PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Osttribine
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Uvijek ista prica kod ovih navijaca Celika, kad ih covjek cita rekao bi da se radi o Bayern Minhenu u najmanju ruku, kad bi ovo mi bi ono, a eto imali su finale kupa sa Sarajevom pa ih na Bilinom bilo oko 7 hiljada, gostovanje na Otoci sa prvobitnih izvestaja od 1500 navijaca "nagurase" na 3500. Realnost je takva da ove mladje generacije nemaju volju da gledaju nasu ligu,a Bgm sve manje i stariji, recimo netom poslije rata su bile strasne posjete na utakmicama nase lige, pa recimo derbi na Kosevu je znao privuci 35-40 hiljada ljudi, a zadnji derbi 26 hiljada ali iz razloga sto su se oba tima za titulu borila.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
negdje do 2000 posjeta na nasim stadionima je bila sasvim pristojna, ono sto svi mi danas ocekujemo... sjecam se tih sezona, da je na grbavici (iskljucujem derbi) dolazilo redovno po 7-8 hiljada ljudi i to na utakmice protiv recimo lukavca, gradine, bosne, rudara itd... timovi koji sada ne bi mogli privuci, kladim se, vise od 2000 ljudi. to je tada bilo drugo vrijeme, prosao rat, zivot se polako vraca u normalu, a svi navijaci bili zeljni utakmica koje nisu gledale 4 godine. euforija je prosla oko 2000. tada vec na derbiju doslo dosta manje ljudi, ali opet pristojna cifra... sada mozemo sanjati o tim ciframa na stadionima kao izmedju 1996-2000...Osttribine je napisao/la:Uvijek ista prica kod ovih navijaca Celika, kad ih covjek cita rekao bi da se radi o Bayern Minhenu u najmanju ruku, kad bi ovo mi bi ono, a eto imali su finale kupa sa Sarajevom pa ih na Bilinom bilo oko 7 hiljada, gostovanje na Otoci sa prvobitnih izvestaja od 1500 navijaca "nagurase" na 3500. Realnost je takva da ove mladje generacije nemaju volju da gledaju nasu ligu,a Bgm sve manje i stariji, recimo netom poslije rata su bile strasne posjete na utakmicama nase lige, pa recimo derbi na Kosevu je znao privuci 35-40 hiljada ljudi, a zadnji derbi 26 hiljada ali iz razloga sto su se oba tima za titulu borila.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- Osttribine
- Kontakt:
Pa o tome upravo i ja govorim, nekad smo svi imali strasne posjete u odnosu na ovo danas, konkretno sam se uhvatio navijaca Celika, jer vidim oni najcesce prozivaju sarajevske klubove prvenstveno za posjetu, kao eto kod njih bi bilo bolje, a eto i prije tog njihovog bojkota vidjeli smo situaciju sa posjetom na Bilinom polju.jovanmaksimovic je napisao/la:negdje do 2000 posjeta na nasim stadionima je bila sasvim pristojna, ono sto svi mi danas ocekujemo... sjecam se tih sezona, da je na grbavici (iskljucujem derbi) dolazilo redovno po 7-8 hiljada ljudi i to na utakmice protiv recimo lukavca, gradine, bosne, rudara itd... timovi koji sada ne bi mogli privuci, kladim se, vise od 2000 ljudi. to je tada bilo drugo vrijeme, prosao rat, zivot se polako vraca u normalu, a svi navijaci bili zeljni utakmica koje nisu gledale 4 godine. euforija je prosla oko 2000. tada vec na derbiju doslo dosta manje ljudi, ali opet pristojna cifra... sada mozemo sanjati o tim ciframa na stadionima kao izmedju 1996-2000...Osttribine je napisao/la:Uvijek ista prica kod ovih navijaca Celika, kad ih covjek cita rekao bi da se radi o Bayern Minhenu u najmanju ruku, kad bi ovo mi bi ono, a eto imali su finale kupa sa Sarajevom pa ih na Bilinom bilo oko 7 hiljada, gostovanje na Otoci sa prvobitnih izvestaja od 1500 navijaca "nagurase" na 3500. Realnost je takva da ove mladje generacije nemaju volju da gledaju nasu ligu,a Bgm sve manje i stariji, recimo netom poslije rata su bile strasne posjete na utakmicama nase lige, pa recimo derbi na Kosevu je znao privuci 35-40 hiljada ljudi, a zadnji derbi 26 hiljada ali iz razloga sto su se oba tima za titulu borila.
-
- Kontakt:
Vi, što osvajate titule svake godine, izlazite u evropu svake godine, izbacujete igrače iz vaše škole, prodajete, uzimate keš, iz glavnog grada pola mil.stanovnika+ ostatak države većinom preferiraju 2 sarajevska kluba, poredite sve to s Čelikom i navijačima istog, koji nemaju ništa od ovog navedenog u zadnjih 15-20 godina :tokralju A opet smo tu, i u ovakvoj situaciji s klubom, gdje nam je klub zadužen 10 mil. KM, gdje faktički nemamo ništa, klub pred gašenjem, gdje bi ste vi bili u toj situaciji !? Nestajete kada vam klubu ide dobro, dizete ruke od kluba nakon jednog remija i okrećete ledja, bruka , nemoj da lažete sami sebe .. Nikad vi nećete imati ono što Zenica ima, tu ljubav i odanost klubu.
Pozdrav za manijake, i daj se malo skupite sada u nedelju, da se ne osjećamo baš 100% kao kući .
Pozdrav za manijake, i daj se malo skupite sada u nedelju, da se ne osjećamo baš 100% kao kući .

