Ja veceras pokusavam ovako:
Djokovic - Federer tr2 (da nece biti 2:0 za Djokovica) 1.90
Izrael - BiH z1x (0-3 golova) 1.2
Parovi su vec obrazlozeni na temi, da se ne ponavljam i ja
Koef. 2.28
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ja veceras pokusavam ovako:
GoldenGirl je napisao/la:FIXED MATCH:
14:30h Belgium 2.league
Mehelen - Seraing utd - 2
Q: 1,90
Stake: 100e (max possible stake!)
many members receive this match in private messages in past two days as I promise
kak znaš da ima zlatku kosu ?orbit je napisao/la:Hvala Zlatokosa!
sa no ti rece ja na kvoti 5.5 uvatio aferimzgmiky je napisao/la:Live*
Livorno-p.v. 0:1 ht
Smrdi na preokret i pobjedu domacina
1 4.35
Moja zamjerka se odnosila na lupetanje tipa: "Hendikep na BiH" Niti ima obrazlozenja, niti k... palca. Zasto bih ja to igrao?!? Jos kad to neko napise ko ce uloziti(bez uvrede) marku na taj tiket, ne pada mi na pamet. Ovdje smo da pomognemo jedni drugima, a ne da se razbacujemo besmislenim tipovima bez ikakve osnove. 90% prognoza se ovdje svodi na: imam osjecaj, kec ko vrata, ide to sigurno...Head je napisao/la: Pa postavi ovdje tiket gdje stavljas 1X na neku vecu svotu kad si vec neki mangup.
hahahaArhitekt je napisao/la:Italija - Hrvatska vise od 3.5 kornera, kvota 1.85 Po meni poklon dana, ovdje ce biti svega
Mislio je na žute, i u pravu je. sudi Bjorn Kuipres. Prosjek mu je 4,14 kartona po mečugojzerica je napisao/la:hahahaArhitekt je napisao/la:Italija - Hrvatska vise od 3.5 kornera, kvota 1.85 Po meni poklon dana, ovdje ce biti svega
haha čuj 3,5Arhitekt je napisao/la:Italija - Hrvatska vise od 3.5 kornera, kvota 1.85 Po meni poklon dana, ovdje ce biti svega
Prema WR. statistika mu je 3,77, ali i ja mislim da će ići preko biti će svega na terenu.krmpotich je napisao/la:Mislio je na žute, i u pravu je. sudi Bjorn Kuipres. Prosjek mu je 4,14 kartona po meču
momak je davno pokazao znanjeMouse je napisao/la:Sto pogadja goldengirl
Kevin DeBruyneLFC_YNWA je napisao/la:haha čuj 3,5Arhitekt je napisao/la:Italija - Hrvatska vise od 3.5 kornera, kvota 1.85 Po meni poklon dana, ovdje ce biti svega![]()
Jel Hazard izvodi penale u Belgiji,zna li neko ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.