Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

TheScouser
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la TheScouser » 15 jan 2010, 21:58

the scouser je napisao/la:Pa ko sad igra na toj lijevoj strani?Mislim ko god da igra,nema onda rezerve,Babel je trebao bit' ili u prvoj,ili na klupi,jer su i Riera i Benayoun out
Riera je spreman kao i Mascherano koji ce sutra isto tako nastupiti nakon odsluzene kazne. Znaci vjerovatno Riera lijevo, Maxi desno, Kuyt/Ngog napad - Lucas, Aquilani i Masch sredina - odbrana Carra, Agger, Skrtel, Insua. Sad je pitanje hoce li Reina biti spreman zbog lakse povrede ledja, iako je danas trenirao.

Klupa: Cavalieri, Kyrgiakos, Degen, Spearing, Aurelio, Pacheco, Ngog.
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 15 jan 2010, 22:00

meni je babel beton igrac, ima sve covjek, prodor, dribling, centarsut, brzinu, mislim da ima mjesto u prvih 11, al et ja se ne pitam kod rafe nista :D
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 15 jan 2010, 22:00

TheScouser je napisao/la:
the scouser je napisao/la:Pa ko sad igra na toj lijevoj strani?Mislim ko god da igra,nema onda rezerve,Babel je trebao bit' ili u prvoj,ili na klupi,jer su i Riera i Benayoun out
Riera je spreman kao i Mascherano koji ce sutra isto tako nastupiti nakon odsluzene kazne. Znaci vjerovatno Riera lijevo, Maxi desno, Kuyt/Ngog napad - Lucas, Aquilani i Masch sredina - odbrana Carra, Agger, Skrtel, Insua. Sad je pitanje hoce li Reina biti spreman zbog lakse povrede ledja, iako je danas trenirao.

Koja glupost Aurelio dobija priliku ispred Babela a odlazi na kraju sezone,jos uopste on ne moze da igra tako ofanzivno,koliko to formacija zahtjeva od njega.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 15 jan 2010, 22:02

Meni nedostaje El-Zahr :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: sta je sa njim?
FK Pjetlovi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 jan 2010, 22:03

^ Raduje me sto ce utakmica biti na TV . Da vidimo Maxija hehe

..............Reina...........
Carragher.Skrtel.Agger.Insua
.......Lucas.Mascherano.....
Kuyt.......Aquilani.......Fabio
.............Ngog...............

Mislim kako ce Maxi ipak biti na klupi , a kasnije dobiti sansu ; Mada bi ga ja jako volio vidjeti od prve minute :mrgreen:

@ Babel + 3m za Ardu = Odlican potez ;)

I on se oporavio , bice na klupi ;)

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 15 jan 2010, 22:05

OTNYS_YNWA je napisao/la:
I on se oporavio , bice na klupi ;)
Mnogo si me obradovao :mrgreen: .
FK Pjetlovi

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 15 jan 2010, 22:14

TheScouser je napisao/la:

ne bi rekao da ce riera igrati u prvom, mislim da ce ipak aurelio imati prednost, i mogao bi grk zaigrati, posto je stoka najopasnija poslije prekida
HuX je napisao/la:meni je babel beton igrac, ima sve covjek, prodor, dribling, centarsut, brzinu, mislim da ima mjesto u prvih 11, al et ja se ne pitam kod rafe nista :D
samo nema mozga, mnogo sam ocekivao od njega ali sve vise i vise mislim da je on jos jedan od mnogobrojnih talenata koji su propali, i postoji dva krivca zbog toga rafa i sam babel, rafa mu nije davao sansu za igru koliko je trebao i to je sigurno babela dotuklo, babel je kriv zbog **** olimpijade, morao je on otici na olimpijadu, kriv je sto se se vise nije trudio, umjesto sto je davao intervjue , pisao gluposti po twitteru , trebao je vise trenirati, ocigledno je da ima previsoko misljenje o sebi a to nije pokazivao na terenu
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 15 jan 2010, 22:18

reds je napisao/la:Meni nedostaje El-Zahr :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: sta je sa njim?
sta imas protiv momka :?: doveden džaba, ne buni se, kad bude potrebno uskoci i odradi solidno svoj posao, neka njega u liverpoolu :)
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 15 jan 2010, 22:19

