba za male somiće :kafa:

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 09 avg 2017, 22:11

Dobro li smo svi nervozni sto ovi livadici sjebase klub i ne izgleda da ide na bolje...
Samo se prcate medjusobno, opusteno momci, lord Barto nam sprema Paulinha i Roberta Soriana

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 09 avg 2017, 22:26

Liverpool odbio i 100 milijuna. Jesu sporti bogati, ponudi 120 odma i kraj priče. Ako odbiju, otpišeš Coutinha i to je to.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 09 avg 2017, 22:30

Ma završit će to in next few hours.
Nego je l' delegacija tamo ili?

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 09 avg 2017, 22:34

ma **** ih on vise, jest igracina, al koliko se peglaju s njim prodje im transfer rok..
Pokupi tih **** 100mil, produzi do Londona, ponudi 60mil za Eriksena, trazit ce vise, budi spreman dati svih 100 za njega.
Pokupis igraca koji je konstantniji i zdraviji od Coua, nije losiji, navijac Barce, problem solved, upakiraj im i Gomesa ako hoce.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 09 avg 2017, 22:38

Al' realno bilo bi fantazija da nikog ne dovedu, ozbiljno. Barto bi bio bivši, ostalo bi masa para za naredni transfer rok, šta fali.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 09 avg 2017, 22:38

Ma gdje je Eriksen konstantan. Cigance se bezveze. Znaju da moramo pretplatiti svakog igrača. Plati 20 miliona više i vodi kući.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 09 avg 2017, 22:40

ma gdje nije, pa ocito je da nece lpool da proda, a nasi navrli ko sivonje, ovako su sa verrattijem cijelo ljeto potrosili, mijenjaj metu i amen

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 09 avg 2017, 22:47

Furymaker je napisao/la:ma gdje nije, pa ocito je da nece lpool da proda, a nasi navrli ko sivonje, ovako su sa verrattijem cijelo ljeto potrosili, mijenjaj metu i amen
Još bi bio fazon kad bi im Liverpool ukrao Umtitija. :mrgreen: :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 09 avg 2017, 22:50

Eno City kaže da neće obnavljati ugovor Davidu Silvi....pa šta je to godinu dana stariji od Mesija, uklopiće se medju veterane a i ispuniti želju @JoeBlecku i meni :lol: ...I and JoeBleck support it....ćoro reaguj :cool:

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 09 avg 2017, 22:55

Yebo majku koja skupina levata. :urnebes: Ganjaju frajera haman 20 dana i dvije ponude poslali. Grohotom se smijem.

Srećom možemo i Dybalu otpisati. Još ostane Dembele. :lol:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 09 avg 2017, 22:56

Kazem vam, ne ginu nam Paulinho, Roberto Soriano i jos jedan livadic

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 09 avg 2017, 22:57

messilla je napisao/la:Yebo majku koja skupina levata. :urnebes: Ganjaju frajera haman 20 dana i dvije ponude poslali. Grohotom se smijem.

Srećom možemo i Dybalu otpisati. Još ostane Dembele. :lol:
Nemoj tako. Ja se jos nadam da cete Coutinha dovesti. Taj ce biti na nivou Andre Gomesa.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 09 avg 2017, 22:59

Kawhi je napisao/la:Nemoj tako. Ja se jos nadam da cete Coutinha dovesti. Taj ce biti na nivou Andre Gomesa.
Vidiš nije loše gledati iz tog ugla. Mogli bi se i zahvaljivati Kloppu ako staklene noge prorade. :kafa:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.