$ " фазон " & % се он ", ?...?...tatamata je napisao/la:Vjeruj mi da je bila ironija,bio sam u kopu.Pa ko bi normalan podrzavao Marica,dajte ljudi sta vam je.EastStand je napisao/la: " " $ & ".

Moderator/ica: vlakanje
$ " фазон " & % се он ", ?...?...tatamata je napisao/la:Vjeruj mi da je bila ironija,bio sam u kopu.Pa ko bi normalan podrzavao Marica,dajte ljudi sta vam je.EastStand je napisao/la: " " $ & ".
ma ne uljepsavaj stvari tatamata, sto nije bila ista ironija za fisera.tatamata je napisao/la:Vjeruj mi da je bila ironija,bio sam u kopu.Pa ko bi normalan podrzavao Marica,dajte ljudi sta vam je.EastStand je napisao/la: " " $ & ".
Moguce da sam se za.ebao, posto sam se sad sjetio i da je Slavija igrala protiv Alborga.Devil je napisao/la:Zvezde je igrala sa Rudarom ali je cekala pobednika Trans Narva/Rudar gde je tu ista regija sa Estima,Slaven je igrao protiv Makedonaca ali je pre toga igrao protiv Birkirkare(Malta).To je sve bilo u prva dva pretkola.A kasnije su ovi igrali ali je to bilo trece pretkolo ali si i sam rekao da od tada ne vazi nikako.Mada ja sam i dalje pri svome da nema regionalnih podela.
Netacno: http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Europa_League_2009-10 obrati paznju na sve parove...Simpatizer je napisao/la:Tekuca sezona je 2009/2010 i jesenas je vrijedio regionalni princip u prva dva pretkola. Na primjer, Zvezda je igrala sa Slovencima, Slaven Belupo sa Makedoncima, Zrinjski sa Slovacima, Rijeka sa ekipom iz San Marina itd.Isnar je napisao/la:Simpatizer je napisao/la:Prave se grupe po regijama. To vazi za prva dva pretkola, poslije ne.To je tacno, regije su izbacene od tekuce sezone...Devil je napisao/la:Ja koliko znam od ove sezone se ni te grupe po regijama ne prave.Jer kako je moguce da mi mozemo eventualno igrati protiv Metalurga ili Sutjeska protiv MTZ-a ili Siroki protiv Bananatsa kada nismo ni blizu regija.
Moguce je da ce od naredne 2010/2011 biti drugacije, ali ne vjerujem.
@hare
Opet lupetas a nemas pojma o cemu pricas! Ne znas elementarne stvari. Stadion se jos moze prijaviti, posto ima oko mjesec i po do zadnjeg roka. A ako zelis da saznas vise vrati se 30-ak stranica unazad i naucices ponesto!
Pa zato sto niko normalan ne bi podrzavao Marica!Niko...i logicno je da ce mu svi skandirati da odlazi,ovako se mala sprdnja napravila,cisto iz zajebancije.Eto ja vam tvrdim da su svi to shvatili kao zajebanciju i smijali se.U dublje necu da ulazim.borcev_navijac je napisao/la: ma ne uljepsavaj stvari tatamata, sto nije bila ista ironija za fisera.
Kad nekog hoces da tjeras ne skanidras mu ime , jer skandiranje imena je podrska.
Vidio si kako su fiseru vikali fiseru odlazi, zar nisu tako isto mogli maricu da su isto htjeli ?? sta milis?
