FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zeljocity
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljocity » 24 apr 2012, 13:32

Baja_Zvjerka je napisao/la:Na 11:48... :lol: :lol: :lol: :lol:

" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala buraz, Amar the bad boy :lol:
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 24 apr 2012, 13:34

ipetm je napisao/la:I opet ću napisati o procjeni posjete.Kažu na **** da je bilo 3.000 ljudi.Jug ima 3.000 stolica,a protiv Borca da su oni ljudi iza reflektora i na istoku i zapadu prešli na jug,jug bi bio pun,što znači 3.000 ljudi.A gdje je Sjever,na sjeveru jedan sektor gotovo pun,tri polovicno,ostalo slabo,što dovodi do rezultata 4.500 do 5.000.Mislim da nije uredu niti svejedno da se pišu neistine oko posjete.
samo da ispravim, jug prima 3500 (znaci sjedeca mjesta)

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 24 apr 2012, 13:39

adoni je napisao/la:Na sluzbenoj stranici kazu da sir Osim sem Smajketa ima sve igrace na raspolaganju sutra protiv S.Brijega...znaci li to da je Kerla ozdravio,zna li ko :?: :?:
Pa Kerla radi sa ostalim igracima,pa je vjerovatno da se oporavio.Da li ce biti u konkurenciji je vec druga prica,ali sto se tice zdravlja,on bi mogao nastupiti.Sumnjam u njegov nastup do kraja sezone jer imamo dva stabilna stopera koji odlicno funkcionisu,pa jedino da nastupi kada neko nakupi kartone eventualno.U sljedecoj sezoni ocekujem Kerlu u sastavu.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 24 apr 2012, 13:48

ellaxaz je napisao/la:Na danasnji dan, Odigrana utakmica FK Željezničar - Videoton

http://www.****.ba/d/59-odigra" onclick="window.open(this.href);return false; ... -videoton/

[youtube][/youtube]

"Ti igraš da se o tome priča, da neko doživi tako da se ne zaboravi. Kad se ti ne sjećaš utakmice, kad je zaboraviš, onda se pitaš što si igrao tu, što si uopšte bio. Ovako, kad tim stvarno odigra da ljudi ili slave ili žale za nečim, onda je to vrijedilo pažnje, onda si nešto napravio"....
Ovaj klip sam pregledao 100 puta,kakva steta,sta je Željo sve promasivao u toj utakmici..
Ima fin tekst na sportsport.ba sto su objavili i ovoj utakmici..

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 24 apr 2012, 14:36

Samo ovi dresovi iz sezone 1984/85 su meni stvarno super. Kada bi se mogla napraviti replika ovih dresova za sljedecu sezonu. :D Zvezda je napravila repliku dresova iz 91, zasto ne bi mogli i mi!

Imam jedan prijedlog za nasu marketing sluzbu, pa vi volio da vidim koliko se ljudi slaze sa mnom a koliko ne?

Vako radi se o godisnjim kartama i mislim da bi na ovaj nacin mogli privuci jos vise gledalaca na nas stadion, a ujedno se na neki nacin i zahvalati nasim navijacima.
Poenta svega je da klub od sljedece sezone (dajem primjer) stavi godisnju za jug 60 KM, a da sa tom godisnjom, njen vlasnik, ima 50% popusta kada kupuje kartu za kup utakmice, 50% za evropske utakmice i nekih 15 % - 20 % na artikle u fan shopu. Sta mislite?
Zadnja izmjena: BlueTiger, dana/u 24 apr 2012, 14:48, ukupno mijenjano 1 put.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

xcoberx
Kontakt:

Post Postao/la xcoberx » 24 apr 2012, 14:44

inacefindecko je napisao/la:imal ijedan komentator na tv da nije pitar :roll: :roll:
kad god gledam snimke golova slušam tu na silu uzbuđenost komentatora, gledaj ovdje: VIŠE SE UZBUDIO NA PRILIKU BORCA, NEGO NA GOL ŽELJEZNIČARA! (ne znam tačan početak videa, uglavnom kao izvještaj sa utakmice)

[youtube][/youtube]
ne govorim ja da bi trebao biti željovac, nije naša televizija, al maknite te pitare koji se obraduju svakoj greški i otvoreno navijaju protiv Želje!
boli te ku*ac za tv imate babu i komitet, da kako moze i bht-u bi kaznu opalio, gjde ce na zelja, neide...varalica iz mira ko ga nezna...

