FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

jasmin10
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la jasmin10 » 09 avg 2017, 15:33

Pa i da dodje Serri ne smije biti ispred Roberta.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 09 avg 2017, 15:45

leorey je napisao/la:slika

:opaopa: :opaopa:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

LEO10
Kontakt:

Post Postao/la LEO10 » 09 avg 2017, 15:46

Serrija nisam gledao uopste, ali ako ga neki ovdje porede sa Verratijem onda pretpostavljam da je igrac organizacije i smirene igre, jak na lopti. Dok Roberto to po meni nije, Roberto je trkac zna lopte i sposoban je za onakve prodore kao protiv Reala, al da on vodi igru mislim da nije sposoban...tako da Roberto mora biti u prvih 11 zasluzuje to, samo ne kao organizator. Moje skromno misljenje
☆Leo Messi☆
☆Roger Federer☆

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 09 avg 2017, 16:00

LEO10 je napisao/la:Serrija nisam gledao uopste, ali ako ga neki ovdje porede sa Verratijem onda pretpostavljam da je igrac organizacije i smirene igre, jak na lopti. Dok Roberto to po meni nije, Roberto je trkac zna lopte i sposoban je za onakve prodore kao protiv Reala, al da on vodi igru mislim da nije sposoban...tako da Roberto mora biti u prvih 11 zasluzuje to, samo ne kao organizator. Moje skromno misljenje
Slazem se potpuno. On nije tip igraca Modrica, Verrattija, Xavija koji ce dominirati utakmicom, iako igra na istom mjestu kao i oni.

Roberto je dobar igrac sigurno, medjutim dosta je tu polovnjaka i vodonosa pa i staraca i ne smije se pouzdati u ovu veznu liniju. Pa i u ovoj predsezoni sa presingom i novim trenerom smo vidjeli tecniju igru sa mladjim igracima nego sa vezom Iniesta-Rakitic-Busquets, samo sto ta djeca jos nemaju kapacitet da se potpuno nametnu protivniku i dominiraju, fali im utakmica i iskustva.
27.10.2020

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 09 avg 2017, 16:10

Kako prenosi "RAC 1", Barcelona još uvijek nije na svoj račun zaprimila 222 milijuna eura, koliko je iznosio Neymarov transfer u Paris Saint - Germain.
hahahahahahahh pacov ce jos izvisit i za ovo :tokralju: :tokralju:

Ako igrac uplacuje pare u Ligu, onda oni nama moraju valjda prebaciti na racun jel :problem:
27.10.2020

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 09 avg 2017, 16:42

leorey je napisao/la:
Kako prenosi "RAC 1", Barcelona još uvijek nije na svoj račun zaprimila 222 milijuna eura, koliko je iznosio Neymarov transfer u Paris Saint - Germain.

Ako igrac uplacuje pare u Ligu, onda oni nama moraju valjda prebaciti na racun jel :problem:
Pa normalno da moraju. Nisu njihove ebo ga ti. :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 09 avg 2017, 16:47

Zna svak da moraju, ali pravo pitanje je sta cekaju :problem:
27.10.2020

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 09 avg 2017, 16:52

leorey je napisao/la:Zna svak da moraju, ali pravo pitanje je sta cekaju :problem:
A 222 miliona valjda. Ogromna cifra, vise strana ukljuceno. Ne moze za noc, imaju I oni radno vrijeme neko, kucu, zenu... :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 09 avg 2017, 17:07

Liga još računa porez koji će Barca da dobije :kafa:

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 09 avg 2017, 17:18

Blejzer10 je napisao/la:Liga još računa porez koji će Barca da dobije :kafa:
Ja od tebe pametnu nisam cuo otkad si na ovom forumu. Mozes napisati nekad i pametno nesto, das neko misljenje oko tima i tako, a ne ulazit ko padobranac s vremena na vrijeme i podyebavati svijet. Imas druge teme za takve stvari.