- Beduin
- Kontakt:
Pored postovanja i na ovaj nacin zahvale gosp. Husica Tuzli (tuzlaci znaju o cemu je rijec, rat...), sigurno da ce (ili bi mogao) imati i materijalne koristi i on, pored Tuzle i FK Slobode, sto je i logicno i opravdano. Da se sve to na kraju desi mora se nastaviti i dalje istim stopama, cak i ozbiljnije raditi.narodniheroj je napisao/la:Koliko god se neko trudio da omalovazava gosp Husica, mnogi ce na kraju "plakati" zbog njegovog angazmana u BH fudbalu.Frajer je lud ko struja i nema sumnje da ce uciniti sve da na kraju bude najbolji, koliko god se to nekome ne svidja.Jedino svakom realnom covjeku ostaje nepoznanica iz kojih pobuda covjek daje milione u Slobodu.Neke price postoje, one opravdavaju ova njegova ulaganja(uzece on na kraju vise nego sto je dao)ali koga to briga, tuzlake najmanje jer njima konacno nakon gotovo 100 godina ide dobro i konacno bi i oni mogli skinuti junfer dizanja kakve kante po okoncanju sezone, te se na taj nacin upisati u velikane BH nogometa.
Medjutim, nije istina da on daje milione, ali daje velika sredstva. A ako pocne davati "milione", e tek onda nastaje ludilo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Convicts1988 je napisao/la:Vi, što osvajate titule svake godine, izlazite u evropu svake godine, izbacujete igrače iz vaše škole, prodajete, uzimate keš, iz glavnog grada pola mil.stanovnika+ ostatak države većinom preferiraju 2 sarajevska kluba, poredite sve to s Čelikom i navijačima istog, koji nemaju ništa od ovog navedenog u zadnjih 15-20 godina :tokralju A opet smo tu, i u ovakvoj situaciji s klubom, gdje nam je klub zadužen 10 mil. KM, gdje faktički nemamo ništa, klub pred gašenjem, gdje bi ste vi bili u toj situaciji !? Nestajete kada vam klubu ide dobro, dizete ruke od kluba nakon jednog remija i okrećete ledja, bruka , nemoj da lažete sami sebe .. Nikad vi nećete imati ono što Zenica ima, tu ljubav i odanost klubu.
Na mobitelu sam pa cu ti samo kratko odgovoriti...mi imamo skoro duplo manje stanovnika nego sto si ti nabrojao a bili smo pred gasenjem ali smo se izborili i doveli ove ljude sto sada vode klub, prosto ne mogu da vjerujem da ti kao mislis da vi imate neku ljubav jer bojkotujete dok smo mi dolazili u ogromnom broju i izborili se za ovo danas sto imamo a sta ste vi gospodo uradili? Ne valja lagati sam sebe a objasnjeno ti je gdje i sta smo bili kada smo bili u najgoroj situaciji u historiji a i dan danas smo tu na tribini za razliku od nekih
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
..koji su tu samo kada su trofejiMortemHz je napisao/la:Convicts1988 je napisao/la:Vi, što osvajate titule svake godine, izlazite u evropu svake godine, izbacujete igrače iz vaše škole, prodajete, uzimate keš, iz glavnog grada pola mil.stanovnika+ ostatak države većinom preferiraju 2 sarajevska kluba, poredite sve to s Čelikom i navijačima istog, koji nemaju ništa od ovog navedenog u zadnjih 15-20 godina :tokralju A opet smo tu, i u ovakvoj situaciji s klubom, gdje nam je klub zadužen 10 mil. KM, gdje faktički nemamo ništa, klub pred gašenjem, gdje bi ste vi bili u toj situaciji !? Nestajete kada vam klubu ide dobro, dizete ruke od kluba nakon jednog remija i okrećete ledja, bruka , nemoj da lažete sami sebe .. Nikad vi nećete imati ono što Zenica ima, tu ljubav i odanost klubu.
Na mobitelu sam pa cu ti samo kratko odgovoriti...mi imamo skoro duplo manje stanovnika nego sto si ti nabrojao a bili smo pred gasenjem ali smo se izborili i doveli ove ljude sto sada vode klub, prosto ne mogu da vjerujem da ti kao mislis da vi imate neku ljubav jer bojkotujete dok smo mi dolazili u ogromnom broju i izborili se za ovo danas sto imamo a sta ste vi gospodo uradili? Ne valja lagati sam sebe a objasnjeno ti je gdje i sta smo bili kada smo bili u najgoroj situaciji u historiji a i dan danas smo tu na tribini za razliku od nekih

