FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Lego kockice
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- FabioParatici
Prije ce bit hepo kockice.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
Pa ne baš. I bez grešaka i najgori protivnik je znao napraviti barem jednu šansu. Danas je Sevilla zaključana totalno. Defanzivno najbolja utakmica ove sezone.FCBLAUGRANA1987 je napisao/la: ↑27 feb 2021, 19:01Utakmica nista drugacija od ostalih, jedina razlika je da nije bilo glupih gresaka kao i prije... i odmah sve super izgleda...da je neko napravio greaku i zavrsilo 1:1 niko ne bi valjao...
Araujo je čini se okej i to je jako bitno. Pedri je svakako bio zreo za dobrog odmora, plus nije pretjerano potreban u ovoj formaciji.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Kako se raja brzo naloži nakon jedne nebitne utakmice i fura neki lažni optimizam bez ikakvog pokrića.
Ova utakmica ništa ne znaci kad gledaš širu sliku.
Sevilja ce izbaciti Barcu iz Kupa (takmicenje koje je žutom kretenu bilo prioritet), na drugim frontovima je svakako pušiona, Primeru mogu samo sanjati, u LP PSG ce ih ponovo natrpati i šutnuti ih iz takmicenja ko prljavu čarapu.
I šta ? gdje si bio ? nigdje...šta si radio ? ništa.
Sezona zero tituli, druga u nizu. A klub u još vecim dugovima.
Sevilja ce izbaciti Barcu iz Kupa (takmicenje koje je žutom kretenu bilo prioritet), na drugim frontovima je svakako pušiona, Primeru mogu samo sanjati, u LP PSG ce ih ponovo natrpati i šutnuti ih iz takmicenja ko prljavu čarapu.
Ali isto tako ne mislim da je neko i sanjao titule ove godine, pogotovo nakon Messijevog faxa i skandalima s upravom. Postavljati iste igrace koji su dobili 30 komada u LP i ocekivati razlicito- zato smo tu gdje jesmo.let3 je napisao/la: ↑27 feb 2021, 21:23Kako se raja brzo naloži nakon jedne nebitne utakmice i fura neki lažni optimizam bez ikakvog pokrića.
Isto ce se desiti i Xaviju ako nogom ne nabije bar pola tima. Nema tu nikakve dileme.
27.10.2020
N je sam otišao
S je otjeran
Ali razlika u optimizmu i ohrabravanju momčadi ako ti kažeš da je teško nemoguće šta bi onda igrače trebala bolit ona stvar kad tebe boli k boli i nas
Rodjeni su pitarske picke!
- jasonstatham
- Kontakt:
Kakva doza (konstantnog) pesimizma, nevjerojatno. Ne znam kako s takvim stavom uopšte i navijaš za FCB.let3 je napisao/la: ↑27 feb 2021, 21:23Kako se raja brzo naloži nakon jedne nebitne utakmice i fura neki lažni optimizam bez ikakvog pokrića.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Kakav crni pesimizamjasonstatham je napisao/la: ↑28 feb 2021, 00:15Kakva doza (konstantnog) pesimizma, nevjerojatno. Ne znam kako s takvim stavom uopšte i navijaš za FCB.let3 je napisao/la: ↑27 feb 2021, 21:23Kako se raja brzo naloži nakon jedne nebitne utakmice i fura neki lažni optimizam bez ikakvog pokrića.

Bice ti sve jasno na kraju sezone

A sve ovo sam najavio istog onog dana kad je kriminalac Bartomeu doveo na klupu žutog kloca.
blago barci ako joj je trener najveci problem
trifej na kraju sezone mozemo zaboraviti, ali eto navijacki se ok da se nadamo, ovo nam je najbolja i najzrelija utakmica ove sezone, kao sto rekoh, 3-5-2 formacija uz trenutni izbor igraca je daleko najbolja opcija za nas da si u startu omogucimo sto vecu sansu za pobjedu.
Da li ce se u svakoj utakmici isplatiti novi sistem? Naravno da neće, itekako smo ovisni o individualnim kvalitetama pojedinaca i to je obicno recept za propast.
Araujo nije upitan za kup sto je dobro, Pedri nazalost 3 tjedna out, al mislim da i Riqui i Ilaix mogu dobro odraditi posao, na kraju krajeva i Roberto ce uskoro biti zdrav.
Sve u svemu, jako zrela utakmica za nas, prvi takticki dobar potez Koemana koji daje malo nade, bas kao sto Ilaixova, Minguezina dobra utakmica jasno govori da su Masijci spremni preuzeti bitne uloge u klubu.
Po meni, Mingueza jucer bez greske, agresivan, solidan u gradnji napada, sto vise igra to mi se vise čini da je ipak dovoljno dobar za Barce.
Da li ce se u svakoj utakmici isplatiti novi sistem? Naravno da neće, itekako smo ovisni o individualnim kvalitetama pojedinaca i to je obicno recept za propast.
Araujo nije upitan za kup sto je dobro, Pedri nazalost 3 tjedna out, al mislim da i Riqui i Ilaix mogu dobro odraditi posao, na kraju krajeva i Roberto ce uskoro biti zdrav.
Sve u svemu, jako zrela utakmica za nas, prvi takticki dobar potez Koemana koji daje malo nade, bas kao sto Ilaixova, Minguezina dobra utakmica jasno govori da su Masijci spremni preuzeti bitne uloge u klubu.
Po meni, Mingueza jucer bez greske, agresivan, solidan u gradnji napada, sto vise igra to mi se vise čini da je ipak dovoljno dobar za Barce.
Kad pogledam tablicu i vidim protiv kojih ekipa je izgubljeno 12 bodova.
P.S. I meni taj negativizam i pesimizam nisu jasni i pišem o tom ovdje već dugo.
P.S. I meni taj negativizam i pesimizam nisu jasni i pišem o tom ovdje već dugo.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Mingueza je uvijek odličan u napadu, brz je odlično probija a zna i asistirat. Ne uljeva mi sigurnost trenutno u odbrani kad su četvorica nazad bilo na beku ili štoperu, ovako postavka sa trojicom nazad može maskirati te defanzivne nedostatke.
Ali u napadu je dobar, i u onom remiju protiv Cadiza, on i Puig su bili jedini koji su ofanzivno nešto pokušavali, njih dvojica su na kraju igrali u petoj brzini svi ostali su se šetkali u prvoj. Sviđa mi se to.
Moriba je baš Pogbin regen. Zna sve može sve, ima ga svugdje, ali je u odbrani ili haotičan, ili se i ne vraća nikako što je i jučer na kraju radio, prilično mudovito od djeteta
Ali ima sve predispozicije da postane vrhunski igrač.
Ali u napadu je dobar, i u onom remiju protiv Cadiza, on i Puig su bili jedini koji su ofanzivno nešto pokušavali, njih dvojica su na kraju igrali u petoj brzini svi ostali su se šetkali u prvoj. Sviđa mi se to.
Moriba je baš Pogbin regen. Zna sve može sve, ima ga svugdje, ali je u odbrani ili haotičan, ili se i ne vraća nikako što je i jučer na kraju radio, prilično mudovito od djeteta