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 24 apr 2012, 14:53

xcoberx je napisao/la: boli te ku*ac za tv imate babu i komitet, da kako moze i bht-u bi kaznu opalio, gjde ce na zelja, neide...varalica iz mira ko ga nezna...
E moj Osime,ti koji si legenda i ljudska gromada kako u fudbalskom tako i u ljudskom smislu si dosao u situaciju da te pljuju neki koji nisu pogledali ni tekme na tv-u.Sta ti je trebalo da se uzimas tog posla u ovoj sugavoj drzavi gdje ljudi cijene sve osim ljudske velicine.Covjek je u kasnim godinama kad mu je stras i svo ovo sranje oko saveza najmanje potrebno,prihvati se cupati nas iz govana i sebe i svoje zdravlje stavi na raspologanje ovom napacenom narodu i onda se pojavi ovakav jedan i pljune na sve ovo.Trebalo je tacno da nam savez suspenduju pa da mogu pojedinci sjedit na svojim njivama i pametovat sta bi i kako trebalo.
-PAJA Fan Club!!

LJUBAV1921
Kontakt:

Post Postao/la LJUBAV1921 » 24 apr 2012, 15:05

[/quote]
boli te ku*ac za tv imate babu i komitet, da kako moze i bht-u bi kaznu opalio, gjde ce na zelja, neide...varalica iz mira ko ga nezna...[/quote]

haj ti fino odj*bi odavde i idi d*rkaj na hasetove nisane

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 apr 2012, 15:06

Ne znam zašto pokušavaš da mu objasniš, kad vidiš i sam da je to jedan maloumnik koji misli da je pokupio svu pamet ovog svijeta.Čovjek koji ima makar malo mozga ne bi tako pričao, ali Bože moj.
DRUG NEBI TI PUNCA

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 24 apr 2012, 15:07

boli te ku*ac za tv imate babu i komitet, da kako moze i bht-u bi kaznu opalio, gjde ce na zelja, neide...varalica iz mira ko ga nezna...
Ajde ne seri ti vise. Nemas niti jednog dokaza a seres ko baba neka? Kako te nije stid? Sve oci gledaju kako ce sudije Zelju pogurati, mozda penal svirati a Zeljo razbija sve redom, nije izbugio nepamtim ti. Ne znas reci cestitam komsije kao pravi komsija, vec samo znas o necemu negatinom pricati. Prvo ste poceli sto nam prekide sviraju, pa vam to ispade kao penal za Zebu, pa sada i svaka sitvacije se okarakterise kao guranje Zelje od strane komiteta. Sudenje nikada bolje nije, realno se sudi i to vam smeta? To je problem, reci tako, realno a ne kenjati bez ikakve veze.

Sto niko ne spominje kako ste vi pobijedili Slaviju? Sto niko ne prica kako im je gol poniste?, sto niko ne prica kako je penal trebao biti?, sto niko ne prica kakve ofsajde su im svirali protiv vas na Kosevu?, pa sto onda niko ne prica kako je to Slaviji vraceno u mecu protiv Sirokog? Dosta vise price o Zelji i sudenju, imate druge klubove pa tamo serite o tome, nas popustite? Mi smo prvi i to bilo zar ne?, a bolit ce jos vise nakon sutrasnjeg meca!

