Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

samoposteno
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la samoposteno » 06 avg 2019, 11:06

Osim13 je napisao/la:Ja kontam da će x biti, al eto vidjećemo.
Bujrum Osime uzmite cistog zraka i kuci a x trazite negdje drugo :D

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 06 avg 2019, 11:07

samoposteno je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:Ja kontam da će x biti, al eto vidjećemo.
Bujrum Osime uzmite cistog zraka i kuci a x trazite negdje drugo :D
Vidjećemo :)
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 06 avg 2019, 11:10

Sinoc gledam na BHT onaj iz Zelje pokosi nogom igraca Zrinskog , kaze onaj nije za zutog :lol:

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 06 avg 2019, 11:15

HeraklitMracni je napisao/la:Sinoc gledam na BHT onaj iz Zelje pokosi nogom igraca Zrinskog , kaze onaj nije za zutog :lol:
Kazu ovi iz kriminalne organizacije Zeljeznicar da su vratili "uticaj" u savezu i da je lijepo kad ih sudije paze.
Nema to stida, to je naucilo samo osvajati na kriminal i prevaru. K.O. Zeljeznicar.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 avg 2019, 11:18

avenija je napisao/la:
HeraklitMracni je napisao/la:Sinoc gledam na BHT onaj iz Zelje pokosi nogom igraca Zrinskog , kaze onaj nije za zutog :lol:
Kazu ovi iz kriminalne organizacije Zeljeznicar da su vratili "uticaj" u savezu i da je lijepo kad ih sudije paze.
Nema to stida, to je naucilo samo osvajati na kriminal i prevaru. K.O. Zeljeznicar.
Ko kaze to?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

najrodjeniji
Kontakt:

Post Postao/la najrodjeniji » 06 avg 2019, 11:22

Rođene s ovog foruma ni majka rođena ne voli, defosi proglasili svakog dušmaninom ko je rekao da nemamo ekipu za opstanak u PL. Sad se treba grcat spe*mom mnogo jačih klubova u ligi a to su svih 11. Znaš koliko si loš kad te Čelik pobjedi kući. Jedva čekam iduću sezonu i opet borbu za titulu, kako god zanimljivije je od ovoga
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.

najrodjeniji
Kontakt:

Post Postao/la najrodjeniji » 06 avg 2019, 11:24

staragarda je napisao/la:
rishovski je napisao/la:Ja sam znao da Velež ne vole ONI ANAM,al da ovoliko neprijatelja ima Velež u Bošnjacima,pa to je stvarno za ispitivanje :shock:
Eke sad,u Bosnjacima :urnebes: :rol: :rol:.....a kad su Gabeli pustali da n a g u z e Bošnjake jel bilo tad sta za ispitivanja, ponjamke ti se na velez...još ih ovi po logorima vodali :puke: :puke:
Hej vidil Hazmir kako se sjećaš slobodanke ima da ti uskrati salamu iz sendviča
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 06 avg 2019, 11:45

Vremena se mijenjaju, a ljudi ne vole promjene. Tako da se jos nisu navikli da se Čelik izvukao i da se sada pita puno vise u ovoj ligi. Al nadoci ce to kroz sezonu dvije, ne brinem se za to.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 06 avg 2019, 11:52

redbull93 je napisao/la:Vremena se mijenjaju, a ljudi ne vole promjene. Tako da se jos nisu navikli da se Čelik izvukao i da se sada pita puno vise u ovoj ligi. Al nadoci ce to kroz sezonu dvije, ne brinem se za to.
I vi se bahatite opasno biće bolan pad kada se desi kao kod vrapcicana.
Spustite malo loptu.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 06 avg 2019, 12:01

sviunapad1010 je napisao/la:
redbull93 je napisao/la:Vremena se mijenjaju, a ljudi ne vole promjene. Tako da se jos nisu navikli da se Čelik izvukao i da se sada pita puno vise u ovoj ligi. Al nadoci ce to kroz sezonu dvije, ne brinem se za to.
I vi se bahatite opasno biće bolan pad kada se desi kao kod vrapcicana.
Spustite malo loptu.
Nije to nikakvo bahacenje, nego vidi se da se klub pomjerio sa mrtve tacke. Mi mozda i ove godine ne odemo u europu, ali nije to vise ona ekipa koja do zadnjeg kola strepi za opstanak. Za sezonu dvije ne mozes ti ocekivati veliki neki boom sad, ali postepeno napredujemo. Ima tu jos dosta stvari da se srede, samo nek se krenulo vise naprijed nek se ne tapka u mjestu.

