FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

EastStand
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la EastStand » 09 maj 2010, 22:49

tatamata je napisao/la:
EastStand je napisao/la: " " $ & ". :?
Vjeruj mi da je bila ironija,bio sam u kopu.Pa ko bi normalan podrzavao Marica,dajte ljudi sta vam je.
$ " фазон " & % се он ", ?...?... :D
"" ПУТ ""

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 09 maj 2010, 22:51

Ma sta reci o tekmi lagfani trening kakav smo svi i ocekivali.

Vise smo se zabavljali po tribini nego sto je neko ozbiljno pratio tekmu.

Bilo mi je par pravih odvala na tekmi. Jedna od njih je kad su navijaci prozivali Dzimija, ja ipak mislim da je to bila zajebancija, ironija na njegov racun koju vas puno nije ukapiralo. A on najveci lik osmijeh od uha do uha i dise ruke pobjednicki u zrak, mislim da je htio da vristi od srece.
Druga provala je bila kad moj komso sidje i zove Vukelju da ga malo posavjetuje. Gledamo mi i nevjerujemo ocima, dodje Vukelja ko mali djecacic i slusa njega sta mu prica. Pitamo mi njega sta si mu rekao, kaze: ma nista samo da pusti ovu utakmicu, da je nebitna ali da protiv zelje mora da grize i da nam donese pobjedu:D:D:D LIK JE PRAVI.

I jos jednu stvar sam primjetio negdje oko 70min, i nasa klupa se opustila momci su poceli da se zezaju. Imam osjecaj da im je svima pao kamen sa srca, moglo bi to i izaci na dobro. Mozda su se malo opustili i napokon vise nece igrati u grcu.

Sve pohvale za malog Petrovica mozda od njega i bude nesto, samo da malo ojaca ima onu drskost u igri, samo jos da se napuca snagom i ....

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 09 maj 2010, 22:51

tatamata je napisao/la:
EastStand je napisao/la: " " $ & ". :?
Vjeruj mi da je bila ironija,bio sam u kopu.Pa ko bi normalan podrzavao Marica,dajte ljudi sta vam je.
ma ne uljepsavaj stvari tatamata, sto nije bila ista ironija za fisera.
Kad nekog hoces da tjeras ne skanidras mu ime , jer skandiranje imena je podrska.
Vidio si kako su fiseru vikali fiseru odlazi, zar nisu tako isto mogli maricu da su isto htjeli ?? sta milis?
TREĆI PUT ČASTIMO !

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 09 maj 2010, 22:52

Ne tvrdim,ali koliko ja pratim taj regionalni sistem je ukinut od prosle godine....dobar primjer je Siroki-Banants ili Slavija-Alborg.....

gennaro
Kontakt:

Post Postao/la gennaro » 09 maj 2010, 22:52

Negdje u 75 minutu utakmice cujemo od Lesinara prvi put reakciju ove sezone na akciju naseg tima i to protiv Modrice a kad je trebalo da se kuva u prosloj protiv Zelje konstantno se pjevaju pjesme i nema sekunde pritiska na gostujucu ekipu.

I onda slag na tortu danas, skandiranje ovom luzeru od trenera,pa nikad u zivotu dok sam gledao Borca, a to je od davnih osamdesetih godina nisam ovako strahovao kao u ovoj polusezoni,osjecao sam se dok sam ih gledao iz utakmice u utakmicu kao da sve gostujemo,ma uostalom sve je dosta puta do sada receno u postovima prije!

Spominju Fisera koji je tu vise figurativno i nema toliko veze sa svim ovim stvarima a skandiraju, opet morram reci Strategu za evakuaciju i spasavanje!

Nemojte se ljutiti na mene,mozda nisam u pravu ali otjerati covjeka na prosloj polusezoni sa najmanje primljenih golova,sa onakvom aslogom u ekipi,njemu se skandiralo da je sve i svasta ali opet to su nasa posla.

Necu vise da duzim,podrzavam Zapad iako sam stalno na Istoku.

MARICU ODLAZI!!!
U životu je važno biti BORAC!

