ne mogu da vjerujem da se ljudi pate sa ovim pitanjem... pa ovi momci su ostavili strasan trag u jadranskoj ligi... kad je bila na vrhuncu liga gecevski i milojevic su razvaljivali. interesantno je da niko od njih nije uspio napraviti neku veliku karijeru van jadranske lige pa cak ni penn koji je najbolje sezone odigrao u zvezdi i ciboni.Dylan Dog je napisao/la:Jeste Marinovic
Sportsko znanje
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Sportsko znanje
You are someone else I am still right here
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ma ja sam 4 znao, a ostao mi samo marinovic, pozant mi bio, al ga se nisam mogao sjetiti u tom trenutkufera je napisao/la:ne mogu da vjerujem da se ljudi pate sa ovim pitanjem... pa ovi momci su ostavili strasan trag u jadranskoj ligi... kad je bila na vrhuncu liga gecevski i milojevic su razvaljivali. interesantno je da niko od njih nije uspio napraviti neku veliku karijeru van jadranske lige pa cak ni penn koji je najbolje sezone odigrao u zvezdi i ciboni.Dylan Dog je napisao/la:Jeste Marinovic
Za zivot cijeli!
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
fera je napisao/la:ne mogu da vjerujem da se ljudi pate sa ovim pitanjem... pa ovi momci su ostavili strasan trag u jadranskoj ligi... kad je bila na vrhuncu liga gecevski i milojevic su razvaljivali. interesantno je da niko od njih nije uspio napraviti neku veliku karijeru van jadranske lige pa cak ni penn koji je najbolje sezone odigrao u zvezdi i ciboni.Dylan Dog je napisao/la:Jeste Marinovic
marinović baš i nije toliko poznat
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
kako bolan nije, u valenciji bio jedan od boljih igraca, odnosno nosioca njihove igre kao i u albi, dok mu se gubi svaki trag otkako je otisao u rusijukakavdanakneiskustvu je napisao/la:fera je napisao/la:ne mogu da vjerujem da se ljudi pate sa ovim pitanjem... pa ovi momci su ostavili strasan trag u jadranskoj ligi... kad je bila na vrhuncu liga gecevski i milojevic su razvaljivali. interesantno je da niko od njih nije uspio napraviti neku veliku karijeru van jadranske lige pa cak ni penn koji je najbolje sezone odigrao u zvezdi i ciboni.Dylan Dog je napisao/la:Jeste Marinovic
Za zivot cijeli!
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
kako bolan nije, u valenciji bio jedan od boljih igraca, odnosno nosioca njihove igre kao i u albi, dok mu se gubi svaki trag otkako je otisao u rusijukakavdanakneiskustvu je napisao/la:fera je napisao/la:ne mogu da vjerujem da se ljudi pate sa ovim pitanjem... pa ovi momci su ostavili strasan trag u jadranskoj ligi... kad je bila na vrhuncu liga gecevski i milojevic su razvaljivali. interesantno je da niko od njih nije uspio napraviti neku veliku karijeru van jadranske lige pa cak ni penn koji je najbolje sezone odigrao u zvezdi i ciboni.Dylan Dog je napisao/la:Jeste Marinovic
mislio sam da prosječnim poznavataljima sporta nije toliko poznat,osobito kad su ovako male slike u pitanju
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
mislio sam da prosječnim poznavataljima sporta nije toliko poznat,osobito kad su ovako male slike u pitanju[/quote]
pa dobro, nisam sad ni ja nesto posebno dobar poznavatelj sto se kosarke tice, al pogleda se neka utakmica, a ti koliko vidim "visiš" na kosarkaskom podforumu, pa me zato cudi sto ti marinovic nije poznat
Za zivot cijeli!
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
mislio sam da prosječnim poznavataljima sporta nije toliko poznat,osobito kad su ovako male slike u pitanju[/quote]
pa dobro, nisam sad ni ja nesto posebno dobar poznavatelj sto se kosarke tice, al pogleda se neka utakmica, a ti koliko vidim "visiš" na kosarkaskom podforumu, pa me zato cudi sto ti marinovic nije poznat[/quote]
jest meni poznat,prepoznao sam ga odmah,samo što nisam bio na forumu kad je postavljeno pitanje
kada je nlb u pitanju i ljudi koji to prate poznat je itekako
You are someone else I am still right here
Pa haj da se vi ne bi svadjali da ja postavim pitanje:
Ko je najbolji igrac svih vremena u Beach Socceru?
Ko je najbolji igrac svih vremena u Beach Socceru?
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Luis Antonio
- Kontakt:
Madjer 
"Manchester United nikada neće umrijeti. Mnogi ljudi to zaboravljaju i ne žele poštovati našu historiju. Kada imate veliku priču iza kluba, znate da ćete na svaki težak period odgovoriti pozitivno."
Patrice Evra
Patrice Evra
Nije bola, slusaj bolje komentatoreLuis Antonio je napisao/la:Madjer
Evo jedno od mene :
Koja su 2 igraca cinili stoperski dvojac Zenita u finalu kupa uefa 2008 protiv G.Rangersa?
Koja su 2 igraca cinili stoperski dvojac Zenita u finalu kupa uefa 2008 protiv G.Rangersa?
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Je l' moguće da je Križanac jedan od njih? 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Pa hmm s obzirom da je te sezone bio nas kljucni igrac u odbrani,to da je igrao i finalu je ne samo moguce,nego i potpuno tacnoMonolog je napisao/la:Je l' moguće da je Križanac jedan od njih?
Ajd jos samo 1
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
AnyukovDylan Dog je napisao/la:Pa hmm s obzirom da je te sezone bio nas kljucni igrac u odbrani,to da je igrao i finalu je ne samo moguce,nego i potpuno tacnoMonolog je napisao/la:Je l' moguće da je Križanac jedan od njih?![]()
Ajd jos samo 1
Izdržati, to je temelj vrline!
Sto vole preskakat 
Jeste Shirokov.
A Edine,ovo je bilo samo da malo pokrenemo temu,valjda ce se u medjuvremenu javiti neko ko prati beach soccer
A Edine,ovo je bilo samo da malo pokrenemo temu,valjda ce se u medjuvremenu javiti neko ko prati beach soccer
Ma drug, pratim ja i to..Dylan Dog je napisao/la:Jeste Shirokov.
Jel smijem ja sad postavit pitanje, s obzirom da niko nije dao odgovor na edinovo, a edin nek nam odgovori. Za mene je najbolji igrac Amarela ili Amaurela, tako nekako. Igra (ili je igrao) za Spaniju.
EDIT: Covjek se zove: Ramiro Figueiras Amarelle, on je po mom misljenju najbolji!
Prepoznatljiv je po ovakvim golovima..
[youtube][/youtube]
EDIT: Covjek se zove: Ramiro Figueiras Amarelle, on je po mom misljenju najbolji!
Prepoznatljiv je po ovakvim golovima..
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: lol89, VolimBiH96 i 15 gostiju.