Hvala buraz, Amar the bad boyBaja_Zvjerka je napisao/la:Na 11:48...![]()
![]()
![]()
![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Hvala buraz, Amar the bad boyBaja_Zvjerka je napisao/la:Na 11:48...![]()
![]()
![]()
![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
samo da ispravim, jug prima 3500 (znaci sjedeca mjesta)ipetm je napisao/la:I opet ću napisati o procjeni posjete.Kažu na **** da je bilo 3.000 ljudi.Jug ima 3.000 stolica,a protiv Borca da su oni ljudi iza reflektora i na istoku i zapadu prešli na jug,jug bi bio pun,što znači 3.000 ljudi.A gdje je Sjever,na sjeveru jedan sektor gotovo pun,tri polovicno,ostalo slabo,što dovodi do rezultata 4.500 do 5.000.Mislim da nije uredu niti svejedno da se pišu neistine oko posjete.
Pa Kerla radi sa ostalim igracima,pa je vjerovatno da se oporavio.Da li ce biti u konkurenciji je vec druga prica,ali sto se tice zdravlja,on bi mogao nastupiti.Sumnjam u njegov nastup do kraja sezone jer imamo dva stabilna stopera koji odlicno funkcionisu,pa jedino da nastupi kada neko nakupi kartone eventualno.U sljedecoj sezoni ocekujem Kerlu u sastavu.adoni je napisao/la:Na sluzbenoj stranici kazu da sir Osim sem Smajketa ima sve igrace na raspolaganju sutra protiv S.Brijega...znaci li to da je Kerla ozdravio,zna li ko![]()
Ovaj klip sam pregledao 100 puta,kakva steta,sta je Željo sve promasivao u toj utakmici..ellaxaz je napisao/la:Na danasnji dan, Odigrana utakmica FK Željezničar - Videoton
http://www.****.ba/d/59-odigra" onclick="window.open(this.href);return false; ... -videoton/
[youtube][/youtube]
"Ti igraš da se o tome priča, da neko doživi tako da se ne zaboravi. Kad se ti ne sjećaš utakmice, kad je zaboraviš, onda se pitaš što si igrao tu, što si uopšte bio. Ovako, kad tim stvarno odigra da ljudi ili slave ili žale za nečim, onda je to vrijedilo pažnje, onda si nešto napravio"....
boli te ku*ac za tv imate babu i komitet, da kako moze i bht-u bi kaznu opalio, gjde ce na zelja, neide...varalica iz mira ko ga nezna...inacefindecko je napisao/la:imal ijedan komentator na tv da nije pitar![]()
kad god gledam snimke golova slušam tu na silu uzbuđenost komentatora, gledaj ovdje: VIŠE SE UZBUDIO NA PRILIKU BORCA, NEGO NA GOL ŽELJEZNIČARA! (ne znam tačan početak videa, uglavnom kao izvještaj sa utakmice)
[youtube][/youtube]
ne govorim ja da bi trebao biti željovac, nije naša televizija, al maknite te pitare koji se obraduju svakoj greški i otvoreno navijaju protiv Želje!
E moj Osime,ti koji si legenda i ljudska gromada kako u fudbalskom tako i u ljudskom smislu si dosao u situaciju da te pljuju neki koji nisu pogledali ni tekme na tv-u.Sta ti je trebalo da se uzimas tog posla u ovoj sugavoj drzavi gdje ljudi cijene sve osim ljudske velicine.Covjek je u kasnim godinama kad mu je stras i svo ovo sranje oko saveza najmanje potrebno,prihvati se cupati nas iz govana i sebe i svoje zdravlje stavi na raspologanje ovom napacenom narodu i onda se pojavi ovakav jedan i pljune na sve ovo.Trebalo je tacno da nam savez suspenduju pa da mogu pojedinci sjedit na svojim njivama i pametovat sta bi i kako trebalo.xcoberx je napisao/la: boli te ku*ac za tv imate babu i komitet, da kako moze i bht-u bi kaznu opalio, gjde ce na zelja, neide...varalica iz mira ko ga nezna...
Ajde ne seri ti vise. Nemas niti jednog dokaza a seres ko baba neka? Kako te nije stid? Sve oci gledaju kako ce sudije Zelju pogurati, mozda penal svirati a Zeljo razbija sve redom, nije izbugio nepamtim ti. Ne znas reci cestitam komsije kao pravi komsija, vec samo znas o necemu negatinom pricati. Prvo ste poceli sto nam prekide sviraju, pa vam to ispade kao penal za Zebu, pa sada i svaka sitvacije se okarakterise kao guranje Zelje od strane komiteta. Sudenje nikada bolje nije, realno se sudi i to vam smeta? To je problem, reci tako, realno a ne kenjati bez ikakve veze.boli te ku*ac za tv imate babu i komitet, da kako moze i bht-u bi kaznu opalio, gjde ce na zelja, neide...varalica iz mira ko ga nezna...