Za englesku ligu najbolja je dormacija 4-4-2...i sve dok bude Benitez furao u napadu samo Torresa,nije dobro. Gerrard je veznjak i tu igra najbolje.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 15 jan 2010, 23:06

YNWA je napisao/la:
reds je napisao/la:Meni nedostaje El-Zahr :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: sta je sa njim?
sta imas protiv momka :?: doveden džaba, ne buni se, kad bude potrebno uskoci i odradi solidno svoj posao, neka njega u liverpoolu :)
Meni je drag jer je muslim :D

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

jakyyy
Kontakt:

Post Postao/la jakyyy » 16 jan 2010, 00:20

ev vako da i ja kazem svoje misljenje :
Zao mi je babela dobar je momak ,, sam covjek dobije zadnjih 12 minuta i nemoze nista da pokaze ,, nesto sam jako cudno primjetio kod rafe kad neki igrac ude u formu i krenu ga golovi on kao da ga izbjegava sam ga koristi kao jokera ,, nigdje veze koji glupan umjesto da da priliku kad nekog ide on ga stavlja na klupu ,,,,,, Drago mi je sto je maxi dosao da malo i kujt sjedne na klupu covjek ima zelju al stvarno nema ni tehniku ni brzinu al **** trebaju nekad i borci na terenu volio bih sutra da vidim vakvu formaciju
...............reina........................
degen... cara... ager...insua
.........aqilani....masch.......
maxi....aurelio.... babel........
........ ..ngog..................

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 16 jan 2010, 00:32

jakyyy je napisao/la:ev vako da i ja kazem svoje misljenje :
Zao mi je babela dobar je momak ,, sam covjek dobije zadnjih 12 minuta i nemoze nista da pokaze ,, nesto sam jako cudno primjetio kod rafe kad neki igrac ude u formu i krenu ga golovi on kao da ga izbjegava sam ga koristi kao jokera ,, nigdje veze koji glupan umjesto da da priliku kad nekog ide on ga stavlja na klupu ,,,,,, Drago mi je sto je maxi dosao da malo i kujt sjedne na klupu covjek ima zelju al stvarno nema ni tehniku ni brzinu al **** trebaju nekad i borci na terenu volio bih sutra da vidim vakvu formaciju
Umjesto Aurelia ide Kuyt najvjerovatnije ;)
Nema sanse da Aurelio tu zaigra,to je gotovo poluspic kod nas u formaciji.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 16 jan 2010, 00:56

Kako vam ne dosadi vise pricati ili diskutovati o Benitezu. Od kako sam dosao na ovaj forum sve ista prica, pola vas za njegov ostanak, dok je druga polovica za odlazak. :lol:
Hajde svi zajedno da se nadamo porazu L'poola u narednom kolu (Stoke ?) i da ta kap prelije casu.
Da Rumeni konacno kaze: nece moci dalje, ja se povlacim. :mrgreen:
Otkaz ne dolazi u pitanje, jer on trazi ono sto Liverpool nema (money). Da li ce Rafa pokazati moral i nakon narednog poraza (kojem se jedna polovica navijaca nada, i ja sam medju njima :mrgreen: ) ostaje da se vidi.
Vom Jäger zum Gejagten

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 16 jan 2010, 01:19

geronimo je napisao/la:Kako vam ne dosadi vise pricati ili diskutovati o Benitezu. Od kako sam dosao na ovaj forum sve ista prica, pola vas za njegov ostanak, dok je druga polovica za odlazak. :lol:
Hajde svi zajedno da se nadamo porazu L'poola u narednom kolu (Stoke ?) i da ta kap prelije casu.
Da Rumeni konacno kaze: nece moci dalje, ja se povlacim. :mrgreen:
Otkaz ne dolazi u pitanje, jer on trazi ono sto Liverpool nema (money). Da li ce Rafa pokazati moral i nakon narednog poraza (kojem se jedna polovica navijaca nada, i ja sam medju njima :mrgreen: ) ostaje da se vidi.
Rafa ce cekat' svoju odstetu bez obzira na sve,koliko god mi gubili on ce tu ostati,obraz nikad pokazati nece,ljepse mu je cekat' milione.On je manipulator samo takav,neko neki dan rece,namjerno je bacio bombu da cemo morati prodati Gerrarda i Torresa,da se skrene paznja sa losih igara kluba.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 16 jan 2010, 01:32