A mene licno sto se tice, ti si od sada na ignore, tako da mi ne moras ni replicirati :salut:
27.10.2020

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 09 avg 2017, 17:40

Derdiyok je napisao/la:
KingJamesMVP je napisao/la:Dajte više nešto konkretno
Konkretnije ne može biti :D
slika
I dalje se piše o mogućem odlasku Verminatora u Everton. Ako Dembele dođe Rennesu će pripasti skoro 30 milki :crazy:
Ceka se da everton aktivira verminatorovu klauzulu od 80 miliona heh
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 09 avg 2017, 17:45

leorey je napisao/la:
Ja od tebe pametnu nisam cuo otkad si na ovom forumu.
Haj sve i nekako ali da ti ovo napišeš nakon onoga od prije par stranica :tokralju:

slično si i Hanku pisao. Ti očito imaš osjećaš da si ovdje kao neki uvaženi forumaš a ono si zapravo predmet šprdnje među svojima a da ne govorim među ostalim :lol: I Ivan te prozivao stranicu dvije ranije ali nisi njemu replicirao :hmmmmm: Rekao bih da si kao anon95 među Realovcima ali ipak ono je nenadje.bivo :mrgreen:
Zadnja izmjena: Blejzer10, dana/u 09 avg 2017, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 09 avg 2017, 17:49

Svaki dan najmanje jedan članak ili objava kako će Coutinho biti ozvaničen u narednih nekoliko sati :lol:
Ovo će nadyebati i sapunicu oko Neymara.
Mada, neka oni završe Dembeleta pa nek se onda natežu oko Brazilca.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 09 avg 2017, 17:52

parangal je napisao/la:
KingJamesMVP je napisao/la:Dajte više nešto konkretno
Konkretno je to da mediji pišu svašta jer ni mediji nisu kao što su bili....da ovdašnji dokoni klinci prate i prenose i pisanja kojekakvih takodje dokonih budalčina sa raznih društvenih mreža a to su uglavnom obične želje...

Ono što je sasvim konkretno to je da Valverde ćuti kao pizda i to nije nikako dobro. Upravo je on taj (ako je) koji treba da se oglasi i KONAČNO kaže konkretno KO mu je potreban da ostvari ciljeve koje želi Barsa, a ciljevi su naravno najviši.....pa ma ko to bio na njegovom spisku jer ON odgovara za rezultate. Ovo ovako je potpuno neozbiljno i deluje da Barsa luta kao guska u magli sa punim koferom para.

Od početne ideje sa dovodjenjem Veratija dogurala je do toga da ne dovede nikoga i još izgubi Neymara, da ne može nikome uvaliti ni jednog igrača iz više nego pretrpanog igračkog pogona. U Nedelju zvanično počinje sezona a ekipa ulazi bez ijednog pojačanja minus Neymar i sve ukazuje da Valverde želi i dalje forsirati vezu Inijesta, Buskets, Rakitić oslanjajući se (kao i moj drug @Romario) da će Mesi opet odraditi sve ostalo sam.....

U suštini deluje da će on samo nastaviti gde je Enrike stao.....nadajući se samo da će imati više sreće od njega

To naravno ne isključije mogućnost da na kraju neko (ili nekoliko njih) i budu dovedeni ali je zaista neverovatno da kub takvog renomea obavlja to na tako amaterski način i umesto da u sezonu udje sa uokvirenim timom i idejom za novu sezonu verovatno će čekati zadnji čas i pitanje hoće li šta i napraviti.
Sta ce nam pojacanja stari druze, evo mog recepta za uspjeh, s parama od neymara i od prodaje igraca moze se nagurati na 300 miliona, a te novce rasporediti na sledeci nacin:

-mesiju ugraditi novu klauzulu da u slucaju da barca u naredne tri godine uzme dvije najmanje lige i lige prvaka messi dobija 200 miliona

