Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
I da, poserem se pojedincima iz ekipe po glavi, treba ih popisat gdje ih god sretnes po gradu. Treba im **** mater sa tribina kada god naprave gresku. Koga ce sad bojkotovati kada su otjerali Ibru sto im je i bio cilj?
Forzza Velez
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ne treba zaboraviti momenat u kojem je Rahimic dosao u Velez, iz Mladosti koja je bila u vrhu PL u Velez koji se tad borio za opstanak u federalnoj
time je zaradio moj respekt
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Zamisli kakva su ova mostarska **** ("gradska raja") kada poslije onakve 3 godine izvizdaju covjeka po izlasku sa terena nakon 3 gola? Covjek dosao iz Mladosti koja se borila za europu da bi izvadio Velez iz govana koji ispada iz Prve lige FBiH, i to radio bez plate.akisarajevo92 je napisao/la:Ne treba zaboraviti momenat u kojem je Rahimic dosao u Velez, iz Mladosti koja je bila u vrhu PL u Velez koji se tad borio za opstanak u federalnoj
Forzza Velez
Jesi li siguran u ovo da je dobromiky_hz je napisao/la:3 kola,a Celik vec dva protivnicka trenera smjenio.Dobro pa mi nismo zijanili

Nzm kako je onaj celik od prosle subote uspio smjenii dva trenera. Al opet padaju trenerske glave ko perhut :kafa
-
- Kontakt:
Iskreno, ne znaš ništa o fudbalu.. Sve je ovo u pet deka, Želji kad se prikljuce Stilic, Ermin Zec, Sinan Ramovic, bice jaci realno za 30% .. Željo-Zrinjski-Sarajevo sve je u pet dekaVanja8 je napisao/la:Prvo, cestitke konama na pobjedi...
Tekmu su dobili na tempo, na pritisak,jednostavno su iskoristili situaciju u kakvom sastavu igra Zrinjski...
Zrinjski,opet nepovezan,vidi se da to nije udarna ekipa, pomalo i nezainteresovan, igrao na X i obilo mu se o glavu...
E sad, pitanje je koliko Željo može dugo ovom trkom ostvarivati rezultat shodno njihovom rosteru...
Koliko se sjecam i prosle sezone su krenuli nekako slicno ono na juris i držali su nekih pet kola,a nakon toga jednostavno ispuhali...
No,bilo kako bilo prvenstvo ce biti zanimljivo, ako nista drugo ono bar za mjesto koje vodi u EL, jer Sarajevo je opet,ovaj put za dva koplja ispred ostalih...
Kad je zadnji put Celik ovako dobro startovao ?
Sa 2 gostujuće tekme u 3. kola i 7 bodova? Nikad.Zip je napisao/la:Kad je zadnji put Celik ovako dobro startovao ?

Još kad mlatnemo ovu sarajevsku nejač pa protiv Siminog Hana bude preko 10 milja

Užasna odluka. Počele su trzavice na relaciji Ibro-Fajić i prije suspenzije i od suspenzije je de facto Fajić glavni čovjek u Veležu. I u subotu se svađa sa svima, maše rukama, glumi zvijezdu i mislim da je on "najzaslužniji" što je Ibro pogubio konce.akisarajevo92 je napisao/la:Ne treba zaboraviti momenat u kojem je Rahimic dosao u Velez, iz Mladosti koja je bila u vrhu PL u Velez koji se tad borio za opstanak u federalnoj
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Pa Zec se prikljucuje evo ima preko 8 mjeseci, a nikako da se prikljuciAhmerakaa1921 je napisao/la:Iskreno, ne znaš ništa o fudbalu.. Sve je ovo u pet deka, Želji kad se prikljuce Stilic, Ermin Zec, Sinan Ramovic, bice jaci realno za 30% .. Željo-Zrinjski-Sarajevo sve je u pet dekaVanja8 je napisao/la:Prvo, cestitke konama na pobjedi...
Tekmu su dobili na tempo, na pritisak,jednostavno su iskoristili situaciju u kakvom sastavu igra Zrinjski...
Zrinjski,opet nepovezan,vidi se da to nije udarna ekipa, pomalo i nezainteresovan, igrao na X i obilo mu se o glavu...
E sad, pitanje je koliko Željo može dugo ovom trkom ostvarivati rezultat shodno njihovom rosteru...
Koliko se sjecam i prosle sezone su krenuli nekako slicno ono na juris i držali su nekih pet kola,a nakon toga jednostavno ispuhali...
No,bilo kako bilo prvenstvo ce biti zanimljivo, ako nista drugo ono bar za mjesto koje vodi u EL, jer Sarajevo je opet,ovaj put za dva koplja ispred ostalih...

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Protiv ovakvih protivnika nije nikad.
-
- Kontakt:
Ne brinem se za Ibru, sad Saudijci ne moraju plaćati Milion eto Ibre djaba ...
Naredne godine u Europu idu Sarajevo,Zeljo,Zrinjski i nakon velikih špekulacija po starom dobrom obicaju jedan iz manjeg entiteta,mislim da ce to biti Borac uz asistenciju vožda iz Laktaša...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Velež bi trebao ispasti čisto da pravda bude zadovoljena. Jer način na koji su prošle sezone ušli u PL je sve samo ne pošten i korektan.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Idemo u zenicu da spustimo krezave na zemlju.
Rođeni izdržite, nikad poraz, samo lekcija.

Rođeni izdržite, nikad poraz, samo lekcija.

Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
-
- Kontakt:
Nema potrebe da se prikljucuje, pobjedjujemo i bez njega, kad bude potrebno, prikljucit ce sebhpremierliga12 je napisao/la:Pa Zec se prikljucuje evo ima preko 8 mjeseci, a nikako da se prikljuciAhmerakaa1921 je napisao/la:Iskreno, ne znaš ništa o fudbalu.. Sve je ovo u pet deka, Želji kad se prikljuce Stilic, Ermin Zec, Sinan Ramovic, bice jaci realno za 30% .. Željo-Zrinjski-Sarajevo sve je u pet dekaVanja8 je napisao/la:Prvo, cestitke konama na pobjedi...
Bujrum dodjite, mi nismo kao neki ovdje da ne mozemo stadion napuniti. 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
Pripremite šupčić u subotu, a nakon poraza se zna.. 1600 gledaoca na Bilinomn.. navijaci kurceviredbull93 je napisao/la:Bujrum dodjite, mi nismo kao neki ovdje da ne mozemo stadion napuniti.
Zar ti nisi upozorenAhmerakaa1921 je napisao/la:Pripremite šupčić u subotu, a nakon poraza se zna.. 1600 gledaoca na Bilinomn.. navijaci kurceviredbull93 je napisao/la:Bujrum dodjite, mi nismo kao neki ovdje da ne mozemo stadion napuniti.

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
Jesam, da vise ne karam zene vase tamoredbull93 je napisao/la:Zar ti nisi upozorenAhmerakaa1921 je napisao/la:Pripremite šupčić u subotu, a nakon poraza se zna.. 1600 gledaoca na Bilinomn.. navijaci kurceviredbull93 je napisao/la:Bujrum dodjite, mi nismo kao neki ovdje da ne mozemo stadion napuniti.
Dokurceve fore ostavi za pl prepucavanja, ovdje je ipak premijer liga. Molim te drzi se teme 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
Hajde kad vas iskaramo u subotu, nadam se da necete u bojkot?redbull93 je napisao/la:Dokurceve fore ostavi za pl prepucavanja, ovdje je ipak premijer liga. Molim te drzi se teme
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.