NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

emil02in
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la emil02in » 21 mar 2019, 14:13

nebeskasila je napisao/la:
emil02in je napisao/la:Pošto ste kako tvrdi vaš bivši predsjednik oštećeni i niste imali uslove za igru kako tvrdi vaš klub bujrum onda :
https://sportsport.ba/fudbal/fk-velez-p ... icu/311080
Eto samo drugi put bi red bio da se odmah žalite ako nije nešto u redu,a ne jednu izjavu davati u Mostaru pa onda nakon povratka kući drugu!

Ma palite se svi na neke komentare na stranici Prva Liga. Ko god hoce pricati realno zna da vas nismo mogli dobiti. Taj penal da smo dobili i da smo poveli ja mislim da bi izgubili sa jos vecom razlikom. Moze pricati sta ko hoce ali ove sezone nemamo ekipe koja moze nesto uraditi. Bilo je potpuno rasulo trebamo biti sretni sto ikako igramo. I sad se sve diglo zbog jednog penala. Taj bivsi predsjednik se nije digao kad je klub trebalo ugasiti. Sretno vama u subotu da vi pobijedite i rijesite pitanje premierligasa.
Nigdje veze buraz,vaš trener izjavi jedno nakon utakmice a uprava drugo nakon dolaska u Bihać!
Čovjek je sudio kako je sudio,taj penal je mogao svirati ali nije,a sad nakon izjave vaše uprave ko nije gledao utakmicu pomislio bi da ste masakrirani kao i mi u Goraždu.Nije u redu sam sebe lagati,shvatam i ako su stali na stranu plastučara zbog nekog razloga ili se boje saveza.Svako dobro vam želim zbog navijača poput tebe ali ovo nije put koji vas vodi ka napretku.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 21 mar 2019, 14:18

35SN96 je napisao/la:
emil02in je napisao/la:Pošto ste kako tvrdi vaš bivši predsjednik oštećeni i niste imali uslove za igru kako tvrdi vaš klub bujrum onda :
https://sportsport.ba/fudbal/fk-velez-p ... icu/311080
Eto samo drugi put bi red bio da se odmah žalite ako nije nešto u redu,a ne jednu izjavu davati u Mostaru pa onda nakon povratka kući drugu!
Hahahhaaaa bujrum na novu utakmicu, a znate da se registrovana utakmica ne može ponoviti :urnebes:
Niko se nije žalio na gostoprimstvo i drugo, nego na suđenje. Na snimku utakmice koji je bio na City tv u 20h se utvrdilo da je Jedinstvo oštećeno za dva penala. Kako da se žali odma ako nije bio 100% siguran, i ako je bio udaljen 100 metara od mjesta gdje se desio prvi penal.
Utakmica se moze ponoviti ako je bilo kresenja pravila, tako su barem neki dan na sjednici se izjasnili ovi krimosi iz saveza kada je velez trazio novu utakmicu iz gorazda ali ipak kazu nije bilo krsenja pravila i sudija dobio veoma dobru ocjenu "8". Naveli su tamo sve razloge zbog kojih se utakmica moze ponovit pa ako ti nije muka imas na ss.ba idi na trazilicu i nadji
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

35SN96
Kontakt:

Post Postao/la 35SN96 » 21 mar 2019, 14:23

RodjeniiBrato je napisao/la:
35SN96 je napisao/la:
emil02in je napisao/la:
Utakmica se moze ponoviti ako je bilo kresenja pravila, tako su barem neki dan na sjednici se izjasnili ovi krimosi iz saveza kada je velez trazio novu utakmicu iz gorazda ali ipak kazu nije bilo krsenja pravila i sudija dobio veoma dobru ocjenu "8". Naveli su tamo sve razloge zbog kojih se utakmica moze ponovit pa ako ti nije muka imas na ss.ba idi na trazilicu i nadji
Pravila NS FBiH jasno kažu da se registrovana utkmica ne može ponoviti ukoliko nije bilo povreda bitnih Pravila nogometne igre, što nije slučaj na utakmici u Mostaru.
Penali su slobodna sudijska uvjerenja, koje on želi ili ne želi vidjeti. Tako da to nisu bitna nogometna pravila. I da se ponovi utakmica savez bi onda radio protiv sebe, sto oni svakako neće uraditi.

