FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

adnan27
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la adnan27 » 06 jun 2016, 18:45

:tokralju: :tokralju: u petak ce svi da :tokralju: :tokralju: cekajmo pocetak priprema pa cemo pocet da kritikujemo ili hvalimo

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 jun 2016, 18:45

Husref sebi slaze ekipu u Sarajevu :D

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 06 jun 2016, 18:46

staragarda je napisao/la:A sta mislite o ideji da ipak sačekamo početak priprema i vidimo sa kakvim igrackim kadrom raspolažemo pa da onda opletemo po Husicu, Musemicu, Vugdaliću
Gdje'š to ba, mora se popljuvat obavezno. A kleti će se u Azmira opet kad dođe prvi ozbiljniji igrač, a ovo drugo pola će u rupe opet.
Jesmo mraka, da nas nema trebalo bi nas izmislit, nije ni čudo kad nam se smiju ljudi.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 06 jun 2016, 18:47

Ima li kakva kompilacija pregleda utakmica iz prošle sezone da se odgleda od prvog do zadnjeg kola?

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 06 jun 2016, 18:53

Thranduil je napisao/la:Ima li kakva kompilacija pregleda utakmica iz prošle sezone da se odgleda od prvog do zadnjeg kola?
Imaju samo golovi

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 06 jun 2016, 18:56

wobly92 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:A sta mislite o ideji da ipak sačekamo početak priprema i vidimo sa kakvim igrackim kadrom raspolažemo pa da onda opletemo po Husicu, Musemicu, Vugdaliću
Gdje'š to ba, mora se popljuvat obavezno. A kleti će se u Azmira opet kad dođe prvi ozbiljniji igrač, a ovo drugo pola će u rupe opet.
Jesmo mraka, da nas nema trebalo bi nas izmislit, nije ni čudo kad nam se smiju ljudi.
ma nismo jedini hahah u bosni je to ko dobar dan evo na temi sarajeva hahah ubise se ko i ovdje :D
:bih: :D

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 06 jun 2016, 18:59

wobly92 je napisao/la:
Pa došao je vec ozbiljan igrač :?... Meni je recimo Tomić preozbiljan igrač al sad sto su neki očekivali da IVETIĆA zamjeni Dani Alves lično to je drugi par rukavica, jbg
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 06 jun 2016, 19:00

NYKnicks Fan je napisao/la:
Thranduil je napisao/la:Ima li kakva kompilacija pregleda utakmica iz prošle sezone da se odgleda od prvog do zadnjeg kola?
Imaju samo golovi
Ja čekam kakv link :mrgreen:

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 06 jun 2016, 19:02

staragarda je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:
Pa došao je vec ozbiljan igrač :?... Meni je recimo Tomić preozbiljan igrač al sad sto su neki očekivali da IVETIĆA zamjeni Dani Alves lično to je drugi par rukavica, jbg
:thumbup: EXTRA IGRAC PA NE KONTAJU NEKI DA JE TESKO NAGOVORITI IGRACE DA IGRAJU U NASOJ LIGI SVI CEKAJU TE STRANE ANGAZMANE VIDJET CEMO NA STA CE IZACI OVO SVE JA VJERUJEM NA DOBRO

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 06 jun 2016, 19:09

staragarda je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:

brate nemojte tako , pustite raju da komentarise , nedate sebi ni Azmiru nista reci , niko ovde ne mrzi Slobodu , cinjenica je da smo pustili dva ponajboilja igraca i da vec ona uigrana ekipa gubi svoj kostur .... Niko ne zeli Danija , mislim zeli , ali nismo mi ovde toliko nerealni i glupi , ali samo smo zeljeli da ostavimo najbitnije igrace i dodatno se pojacamo , dugo se cekalo i eto izgubili smo Ahmeta , Peru smo takodjer izgubili davno nazalost . . .

Ni Saric , Kostic nisu sigurni da ostaju , a ni ostali ....

