redbull93 je napisao/la:
pencilin
Sjećas se ti ovoga? Jesi plakao?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
redbull93 je napisao/la:
pencilin
Redzepi bio najbolji igrač a Salihović stub odbranenekoIzMostara je napisao/la:Posteno, postujem tvoje misljenje. Samo budimo realni ako je Velez zasluzio da ispadne zasluzila je i Sloboda, jer ako je Velez namjestio 15 utakmica i Sloboda je u najmanji ruku isto toliko, manje sigurno ne. Ne pusim te price o tome da je i Sloboda ali manji, a zna se ko im je bio na celu. Jos sramotnije je da su imali bolje igrace od Veleza u federalci, a namjestali utakmice. Sretno Bratstvu u federalci, pogotovo na vasoj ljubaznoj dobrodoslici.baltazar7 je napisao/la: Navijam za Bratstvo a Slobodu simpatišemnaravno da je i Sloboda ušla na nakaradan način ali Sloboda je barem imala puno bolju ekipu a i doveli su igrače za PL. Vi ste zalutali. A zalutali ste zbog pogrešne slike koja je stvorena prošle sezone. Svi ste vjerovali da ste neka ekstra ekipa i da možete tako u PL. A stvarnost je bila skroz drugačija. Od 30 kola, barem ste pola, možda i više utakmica odigrali na prijateljskoj osnovi i na osnovu toga stvorili taj mit o kvaliteti. Da su neke ekipe igrale protiv vas kako znaju i mogu, ne bi vi vidjeli PL. A ja lično nemam problema ni sa Veležom ni sa Olimpikom ni sa bilo kojom ekipom. Ne pušim te priče o nekim tradicijama, veličinama itd...
Eto u nas su igrali Spahic Dzeko Pjanic.RollingPaper je napisao/la:Redzepi bio najbolji igrač a Salihović stub odbranenekoIzMostara je napisao/la:Posteno, postujem tvoje misljenje. Samo budimo realni ako je Velez zasluzio da ispadne zasluzila je i Sloboda, jer ako je Velez namjestio 15 utakmica i Sloboda je u najmanji ruku isto toliko, manje sigurno ne. Ne pusim te price o tome da je i Sloboda ali manji, a zna se ko im je bio na celu. Jos sramotnije je da su imali bolje igrace od Veleza u federalci, a namjestali utakmice. Sretno Bratstvu u federalci, pogotovo na vasoj ljubaznoj dobrodoslici.baltazar7 je napisao/la: Navijam za Bratstvo a Slobodu simpatišemnaravno da je i Sloboda ušla na nakaradan način ali Sloboda je barem imala puno bolju ekipu a i doveli su igrače za PL. Vi ste zalutali. A zalutali ste zbog pogrešne slike koja je stvorena prošle sezone. Svi ste vjerovali da ste neka ekstra ekipa i da možete tako u PL. A stvarnost je bila skroz drugačija. Od 30 kola, barem ste pola, možda i više utakmica odigrali na prijateljskoj osnovi i na osnovu toga stvorili taj mit o kvaliteti. Da su neke ekipe igrale protiv vas kako znaju i mogu, ne bi vi vidjeli PL. A ja lično nemam problema ni sa Veležom ni sa Olimpikom ni sa bilo kojom ekipom. Ne pušim te priče o nekim tradicijama, veličinama itd...
