Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Novi?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bošnjo samo naslove čita :\ ovakvi glasaju za ezdeaLjoZee je napisao/la:Kazne pomocnog sudiju jer je ostetio oba kluba i to prvo nas pa u drugom njih i onda neki sve svaljuju na Zelju hahahahhahahahahahah e ne vjerujem

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Nisu svi iz sda losi.Ajnadzic je extra lik.Osim13 je napisao/la:Bošnjo samo naslove čita :\ ovakvi glasaju za ezdeaLjoZee je napisao/la:Kazne pomocnog sudiju jer je ostetio oba kluba i to prvo nas pa u drugom njih i onda neki sve svaljuju na Zelju hahahahhahahahahahah e ne vjerujem
23
- kontrasviju
- Kontakt:
GOAT je napisao/la:Nisu svi iz sda losi.Ajnadzic je extra lik.Osim13 je napisao/la:Bošnjo samo naslove čita :\ ovakvi glasaju za ezdeaLjoZee je napisao/la:Kazne pomocnog sudiju jer je ostetio oba kluba i to prvo nas pa u drugom njih i onda neki sve svaljuju na Zelju hahahahhahahahahahah e ne vjerujem

1921
Nije zafrkancija zbog pitara.Svaki dan se nesto novo gradi,popravlja.Nikad nam ovako nije bilo.
23
Problem je, sto suspenduju sudije sa utakmice zeljkana.
Zašto?Wolffire je napisao/la:Idi ba liječi se više. Jbt dan vise i Don Kihot i vaše brobe sa svima. Nemoj da počnem secirati sve utakmice gdje se navlacilo do besvjesti za Zelju pizde pizdave...Raonffa je napisao/la:Normalno, levat nam počistio čist gol i trebaju ga suspendovati yebem im majke svima redom u savezu!
Da li je suspendovan sudija iz DK-a što je propustio dati crveni karton Isakoviću za udaranje laktom Veselinovića, da li je suspendovan pomoćnik što je mahao Krpiću nepostojeći ofsajd kada je izašao 1 na 1 sa Bukvićem? Naravno da nisu, sve im yebem kriminalno!
Da gube prozivaju kako se fol Želji štima, a Željo više oštećen u tri kola nego što je poguran. I da komedija bude veća prozivaju te navijači čiji je klub regularno ispao iz lige, a na kraju je opet zaigrao zbog nekakvih previranja sa licencom kluba koji je regularno ostao u ligi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
ljubite stope sudijama, sa crvenim koji je trebao dobit(mater bi mu ga dala za onaj prekršaj)Alispahić i bez sviranog ofsajda Zrinjskom bili bi na dnu tabele.....Raonffa je napisao/la:Zašto?Wolffire je napisao/la:Idi ba liječi se više. Jbt dan vise i Don Kihot i vaše brobe sa svima. Nemoj da počnem secirati sve utakmice gdje se navlacilo do besvjesti za Zelju pizde pizdave...Raonffa je napisao/la:Normalno, levat nam počistio čist gol i trebaju ga suspendovati yebem im majke svima redom u savezu!
Da li je suspendovan sudija iz DK-a što je propustio dati crveni karton Isakoviću za udaranje laktom Veselinovića, da li je suspendovan pomoćnik što je mahao Krpiću nepostojeći ofsajd kada je izašao 1 na 1 sa Bukvićem? Naravno da nisu, sve im yebem kriminalno!
Da gube prozivaju kako se fol Želji štima, a Željo više oštećen u tri kola nego što je poguran. I da komedija bude veća prozivaju te navijači čiji je klub regularno ispao iz lige, a na kraju je opet zaigrao zbog nekakvih previranja sa licencom kluba koji je regularno ostao u ligi.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
A sa priznatim golom Zeca bismo ih nakantali 2,3:0
E moj klocu
E moj klocu
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
razvodnilo bi to nakon crvenog odmaRokoko87 je napisao/la:A sa priznatim golom Zeca bismo ih nakantali 2,3:0
E moj klocu

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kako ti kažeš majstore, samo evo da ti još jednom podvučem da je suspendovan linijski, ne glavni i da je glavni analitičar rekao kako nije bilo intenziteta za crveni karton tj. drugi žuti.Denchi je napisao/la:razvodnilo bi to nakon crvenog odmaRokoko87 je napisao/la:A sa priznatim golom Zeca bismo ih nakantali 2,3:0
E moj klocu
Sretno u Zenici na neutralnom terenu, mogli biste uskoro ponovo u Travnik.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
ovo vam je bilo upozorenje, rano je da odma idu suspenzije...Rokoko87 je napisao/la:Kako ti kažeš majstore, samo evo da ti još jednom podvučem da je suspendovan linijski, ne glavni i da je glavni analitičar rekao kako nije bilo intenziteta za crveni karton tj. drugi žuti.Denchi je napisao/la:razvodnilo bi to nakon crvenog odmaRokoko87 je napisao/la:A sa priznatim golom Zeca bismo ih nakantali 2,3:0
E moj klocu
čuj nije bilo intenziteta, sa žutim kartonom udara igrača ni dlaka mu ne ide na loptu

De ne lupetaj majke ti, isto tako mogu i ja reći da nam nisu mahali ofsajd, vodili bi 1:0 i možda još koji zabili.Denchi je napisao/la:
ljubite stope sudijama, sa crvenim koji je trebao dobit(mater bi mu ga dala za onaj prekršaj)Alispahić i bez sviranog ofsajda Zrinjskom bili bi na dnu tabele.....
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Koliko su zapjenili ovi zeljini, a niko ih ne dozivljava. Tako te male klubove niko ozbiljno ne shvata 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Sreća je Željani pa nema više Juge, danas radi šta ko želi pa ostane nekažnjen al s druge strane kad skontaš da je to klub koji je u stanju i namještenu titulu zijanit nekako su kazna sami sebi.
- firefirefirely
- Kontakt:
Ne znam samo sto potencirate PONISTEN gol Zeca, kada je ofsajd sviran prike nego je ovaj uputio udarac, plus ni golman nije branio vidio je podignutu zastavicu.. Gol nije ponisten..Rokoko87 je napisao/la:A sa priznatim golom Zeca bismo ih nakantali 2,3:0
E moj klocu
A jesu pohasili Štrumfovi...
Dok se ne ukaže Gargamel sa Koseva, Zenice, svejedno...
E onda kud koji mili moji...

- svrakino1921
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la:A jesu pohasili Štrumfovi...

Tako je samo u crtanom filmu Strumfovi
Pa iskreno, slažem se sa glavnim analiticarem...Rokoko87 je napisao/la:Kako ti kažeš majstore, samo evo da ti još jednom podvučem da je suspendovan linijski, ne glavni i da je glavni analitičar rekao kako nije bilo intenziteta za crveni karton tj. drugi žuti.Denchi je napisao/la:razvodnilo bi to nakon crvenog odmaRokoko87 je napisao/la:A sa priznatim golom Zeca bismo ih nakantali 2,3:0
E moj klocu
Nije bilo intenziteta da se slomi noga igracu Zrinje, ali za bolnice jeste,s tim sto se bolnicki faulovi igraca Skretnice ne kaznjavaju žutim kartonima, samo usmenom opomenom "Nije to lijepo od tebe"...

Kako mi se cini prije par mjeseci se ukaza stvarni Gargamel na Grbavici...svrakino1921 je napisao/la:Vanja8 je napisao/la:A jesu pohasili Štrumfovi...
E onda kud koji mili moji...![]()
![]()
![]()
![]()
Tako je samo u crtanom filmu Strumfovi
Dobro,možda mi se ucinilo...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.