FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Thranduil
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Thranduil » 07 jun 2016, 00:34

U ekipi za borbu za titulu i formaciji 4-2-3-1 mjesta za Sarića nema u prvih XI (zadnji vezni-Ordagić,Zeba,Veselinović i desni krilni gol igrač), postavljao sam formaciju i pisao o tome. Također treba nam bolji špic od Ahmetovića (tog u BHTPL nema jer je Ahmet uz Beknu najbja 9ka lige).
Ono što je problem, bojim se da bi mogli ostati opet kratke klupe. Sarić je bio idealan za pokriti dvije pa čak nuždom i treću (desno krilo) za nedaj bože što se kaže. Sad osim za prvih XI treba nam i igrača za klupu ali igrača ne samo broj da se popune stolice. Morat ćemo mi dovesti i 10 igrača izgleda.

Azmir sve što kaže i ispuni i nema razloga za nevjerovati, mene više brine Husref i njegovo to lagano od*ebavanje igrača. Lično njegovom voljom ostali smo bez Husića i Ivetića npr. a dobili Haurdića kojeg je forsirao do iznemoglosti iako je najgori igrač koji je nosio dres Slobode u novijoj eri.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 07 jun 2016, 00:36

defour je napisao/la:Odlazi nam Saric a Husara nudi Samira Bekrica ponovo. Ali valjda ce nam zamjena za Saru biti Anel Dedic iz Celika i vec sutra ce biti objavljeno da dolazi. Navodno i Jasmin Bogdanovic na stoperu sto znaci da nista od Dzidica. Karica jos cekamo...
Ajde da šta drugo napisa, a Bekrić ima ugovor do 2019. :lol: :lol:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 07 jun 2016, 00:37

defour je napisao/la:Odlazi nam Saric a Husara nudi Samira Bekrica ponovo. Ali valjda ce nam zamjena za Saru biti Anel Dedic iz Celika i vec sutra ce biti objavljeno da dolazi. Navodno i Jasmin Bogdanovic na stoperu sto znaci da nista od Dzidica. Karica jos cekamo...
Husref ga ne zeli :kafa:
Sloboda Tuzla

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 07 jun 2016, 00:40

Ja bi volio Evu Carneiro da dovedu kao osoblje :kafa:

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 07 jun 2016, 00:43

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ja bi volio Evu Carneiro da dovedu kao osoblje :kafa:
I za nju bi na kraju bilo : " Ne zeli je Husref" bolja mu Mara iz Semizovca kao Medicinska sestra.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

DrinaGZ

Post Postao/la DrinaGZ » 07 jun 2016, 01:12

Zašto se brinete ko će vam igrati u UEFA ligi ? Sve i da imate i jaču ekipu nego što je bila ova u sezoni iza nas samo bi prošli jedno pretkolo u kojem bi pobjedili neku ekipu iz San Marina, a već u narednom bi ispali kao i skoro svaki BiH klub. Ništa niste izgubili odlaskom Ahmetovića. On je odigrao jednu dobru polusezonu i to je njegov krajnji domet kojemu se više neće primaći. U Sarajevu će tek pokazati da je samo jedan prosječan nogometaš. Ne sumnjam da će Azmir dovesti dovoljno novih igrača koji će i dogodine ostvariti plasman u vrhu tabele.

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 07 jun 2016, 01:16

Sta mislite o Eldinu Adilovicu kao napadacu ? :kafa: :kafa:
!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 07 jun 2016, 01:21

DrinaGZ je napisao/la:Zašto se brinete ko će vam igrati u UEFA ligi ? Sve i da imate i jaču ekipu nego što je bila ova u sezoni iza nas samo bi prošli jedno pretkolo u kojem bi pobjedili neku ekipu iz San Marina, a već u narednom bi ispali kao i skoro svaki BiH klub. Ništa niste izgubili odlaskom Ahmetovića. On je odigrao jednu dobru polusezonu i to je njegov krajnji domet kojemu se više neće primaći. U Sarajevu će tek pokazati da je samo jedan prosječan nogometaš. Ne sumnjam da će Azmir dovesti dovoljno novih igrača koji će i dogodine ostvariti plasman u vrhu tabele.
zbog mozda malo manje od pola miliona koje bi uzeli prolaskom pretkola :kafa: a nama je svaka marka bitna jer nismo bas s parama kao sto nas drugi pokusavaju predstaviti :wave:
Sloboda Tuzla

defour
Kontakt:

Post Postao/la defour » 07 jun 2016, 01:30

NKMramor je napisao/la:
Ajde da šta drugo napisa, a Bekrić ima ugovor do 2019. :lol: :lol:
Bekric odlazi iz Zelje, to se zna vec barem 7 dana. Ali ga Ado sad nama nudi, mada ga ja ne bih volio. Nudi nam i Jakovljevica na stoperu.