- 99 miliona podijeliti ostalima

- 1 milion sto pretekne poslati romariju sto je vako pametan i nudi mudro rjesenje
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 09 avg 2017, 18:13

znaci nista ni od petka ovog
http://www.beinsports.com/us/laliga/new ... eal/615725

Sent from my iPhone using Tapatalk

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 09 avg 2017, 18:25

Blejzer10 je napisao/la:
leorey je napisao/la:
Ja od tebe pametnu nisam cuo otkad si na ovom forumu.
Haj sve i nekako ali da ti ovo napišeš nakon onoga od prije par stranica :tokralju:

slično si i Hanku pisao. Ti očito imaš osjećaš da si ovdje kao neki uvaženi forumaš a ono si zapravo predmet šprdnje među svojima a da ne govorim među ostalim :lol: I Ivan te prozivao stranicu dvije ranije ali nisi njemu replicirao :hmmmmm: Rekao bih da si kao anon95 među Realovcima ali ipak ono je nenadje.bivo :mrgreen:
Sta je to uvazeni forumas ? Jel to neko bolji anonimac od drugog anonimca ? Meni su svi jednaki, ali znam ovdje dosta njih koji dugo pisu, koji normalno raspravljaju s argumentima i njih cijenim. Normalno da bude trolanja i ostalog i ne smeta...ne smeta mi ni da drugi pisu na ovoj temi.

Ali ako ne mozes nikad normalno raspravljati o klubu na ovoj temi, vec moras druge prozivati stalno i podyebavati da bi hranio svoj ego i ispao neka faca ( nisam se ja ovdje nasao uvrijedjenim, radio si ti to itekako i drugima) onda, ja s takvom osobom nemam o cemu pricati. Ovdje si godinu dana, i nisi niti jedno misljenje dao o klubu ( igracu, trener, starom treneru i ono o cemu treba da se najvise pise na ovoj temi) vec konstantno prozivas nekog i spustas drugima. Ne znam, mozda imas kompleks nize vrijednosti pa ti je ovo potrebno, mada ne mogu to 100 % tvrditi jer te ne poznajem, ali sve su prilike da je tako.

Ponavljam, uvijek sam za normalnu raspravu i kad nisam upravu, kad das normalne argumente to cu i priznati.
27.10.2020

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 09 avg 2017, 18:48

Romariooo je napisao/la: Sta ce nam pojacanja stari druze, evo mog recepta za uspjeh, s parama od neymara i od prodaje igraca moze se nagurati na 300 miliona, a te novce rasporediti na sledeci nacin:

-mesiju ugraditi novu klauzulu da u slucaju da barca u naredne tri godine uzme dvije najmanje lige i lige prvaka messi dobija 200 miliona

- 99 miliona podijeliti ostalima

- 1 milion sto pretekne poslati romariju sto je vako pametan i nudi mudro rjesenje
Već sam kontaktirao odredjene ljude i u priincipu mislim da u vezi boldovanog neće biti nikakvih problema....a što se mene lično tiče samo mogu reći......
https://www.youtube.com/watch?v=mfsW_2pfA-M

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 avg 2017, 18:53

Kako stoje stvari moraće Barcelona od 222 mil keširati 26 mil Neymaru za "lojalnost" ovo prvi put čujem da klub nakon što potpiše i plati igrača još ga nagradi za "lojalnost" koju on masno naplati.Kakvi diletanti sjede u upravi kluba kao da vode Olimpic.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 09 avg 2017, 19:10

pa gle, odbili ne odbili, on cekao taj datum, uzeo pare, otisao, barca ako je u ugovoru navela do tog datuma ako ostane u klubu, nemaju nikakvih arguemanta da ne isplate, samo kad su pregovarali trebali su reci parisu da fino dodaju te pare i amen

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 09 avg 2017, 19:20

leorey je napisao/la:

Mani se diletanata sa Barca BiH ili bar provjeri informaciju. Njima je dovoljno samo da vide ono '(RAC1)' i odmah objavljuju.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.