Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Dokoljenko
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Dokoljenko » 06 avg 2019, 14:41

redbull93 je napisao/la:
:rol: pencilin

Sjećas se ti ovoga? Jesi plakao?

slika
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 06 avg 2019, 14:48

nekoIzMostara je napisao/la:
baltazar7 je napisao/la: Navijam za Bratstvo a Slobodu simpatišem :) naravno da je i Sloboda ušla na nakaradan način ali Sloboda je barem imala puno bolju ekipu a i doveli su igrače za PL. Vi ste zalutali. A zalutali ste zbog pogrešne slike koja je stvorena prošle sezone. Svi ste vjerovali da ste neka ekstra ekipa i da možete tako u PL. A stvarnost je bila skroz drugačija. Od 30 kola, barem ste pola, možda i više utakmica odigrali na prijateljskoj osnovi i na osnovu toga stvorili taj mit o kvaliteti. Da su neke ekipe igrale protiv vas kako znaju i mogu, ne bi vi vidjeli PL. A ja lično nemam problema ni sa Veležom ni sa Olimpikom ni sa bilo kojom ekipom. Ne pušim te priče o nekim tradicijama, veličinama itd...
Posteno, postujem tvoje misljenje. Samo budimo realni ako je Velez zasluzio da ispadne zasluzila je i Sloboda, jer ako je Velez namjestio 15 utakmica i Sloboda je u najmanji ruku isto toliko, manje sigurno ne. Ne pusim te price o tome da je i Sloboda ali manji, a zna se ko im je bio na celu. Jos sramotnije je da su imali bolje igrace od Veleza u federalci, a namjestali utakmice. Sretno Bratstvu u federalci, pogotovo na vasoj ljubaznoj dobrodoslici.
Redzepi bio najbolji igrač a Salihović stub odbrane :urnebes:

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 06 avg 2019, 15:35

RollingPaper je napisao/la:
baltazar7 je napisao/la: Navijam za Bratstvo a Slobodu simpatišem :) naravno da je i Sloboda ušla na nakaradan način ali Sloboda je barem imala puno bolju ekipu a i doveli su igrače za PL. Vi ste zalutali. A zalutali ste zbog pogrešne slike koja je stvorena prošle sezone. Svi ste vjerovali da ste neka ekstra ekipa i da možete tako u PL. A stvarnost je bila skroz drugačija. Od 30 kola, barem ste pola, možda i više utakmica odigrali na prijateljskoj osnovi i na osnovu toga stvorili taj mit o kvaliteti. Da su neke ekipe igrale protiv vas kako znaju i mogu, ne bi vi vidjeli PL. A ja lično nemam problema ni sa Veležom ni sa Olimpikom ni sa bilo kojom ekipom. Ne pušim te priče o nekim tradicijama, veličinama itd...
Posteno, postujem tvoje misljenje. Samo budimo realni ako je Velez zasluzio da ispadne zasluzila je i Sloboda, jer ako je Velez namjestio 15 utakmica i Sloboda je u najmanji ruku isto toliko, manje sigurno ne. Ne pusim te price o tome da je i Sloboda ali manji, a zna se ko im je bio na celu. Jos sramotnije je da su imali bolje igrace od Veleza u federalci, a namjestali utakmice. Sretno Bratstvu u federalci, pogotovo na vasoj ljubaznoj dobrodoslici.
Redzepi bio najbolji igrač a Salihović stub odbrane :urnebes:
Eto u nas su igrali Spahic Dzeko Pjanic.
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 06 avg 2019, 15:40

najrodjeniji je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
rishovski je napisao/la:Ja sam znao da Velež ne vole ONI ANAM,al da ovoliko neprijatelja ima Velež u Bošnjacima,pa to je stvarno za ispitivanje :shock:
Eke sad,u Bosnjacima :urnebes: :rol: :rol:.....a kad su Gabeli pustali da n a g u z e Bošnjake jel bilo tad sta za ispitivanja, ponjamke ti se na velez...još ih ovi po logorima vodali :puke: :puke:
Hej vidil Hazmir kako se sjećaš slobodanke ima da ti uskrati salamu iz sendviča
Pa ja ne znam da ima iko da prati našu ligu a da se ne sjeća te lakrdije...Al vama je sram stran pojam...Kakva salama sine....ne beremo mi voće i smilje za dnevnicu od 20 maraka ...hajd u polje sad...i poljubio mi strmkupa....nek odmori malo i iznenadi nas nekim postom o hiljadama rođenih i totalnom fidbalu....a jeste se digli bili :urnebes: :rol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 06 avg 2019, 15:43

koja fula štrumfova je puštanje Ubiparipa, vrhunski igrač, odličan targetmen igra glavom, top u desnici, prekidi :tokralju: :bow: za klasu bolji od Krpića...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 06 avg 2019, 15:45

totalitare je napisao/la:evo prvi sudija suspendovan i to bas sa zeljine utakmice :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
šok i nevjerica
čajnoslu propustio crveni(drugi žuti) i nepostojeći ofsajd svirao
koliku je suspenziju zaradio, nije do kraja sezone jelle :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 avg 2019, 16:05