- ElCartel11
- Kontakt:
Sad kad nas Sevilla u kupu vrati opet na tvornicke postavke.
Zuta ubleha je i juce počeo praviti neke glupe izmjene koje samo on zna sta znace.
Zuta ubleha je i juce počeo praviti neke glupe izmjene koje samo on zna sta znace.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Žuti ublehaš je protiv Sevilje u kupu stavio kiksaru Umtitija da igra, a ovaj mu se zahvalio za ukazano povjerenje tako što je napravio dva amaterska kiksaElCartel11 je napisao/la: ↑28 feb 2021, 11:51Sad kad nas Sevilla u kupu vrati opet na tvornicke postavke.

A isti taj igrac pravio neviđene kikseve rundu prije toga protiv Granade i to nije bilo dovoljno da otvori oči žutom klocu

Pa let3 brate nije da je imao na stoperskim pozicijama Vidića i Ferninanda pa stavio Umtitija nego je vagao između dva francuska amatera koji će da mu kiksa protiv Seville a koji protiv Cadiza
Znam to, ali ko je kriv za to ?
Ko je non stop forsirao Arauja, na svakoj yebenoj utakmici i spalio ga pred Sevilju ? i onda se doveo u situaciju da stavlja raspalu kiksaru Umtitija.
Isto to je uradio i Pedriju, kad je mali juce ciknuo, a samo se cekalo kad ce se to desiti...levatina ne zna rotirati, vec se prihvati ko hajvan jedne te iste postave i vergla ih dok neko ne presauga (Araujo, Pedri), iste igrace jaše do besvjesti.
Trener neznalica, reci brate kako jeste.
Araujove povrede nemaju veze s Koemanom, povrijedio se na početku sezone kad uopšte nije forsiran, povrijedio se protiv Betisa iako je odmarao na gostovanju kod Granade 2 kola prije. Plus nije imao luksuz da ga rotira kako hoće. Pique bio out par mjeseci, Umtiti se svako malo povrijeđivao.let3 je napisao/la: ↑28 feb 2021, 12:25Znam to, ali ko je kriv za to ?
Ko je non stop forsirao Arauja, na svakoj yebenoj utakmici i spalio ga pred Sevilju ? i onda se doveo u situaciju da stavlja raspalu kiksaru Umtitija.
Isto to je uradio i Pedriju, kad je mali juce ciknuo, a samo se cekalo kad ce se to desiti...levatina ne zna rotirati, vec se prihvati ko hajvan jedne te iste postave i vergla ih dok neko ne presauga (Araujo, Pedri), iste igrace jaše do besvjesti.
Za Pedrija se slažem, njega je trebao rotirati a imao je i luksuz da to radi
Malo ko ovdje sporo da je Koeman limitiran trener, ali tebi je žrtveno janje za situaciju u klubu za koju je on ponajmanje kriv.
Kako bolan nemaju veze sa Koemanom.Blejzer10 je napisao/la: ↑28 feb 2021, 12:33Araujove povrede nemaju veze s Koemanom, povrijedio se na početku sezone kad uopšte nije forsiran, povrijedio se protiv Betisa iako je odmarao na gostovanju kod Granade 2 kola prije. Plus nije imao luksuz da ga rotira kako hoće. Pique bio out par mjeseci, Umtiti se svako malo povrijeđivao.let3 je napisao/la: ↑28 feb 2021, 12:25Znam to, ali ko je kriv za to ?
Za Pedrija se slažem, njega je trebao rotirati a imao je i luksuz da toradi
Umtiti bio na klupi protiv Betisa, znaci imao je rotaciju na raspolaganju koji nije koristio u manje bitnom takmicenju (po sopstvenom priznanju žutog, jer je tada pricao kako je Kup zapravo postao prioritet) i nije cuvao Arauja za Sevilju , vec ga je bespotrebno forsirao protiv Betisa i koji se ozljedio na toj utakmici.
Neznalica brate. Nema potrebe da braniš neznalicu i njegove nenormalne odluke koje pravi konstantno.