Onda opet nebi valjao jer nije pomogao svojoj zemlji itd..._Bad_boy je napisao/la:E moj Osime,ti koji si legenda i ljudska gromada kako u fudbalskom tako i u ljudskom smislu si dosao u situaciju da te pljuju neki koji nisu pogledali ni tekme na tv-u.Sta ti je trebalo da se uzimas tog posla u ovoj sugavoj drzavi gdje ljudi cijene sve osim ljudske velicine.Covjek je u kasnim godinama kad mu je stras i svo ovo sranje oko saveza najmanje potrebno,prihvati se cupati nas iz govana i sebe i svoje zdravlje stavi na raspologanje ovom napacenom narodu i onda se pojavi ovakav jedan i pljune na sve ovo.Trebalo je tacno da nam savez suspenduju pa da mogu pojedinci sjedit na svojim njivama i pametovat sta bi i kako trebalo.xcoberx je napisao/la: boli te ku*ac za tv imate babu i komitet, da kako moze i bht-u bi kaznu opalio, gjde ce na zelja, neide...varalica iz mira ko ga nezna...
26.08.1956,rodjen na malti..on meni DIRA OSIMA,...a ti mi se ne obraca **** te hasezeljocity je napisao/la:Onda opet nebi valjao jer nije pomogao svojoj zemlji itd..._Bad_boy je napisao/la:E moj Osime,ti koji si legenda i ljudska gromada kako u fudbalskom tako i u ljudskom smislu si dosao u situaciju da te pljuju neki koji nisu pogledali ni tekme na tv-u.Sta ti je trebalo da se uzimas tog posla u ovoj sugavoj drzavi gdje ljudi cijene sve osim ljudske velicine.Covjek je u kasnim godinama kad mu je stras i svo ovo sranje oko saveza najmanje potrebno,prihvati se cupati nas iz govana i sebe i svoje zdravlje stavi na raspologanje ovom napacenom narodu i onda se pojavi ovakav jedan i pljune na sve ovo.Trebalo je tacno da nam savez suspenduju pa da mogu pojedinci sjedit na svojim njivama i pametovat sta bi i kako trebalo.xcoberx je napisao/la: boli te ku*ac za tv imate babu i komitet, da kako moze i bht-u bi kaznu opalio, gjde ce na zelja, neide...varalica iz mira ko ga nezna...
A ovaj lafo "navijac" Zelje (ljubav 1921) sto spominje drkanje na Hasetove nisane nista nije bolji od ovog provokatora!! Srami se.
Saglasanboccaccio je napisao/la:@bad boy
Ma ne sekiraj se prijatelju,takav smo mi narod,zamisli da svi imaju misljenje koje je iole normalno,bili bi Svajcarska.Takvi likovi kao sto je ovaj su postojani,njih ima u velikom broju i sasvim su covjekoliki.
Zasto bi se islo naprijed,mogla je fino repka da nam ne igra,da zaustavimo prvenstvo i da nastavimo da se kamenjamo izmedju sebe.Kakav komitet i kakvi Osimi kakvi bakraci.Trebalo je oduvijek da slusamo ovakve likove sto pisu kao ovaj iznad.Oni su pametniji,mudriji i bolji ljudi.Oni bi za razliku od Osima napravili puno vise u zivotu i u karijeri.Zato se ne sekiraj.Sreca pa je ovo demokratija napravila,pa iz zbunja izlaze da laju na sve sto oni nikada ne bi mogli napraviti.Imaju pravo da kazu.A kazu zato sto im je krivo,njiva je njima nekad bila svetinja.Sada su tu medju nama,sasvim covjekoliki i to treba uvazavati.
Nije bitno da li je to Ivica Osim,bitno je da je bilo ko drugi,ko radi za dobrobit bilo cega.Tako je to u zivotu.Uvijek ovakvim ljudima smeta neko ko je uspio u zivotu,bio to Ivica Osim ili bilo koja druga uspjesna i legendarna licnost.
zeljocity je napisao/la:Ti ako si 56 godiste jos vise mi te je zao. Umjesto da napises poneku da smiris strasti ti mrtve psujes i jos se nazivas navijacem Zelje i to bi jos sad da si u pravu???? Pozdrav od navijaca Zelje rodzenog 1986god.
sarajevske legende:dino lj je napisao/la:Ja kojih imbecila ovdje koji u svojoj nemoci,ljubomori i primitivizmu pljuju po dvije najvece Sarajevske legende Ivici Osimu i rahmetli Asimu Ferhatovicu.Pa bijedni jadovi oni su za jedan dan svog zivota uradili i postigli za ovaj grad i drzavu vise nego sto ce te vi za cijeli zivot.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.