http://sportsport.ba/bh_fudbal/robijasi ... u-bih/1193
eto braco pa gledajte
tad je i ex-ju prekucan 
eto braco pa gledajte

!
Strasno hvata me jeza 
Cuj manijaci drugi u najgorem vaktu, kako ?? Zar nisu oni samo tu kad osvajaju titule
Hilmo, mortem de prosvijetlite kuknjava

Cuj manijaci drugi u najgorem vaktu, kako ?? Zar nisu oni samo tu kad osvajaju titule

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Imat ces nesto slicno kada sredis klub a onda godinu poslije..bambus je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/robijasi ... u-bih/1193
eto braco pa gledajtetad je i ex-ju prekucan
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- Osttribine
- Kontakt:
a po cemu je ovde i ex yu prekucan, ovde se koliko vidim podaci odnose na nasu ligubambus je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/robijasi ... u-bih/1193
- Osttribine
- Kontakt:
Niko od nas ne poredi to sa vama jer upravo je suprotno, vi konstantno prozivate navijace Sarajeva i Zelje za posjetu kao kod vas bi bilo bolje, a eto navedoh u prvoj utakmici finala kupa BiH vas je bilo oko 7 hiljada na Bilinom, gdje je tih 15-20 hiljada koji bi kao pratili Celika da ste u borbi za trofeje. Cinjenica jeste da ste vi jedne sezone imali u prosjeku najbrojniju posjetu i ako su vam rezultati bili ocajni koliko se sjecam, a poslije ste se i vi uklopili u sivilo sto se tice posjete. Da se razumijemo, ja bih volio da su nam stadioni sirom BiH popunjeni bar onako kako je bilo poslije rata, ali realnost je sasvim drugacija druze.Convicts1988 je napisao/la:Vi, što osvajate titule svake godine, izlazite u evropu svake godine, izbacujete igrače iz vaše škole, prodajete, uzimate keš, iz glavnog grada pola mil.stanovnika+ ostatak države većinom preferiraju 2 sarajevska kluba, poredite sve to s Čelikom i navijačima istog, koji nemaju ništa od ovog navedenog u zadnjih 15-20 godina :tokralju A opet smo tu, i u ovakvoj situaciji s klubom, gdje nam je klub zadužen 10 mil. KM, gdje faktički nemamo ništa, klub pred gašenjem, gdje bi ste vi bili u toj situaciji !? Nestajete kada vam klubu ide dobro, dizete ruke od kluba nakon jednog remija i okrećete ledja, bruka , nemoj da lažete sami sebe .. Nikad vi nećete imati ono što Zenica ima, tu ljubav i odanost klubu.
-
- Kontakt:
Jeste to bilo finale kupa, ali to je bilo finale kupa u kome se igralo, a 90% se znalo da mi ne možemo dobiti licencu za evropu, jedva premierligašku licencu dobijemo zadnjih godina, i to je trenutno stanje NK Čelik .
