Nije bas džaba, najbolji primjer je SulejmanoviczaboljisportuBiH je napisao/la:Dažba ti je potpis. Tek kad zaigra za juniorsku onda je gotovo.
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: Re : RE: Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Ilic izabrao Srbiju i potpisuje za Crvenu Zvezdu
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Odakle sad taj info?Chstal je napisao/la:Ilic izabrao Srbiju i potpisuje za Crvenu Zvezdu
Nazalost,istina je i ja sam cuo tako..Tracy3McGrady je napisao/la:Odakle sad taj info?Chstal je napisao/la:Ilic izabrao Srbiju i potpisuje za Crvenu Zvezdu
Savezu se nema sta prigovorit ljudi su otisli i trener kadetske,ali eto tako je kako je.
p.s Sve dok ne budemo imali jake klubove koji igraju regionalna i euro takmicenja i koji ulazu u mladje kategorije ovake stvari ce se desavati.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Pa dobro Šta je tu je. Iako ne vjerujem da bi savez javno objavio da nešto nisu potpisali. Vidjet cemo
Nisu hrvati u grupi sa nama vec Turska, Latvia i GruzijaEpidaurus je napisao/la:Mislim da bi drugu bocnu poziciju trebali popunit Djakovic il Ilic i da bi trebali ipak s pravom peticom u petorci igrat sa Burkom, a Njegos da igra prirodnu poziciju krilnog centra. Pogotovo je to bitno protiv Hrvata koji imaju dva prava centra u petorci.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Ja kolko vidim na stranici Eurobasketa s nama su u grupi Srbi, FInci i Italijani. Ovo sto sam spominjao Hrvate, kolko ja znam mi ciljamo dosta visoko na ovom prvenstvu (citao sam cak i neki plasman na svjetsko u17) a put do tamo ce nas sasvim sigurno voditi i preko Hrvata koji su u grupi D i sigurno su jedni od kandidata za najvisi plasman.LloriS je napisao/la:Nisu hrvati u grupi sa nama vec Turska, Latvia i GruzijaEpidaurus je napisao/la:Mislim da bi drugu bocnu poziciju trebali popunit Djakovic il Ilic i da bi trebali ipak s pravom peticom u petorci igrat sa Burkom, a Njegos da igra prirodnu poziciju krilnog centra. Pogotovo je to bitno protiv Hrvata koji imaju dva prava centra u petorci.
Upravu si moja greskaEpidaurus je napisao/la:Ja kolko vidim na stranici Eurobasketa s nama su u grupi Srbi, FInci i Italijani. Ovo sto sam spominjao Hrvate, kolko ja znam mi ciljamo dosta visoko na ovom prvenstvu (citao sam cak i neki plasman na svjetsko u17) a put do tamo ce nas sasvim sigurno voditi i preko Hrvata koji su u grupi D i sigurno su jedni od kandidata za najvisi plasman.LloriS je napisao/la:Nisu hrvati u grupi sa nama vec Turska, Latvia i GruzijaEpidaurus je napisao/la:Mislim da bi drugu bocnu poziciju trebali popunit Djakovic il Ilic i da bi trebali ipak s pravom peticom u petorci igrat sa Burkom, a Njegos da igra prirodnu poziciju krilnog centra. Pogotovo je to bitno protiv Hrvata koji imaju dva prava centra u petorci.

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Ko bi sada od ove 23, mogao da ide na prvenstvo? Sa spiska u 18
Ima li ko da je trebao biti a da nije na spisku?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ocekuje nas grcevita borba za opstanak u A diviziji sto se tice u18 i u20.
Opet je bolja u 18 od u 20guillermo je napisao/la:Ocekuje nas grcevita borba za opstanak u A diviziji sto se tice u18 i u20.

1: saric,aleksic,gegic
2:atic,alibegovic
3:djedovic,durmo
4:manjgafic,neko,neko
5antunovic,neko
5antunovic,neko
Kakve sanse imaju drugi plejmekeri?sto si tako siguranTarik91 je napisao/la:1: saric,aleksic,gegic
5antunovic,neko
meho2 je napisao/la:Kakve sanse imaju drugi plejmekeri?sto si tako siguranTarik91 je napisao/la:1: saric,aleksic,gegic
5antunovic,neko
Zato što su to trenutno tri njabolja, ne misliš valjda da ima ko bolji, osim Hujića, ali on neće igrati, ako si misli na Arslanagića, nije on bolji od ove trojice trenutno, jedino ako Aleksić ne bude spreman, jer je vukao povredu.
4.MEMIĆ,Ahmedić
5. Drežnjak
Moguće njih trojica.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
A markovic, labus?
Iskreno teško je to sad ovako reć, ali mislim da će to teško ići, opet sve zavisi, od trenera,i od njihog zdravlja, Alekić, školovani pley sa najvećim iskustvom, Gegić najbolje fizikalije, ali Miljan je čudo košarkaške inteligencije( vizije i asistencija), što se tiče ostalih ne trebaju se razočarat jer ogroman je broj igrača u svijetu koji nisu prošli reprezentatine selekcije, a uspjeli su.meho2 je napisao/la:A markovic, labus?
Da mi je dočekat da Šehić zaigra za nas pa makar minut.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
ako je istina ovo za Ilica onda to moze komotno na dusu saveza.... umjesto da zavrsavaju stvar u tisini oni se hvale po facebooku i almirase gomilu domacih cetnika koji dolaze ovdje i smrde offline
nakon takvih informacija koje ovdje mogu procitat, zasipaju savez ks srbije mailovima, a onda i ovi moraju nekako opravdat platu
ako i ne dodje nije neka steta na duze staze, atic i musa su zacemntirani na beku-suteru u sljedecih 15g...mozda se i taj mali prepao konkurencije jer u srbiji nema bas ovako dominantnih bekova
a onaj trio iz saveza nek uci na greskama...za sada ih jos ne zelim toliko razapinjat, samo zbog sikirasa....ali ovo im je za samara
nakon takvih informacija koje ovdje mogu procitat, zasipaju savez ks srbije mailovima, a onda i ovi moraju nekako opravdat platu
ako i ne dodje nije neka steta na duze staze, atic i musa su zacemntirani na beku-suteru u sljedecih 15g...mozda se i taj mali prepao konkurencije jer u srbiji nema bas ovako dominantnih bekova
a onaj trio iz saveza nek uci na greskama...za sada ih jos ne zelim toliko razapinjat, samo zbog sikirasa....ali ovo im je za samara
Bravo baglama, definitivno za samarcine. Onaj hadalj stoja se fali po FB a nista završio nije.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik, GG3, juka55 i 51 gost.