Rimes87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Rimes87 » 07 jun 2016, 01:44

Aerials je napisao/la:Nisam ja uopšte negativna, nadam se i imam osjećaj da će doći solidni igrači, samo mi se ne sviđa kako ovdje pojedinci pričaju o nekim bombama, nečemu, kao da smo mi klub koji nema ni marke duga i koji ima milione na raspolaganju pa da možemo dovesti baš koga hoćemo. Ne može to tako preko noći. Vjerujem da će nešto dobro da se uradi opet, al' polako ljudi, ne letite toliko da nas ne bi nešto prizemljilo dobro.
Ne rekoh ja tebi da si negativna, vec 90% ljudi koji odjednom izronise na forumu. Ne znam sta su cekali do sada. Ali hajde, neka, treba i toga, da vidimo svi odreda kakvi smo.

Kao sto spomenuh prije, nekima je haman krivo sto nemaju pojma sta to radi uprava.

EDIT: @Doe, samo rokaj atomske brate :kafa:

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 07 jun 2016, 02:17

Volio bi da nam dodje Bekric.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 jun 2016, 02:32

Bekric je jos uvijek klasa za nasu ligu i ne bih imao nista protiv njegovog angazmana.

Saric ce vjerovatno otici a sigurno sa ga uprava nece oplakivati s obzirom da znamo da ih je vec jednom ucjenjivao pa se vratio k'o lesinar nakon sto su ga sve inostrane ekipe ispalile.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Rikimaru
Kontakt:

Post Postao/la Rikimaru » 07 jun 2016, 02:36

samirr je napisao/la:Volio bi da nam dodje Bekric.
Polovnjak
Our hearts, our souls, are shallow empty holes
We sing this anthem for us all
We're so fucked up
Oh god we're so alone
Just close your eyes and sing along

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 07 jun 2016, 02:41

Rikimaru je napisao/la:
Polovnjak
Nek je.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Rikimaru
Kontakt:

Post Postao/la Rikimaru » 07 jun 2016, 02:47

samirr je napisao/la:
Rikimaru je napisao/la:
Polovnjak
Nek je.
Ako ga mislite držati na klupi onda bujruN.
Our hearts, our souls, are shallow empty holes
We sing this anthem for us all
We're so fucked up
Oh god we're so alone
Just close your eyes and sing along

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 07 jun 2016, 06:13

Cek vi ovo imate neku zensku na foruku koja fanaticno prati Slobodu :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 jun 2016, 07:38

Ej ba, covjek jede odraslu djecu. Struze travu na terenu. Cipovan jbte! Rovove iskopa ispred golmana da se ne moze kretati. Odbrani curi krv iz nosa i pucaju kapilari u ocima. Odbrambeni igraci poslije utakmice lijece hematome i podljeve krvi. :tokralju: :tokralju: :tokralju: :clap:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 07 jun 2016, 07:50

Probisvjet je napisao/la:Ej ba, covjek jede odraslu djecu. Struze travu na terenu. Cipovan jbte! Rovove iskopa ispred golmana da se ne moze kretati. Odbrani curi krv iz nosa i pucaju kapilari u ocima. Odbrambeni igraci poslije utakmice lijece hematome i podljeve krvi. :tokralju: :tokralju: :tokralju: :clap:
Ko?
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 07 jun 2016, 08:24

Bilo je kontakta sa Memiševićem :kafa:

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 07 jun 2016, 08:45

Ajmooo budaleee, moze li se biti jos vise pesimista.....ma nema raspadamo se ne gine nam borba za opstanak, otisla su nam "cak" dva igraca....Kako nadomjestiti Ahmeta koji drugu polusezonu je imao gori ucinak nego Krpic koji je vise presjedio na klupi?

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.