Isto tako, išlo se na "otoku" u ogromnom broju, sigurno ne ispod 2.000, a i tu se za licencu dalo naslutiti da ju nećemo dobiti i ako završimo na mjestu koje vodi u evropu. Jednostavno kod nas klub nije ništa veći što se organizacije i upravljanja tiće recimo od jedne Drine, ili Rudar Prijedora, ako razumiješ šta ti govorim, na stranu historija . Ne bih da bezveze polemišemo oko ovoga, uvijek će logično natezati svako za svoje, i nema tu realne priče . Ako Bog da, volio bi samo da doživim Čelika u borbi za titulu, konstantnu, evropa gostovanje, te trenutke, da imamo uredjen klub, zdrav, a mislim da smo mi to itekako zaslužili kao navijači ovog kluba .
Isto tako, išlo se na "otoku" u ogromnom broju, sigurno ne ispod 2.000, a i tu se za licencu dalo naslutiti da ju nećemo dobiti i ako završimo na mjestu koje vodi u evropu. Jednostavno kod nas klub nije ništa veći što se organizacije i upravljanja tiće recimo od jedne Drine, ili Rudar Prijedora, ako razumiješ šta ti govorim, na stranu historija . Ne bih da bezveze polemišemo oko ovoga, uvijek će logično natezati svako za svoje, i nema tu realne priče . Ako Bog da, volio bi samo da doživim Čelika u borbi za titulu, konstantnu, evropa gostovanje, te trenutke, da imamo uredjen klub, zdrav, a mislim da smo mi to itekako zaslužili kao navijači ovog kluba .
Vi ako ove godine nešto ne klepite (jal kup, jal titulu) - onda nikad ništa necete osvojitistaragarda je napisao/la:Ma taaaa ce taj Husic. ..da je nama opstanak obezbjedit da rahat karindzamo ostale...bez pritiska I laganica. ...a trofeji dolaze od naredne sezone kad se dovedu ozbiljna pojacanja I kad se liga ocisti od sljama. ...naravno, ako ostane ovaj Husic

Za Slobodu važi ona stara - Sad ili nikad

Po cemu zakljucujes da moramo sad.
I pored milion problema TU smo,u vrhu.
Ima milion precih stvari öd trofeja,reprogram,dugovi,Stadion.
Niko i ne pomislja na neki trofej.
Vecina igraca ima dugorocne ugovore,tako da BI se tek sledece sezone,uz dva tri ciljana pojacanja,mogli boriti za eventualni trofej.
A opet lud je husic,pozitivno,mozda iznenadi vec na polusezoni.pred nama je.
Vecina igraca ima dugorocne ugovore,tako da BI se tek sledece sezone,uz dva tri ciljana pojacanja,mogli boriti za eventualni trofej.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- Beduin
- Kontakt:
A vidi RAje al prati Fukare. Zamalo, samo 19.800 ljudi im trebalo.bambus je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/robijasi ... u-bih/1193

