Odigrao bi ti i da ti da neko 10kmkokuz je napisao/la:pa ne bih odigrao na izrael da mi neko da milion maraka

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Odigrao bi ti i da ti da neko 10kmkokuz je napisao/la:pa ne bih odigrao na izrael da mi neko da milion maraka
imam i ja isto, samo jos dodao Golden State i Spartu (hokej). Sretno nam svimaClutch je napisao/la:I ja sam ovo odigrao na 10€, još sam dodao Đokovića. Nek nam je sa srećomfixator je napisao/la:ali na cenera:
Holandija H1 @ 1.40
Belgija 1 @ 1.30
Bosna X2 @ 1.55
Teško teško..Đoković brijljira, podloga mu odgovara jer je malo sporija, čak očekujem 2:0 za Novaka.zgmiky je napisao/la:izbaci Novaka, Fedex uzima 2-1Clutch je napisao/la:I ja sam ovo odigrao na 10€, još sam dodao Đokovića. Nek nam je sa srećomfixator je napisao/la:ali na cenera:
Holandija H1 @ 1.40
Belgija 1 @ 1.30
Bosna X2 @ 1.55
FT Braunschweig 0-4 Bremen IIJanez je napisao/la:Da oprobamo opet ove Švabe kad nas je jučer lijepo krenulo.![]()
FT Braunschweig - Bremen II 4+ gola 1,9 ( Premier)
Ono što posebno u oči pada jeste gol razlika ekipa gdje Bremen ima 45:20, dok FT Braunschweig ima 14:46
Za hrabre 5+ i 7+, ali ne bi baš toliko trpao.![]()
Cloppenburg - Luneburger Hansa 3+ 1,65 ( Premier)
Za početak dana sretno nam svima.
valjda nas Koge ispoštujeorbit je napisao/la:Bacio sam neku kombinaciju ovih parova i svojih, valjda danas ispoštuju.gojzerica je napisao/la:AB Kopenhagen - Fredericia zp1-
Koge - Vestsjaelland zp1-
Ternana - Spezia zp1-
2,5![]()
Sretno nam
FT 2:1Evolution87 je napisao/la:Lyngby-Vendsyssel FF 1 1.75
I ovaj :hodža je napisao/la:BiH
Medunjanin
Preko kornera
Pa postavi ovdje tiket gdje stavljas 1X na neku vecu svotu kad si vec neki mangup.krmpotich je napisao/la:Citizen-X je napisao/la:meni ce bit drago ako upadnem veceras na BIH a vidim pomašala raje tipuje BIH
U pravu si 100%, djeca se razmahuju nekakvim SF prognozama a na racunu imaju 1,26km. Čuj hendikep na BiHi kaze igra u singlu
![]()
Realno 1X na Izrael, poklon kvota 1,50
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.