FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ostajemo bez jos jednog kljucnog igraca koji je dogovorio sa sarajevom , a jos jedan je u pregovorima takodjer sa saraejvom .
Elvis Sarić 100%, il' je Kole, čini mi se da obojica nemaju ugovor.
kostic garant jer im otisao barbaricNKMramor je napisao/la:Elvis Sarić 100%, il' je Kole, čini mi se da obojica nemaju ugovor.

- tuzlak1987
- Kontakt:
Skver je napisao/la:Jarane, pod hitno se prijavi u Rudarsku br. 2.....poboljsaj nam transfer politiku.tuzlak1987 je napisao/la: Pa opet i tada se propustio onaj Husic na beka, a Husref rekao da je zadovoljan ekipom. To je bila takticka greska i Husrefova tvrdoglavost ..
A Azmir u decembru kada je rekao da nece otici rekao da dolaze pojacanja i da se napada titula iz Amerike.
Care ja mislim da je losa transfer politika , a ti kako hoces.
Nisam rekao da je los Azmir, on je alfa i omega.
Azmir samo pod hitno treba prestati vjerovati na riječ ljudima, zeznut će ga neko pošteno.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
- Kontakt:
nananananananana, ti si naša svetinja, svetinja! 

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Otici ce nam jos jedan igrac u Sarajevo garantovano ..
Tako da mi nije ni zao igraca, dobijaju pare, odigraju onako protiv Drine i onda kmece na navijace. A te iste navijace prodaju za mjesec dana.
Tako da mi nije ni zao igraca, dobijaju pare, odigraju onako protiv Drine i onda kmece na navijace. A te iste navijace prodaju za mjesec dana.
Husref je ubaceni element.
Morat ćemo mi izgleda dovesti 11 igrača da ne bi imali kratku klupu 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
I pravu ste i jedni i drugi....ali morate odgovoriti i na jedno pitanje...ono glasi :Husic je oko 3 godine u klubu....JE LI NAS IKAD ZA OVE 3 GODINE SLAGAO I IZLEVATIO....ikad....po bilo kojoj osnovi....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Kostic??? 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije.staragarda je napisao/la:I pravu ste i jedni i drugi....ali morate odgovoriti i na jedno pitanje...ono glasi :Husic je oko 3 godine u klubu....JE LI NAS IKAD ZA OVE 3 GODINE SLAGAO I IZLEVATIO....ikad....po bilo kojoj osnovi....
Ali ce se nauciti da njega ne levate nakon ovoh roka

-
- Kontakt:
mramoree kakvi su crnci danas bili
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Oj, pa jel vas dosta vise? Niko od vas nema blage sta se desava u klubu i ko dolazi/odlazi. Hmmm, mozda vam je krivo sto ne znate 
Sent from my D6603 using Tapatalk

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
PP...SlobodaTuzla1919 je napisao/la:mramoree kakvi su crnci danas bili

Sta ti pricas,ja ovdje pisem bilo lose ili dobro..makar ne lozim ljude pricama o nekim bombama,a blage veze nemas..zato zaobidji me..SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ovaj Harry piše samo kad' treba pljuvat'
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Tacno je za nepovjerovati kako su neki ljudi negativni i osudjuju klub , pa bolan veliki evropski klubovi imaju problema sa igracima , traze vece pare i slicno pa ih ljudi otjeraju. Shvatite jedno da od igraca koji su dobili papire , jedini ivetic je taj koji je otisao zbog sukoba sa husrefom. Ostali nisu zadovoljili kvalitetom sto znaci da se traze bolja rjesenja. E sad igracima kojim zine guzica a da nisu u Slobodi bili nebii ih bilo ni na mapi su sami ti koji tjeraju sebe iz kluba. Zapamtite jedno da niko nije iznad Slobode i da svaki igrac koji nije prekrizen ima svoje mjesto u timu. (Taj isti Saric ako misli da mu je bolje u Sarajevu neka ide al svi mi znamo da ga je Sloboda napravila fudbalerom , i nezahvalna **** mrs iz svetinje)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.