Denchi je napisao/la:
totalitare je napisao/la:evo prvi sudija suspendovan i to bas sa zeljine utakmice :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
šok i nevjerica
Pomocni je suspendovan,nije glavni.Pomocni ispod zapada fulio po jedan ofsajd i domacinu i gostima
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 06 avg 2019, 16:06

miky_hz je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
šok i nevjerica
Pomocni je suspendovan,nije glavni.Pomocni ispod zapada fulio po jedan ofsajd i domacinu i gostima
Budi objektivan Pitar i fino izbriši boldirano :mrgreen:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 avg 2019, 16:08

Necu nos da mi raste. :P

Tako je realno,pomocnik zakinuo i jedne i druge.Posteno na kraju od njega nije vukao ni na jednu stranu :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 06 avg 2019, 16:10

staragarda je napisao/la: Pa ja ne znam da ima iko da prati našu ligu a da se ne sjeća te lakrdije...Al vama je sram stran pojam...Kakva salama sine....ne beremo mi voće i smilje za dnevnicu od 20 maraka ...hajd u polje sad...i poljubio mi strmkupa....nek odmori malo i iznenadi nas nekim postom o hiljadama rođenih i totalnom fidbalu....a jeste se digli bili :urnebes: :rol:
mi beremo smilje a vi cistite wc za 10 maraka os azmirovih sranja.
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 06 avg 2019, 16:18

Ljudi, jel' @drakesang živ? Brinem se, ima dvije sedmice kako me "unfollow". :mrgreen:
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 06 avg 2019, 16:19

Fino se igrajte
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 06 avg 2019, 16:20

staragarda je napisao/la: Pa ja ne znam da ima iko da prati našu ligu a da se ne sjeća te lakrdije...Al vama je sram stran pojam...Kakva salama sine....ne beremo mi voće i smilje za dnevnicu od 20 maraka ...hajd u polje sad...i poljubio mi strmkupa....nek odmori malo i iznenadi nas nekim postom o hiljadama rođenih i totalnom fidbalu....a jeste se digli bili :urnebes: :rol:
mi beremo smilje a vi cistite wc za 10 maraka os azmirovih sranja.
Oni su samo ljubitelji lijepog fudbala. Pa navijali bi za Obilić i reprezentaciju RS samo ako je protiv "komunjara"
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 06 avg 2019, 16:25

miky_hz je napisao/la:Necu nos da mi raste. :P

Tako je realno,pomocnik zakinuo i jedne i druge.Posteno na kraju od njega nije vukao ni na jednu stranu :mrgreen:
dr.realni glavni je zakinuo Alispahu za ružičasti karton, koji da je dobio, bod bi se slavio s 3 boce šampanjca u Tuborgu ;) :kafa:

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 06 avg 2019, 16:30

Denchi je napisao/la:
šok i nevjerica
A kretena :rol:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 06 avg 2019, 16:30

Dokoljenko je napisao/la:
avenija je napisao/la:Kriminalna organizacija Zeljeznicar lobira za sudije kao protiv Zrinjskog. Vratio se Amar vratile se neregularnosti.
Polako siso nema potrebe da stenješ, nismo vas još ni počeli yebavat. Budi strpljiv ikebano malena. :bih:
Kako nismo ?

slika
23

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 06 avg 2019, 16:32

Geni su cudo,krv nije voda,familija Osim vara od rodjenja do groba.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 avg 2019, 16:33

mma_hz je napisao/la:Geni su cudo,krv nije voda,familija Osim vara od rodjenja do groba.
Šta se ono neboderi grade u tvom selu :P
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 avg 2019, 16:34

Kazne pomocnog sudiju jer je ostetio oba kluba i to prvo nas pa u drugom njih i onda neki sve svaljuju na Zelju hahahahhahahahahahah e ne vjerujem
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 06 avg 2019, 16:37

MortemHz je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Geni su cudo,krv nije voda,familija Osim vara od rodjenja do groba.
Šta se ono neboderi grade u tvom selu :P
Stas jet set smo postali :urnebes: :urnebes: skuplji kvadrat nego u tvom selu gore :P
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.