A TI ZABORAVLJAS JEDNU STVAR, DA IVICE NIJE BILO **** BI TI VISE SARAJEVA GLEDAO I REPREZENTACIJU, VEC BI SE VRATNIK I VRBANJUSA PRATILI KAO NIKADA DO SADA!
Zadnja izmjena: BlueTiger, dana/u 24 apr 2012, 15:11, ukupno mijenjano 3 puta.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

LJUBAV1921
Kontakt:

Post Postao/la LJUBAV1921 » 24 apr 2012, 15:08

ama oduzima vrijeme i prostor momcima koji bi da nesto napišu vezano za ovu temu..debil

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 24 apr 2012, 15:10

_Bad_boy je napisao/la:
xcoberx je napisao/la: boli te ku*ac za tv imate babu i komitet, da kako moze i bht-u bi kaznu opalio, gjde ce na zelja, neide...varalica iz mira ko ga nezna...
E moj Osime,ti koji si legenda i ljudska gromada kako u fudbalskom tako i u ljudskom smislu si dosao u situaciju da te pljuju neki koji nisu pogledali ni tekme na tv-u.Sta ti je trebalo da se uzimas tog posla u ovoj sugavoj drzavi gdje ljudi cijene sve osim ljudske velicine.Covjek je u kasnim godinama kad mu je stras i svo ovo sranje oko saveza najmanje potrebno,prihvati se cupati nas iz govana i sebe i svoje zdravlje stavi na raspologanje ovom napacenom narodu i onda se pojavi ovakav jedan i pljune na sve ovo.Trebalo je tacno da nam savez suspenduju pa da mogu pojedinci sjedit na svojim njivama i pametovat sta bi i kako trebalo.
Onda opet nebi valjao jer nije pomogao svojoj zemlji itd...

A ovaj lafo "navijac" Zelje (ljubav 1921) sto spominje drkanje na Hasetove nisane nista nije bolji od ovog provokatora!! Srami se.
Who is your čampion??

harison_ford
Kontakt:

Post Postao/la harison_ford » 24 apr 2012, 15:10

ev sad pogleda ovaj video...stvarno zalosno jbte...ubili ste ih al bgm prdeknuse go ni iz ceg...jbg iskreno saucesce ;)
RZ88

IN VLADO WE TRUST !!!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 24 apr 2012, 15:14

@bad boy
Ma ne sekiraj se prijatelju,takav smo mi narod,zamisli da svi imaju misljenje koje je iole normalno,bili bi Svajcarska.Takvi likovi kao sto je ovaj su postojani,njih ima u velikom broju i sasvim su covjekoliki.
Zasto bi se islo naprijed,mogla je fino repka da nam ne igra,da zaustavimo prvenstvo i da nastavimo da se kamenjamo izmedju sebe.Kakav komitet i kakvi Osimi kakvi bakraci.Trebalo je oduvijek da slusamo ovakve likove sto pisu kao ovaj iznad.Oni su pametniji,mudriji i bolji ljudi.Oni bi za razliku od Osima napravili puno vise u zivotu i u karijeri.Zato se ne sekiraj.Sreca pa je ovo demokratija napravila,pa iz zbunja izlaze da laju na sve sto oni nikada ne bi mogli napraviti.Imaju pravo da kazu.A kazu zato sto im je krivo,njiva je njima nekad bila svetinja.Sada su tu medju nama,sasvim covjekoliki i to treba uvazavati.
Nije bitno da li je to Ivica Osim,bitno je da je bilo ko drugi,ko radi za dobrobit bilo cega.Tako je to u zivotu.Uvijek ovakvim ljudima smeta neko ko je uspio u zivotu,bio to Ivica Osim ili bilo koja druga uspjesna i legendarna licnost.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

LJUBAV1921
Kontakt:

Post Postao/la LJUBAV1921 » 24 apr 2012, 15:14

zeljocity je napisao/la:
_Bad_boy je napisao/la:
Onda opet nebi valjao jer nije pomogao svojoj zemlji itd...

