ccc
Pa stvarno se u vasem klubu ne zna ni ko pije,ni ko placa

i vas zajebaju..
Bio sam prosle godine u TZ...a sad ne bih kad bi mi neko platio vjerujete

ne samo TZ..nego vecina gostovanja je za mene zavrsena prica.....od samog kasnjenja na utakmice,do svakakvih policijskih tortura i famoznog izlaska prije kraje tekme
Jbt ja Sarajevo gledam 15 godina,volim fudbal i samo zbog tog idem na utakmice...a na gostovanjima ja nista od toga vidjeti ne mogu, zbog svega navedenog...i cemu da idem??
Ultras nisam i te gluposti me ne interesuju...interesuje me samo fudbal
Zivota mi kad bi mi platili,ja otiso ne bi...kad se steknu uslovi e onda mozemo fino i mi i vi..i peti deseti,ici i gledati fudbal...ovo nicemu ne vodi...stas ti ocekivat,kad ni vi, kao domacini ne znate gdje cete smjesteni biti..sta za goste ocekivat i ko uopce zeli tamo ici
Sto se same tekme tice...realno bolji smo,jos i ova situacija sa sadikovicem..sve nam na mlin ide..al haj ti znaj...
Mislim da sarajevo moze dobro odigrati uz korektno sudjenje...a jedina sansa slobode je u prekidima,kao i uvijek...daj ba pocnite igrati fudbal jednom
P.s.
pamti li ko od vas kad ste posljednji put gol dali a da nije iz prekida hehe..preludi ste

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★