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 21 mar 2019, 17:34

Ne znam raja kome se imate pravdat,od 10 utakmica Jedinstvo bi s onom ekipom jednom jedva izvuklo remi protiv nas a i to je upitno.Jedan penal je mozda bio a ovaj drugi ne bi sviro svom sinu, ali eto nek bude i da su 3 penala trebala biti za Jedinstvo.Sretno u buducem radu i da ostanete u ovoj ligi akoBogda.
#musvdg

35SN96
Kontakt:

Post Postao/la 35SN96 » 21 mar 2019, 20:20

1922VFC1981 je napisao/la:Ne znam raja kome se imate pravdat,od 10 utakmica Jedinstvo bi s onom ekipom jednom jedva izvuklo remi protiv nas a i to je upitno.Jedan penal je mozda bio a ovaj drugi ne bi sviro svom sinu, ali eto nek bude i da su 3 penala trebala biti za Jedinstvo.Sretno u buducem radu i da ostanete u ovoj ligi akoBogda.
To stoji, ali onaj dan kako je Velež odigrao, da je sviran penal kod 0:0, da je bilo 0:1,teško da bi Velež pobjedio. Pogledao sam utakmicu cijelu i znam sta pišem.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 21 mar 2019, 23:18

35SN96 je napisao/la:
1922VFC1981 je napisao/la:Ne znam raja kome se imate pravdat,od 10 utakmica Jedinstvo bi s onom ekipom jednom jedva izvuklo remi protiv nas a i to je upitno.Jedan penal je mozda bio a ovaj drugi ne bi sviro svom sinu, ali eto nek bude i da su 3 penala trebala biti za Jedinstvo.Sretno u buducem radu i da ostanete u ovoj ligi akoBogda.
To stoji, ali onaj dan kako je Velež odigrao, da je sviran penal kod 0:0, da je bilo 0:1,teško da bi Velež pobjedio. Pogledao sam utakmicu cijelu i znam sta pišem.
Jesi li ti svjestan da smo svaki napad imali jednu ako ne i dvije šanse za go? Garantujem životom i da su vam svirali penal, i da ste dali go. Da bi prošli ko zvijezda, jer se igrači ne bi zajebavali nego bi zabili bar pet komada...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 22 mar 2019, 00:02

35SN96 je napisao/la:
Care da ti ja kazem sada nesto sto mozda ne znas.
Ibro je svjesno ostavio par bitnih igraca za nas na klupi protiv Jedinstva jer nije zelio da dobiju treci zuti i tako ih sacuvao za Olimpic
Druga stvar igracima je reko da se puno ne trose i da ne idu 100% u duele da se nebi ko povrijedio.Cim smo poveli 2:0 odmah je ubacio igrace koji nikad prije nisu igrali za Velez i koji su debitanti a izvuko neke bitne igrace i ubacio u brzinu manje do kraja utakmice.
E sad da ste vi poveli,mislis da bi se igralo ko sto se igralo na ovoj utakmici sto si gledao .Ubacio bi Ibro sve raspolozive snage na teren istog trenutka i "punim jedrima" krenuo prema golu Jedinstva i bez ikakvog ustrucavanja bi se islo u duele ne stedeci se i da fasuje neko i zuti ,i u takvoj igri vrlo tesko bi mlada ekipa Jedinstva izdrzala.Ovo ti je 100% ovako da dalje ne duzimo pricu.
Jedinstvo je klub sa istorijom i moraju se naci neki sponzori ili nacin financiranja da pravi bolje rezultate.Evo Gabela je u PL selo,a Bihac je fin grad a Jedinstvo vazda u problemima i on zasluzuje jako Jedinstvo kao i citava krajina.
.Sve najbolje u nastavku prvenstva :cool:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 27 mar 2019, 17:09

Koliko imamo para sto nam migranti treniraju u klubu. Vidim Amir Alagic je jos tu. Ni on a ni Vlado ne treniraju dzabe.

