Nigdje veze buraz,vaš trener izjavi jedno nakon utakmice a uprava drugo nakon dolaska u Bihać!nebeskasila je napisao/la:emil02in je napisao/la:Pošto ste kako tvrdi vaš bivši predsjednik oštećeni i niste imali uslove za igru kako tvrdi vaš klub bujrum onda :
https://sportsport.ba/fudbal/fk-velez-p ... icu/311080
Eto samo drugi put bi red bio da se odmah žalite ako nije nešto u redu,a ne jednu izjavu davati u Mostaru pa onda nakon povratka kući drugu!
Ma palite se svi na neke komentare na stranici Prva Liga. Ko god hoce pricati realno zna da vas nismo mogli dobiti. Taj penal da smo dobili i da smo poveli ja mislim da bi izgubili sa jos vecom razlikom. Moze pricati sta ko hoce ali ove sezone nemamo ekipe koja moze nesto uraditi. Bilo je potpuno rasulo trebamo biti sretni sto ikako igramo. I sad se sve diglo zbog jednog penala. Taj bivsi predsjednik se nije digao kad je klub trebalo ugasiti. Sretno vama u subotu da vi pobijedite i rijesite pitanje premierligasa.
Čovjek je sudio kako je sudio,taj penal je mogao svirati ali nije,a sad nakon izjave vaše uprave ko nije gledao utakmicu pomislio bi da ste masakrirani kao i mi u Goraždu.Nije u redu sam sebe lagati,shvatam i ako su stali na stranu plastučara zbog nekog razloga ili se boje saveza.Svako dobro vam želim zbog navijača poput tebe ali ovo nije put koji vas vodi ka napretku.