Odlicna statistika, ali sta je sa narednim godinama? Ovako su trebali raditi svake godine, kad bi im barem neko prenjeo ovaj haber.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Za sve one koji misle da je jedini nacin borbe Celikovaca bojkot, on ocigledno nije dovoljno informisan.
Bojkot domaćih utakmica je samo dio ukupnog pokreta, iza ideje oporavka kluba stoji više obrazovanih momaka, više sistematski razrađenih ideja za oporavak kluba, više pravnih načina za borbu protiv lopovluka i netransparentnosti. NGG Za Celik je jako slican Bordo Prijateljima u mnogo segmenata. Ipak, zbog specifičnosti situacije ne mozemo spasiti klub na isti način. Dno koje smo mi dotakli je mnogo dublje, ogorcenost mnogo veća samim tim je i masa koja stoji iza ideje manja. Rezultati i desavanja oko kluba osakate svaku atmosferu i stanje grupe navijačke, tako i kod nas. Svaka čast Sarajvu na organizacijskom iskoraku, bez imalo zavisti svim pitarima cestitam. Al' po lokalpatriotizmu i sportskoj infrastrukturi, ipak Čelik ima najviše potencijala da s preporodom kluba poboljša posjetu i digne je na jedan novi nivo za nase uslove.
Malo je potrebno za sretno Bilino..
Bojkot domaćih utakmica je samo dio ukupnog pokreta, iza ideje oporavka kluba stoji više obrazovanih momaka, više sistematski razrađenih ideja za oporavak kluba, više pravnih načina za borbu protiv lopovluka i netransparentnosti. NGG Za Celik je jako slican Bordo Prijateljima u mnogo segmenata. Ipak, zbog specifičnosti situacije ne mozemo spasiti klub na isti način. Dno koje smo mi dotakli je mnogo dublje, ogorcenost mnogo veća samim tim je i masa koja stoji iza ideje manja. Rezultati i desavanja oko kluba osakate svaku atmosferu i stanje grupe navijačke, tako i kod nas. Svaka čast Sarajvu na organizacijskom iskoraku, bez imalo zavisti svim pitarima cestitam. Al' po lokalpatriotizmu i sportskoj infrastrukturi, ipak Čelik ima najviše potencijala da s preporodom kluba poboljša posjetu i digne je na jedan novi nivo za nase uslove.
Malo je potrebno za sretno Bilino..
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
po cemu zakljucujemsolinas je napisao/la:Po cemu zakljucujes da moramo sad.

imate dobrog trenera, Zebu, momentum, formu, igru, nikad jaci tim, konkurencija slabija....pa eto, dosta toga se poklopilo i namjestilo za voleja
sad vam je hora, što bi rekli ribari

dogodine je druga prica i nova nafaka...to ni Nostradamus ne može predvidjeti.
-
- Kontakt:
Sam Husic je dao izjavu da je samo za ulazak u PL dao milion, sto na trenera, sto na pojacanja i sto na kupovinu sudija i protivnika.Osim toga pred pocetak ove sezone je stigla izvrsna presuda da Sloboda mora isplatiti cirka pola miliona na ime nekih sudskih presuda, u protivnom ne bi krenula u takmicenje.Dakle dao je Azmir milione u Slobodu i onda se svako neutralan upita zbog cega to radi a nicim nije zasticen, osim sto ima papir da je sve i dinar posudio Slobodi.Dakle po logici stvari u Slobodi se tek ocekuje bitka za prevlast na relaciji grad-azmir ili pak neko treci.Ali kao sto ranije napisah koga to sada interesuje, sad Slobodi dobro ide i treba uzivati u tome, a sta se iza brda valja to ipak mi obicni smrtnici slabo znamo.Beduin je napisao/la:Pored postovanja i na ovaj nacin zahvale gosp. Husica Tuzli (tuzlaci znaju o cemu je rijec, rat...), sigurno da ce (ili bi mogao) imati i materijalne koristi i on, pored Tuzle i FK Slobode, sto je i logicno i opravdano. Da se sve to na kraju desi mora se nastaviti i dalje istim stopama, cak i ozbiljnije raditi.narodniheroj je napisao/la:Koliko god se neko trudio da omalovazava gosp Husica, mnogi ce na kraju "plakati" zbog njegovog angazmana u BH fudbalu.Frajer je lud ko struja i nema sumnje da ce uciniti sve da na kraju bude najbolji, koliko god se to nekome ne svidja.Jedino svakom realnom covjeku ostaje nepoznanica iz kojih pobuda covjek daje milione u Slobodu.Neke price postoje, one opravdavaju ova njegova ulaganja(uzece on na kraju vise nego sto je dao)ali koga to briga, tuzlake najmanje jer njima konacno nakon gotovo 100 godina ide dobro i konacno bi i oni mogli skinuti junfer dizanja kakve kante po okoncanju sezone, te se na taj nacin upisati u velikane BH nogometa.
Medjutim, nije istina da on daje milione, ali daje velika sredstva. A ako pocne davati "milione", e tek onda nastaje ludilo.
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Milioni i milioni Čelikovih tifoza imaginarni ko Mirzinih 100.000 navijača FK Sarajevo koji su tada stajali iza njega 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.