Zato kazem jos uvijek je pojedincima tesko svariti da Čelik vise nije ona ekipa koja strepi do zadnjeg kola za opstanak.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

convict3583
Kontakt:

Post Postao/la convict3583 » 06 avg 2019, 12:16

Neznam sto se ove plave strumfete dizu jbt pa da su dobri pobjedili bi onaj staracki dom iz banjaluke .
Koji debili umanjuju nase dvije gostujuce pobjede i bod protuv sarajeva koji ce njima opet 3 cu slozit .Dobili zrinjski jedva ljudi igrali bez 7 standardni igraca .Uglavnom ove god prekucat cemo ih i na tribinama i na tabeli

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 avg 2019, 12:21

convict3583 je napisao/la:Neznam sto se ove plave strumfete dizu jbt pa da su dobri pobjedili bi onaj staracki dom iz banjaluke .
Koji debili umanjuju nase dvije gostujuce pobjede i bod protuv sarajeva koji ce njima opet 3 cu slozit .Dobili zrinjski jedva ljudi igrali bez 7 standardni igraca .Uglavnom ove god prekucat cemo ih i na tribinama i na tabeli
Niko vama nista ne umanjuje nego kazemo kako ste izgledali na terenu iz naseg ugla u tim utakmicama. Isto kao sto vi kazete za nase utakmice i sta? Vi kao mozete nalaziti zamjerke, razloge nasih pobjeda, a mi vama ne smijemo reci kako izgleda to iz naseg ugla vezano za vase utakmice?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

totalitare
Kontakt:

Post Postao/la totalitare » 06 avg 2019, 12:52

Gdje sam ti ja napisao da cemo razvalit nekoga??? Normalno da kao navijac svog kluba sam optimista i uvijek cu biti. Ja sam napisao samo da niste nedostizni, svaka ekipa upadne u krizu, 2 lose tekme i tjt. Stanje ne pokazuje realnu snagu ekipe. Evo primjer Zrinjski ima 3 boda jaci od vas za klasu. Imate isto bodova ko Sarajevo jaci od vas za klasu. Tuzla City ima 6 bodova, nista ppsebno. Kad vec guras pricu, budi realan i reci jel Velez igrom zasluzio 0 bodova?? Pozz[/quote]
Velez je realno zasluzio najmanje 0 bodova[/quote]
ma bitno je da smo mi jaci od vrapcica malih :guz: za klasu[/quote]

Jadna li ti nije majka ako mislis da si jaci od nas za klasu, pad u realnost nakon par kola ce ti biti jako bolan.[/quote]
ovo kolo idete na -10 abd drugoligasi iz vrapcica hahahahah :guz:

najrodjeniji
Kontakt:

Post Postao/la najrodjeniji » 06 avg 2019, 12:59

totalitare je napisao/la: ovo kolo idete na -10 abd drugoligasi iz vrapcica hahahahah :guz:
Prvo ne znaš quotat, drugo blago si retardiran, treće šta ima u Smajićima čobane ? Četvrto, zasto se sam sebi smiješ? Toliko si priglup? Ok, halalimo retardiranoj djeci

totalitare
Kontakt:

Post Postao/la totalitare » 06 avg 2019, 13:01

najrodjeniji je napisao/la:
totalitare je napisao/la: ovo kolo idete na -10 abd drugoligasi iz vrapcica hahahahah :guz:
Prvo ne znaš quotat, drugo blago si retardiran, treće šta ima u Smajićima čobane ? Četvrto, zasto se sam sebi smiješ? Toliko si priglup? Ok, halalimo retardiranoj djeci
hahahaha prc prc prc drugoligasi izbjeglice iz vlastitog grada hahahaha :guz:

baltazar7
Kontakt:

Post Postao/la baltazar7 » 06 avg 2019, 13:14

nekoIzMostara je napisao/la:
nekoIzMostara je napisao/la:
baltazar7 je napisao/la:Velež bi trebao ispasti čisto da pravda bude zadovoljena. Jer način na koji su prošle sezone ušli u PL je sve samo ne pošten i korektan.
Ko je trebao uci, ako ne Velez??? Da pogadam: Olimpik??

