FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Derdiyok
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Derdiyok » 07 avg 2017, 22:24

Treba postaviti anketu da li ce Valverde ocelaviti nakon prve sezone

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 07 avg 2017, 22:32

LEO10 je napisao/la:Nista novo od Albe, niti jedan dobar potez. Iniesta ja se nadam da moze sta bolje od ovog. Ima Messi da se razguli i u vezi i u napadu, ako razmisljaju o kakvom trofeju.
Pa evo uzeli su Gamper......ovaj tim ne zaslužuje više od toga, otužno je gledati Mesija na kakve je saigrače spao pod stare dane ali sve manje žalim i njega kad je glup i ne digne ruke od ovih propalih igrača.....ako ćora ne dovede bar tri igrača treba ga obesiti na sred Placa de Catalunya za primer budućim predsednicima :lol:

LEO10
Kontakt:

Post Postao/la LEO10 » 07 avg 2017, 22:43

parangal je napisao/la:
LEO10 je napisao/la:Nista novo od Albe, niti jedan dobar potez. Iniesta ja se nadam da moze sta bolje od ovog. Ima Messi da se razguli i u vezi i u napadu, ako razmisljaju o kakvom trofeju.
Pa evo uzeli su Gamper......ovaj tim ne zaslužuje više od toga, otužno je gledati Mesija na kakve je saigrače spao pod stare dane ali sve manje žalim i njega kad je glup i ne digne ruke od ovih propalih igrača.....ako ćora ne dovede bar tri igrača treba ga obesiti na sred Placa de Catalunya za primer budućim predsednicima :lol:
Bojim se da to ne bude i jedino sto ce uzeti. Previse je tu igraca koji igraju na racun stare slave, al nadati se je da ce se dovesti neka svijeza krv..inace ovi dizelasi nece biti konkurentni niti do nove godine.
☆Leo Messi☆
☆Roger Federer☆

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 07 avg 2017, 22:46

parangal je napisao/la: Pa evo uzeli su Gamper......ovaj tim ne zaslužuje više od toga, otužno je gledati Mesija na kakve je saigrače spao pod stare dane ali sve manje žalim i njega kad je glup i ne digne ruke od ovih propalih igrača.....ako ćora ne dovede bar tri igrača treba ga obesiti na sred Placa de Catalunya za primer budućim predsednicima :lol:
Hajde da ovako to uprostimo.
Barca trenutno u rosteru (od veznjaka) ima : Iniesta, Busquets, Rakitić, Gomes, Roberto, Rafinha, Denis, Arda, Samper i Alena....eto 10 nabrojah :mrgreen:
Slažem se da je to mahom kvantitet, a ne kvalitet - ali sad je prica da još dovedi :crazy: pa gdje ce to sve igrati ? ne može se dodatno gomilati.

Ako cemo dovoditi samo onako , da bi se dovodilo nešto, jer se sad došlo do para (od Neymara), onda yebo tu politiku...to je lutanje , a ne ozbiljna transfer politika.
Opet kažem, da bi se dovelo nešto novo, mora se prije toga otpustiti/prodati bar 3,4 od ovih 10 navedenih....plus taj novi mora biti kvalitet, a ne kvanitet...kvantitet vec imamo, cak i viška.

LEO10
Kontakt:

Post Postao/la LEO10 » 07 avg 2017, 22:55

let3 je napisao/la:
parangal je napisao/la: Pa evo uzeli su Gamper......ovaj tim ne zaslužuje više od toga, otužno je gledati Mesija na kakve je saigrače spao pod stare dane ali sve manje žalim i njega kad je glup i ne digne ruke od ovih propalih igrača.....ako ćora ne dovede bar tri igrača treba ga obesiti na sred Placa de Catalunya za primer budućim predsednicima :lol:
Barca trenutno u rosteru (od veznjaka) ima : Iniesta, Busquets, Rakitić, Gomes, Roberto, Rafinha, Denis, Arda, Samper i Alena....eto 10 nabrojah :mrgreen:
Slažem se da je to mahom kvantitet, a ne kvalitet - ali sad je prica da još dovedi :crazy: pa gdje ce to sve igrati ? ne može se dodatno gomilati.