Pa ja ne znam da ima iko da prati našu ligu a da se ne sjeća te lakrdije...Al vama je sram stran pojam...Kakva salama sine....ne beremo mi voće i smilje za dnevnicu od 20 maraka ...hajd u polje sad...i poljubio mi strmkupa....nek odmori malo i iznenadi nas nekim postom o hiljadama rođenih i totalnom fidbalu....a jeste se digli bilinajrodjeniji je napisao/la:Hej vidil Hazmir kako se sjećaš slobodanke ima da ti uskrati salamu iz sendvičastaragarda je napisao/la:Eke sad,u Bosnjacimarishovski je napisao/la:Ja sam znao da Velež ne vole ONI ANAM,al da ovoliko neprijatelja ima Velež u Bošnjacima,pa to je stvarno za ispitivanje![]()
![]()
.....a kad su Gabeli pustali da n a g u z e Bošnjake jel bilo tad sta za ispitivanja, ponjamke ti se na velez...još ih ovi po logorima vodali
![]()
šok i nevjericatotalitare je napisao/la:evo prvi sudija suspendovan i to bas sa zeljine utakmice![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pomocni je suspendovan,nije glavni.Pomocni ispod zapada fulio po jedan ofsajd i domacinu i gostimaDenchi je napisao/la:šok i nevjericatotalitare je napisao/la:evo prvi sudija suspendovan i to bas sa zeljine utakmice![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
čajnoslu propustio crveni(drugi žuti) i nepostojeći ofsajd svirao
koliku je suspenziju zaradio, nije do kraja sezone jelle
Budi objektivan Pitar i fino izbriši boldiranomiky_hz je napisao/la:Pomocni je suspendovan,nije glavni.Pomocni ispod zapada fulio po jedan ofsajd i domacinu i gostimaDenchi je napisao/la:šok i nevjericatotalitare je napisao/la:evo prvi sudija suspendovan i to bas sa zeljine utakmice![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mi beremo smilje a vi cistite wc za 10 maraka os azmirovih sranja.staragarda je napisao/la: Pa ja ne znam da ima iko da prati našu ligu a da se ne sjeća te lakrdije...Al vama je sram stran pojam...Kakva salama sine....ne beremo mi voće i smilje za dnevnicu od 20 maraka ...hajd u polje sad...i poljubio mi strmkupa....nek odmori malo i iznenadi nas nekim postom o hiljadama rođenih i totalnom fidbalu....a jeste se digli bili![]()
Oni su samo ljubitelji lijepog fudbala. Pa navijali bi za Obilić i reprezentaciju RS samo ako je protiv "komunjara"nekoIzMostara je napisao/la:mi beremo smilje a vi cistite wc za 10 maraka os azmirovih sranja.staragarda je napisao/la: Pa ja ne znam da ima iko da prati našu ligu a da se ne sjeća te lakrdije...Al vama je sram stran pojam...Kakva salama sine....ne beremo mi voće i smilje za dnevnicu od 20 maraka ...hajd u polje sad...i poljubio mi strmkupa....nek odmori malo i iznenadi nas nekim postom o hiljadama rođenih i totalnom fidbalu....a jeste se digli bili![]()
dr.realni glavni je zakinuo Alispahu za ružičasti karton, koji da je dobio, bod bi se slavio s 3 boce šampanjca u Tuborgumiky_hz je napisao/la:Necu nos da mi raste.![]()
Tako je realno,pomocnik zakinuo i jedne i druge.Posteno na kraju od njega nije vukao ni na jednu stranu
A kretenaDenchi je napisao/la:šok i nevjericatotalitare je napisao/la:evo prvi sudija suspendovan i to bas sa zeljine utakmice![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kako nismo ?Dokoljenko je napisao/la:Polako siso nema potrebe da stenješ, nismo vas još ni počeli yebavat. Budi strpljiv ikebano malena.avenija je napisao/la:Kriminalna organizacija Zeljeznicar lobira za sudije kao protiv Zrinjskog. Vratio se Amar vratile se neregularnosti.
Šta se ono neboderi grade u tvom selumma_hz je napisao/la:Geni su cudo,krv nije voda,familija Osim vara od rodjenja do groba.
Stas jet set smo postaliMortemHz je napisao/la:Šta se ono neboderi grade u tvom selumma_hz je napisao/la:Geni su cudo,krv nije voda,familija Osim vara od rodjenja do groba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.