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 09 maj 2010, 22:53

Devil je napisao/la:Zvezde je igrala sa Rudarom ali je cekala pobednika Trans Narva/Rudar gde je tu ista regija sa Estima,Slaven je igrao protiv Makedonaca ali je pre toga igrao protiv Birkirkare(Malta).To je sve bilo u prva dva pretkola.A kasnije su ovi igrali ali je to bilo trece pretkolo ali si i sam rekao da od tada ne vazi nikako.Mada ja sam i dalje pri svome da nema regionalnih podela.
Moguce da sam se za.ebao, posto sam se sad sjetio i da je Slavija igrala protiv Alborga. :lol:
Do mene je, ovo sto sam pisao vazilo je za sezonu 2008/09.
HAJ FAJV

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 09 maj 2010, 22:54

Simpatizer je napisao/la:
Isnar je napisao/la:
Simpatizer je napisao/la:Prave se grupe po regijama. To vazi za prva dva pretkola, poslije ne.
Devil je napisao/la:Ja koliko znam od ove sezone se ni te grupe po regijama ne prave.Jer kako je moguce da mi mozemo eventualno igrati protiv Metalurga ili Sutjeska protiv MTZ-a ili Siroki protiv Bananatsa kada nismo ni blizu regija.
To je tacno, regije su izbacene od tekuce sezone... ;)
Tekuca sezona je 2009/2010 i jesenas je vrijedio regionalni princip u prva dva pretkola. Na primjer, Zvezda je igrala sa Slovencima, Slaven Belupo sa Makedoncima, Zrinjski sa Slovacima, Rijeka sa ekipom iz San Marina itd.
Moguce je da ce od naredne 2010/2011 biti drugacije, ali ne vjerujem.

@hare

Opet lupetas a nemas pojma o cemu pricas! Ne znas elementarne stvari. Stadion se jos moze prijaviti, posto ima oko mjesec i po do zadnjeg roka. A ako zelis da saznas vise vrati se 30-ak stranica unazad i naucices ponesto!
Netacno: http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Europa_League_2009-10 obrati paznju na sve parove...

P.S. E nek si mi rek'o koja je tekuca sezona, ne znam sta bih bez te informacije... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 09 maj 2010, 22:57

borac se mucio u prvih pola sata...posle gola cupe...sve je bilo lakse... ponovo jedni te isti igraci zasluzuju da im ime spomenem :) ili bar nadimke.... cupo,sakan,stupar...

borac sampion!
samo da sarajevo dobije zelju sledece kolo i to je to...uz naravno nasu ocekivanu pobjedu nad velezom,i posljednje kolo slavimo pobjedu na kosevu... prisjetimo se tekme lazio-inter...
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 09 maj 2010, 22:58

borcev_navijac je napisao/la: ma ne uljepsavaj stvari tatamata, sto nije bila ista ironija za fisera.
Kad nekog hoces da tjeras ne skanidras mu ime , jer skandiranje imena je podrska.
Vidio si kako su fiseru vikali fiseru odlazi, zar nisu tako isto mogli maricu da su isto htjeli ?? sta milis?
Pa zato sto niko normalan ne bi podrzavao Marica!Niko...i logicno je da ce mu svi skandirati da odlazi,ovako se mala sprdnja napravila,cisto iz zajebancije.Eto ja vam tvrdim da su svi to shvatili kao zajebanciju i smijali se.U dublje necu da ulazim.
Treci put castimo

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 09 maj 2010, 22:58

killer2 je napisao/la:Ko je bio u kopu vidio je reakciju poslije skandiranja Maricu ,svi umirali od smijeha kad se okrenuo prema zapadu,ne palite se ljudi,pa i Sasa Matic vidi da je Dzimijeva taktika **** :mrgreen:
Utakmica krajnja suprotnost onoj protiv Zeljeznicara ,dve dve i po hiljade ljudi ,lagana opustena ,moglo je biti i vise od 4 gola ,pogotovo kad golman Modrice zamalo ne dade go sam sebi :mrgreen:
I da igraju sa juniorskim timom ili kojim vec, ova Modrica nije ni za 3 ligu RS ;) Sve u svemu opustanje kranje :D
Sad svi u Mostar :twisted:
ma i ako je tako, onda mi je presmjesno, cuj i na tribini treba covjek poceti citati izmedju redova :)

ma je.bote nije monodrama, na tribini su makar stvari JASNE I GLASNE, ako je ovako kao sto vi govorite, onda je ovo jedinstven primjer u svijetu, nikad duo za tako nesto prije :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 09 maj 2010, 23:01

Ja ne mogu da vjerujem da medju nama ima optimista da mi dobijamo u mostaru. Ja mislim da nema sanse, a ako i nekim cudom dobijemo tu tekmu necemo dobiti protiv sarajeva, ljudi nemoj da se nadamo dzebe. Gotivinije je gledati ovako bez nervoze i uzivati

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 09 maj 2010, 23:02

borcev_navijac je napisao/la: ma je.bote nije monodrama, na tribini su makar stvari JASNE I GLASNE, ako je ovako kao sto vi govorite, onda je ovo jedinstven primjer u svijetu, nikad duo za tako nesto prije :)
Kako brate nisi cuo,kad se nekom skandira ime,i on se javi,a onda mu se kaze sta se javljas glupane.Ovo je ista stvar samo bez tog drugog dijela.Eto vjeruj mi na rijec da je sve bila sala.Ja ne znam niti jednu osobu da gotivi Marica.Niti ima iko razloga da ga gotivi.
Treci put castimo