Ako cemo dovoditi samo onako , da bi se dovodilo nešto jer došlo do para (od Neymara), onda yebo tu politiku...to je lutanje , a ne transfer politika.
Opet kažem, da bi se dovelo nešto novo, mora se prije toga otpustiti/prodati bar 3,4 od ovih 10 navedenih....plus taj novi mora biti kvalitet, a ne kvanitet...kvantitet vec imamo, cak i viška.
Sta ti koristi ovih ovakvih mozes imati i 20 kad nijedan nije klasa, a 90% ih obicni polovnjaci. Dovesti se mora veznjak, a slazem se da to mora biti kvaliteta...inace iduce sezone moze i Messijeva klauzula biti aktivirana i potpuno s razlogom, covijek trati najbolje godine s ovim panjevima.
☆Leo Messi☆
☆Roger Federer☆

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 07 avg 2017, 22:58

LEO10 je napisao/la:
Sta ti koristi ovih ovakvih mozes imati i 20 kad nijedan nije klasa, a 90% ih obicni polovnjaci. Dovesti se mora veznjak, a slazem se da to mora biti kvaliteta...inace iduce sezone moze i Messijeva klauzula biti aktivirana i potpuno s razlogom, covijek trati najbolje godine s ovim panjevima.
Slažem se da se treba dovesti klasa, ali da bi doveli klase prije toga se moraju prodati 3-4 igraca od onih navednih.
E sad koga sve prodati i za koju cijenu, to je pitanje. Vidiš da nece niko da ide iz Barce. Dobro im pravo, cak i na klupi. Niko da zatraži transfer.

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 07 avg 2017, 22:59

let3 je napisao/la:

Ako cemo dovoditi samo onako , da bi se dovodilo nešto jer došlo do para (od Neymara), onda yebo tu politiku...to je lutanje , a ne transfer politika.
Uprosti ga kako hoćeš opet ostaje činjenica da je sve to jad i beda....

Neverovatno je da niko ne može da protrese tu žabokrečinu koja se zapatila.....Valverde bi mogao ispasti i veći bezmudan od Enrikea. Koliko sada do izražaja dolazi Gvardiolina hrabrost da onomad ko mačke s hebišta razjuri Ronaldinja i Deca da ekipa prodiše.....ista je situacija i danas. Bio je Tito, bio je Tata, bio je Enrike evo i sad i Valverdeaali ovaj roster igrača ne može igrati drugačiji fudbal od ovoga odavno od ozbiljnih evropskih ekipa provaljenog s tom razlikom što je svake nove godine sve sporiji i jadniji....biće jako teško doneti nešto novo medju ovaj čemer i jad

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 07 avg 2017, 23:02

let3 je napisao/la:
LEO10 je napisao/la:
Slažem se da se treba dovesti klasa, ali da bi doveli klase prije toga se moraju prodati 3-4 igraca od onih navednih.
E sad koga sve prodati i za koju cijenu, to je pitanje. Vidiš da nece niko da ide iz Barce. Dobro im pravo, cak i na klupi. Niko da zatraži transfer.
Jel sam ja oćoravio ili mi se čini da sam video ponovo i Daglasa? :? ....pa Barsa je postala komedija :rol:

LEO10
Kontakt:

Post Postao/la LEO10 » 07 avg 2017, 23:07

Ma ovi su kao Bosanski politicari, ne mozes nikog ni puskom otijerati iz ekipe. Vecina njih zna da ce za njih biti minuta na kapaljku, ali nema veze to za ove lesinare, placa ide redovno.
☆Leo Messi☆
☆Roger Federer☆

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 07 avg 2017, 23:10

Derdiyok je napisao/la:Treba postaviti anketu da li ce Valverde ocelaviti nakon prve sezone

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
:rol: :rol: :tokralju:

Ko ne bi ocelavio, pa vidi mlitave veze, sve zivo zavisi od Lionela. A normalno da se nece covjek trgat pred Rusiju, boli ga qurac sve zivo osvojio, ne bi ni ja. Kad nece da mu dovedu normalne nogometase.
27.10.2020

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 07 avg 2017, 23:23

LEO10 je napisao/la:Ma ovi su kao Bosanski politicari, ne mozes nikog ni puskom otijerati iz ekipe. Vecina njih zna da ce za njih biti minuta na kapaljku, ali nema veze to za ove lesinare, placa ide redovno.
Upravo to. Odlicno poređenje :clap:

Barca mora dovesti 2-3 igraca koji mogu trcati i raditi u oba pravca, toga najviše fali u trenutnom rosteru - da bi se ganjale titule i napadala LP.
Dakle, nešto kao Rakitić kad je došao prije 3 godine..odmah se vidjelo koliko je takticki bolji i korisniji defanzivno od Cesca (kojeg je zamjenio) i koji je bio operisan od defanzive.
Ako ce neki Seri iz Nice donijeti sa sobom taktiku, energiju i igru u oba pravca - onda ga odmah kupovati bez puno razmišljanja.
Al prije toga moraš otjerati 3-4 lešinara iz Barce, a koji nece da idu nigdje...ovdje se piše da treba i dalje davati šanse Gomesu, Ardi, Rafinhi itd...onaj Digne je isto ubleha teža, ništa nije donio u Barcu od kvalitete - al niko da okrivi Roberta Fernandeza za njega.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 07 avg 2017, 23:28

Sramotna posjeta, sve manje navijaca. Da nije Messi igrao, ne bi doslo ni pola od ove brojke. Ne bi ni ja, nije niko lud gledati stare kuke, istu ekipu jos duplo slabiju nego prosle sezone.

