Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Idi bruderu pravi novi profilSariel je napisao/la:Gdje je ona slika s planom rada na pauzi.koga smo profulali bez papira
dobartuzlak1987 je napisao/la: Samefel budi, nece on nidje nece ga niko.
Dobro si ebote.poginucu i ja snjim zajednotuzlak1987 je napisao/la:Idi bruderu pravi novi profilSariel je napisao/la:Gdje je ona slika s planom rada na pauzi.koga smo profulali bez papira
Samefel budi, nece on nidje nece ga niko.
Aerials je napisao/la:Nije da se preznoji bolan, smrz'o se lik pa se utoplio da mu nije hladno
Ko lozi bolan? Ja kada napisem sa kim pregovaramo, je li to lozenjeharry_90 je napisao/la:Sta ti pricas,ja ovdje pisem bilo lose ili dobro..makar ne lozim ljude pricama o nekim bombama,a blage veze nemas..zato zaobidji me..SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ovaj Harry piše samo kad' treba pljuvat'
Treba nama leksaurinawobly92 je napisao/la:Kostić ako ode, to se može nazvati promašajem. U tom slučaju nam trebaju i Džidić i Memišević.
Nisam ja vidio da si napisao s kim pregovaramo,vec neke bombe i onda tajac... sumnjam da si znao za Grahovca i onog iz Istre..SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ko lozi bolan? Ja kada napisem sa kim pregovaramo, je li to lozenjeharry_90 je napisao/la:Sta ti pricas,ja ovdje pisem bilo lose ili dobro..makar ne lozim ljude pricama o nekim bombama,a blage veze nemas..zato zaobidji me..SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ovaj Harry piše samo kad' treba pljuvat'
Aerials je napisao/la:ne bi nama valjalo da iko ode sad, al' k'o što gledam bit će ovdje još odlazaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.