Topnikus
Kontakt:

Post Postao/la Topnikus » 27 mar 2019, 17:26

Vlado je dao ostavku neki dan, ovi nisu razmatrali jer i nema ko. Njemu je opet dobro samo nece da se bruka pola ekipe amateri sto ne mogu u trecoj ligi igrat. Snage imaju sat..

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 27 mar 2019, 17:29

Topnikus je napisao/la:Vlado je dao ostavku neki dan, ovi nisu razmatrali jer i nema ko. Njemu je opet dobro samo nece da se bruka pola ekipe amateri sto ne mogu u trecoj ligi igrat. Snage imaju sat..

Ko sad vodi klub. Znali se sta. Opet smo klub kurc*na. Ne znam zasto nas ne ugase. Sad vidjeli da preko migranata mogu uzimati pare pa ih kao treniraju. Brinu se o njima a nisu se brinuli o nasoj djeci. Fuj sta se radi

Topnikus
Kontakt:

Post Postao/la Topnikus » 27 mar 2019, 17:31

To niko ne zna ko vodi. Bolje da ne vodi. Sreca nakupilo se bodova. Sada Slaven bit ce svega.

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 27 mar 2019, 18:12

Bruka i sramota. Ne objavljuju nista za prvu ekipu, svaka objava migranti. Hvala svakome na bilo kakvoj donaciji ali prodali su klub i izdali navijace. Ja do daljnjeg NK Jedinstvo Pakistan, Indija, Sirija i ostale zemlje necu i ne zelim pratiti. Ima ih dosta neka im dolaze na utakmice.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 28 mar 2019, 08:35

tropic je napisao/la:Bruka i sramota. Ne objavljuju nista za prvu ekipu, svaka objava migranti. Hvala svakome na bilo kakvoj donaciji ali prodali su klub i izdali navijace. Ja do daljnjeg NK Jedinstvo Pakistan, Indija, Sirija i ostale zemlje necu i ne zelim pratiti. Ima ih dosta neka im dolaze na utakmice.

Ja ne pratim ima vec par kola. I mislim da nikad vise necu. A i sa kim god pricam niko vise nema interes toliko su izradili ljude, slagali, sve se krije pojma se nema ni od cega. Svaki put kad je nema vijest to je vijest o migrantima. Ispadamo kao dobri ljudi. IOM im daje velike pare to je sigurno dok prestane davati **** oni te migrante. Znam samo da u Bihacu 90 posto ljudi gubi interes za Jedinstvo. Zalosno

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 29 mar 2019, 15:49

Vlado Jagodic nije podnio ostavku. Ponovo se probudili pljuvaci iz kafana pa prosipaju pricu. A dezinformacija je i da niko ne vodi klub.

Objave po fb od strane stranice kluba ne podrzavam ali predsjedniku i ljudima oko njega se nema sta prigovoriti.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 29 mar 2019, 17:58

tropic je napisao/la:Vlado Jagodic nije podnio ostavku. Ponovo se probudili pljuvaci iz kafana pa prosipaju pricu. A dezinformacija je i da niko ne vodi klub.

Objave po fb od strane stranice kluba ne podrzavam ali predsjedniku i ljudima oko njega se nema sta prigovoriti.
Zna li se ko nama vodi onu stranicu?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 30 mar 2019, 09:58

harden je napisao/la:
tropic je napisao/la:Vlado Jagodic nije podnio ostavku. Ponovo se probudili pljuvaci iz kafana pa prosipaju pricu. A dezinformacija je i da niko ne vodi klub.

Zna li se ko nama vodi onu stranicu?

Ja mislim onaj Bajric da vodi stranicu.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 30 mar 2019, 14:23

Agami Daniel Fikke Hando
:rol:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

35SN96
Kontakt:

Post Postao/la 35SN96 » 02 apr 2019, 23:58

Igrači Rudara su u štrajku od utakmice sa Čapljinom, nisu trenirali nikako ove sedmice. Mogli bi do bod(ov)a :)

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 04 apr 2019, 14:47

Imaju li gdje slike svlacionica.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 05 apr 2019, 16:24

nebeskasila je napisao/la:Imaju li gdje slike svlacionica.
prva liga na fb izbacila slike
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.