^ Odlazim , odlazim sa planeeete putujem . Putuuuuujem , putujeeeeem mjesecu se radujeeeeeeeeeeemm .. NIKADAAAAAAAAAA SEEEE NECU VRATITI :lol:

sPOSLA

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 16 jan 2010, 10:23

Rafa: Igramo loše i žao mi je navijača

Menadžer engleskog premierligaša Liverpoola, Rafael Benitez ispričao se navijačima zbog očajnih rezultata koje 'redsi' bilježe ove sezone, objavili su engleski mediji.

Liverpool je u srijedu ispao iz FA Kupa nakon poraza od drugoligaša Readinga, ispao je i iz Liga Kupa, u engleskom prvenstvu se nalazi na sedmom mjestu, a dok u Ligi prvaka nije uspio izboriti plasman u osminu finala.

'Trenutačno nismo u dobroj formi. Igramo loše i zbog toga mi je žao naših navijača. Nadam se kako će naša kriza uskoro završiti', kazao je Benitez, te dodao: 'Ne razmišljam o tome hoću li dobiti otkaz.(Laze :mrgreen: ) Pokušavam pripremiti momčad za nadolazeće ispite. Sasvim je jasno kako za su dobru atmosferu u momčadi potrebne pobjede. Ali igrači moraju shvatiti kako se do pobjeda dolazi radom i zalaganjem na treninzima'.

Španjolski stručnjak je prošle sezone produžio ugovor s Liverpoolom, a prema pisanju britanskih medija u slučaju otkaza dobio bi 20 milijuna eura odštete. Mnogi upravo taj detalj vide glavnim razlogom zašto Benitez već nije dobio otkaz.

U prve tri sezone Benitez je predvodio Liverpool do titule prvaka Europe, naslova pobjednika FA Kupa, te još jednog finala Lige prvaka. Prošle sezone 'redsi' su osvojili drugo mjesto u prvenstvu osvojivši 86 bodova što je najbolji učinak u povijesti engleskog nogometa za neki klub koji nije osvojio naslov prvaka.
FK Pjetlovi

LFC4ever
Kontakt:

Post Postao/la LFC4ever » 16 jan 2010, 11:27

the scouser je napisao/la:
jakyyy je napisao/la:ev vako da i ja kazem svoje misljenje :
Umjesto Aurelia ide Kuyt najvjerovatnije ;)
Nema sanse da Aurelio tu zaigra,to je gotovo poluspic kod nas u formaciji.
nema sanse da aurelio na toj poziciji zaigra
ja bi ipak ovako :D
carra... skrtel... ager...aurelio
.........aquilani....masch.......
maxi................. babel........
...........kuyt.................
When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.

The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO

LFC4ever
Kontakt:

Post Postao/la LFC4ever » 16 jan 2010, 11:30

Steven Gerrard is unhappy with Liverpool's latest plight and is keen on a move to Real Madrid or AC Milan if things don't improve quickly. A **** close to the 29-year-old midfielder said: "Stevie knows time is running out if he wants to win more honours." :shock:
Ako ne izborimo ligu prvaka raspascemo se ! :cry:
When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.

The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 16 jan 2010, 11:32

---------------------------Reina--------------------------
------Carragher------Kyrgiakos------Skrtel-----Insua--
---------------Mascherano----Aquilani-----------------
-----Kuyt-----------------------------------------Aurelio--
------------------------Maxi-------------------------------
------------------------N'Gog------------------------------
Evo vam danasnje formacije 100% ;)
FK Pjetlovi

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 jan 2010, 11:34

I ja sam siguran, ako ne ove godine ne izborite LP da i Gerrard i Torres vas napuštaju, jbg.to su igrači koji idu za trofejima, ustvari koji su željni trofeja, pogotovo Gerrard EPL-a kojeg nije nikad podigao...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.