aha. pa zar je i ti nisi upratio idete zajedno u skolu?LBJ MVP je napisao/la:Čelavim?Iz Vogošće?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
aha. pa zar je i ti nisi upratio idete zajedno u skolu?LBJ MVP je napisao/la:Čelavim?Iz Vogošće?
Očigledno nije toliko dobra uživoEvolution87 je napisao/la:aha. pa zar je i ti nisi upratio idete zajedno u skolu?LBJ MVP je napisao/la:Čelavim?Iz Vogošće?
Photoscape koristi, za ovaj Shop nije talentovanaLBJ MVP je napisao/la:Očigledno nije toliko dobra uživoEvolution87 je napisao/la:aha. pa zar je i ti nisi upratio idete zajedno u skolu?LBJ MVP je napisao/la:Čelavim?Iz Vogošće?
iVar je napisao/la: šećko nije svako gastarbajter k'o ti
Meni ne uđe po par sati, kaže da rade nešto na fb i ne možebadblueboylivno je napisao/la:Dešava li vam se zadnjih dana da, kad se ulogirate, izađe poruka na rozoj podlozi "Your request could not be processed" ili da, kad upišete šifru i kliknete Login, on vas vrati na početak, odnosno opet morate upisati adresu i šifru?
Dešava.badblueboylivno je napisao/la:Dešava li vam se zadnjih dana da, kad se ulogirate, izađe poruka na rozoj podlozi "Your request could not be processed" ili da, kad upišete šifru i kliknete Login, on vas vrati na početak, odnosno opet morate upisati adresu i šifru?
Samo refresh,ne moras ponovo kucat sifruLBJ MVP je napisao/la:Dešava.badblueboylivno je napisao/la:Dešava li vam se zadnjih dana da, kad se ulogirate, izađe poruka na rozoj podlozi "Your request could not be processed" ili da, kad upišete šifru i kliknete Login, on vas vrati na početak, odnosno opet morate upisati adresu i šifru?
Meni je stigla poruka od Zuckerberga da mu ne pokušavam ulaziti na profilLBJ MVP je napisao/la:Dešava.badblueboylivno je napisao/la:Dešava li vam se zadnjih dana da, kad se ulogirate, izađe poruka na rozoj podlozi "Your request could not be processed" ili da, kad upišete šifru i kliknete Login, on vas vrati na početak, odnosno opet morate upisati adresu i šifru?
Da, kad mi bude ovo prvo... ali ovo drugo, znači upišem pass, stisnem login, a on me vrati kao da sam tek otvorio facebook, znači moram opet upisati i e-mail i pass.PatrickBateman je napisao/la:Samo refresh,ne moras ponovo kucat sifruLBJ MVP je napisao/la:Dešava.badblueboylivno je napisao/la:Dešava li vam se zadnjih dana da, kad se ulogirate, izađe poruka na rozoj podlozi "Your request could not be processed" ili da, kad upišete šifru i kliknete Login, on vas vrati na početak, odnosno opet morate upisati adresu i šifru?
Meni radi u oba slucaja. Opet trazi da ispunim,kao da nisam ni pokusao,f5 i udje normalnobadblueboylivno je napisao/la:Da, kad mi bude ovo prvo... ali ovo drugo, znači upišem pass, stisnem login, a on me vrati kao da sam tek otvorio facebook, znači moram opet upisati i e-mail i pass.PatrickBateman je napisao/la: Samo refresh,ne moras ponovo kucat sifru
pa Kemale xd ma nigdje veze Ajla uzivo, moram priznat da je u top3 najglupljih djevojki koje poznajem, al ima sisu bracalaaaaaaa, al dobro mozemo samo gledati, doduse neki na slikama a neki liveEvolution87 je napisao/la:gojzerica je napisao/la:jest' upravu si evo vidim joj slike sa matureEvolution87 je napisao/la: nije ba, tek osnovnu završila![]()
jbt koliko izgleda vara, jos joj i na profilu pise 95
Dešava i jedno i drugo...badblueboylivno je napisao/la:Dešava li vam se zadnjih dana da, kad se ulogirate, izađe poruka na rozoj podlozi "Your request could not be processed" ili da, kad upišete šifru i kliknete Login, on vas vrati na početak, odnosno opet morate upisati adresu i šifru?
iVar postoji li post na koji nisi replicirao?iVar je napisao/la:Meni je stigla poruka od Zuckerberga da mu ne pokušavam ulaziti na profilLBJ MVP je napisao/la:Dešava.badblueboylivno je napisao/la:Dešava li vam se zadnjih dana da, kad se ulogirate, izađe poruka na rozoj podlozi "Your request could not be processed" ili da, kad upišete šifru i kliknete Login, on vas vrati na početak, odnosno opet morate upisati adresu i šifru?
šifru markiraj mišem, Desni klik, inspect element, i nađeš password, to zamijeni sa textIlPrincipe je napisao/la:Ljudi ja sam na nasem forumu vec ulogovan kad god pristupim forumu, medjutim zaboravio sam šifru. Ako neko zna kako da odgonetnem sta pise ispod onog ●●●●●●●●bio bih zahvalan, stvarno ne mogu da se sjetim sifra kako bješe ..
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot] i 1 gost.