Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
za sta je ovo dobio tehnicku?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Krvav, krvav rad na tehnici. Nimalo nije dobra trenutno.
I to cigle samo takveRealnoGledano je napisao/la:KAKO MAŠAŠ ove pokusaje sa pola metra nakog ofanzivnog skoka KAKO ?

U odbrani je već na vrhunskom nivou.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Nije samo sto je nas ali stvarno kad Nurkica nema koliko propuha u odbrani, koliko samo vise protivnici smiju da napadaju reket. Ne stvarno koliko je dobar u odbrani. U napadu i dalje srlja, zuri.. Kako je divota ga vidjeti kad se smiri i krene 1on1, okrenu Hawesa ko budalu.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Slusam radio nema stream jbg I sto ima ljudi stave viruse pa mi sjebase kompjuter.
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Valjda lupio loptom od parket pa dobio T,a sto se tice ovih promasaja,on prvo gleda da iznudi faul i da vrisne pa onda da gleda na kos.
Ali gledaj sta se desava kad izadje.

Ali gledaj sta se desava kad izadje.
Jednostavno je brzoplet u ovakvim situacijama.AlanSmith14 je napisao/la:I to cigle samo takveRealnoGledano je napisao/la:KAKO MAŠAŠ ove pokusaje sa pola metra nakog ofanzivnog skoka KAKO ?... al hajd ne može sve imat već sa 21 godinu
U odbrani je već na vrhunskom nivou.
Sto se tice odbrane sigurno je medju boljim centrima lige !
nek fintu jednu uradi i podice ih sve ispod kosa,ali jbg doce i to polako
Vrati Nurkica konju jedan ode tekma do djavla.
Pa nisu ljudi kosa ubacili od kako je izaso Juka
Sad bi ga trebao vratit
qrac
Sad bi ga trebao vratit
qrac
Zadnja izmjena: Momciluk, dana/u 11 jan 2016, 03:02, ukupno mijenjano 1 put.
This time next year we'll be millionaires.
Jokara dijeli asistencije kao na traci.Treba ga sto prije upariti sa Jukom cuda bi pravili.
Gledajte onda svaki put na ROJADIREKTA i odaberete link. Uvijek bude najnanje 5. Do sada niti jednom nisam naisao na virus.
Mora da Nurkic osjeca bol pa nece da ga ubaci, jer inace ne razumijem nista... Ili je nesto reko treneru kad su pricali kad je dobio T pa ga nece da ubacuje vise.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Kontakt:
sad ce vjerovatno uci i igrat cijelu 4 da zatvori ovaj propuh
a i Jokic malo teze dise
a i Jokic malo teze dise
evo gaaa
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
-
- Kontakt:
PA KAKOOOOOOOOOO TO MAŠAŠ KAKOOOOO BOLAN sa 213cm visine treba da ulazis zajedno sa loptom u koš
a ne te cigle da bacas j*bo ga ja grrrrrr
de to Juka malo....
a ne te cigle da bacas j*bo ga ja grrrrrr
de to Juka malo....

- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Kako me ovaj Barton nervira,lik odigrao dobre 3,4 tekme i umislio da je Durant,Juka kad ide na polaganje sam sebi oteza sa nekim neartikulisanim pokretima,plus stomacinu odvalio,vec crko za 5 minuta.
-
- Kontakt:
Sam je sebi kriv za malo slabiji nastup večeras(odnosno minutažu), treba tu dosta rada, strpljenja i samokontrole.
7 poena, 7 skokova za 13 minuta igre, biti će bolje aBd
7 poena, 7 skokova za 13 minuta igre, biti će bolje aBd

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], TripleThreat i 12 gostiju.