Citiram tvoj komentar sa jedne od tema:
"NEMA, dakle NEMA poštenog i najpoštenijeg ulaska iz Prve FBiH. Sretno u nastavku."
Prema ovome svaki ulazak u PL je neposten. S obzirom da ti navijas za Slobodu koja je prije 6-7 godina bila u federalci, a na celu bio najposteniji covjek u bh. fudbalu Husic, Sloboda je trebala isasti odmah naredne sezone u federalku, kako bi pravda bila zadovoljena??? Ili hoces da mene i sav narod sa foruma ubjedis da ste vi usli regularno. Drug, nista licno, ali ako cemo realno, s obzirom ko vam je na celu tada bio, veceg i namjestenijeg ulaska u PL vec dugo nije bilo. Zivio i sretno od 5 kola :bih:
Navijam za Bratstvo a Slobodu simpatišem :) naravno da je i Sloboda ušla na nakaradan način ali Sloboda je barem imala puno bolju ekipu a i doveli su igrače za PL. Vi ste zalutali. A zalutali ste zbog pogrešne slike koja je stvorena prošle sezone. Svi ste vjerovali da ste neka ekstra ekipa i da možete tako u PL. A stvarnost je bila skroz drugačija. Od 30 kola, barem ste pola, možda i više utakmica odigrali na prijateljskoj osnovi i na osnovu toga stvorili taj mit o kvaliteti. Da su neke ekipe igrale protiv vas kako znaju i mogu, ne bi vi vidjeli PL. A ja lično nemam problema ni sa Veležom ni sa Olimpikom ni sa bilo kojom ekipom. Ne pušim te priče o nekim tradicijama, veličinama itd...

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 06 avg 2019, 13:17

totalitare je napisao/la:
najrodjeniji je napisao/la:
hahahaha prc prc prc drugoligasi izbjeglice iz vlastitog grada hahahaha :guz:
Vrlo moguce je da bude i 4 boda hahahahaha a kad Zrinjski ispadne iz Evrope pa pocne sa najacim sastavom igrati hahahah rapsodija na Bilinom polju hahahaha
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 06 avg 2019, 13:19

Sloboda je isto usla sa skoro istom postavom u PL pa imala 12 bod na polusezoni.
Tek onda su dosli Zeba, Ahmetovic.....
Iscupace se Velez nije to problem.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 06 avg 2019, 13:19

Aman ljudi, tek august počeo.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 06 avg 2019, 13:21

baltazar7 je napisao/la: Navijam za Bratstvo a Slobodu simpatišem :) naravno da je i Sloboda ušla na nakaradan način ali Sloboda je barem imala puno bolju ekipu a i doveli su igrače za PL. Vi ste zalutali. A zalutali ste zbog pogrešne slike koja je stvorena prošle sezone. Svi ste vjerovali da ste neka ekstra ekipa i da možete tako u PL. A stvarnost je bila skroz drugačija. Od 30 kola, barem ste pola, možda i više utakmica odigrali na prijateljskoj osnovi i na osnovu toga stvorili taj mit o kvaliteti. Da su neke ekipe igrale protiv vas kako znaju i mogu, ne bi vi vidjeli PL. A ja lično nemam problema ni sa Veležom ni sa Olimpikom ni sa bilo kojom ekipom. Ne pušim te priče o nekim tradicijama, veličinama itd...
Posteno, postujem tvoje misljenje. Samo budimo realni ako je Velez zasluzio da ispadne zasluzila je i Sloboda, jer ako je Velez namjestio 15 utakmica i Sloboda je u najmanji ruku isto toliko, manje sigurno ne. Ne pusim te price o tome da je i Sloboda ali manji, a zna se ko im je bio na celu. Jos sramotnije je da su imali bolje igrace od Veleza u federalci, a namjestali utakmice. Sretno Bratstvu u federalci, pogotovo na vasoj ljubaznoj dobrodoslici.
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.