Yebem vam mater ublehasku.
27.10.2020

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 07 avg 2017, 23:52

Arda Turan tiene las horas contadas en el Barça. Valverde no lo quiere y lo ha dejado sin jugar en el Gamper. Mensaje muy claro #fcblive
Tjeraj go.vna
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 07 avg 2017, 23:55

Ma vidi posjete ba. Ne mozes navijace prevariti. Vrijeme je za smjenu kompletne uprave, sto prije to bolje.
27.10.2020

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 07 avg 2017, 23:58

let3 je napisao/la: Ako ce neki Seri iz Nice donijeti sa sobom taktiku, energiju i igru u oba pravca - onda ga odmah kupovati bez puno razmišljanja.
Kakav bre Seri.....samo još fali da ciga iz Slonovače bude kreator Barsine igre na sredini :lol:
Pustite vi mog zetka @Furija....u stvari sada već mogu da saopštim ex-kandidata za zetka....otkrio sam da ima opasan fetiš na crnce :o :rol: :rol: :rol:

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 08 avg 2017, 00:00

Jeste napravili sranje od teme čak i kada je utakmica ne znate pisati ništa drugo osim o upravi.
Don't hate what you don't understand.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 08 avg 2017, 00:06

parangal je napisao/la:
let3 je napisao/la: Ako ce neki Seri iz Nice donijeti sa sobom taktiku, energiju i igru u oba pravca - onda ga odmah kupovati bez puno razmišljanja.
Kakav bre Seri.....samo još fali da ciga iz Slonovače bude kreator Barsine igre na sredini :lol:
Pustite vi mog zetka @Furija....u stvari sada već mogu da saopštim ex-kandidata za zetka....otkrio sam da ima opasan fetiš na crnce :o :rol: :rol: :rol:
pa gle, sam si rekao da od Gomesa, Rakitica, Inieste, Arde, Rafinhe, Denisa nema nista, i ja se tu slazem s tobom, top pojacanja necemo vidit u veznom redu, a crnac ko crnac bar ce trcati i boriti se na terenu za razliku od bradatog turcina, a nasi ublehasi ce morati uraditi kakav-takav transfer.
Imao sam ja ogromnu listu imena koje bi volio gledati u Barci, al od njih nema nista, a ako se ja pitam, radije bi riskirao sa crncem Serijem koji je najblize onome sto nam treba u veznom redu nego ne doveo nista, jer trenutni vezni red je jedna obicna nula.

Ovaj potencijalni odlazak Arde otvara mjesto novom igracu u ekipi, ja mislim da je to za Serija, ako Rafinha ode, Sampera treba ostavit il Alenu gurati u vatru sve cesce, iako vidim da nije ni igrao veceras sto je ogromna steta.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 08 avg 2017, 00:10

parangal je napisao/la:
E pa jbg, Verati nece doci, ostaje u PSG.

Jedino da Xavija vratimo iz Katara :mrgreen: svakako je i sad bolji od vecine.

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 08 avg 2017, 00:14

Furymaker je napisao/la:
parangal je napisao/la:
pa gle, sam si rekao da od Gomesa, Rakitica, Inieste, Arde, Rafinhe, Denisa nema nista, i ja se tu slazem s tobom, top pojacanja necemo vidit u veznom redu, a crnac ko crnac bar ce trcati i boriti se na terenu za razliku od bradatog turcina, a nasi ublehasi ce morati uraditi kakav-takav transfer.
Imao sam ja ogromnu listu imena koje bi volio gledati u Barci, al od njih nema nista, a ako se ja pitam, radije bi riskirao sa crncem Serijem koji je najblize onome sto nam treba u veznom redu nego ne doveo nista, jer trenutni vezni red je jedna obicna nula.
:shhh:

Nemaš pravo glasa.....malo ti je što si nam uvalio ovog SeReda.....vidiš da ciga ne zna dal je došo il je pošo, pretenduje žgolja da pomuti "slavu" DigneTa samo sa desne strane :rol: :rol: :rol:

PS. naravno da od gore pomenutih nema ništa ali nisam rekao da umesto njih treba dovesti još gore :lol: .....ako ne možeš dovesti kako kažeš TOP pojačanja to ne znači da pare trebaš baciti na neke budale.....Ja verujem u Bartomeua, za 20 dana sve će on to dovesti u red :mrgreen:

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 08 avg 2017, 00:16

let3 je napisao/la:
parangal je napisao/la:
E pa jbg, Verati nece doci, ostaje u PSG.

Jedino da Xavija vratimo iz Katara :mrgreen: svakako je i sad bolji od vecine.
Pa jel ti stvarno misliš da je Xavi budala? Nije lud da naruši svoju slavu igrajući sa ovim invalidima :rol:

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.