A ovaj lafo "navijac" Zelje (ljubav 1921) sto spominje drkanje na Hasetove nisane nista nije bolji od ovog provokatora!! Srami se.
26.08.1956,rodjen na malti..on meni DIRA OSIMA,...a ti mi se ne obraca **** te hase

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 24 apr 2012, 15:19

boccaccio je napisao/la:@bad boy
Ma ne sekiraj se prijatelju,takav smo mi narod,zamisli da svi imaju misljenje koje je iole normalno,bili bi Svajcarska.Takvi likovi kao sto je ovaj su postojani,njih ima u velikom broju i sasvim su covjekoliki.
Zasto bi se islo naprijed,mogla je fino repka da nam ne igra,da zaustavimo prvenstvo i da nastavimo da se kamenjamo izmedju sebe.Kakav komitet i kakvi Osimi kakvi bakraci.Trebalo je oduvijek da slusamo ovakve likove sto pisu kao ovaj iznad.Oni su pametniji,mudriji i bolji ljudi.Oni bi za razliku od Osima napravili puno vise u zivotu i u karijeri.Zato se ne sekiraj.Sreca pa je ovo demokratija napravila,pa iz zbunja izlaze da laju na sve sto oni nikada ne bi mogli napraviti.Imaju pravo da kazu.A kazu zato sto im je krivo,njiva je njima nekad bila svetinja.Sada su tu medju nama,sasvim covjekoliki i to treba uvazavati.
Nije bitno da li je to Ivica Osim,bitno je da je bilo ko drugi,ko radi za dobrobit bilo cega.Tako je to u zivotu.Uvijek ovakvim ljudima smeta neko ko je uspio u zivotu,bio to Ivica Osim ili bilo koja druga uspjesna i legendarna licnost.
Saglasan

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 24 apr 2012, 15:19

Ti ako si 56 godiste jos vise mi te je zao. Umjesto da napises poneku da smiris strasti ti mrtve psujes i jos se nazivas navijacem Zelje i to bi jos sad da si u pravu???? Pozdrav od navijaca Zelje rodzenog 1986god.
Who is your čampion??

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 24 apr 2012, 15:36

Ja kojih imbecila ovdje koji u svojoj nemoci,ljubomori i primitivizmu pljuju po dvije najvece Sarajevske legende Ivici Osimu i rahmetli Asimu Ferhatovicu.Pa bijedni jadovi oni su za jedan dan svog zivota uradili i postigli za ovaj grad i drzavu vise nego sto ce te vi za cijeli zivot.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

LJUBAV1921
Kontakt:

Post Postao/la LJUBAV1921 » 24 apr 2012, 15:37

zeljocity je napisao/la:Ti ako si 56 godiste jos vise mi te je zao. Umjesto da napises poneku da smiris strasti ti mrtve psujes i jos se nazivas navijacem Zelje i to bi jos sad da si u pravu???? Pozdrav od navijaca Zelje rodzenog 1986god.

PRVO-hoces prestati da se obracas
DRUGO-KO GOD SPOMENE OSIMA i zeljeznicar u ovom kontekstu isti ce odgovor dobiti od mene
TRECE-strasti smirivati medju vama djecom,u gradu u kojem se trenutno dnevno desi par pucnjava,ubistava i pljacki..to je uzaludno
ČETVRTO-ti ces da zalis mene...mozes,ali OPET,OSIMA KO GOD DA SPOMENE isto ce da dobije..kad ne znaju da cijene ko je i sta bio..naravno"sarajevo jadna vam je sudba,jadne vas napravi udba"
PETO-da ja sam navijac koji je bio na bunkeru kod teretane,koji je bio malo lijevo od te teretane za titovo vrijeme,i da navijac koji sada sjedi u sektoru b,i koji ima gostovanja,tuca,koliko ti nemas kilometara predjenih od svog rodjenja..

i nemoj vise..imas temu,pisi o temi

LJUBAV1921
Kontakt:

Post Postao/la LJUBAV1921 » 24 apr 2012, 15:40

dino lj je napisao/la:Ja kojih imbecila ovdje koji u svojoj nemoci,ljubomori i primitivizmu pljuju po dvije najvece Sarajevske legende Ivici Osimu i rahmetli Asimu Ferhatovicu.Pa bijedni jadovi oni su za jedan dan svog zivota uradili i postigli za ovaj grad i drzavu vise nego sto ce te vi za cijeli zivot.
sarajevske legende:
Osim,Bazdarevic,Bukal,Dimitrijevic...ferhatovic je cevabdzija

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.