OK , doci ce bolji pa cete se vi kao popisati na nas "pljuvace" ... ma daj .... Doci ce bolji igracin , doci ce 10 boljih , otici ce 10 losijih i tako svake sezone .... ko misli da je to put do trofeja , aferim !!!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 06 jun 2016, 19:27

Slozio bih se s rudarskom2 u vecini izlozenog, ali bih ipak sacekao kraj prelaznog roka i te pripreme da vidimo na cemu smo.
Tek je pocelo bice jos iznenadjenja vjerovatno..

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 06 jun 2016, 19:27

@Rudarska, ja bih radije da imamo mladu ekipu od koje se moze zaradit, dobro poslovat i trofeje osvajati nego napraviti ekipu za insta-trofej i sl sezone si pusiona.

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 06 jun 2016, 19:32

Da se razumijemo, Azmir ima moju podršku od samog početka i sada je ima, ali da je izgubio kompas svakako jeste, da je tvrdoglav naravno da jeste!

Nisam i ne treba biti nikakav expert da se zaključi kako ovo što se dešava oko igračke križaljke nije ispravan put, a ovo nije prvi puta da nam se dešavaju ovakve stvari i slične!

Doviđenja, prijatno!

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 06 jun 2016, 19:36

Ovaj Harry piše samo kad' treba pljuvat' :facepalm:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 jun 2016, 19:36

Ove sezone necemo se moci nositi sa pitarima. Glavni su za osvajanje titule. ;)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 06 jun 2016, 19:37

Da li je Azmir rekao: "Borba za oba trofeja", jest......da li je ikada slagao, nije.......e pa sta bi sada covjek trebao davati izjave da bi zadovoljio forumase sa nekog foruma.....ili onog sto vice da daje cetiri marke....
🔴⚫️

slav1431990
Kontakt:

Post Postao/la slav1431990 » 06 jun 2016, 19:39

ahmetovic iz druge polusezone nije igrac za titule,pa krpic mu je mjesto uzeo ljudi,ako dodje iole ozbiljan napadac a vjerujem da hoce nece ahmetovic bit nikakav gubitak ,sabura . Jel se zezate za kokota il stvarno ga prizeljkujete...

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 06 jun 2016, 19:41

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ovaj Harry piše samo kad' treba pljuvat' :facepalm:
Bolje i on da pljuje nego ti sto za 5icu ovdje smirujes ljude i lozis neku pricu o nekakvim bombama.
Pasha najrealniji komentar realno. Svi smo mi za Azmira i da bude ziv i zdrav ali covjek je def izgubio kompas. Pa on hladno izjavi svim igracima se automatski produzuje ugovor i onda mu Ahmetovic 'ladno ode u Sarajevo i kao sto gledam tamo ce biti najbolji strijelac lige.
Dok ostali rade po dobro oprobanom receptu i dovode najbolje iz nase lige mi dovodimo nekakve Ocue ili kako se vec zovu. Dok im platis prijevoz iz Kameruna mogao si 5 igraca istog kvaliteta iz nase lige dovest.
Ali Azmir je ovdje na ovom forumu kao krava u Indiji. Kazi da je napravio jednu gresku i odmah idu repliciranja u smislu: " Sada bi isao u Prokosovice na gostovanje" i slicno.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 06 jun 2016, 19:41

Probisvjet je napisao/la:Ove sezone necemo se moci nositi sa pitarima. Glavni su za osvajanje titule. ;)
Nisu vala osim ako se ne salis.veci je posao napravio fkz.zasad. I bice opasniji od fks.
A mi cemo tek da.vidimo gdje smo.iscekujemo svi :hmmmmm:

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 06 jun 2016, 19:42

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ovaj Harry piše samo kad' treba pljuvat' :facepalm:
bog te kao da je otisao Raul, a ne covjek koji nije dao gola cijelu polusezonu :facepalm:

Toliko je negativnosti ovdje da svima treba psihijatar :wtf:

A Ivetic je psovao Husrefu mater kada se ovaj izderao jednom i Husref ga htio odma otjerati Azmir zamolio da saceka kraj sezone.
Husref mu derno masno i rekao pa sta radis koji moj ovaj rekao nemoj ti da se deres **** ti ja mater.
Pokajace se za ovu negativu a i rudarska nije mu prvi put da fula ali onda ga nema pola godine ovdje pa raja zaboravi.
Svaki prelazni rok ista spika opustite se.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.