ma i ako je tako, onda mi je presmjesno, cuj i na tribini treba covjek poceti citati izmedju redovakiller2 je napisao/la:Ko je bio u kopu vidio je reakciju poslije skandiranja Maricu ,svi umirali od smijeha kad se okrenuo prema zapadu,ne palite se ljudi,pa i Sasa Matic vidi da je Dzimijeva taktika ****![]()
Utakmica krajnja suprotnost onoj protiv Zeljeznicara ,dve dve i po hiljade ljudi ,lagana opustena ,moglo je biti i vise od 4 gola ,pogotovo kad golman Modrice zamalo ne dade go sam sebi![]()
I da igraju sa juniorskim timom ili kojim vec, ova Modrica nije ni za 3 ligu RSSve u svemu opustanje kranje
![]()
Sad svi u Mostar
Kako brate nisi cuo,kad se nekom skandira ime,i on se javi,a onda mu se kaze sta se javljas glupane.Ovo je ista stvar samo bez tog drugog dijela.Eto vjeruj mi na rijec da je sve bila sala.Ja ne znam niti jednu osobu da gotivi Marica.Niti ima iko razloga da ga gotivi.borcev_navijac je napisao/la: ma je.bote nije monodrama, na tribini su makar stvari JASNE I GLASNE, ako je ovako kao sto vi govorite, onda je ovo jedinstven primjer u svijetu, nikad duo za tako nesto prije
Jedino što je "DOBAR ČOVJEK"...tatamata je napisao/la:Kako brate nisi cuo,kad se nekom skandira ime,i on se javi,a onda mu se kaze sta se javljas glupane.Ovo je ista stvar samo bez tog drugog dijela.Eto vjeruj mi na rijec da je sve bila sala.Ja ne znam niti jednu osobu da gotivi Marica.Niti ima iko razloga da ga gotivi.borcev_navijac je napisao/la: ma je.bote nije monodrama, na tribini su makar stvari JASNE I GLASNE, ako je ovako kao sto vi govorite, onda je ovo jedinstven primjer u svijetu, nikad duo za tako nesto prije
Ljudi koji nisu u kopu nisu bas to shvatili kao za.ebanciju. Meni, a koliko sam primijetio i svima u mojoj okolini, nije izgledalo tako. A neki su i pocastili Lesinare pominjanjem familije.tatamata je napisao/la:Pa zato sto niko normalan ne bi podrzavao Marica!Niko...i logicno je da ce mu svi skandirati da odlazi,ovako se mala sprdnja napravila,cisto iz zajebancije.Eto ja vam tvrdim da su svi to shvatili kao zajebanciju i smijali se.U dublje necu da ulazim.borcev_navijac je napisao/la: ma ne uljepsavaj stvari tatamata, sto nije bila ista ironija za fisera.
Kad nekog hoces da tjeras ne skanidras mu ime , jer skandiranje imena je podrska.
Vidio si kako su fiseru vikali fiseru odlazi, zar nisu tako isto mogli maricu da su isto htjeli ?? sta milis?
kaze mi drug da su ovi sa zapada psovali maricu m..u..i duzvikivali "koliko si i platio"?!borcev_navijac je napisao/la:ma i ako je tako, onda mi je presmjesno, cuj i na tribini treba covjek poceti citati izmedju redovakiller2 je napisao/la:Ko je bio u kopu vidio je reakciju poslije skandiranja Maricu ,svi umirali od smijeha kad se okrenuo prema zapadu,ne palite se ljudi,pa i Sasa Matic vidi da je Dzimijeva taktika ****![]()
Utakmica krajnja suprotnost onoj protiv Zeljeznicara ,dve dve i po hiljade ljudi ,lagana opustena ,moglo je biti i vise od 4 gola ,pogotovo kad golman Modrice zamalo ne dade go sam sebi![]()
I da igraju sa juniorskim timom ili kojim vec, ova Modrica nije ni za 3 ligu RSSve u svemu opustanje kranje
![]()
Sad svi u Mostar
ma je.bote nije monodrama, na tribini su makar stvari JASNE I GLASNE, ako je ovako kao sto vi govorite, onda je ovo jedinstven primjer u svijetu, nikad duo za tako nesto prije
pa cim nema tog drugog dijela, nije ista stvar, shvatas. Niko nikom ne moze da cita misli, a lesinari se nikad nisu izjasnili o maricu ni pozitivno ni negativno, a prozivali jesu, npr fisera vec drugi put, kako ono rekoh JASNO I GLASNO sa "FISERU ODLAZI".tatamata je napisao/la:Kako brate nisi cuo,kad se nekom skandira ime,i on se javi,a onda mu se kaze sta se javljas glupane.Ovo je ista stvar samo bez tog drugog dijela.Eto vjeruj mi na rijec da je sve bila sala.Ja ne znam niti jednu osobu da gotivi Marica.Niti ima iko razloga da ga gotivi.borcev_navijac je napisao/la: ma je.bote nije monodrama, na tribini su makar stvari JASNE I GLASNE, ako je ovako kao sto vi govorite, onda je ovo jedinstven primjer u svijetu, nikad duo za tako nesto prije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.