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 09 maj 2010, 23:03

tatamata je napisao/la:
borcev_navijac je napisao/la: ma je.bote nije monodrama, na tribini su makar stvari JASNE I GLASNE, ako je ovako kao sto vi govorite, onda je ovo jedinstven primjer u svijetu, nikad duo za tako nesto prije :)
Kako brate nisi cuo,kad se nekom skandira ime,i on se javi,a onda mu se kaze sta se javljas glupane.Ovo je ista stvar samo bez tog drugog dijela.Eto vjeruj mi na rijec da je sve bila sala.Ja ne znam niti jednu osobu da gotivi Marica.Niti ima iko razloga da ga gotivi.
Jedino što je "DOBAR ČOVJEK"...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 09 maj 2010, 23:04

tatamata je napisao/la:
borcev_navijac je napisao/la: ma ne uljepsavaj stvari tatamata, sto nije bila ista ironija za fisera.
Pa zato sto niko normalan ne bi podrzavao Marica!Niko...i logicno je da ce mu svi skandirati da odlazi,ovako se mala sprdnja napravila,cisto iz zajebancije.Eto ja vam tvrdim da su svi to shvatili kao zajebanciju i smijali se.U dublje necu da ulazim.
Ljudi koji nisu u kopu nisu bas to shvatili kao za.ebanciju. Meni, a koliko sam primijetio i svima u mojoj okolini, nije izgledalo tako. A neki su i pocastili Lesinare pominjanjem familije.
Mnogima nije do za.ebancije kada ekipa cijelo proljece igra mlohavo.
HAJ FAJV

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 09 maj 2010, 23:05

borcev_navijac je napisao/la:
killer2 je napisao/la:Ko je bio u kopu vidio je reakciju poslije skandiranja Maricu ,svi umirali od smijeha kad se okrenuo prema zapadu,ne palite se ljudi,pa i Sasa Matic vidi da je Dzimijeva taktika **** :mrgreen:
Utakmica krajnja suprotnost onoj protiv Zeljeznicara ,dve dve i po hiljade ljudi ,lagana opustena ,moglo je biti i vise od 4 gola ,pogotovo kad golman Modrice zamalo ne dade go sam sebi :mrgreen:
I da igraju sa juniorskim timom ili kojim vec, ova Modrica nije ni za 3 ligu RS ;) Sve u svemu opustanje kranje :D
Sad svi u Mostar :twisted:
ma i ako je tako, onda mi je presmjesno, cuj i na tribini treba covjek poceti citati izmedju redova :)

ma je.bote nije monodrama, na tribini su makar stvari JASNE I GLASNE, ako je ovako kao sto vi govorite, onda je ovo jedinstven primjer u svijetu, nikad duo za tako nesto prije :)
kaze mi drug da su ovi sa zapada psovali maricu m..u..i duzvikivali "koliko si i platio"?!
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 09 maj 2010, 23:06

tatamata je napisao/la:
pa cim nema tog drugog dijela, nije ista stvar, shvatas. Niko nikom ne moze da cita misli, a lesinari se nikad nisu izjasnili o maricu ni pozitivno ni negativno, a prozivali jesu, npr fisera vec drugi put, kako ono rekoh JASNO I GLASNO sa "FISERU ODLAZI".

Evo svi ljudi na zapadu su dozivjeli to kao skandiranje a ne ismijavanje marica.
AKo hoces da nekom sa tribine posjes neku poruku cak i ironijom to mora da bude JASAN I GLASNA ironija da je svaki gledalac na utakmici prepozna kao takvu.

al dobro, ti misli kako hoces, ja ti kazem kako je zvucalo a zvucalo je makar meni da maric ima podrsku lesinara
TREĆI PUT ČASTIMO !

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 09 maj 2010, 23:07

Mozda im je kupio karton nektara :twisted: :twisted:

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 09 maj 2010, 23:08

Ma necu vise da pisem o Lesinarima.Ja sam to shvatio kao zajebanciju,jednostavno zato sto su se svi smijali,ali bukvalno svi!Citav istok!A i niko normalan ne moze podrzavati Marica,to je jednostavno ludo.

Sto se utakmice tice,ovo sam i ocekivao 4:0 laganini,mozda bi moglo nesto biti u Mostaru.Bar nerjeseno.
Treci put castimo

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 09 maj 2010, 23:09

Ma nikako da mi admini odgovore, postoji li šansa za promjenu nika???
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 09 maj 2010, 23:10

vb poslije **** nema kajanja

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.