Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
ja mislim da cemo mi proci ovu grupu, ako budemo treci nije ni europa liga losa. dobro je i ovo veceras ipak rezultati od juce ovo cine prihvatljivim porazom.
You are someone else I am still right here
Spasila nas Romafera je napisao/la:ja mislim da cemo mi proci ovu grupu, ako budemo treci nije ni europa liga losa. dobro je i ovo veceras ipak rezultati od juce ovo cine prihvatljivim porazom.

Nesto je trulo na rijeci Mersey i to je to od mene za nocas.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kad uzmeš u obzir da igramo bez napada,nije ni bilo loše ovo do Reala 

- BeyKopites
- Kontakt:
Kakvi navijači, YNWA na kraju iako su igrači smiješno odigrali.Ne zaslužuju vas
Igra ista ko protiv QPR, samo što večeras nismo igrali protiv QPR nego protiv najmanje 10x jačom ekipom što se naravno osjetilo na rezultatu koji je mogao biti i ubjedljiviji(iako je i Liverpool kao imao neke prilike).
Tek kad igraš protiv ekipe kao što je Real, vidiš koliki su polovnjaci Lallana, Lovren, Marković, Allen, Mignolet i co. te koliko je propao Johnson što je ispod nivoa polovnjaka a Balotelli igra neku svoju ljigavu igru.
Sterling igra po 90 min. u svim takmičenjima i već je zbog toga počela da mu pada forma i koncentracija, Coutinho dosta labilan, iako bi sa boljim saigračima i u boljem sistemu igre i on sam bio dosta produktivniji jer ima šlifa.
Henderson je dokazao da ima mjesta u timu al' nije on igrač koji će u budućnosti preuzeti Gerrardovu ulogu, nažalost.Can je zanimljiv igrač, izgleda mi kao neko ko može izrasti u veoma dobrog igrača
I na kraju, Rodgers koji se previše zaigrao na ljeto te doveo hrpu igrača sa vizijom kako u najmanju ruku ponoviti nivo iz prošle sezone a do sad se pokazalo da nije imao pojma šta radi.Eh sad malo zbunjuje i taj famozni "komitet" al' ono što se svakako može zaključiti je da Rodgers i nema baš pojma što se tiče dovođenja igrača.Koliko god da je dobar u nekim drugim trenerskim sferama, sve to pokvari lošim transferima i sam sebi skače u stomak.
Na zimu/ljeto nam svakako trebaju novi golman, veznjak i napadač ali da zaista bude pojačanje a neke nedokazane mlade nade.Međutim, ako će opet Rodgers dovoditi igrače onda vjerovatno treba razmisliti i o novom treneru.Za otkaz je još uvijek prerano, ali ako se do januara igra ne popravi, mora se krenuti dalje sa novim čovjekom na klupi.

Igra ista ko protiv QPR, samo što večeras nismo igrali protiv QPR nego protiv najmanje 10x jačom ekipom što se naravno osjetilo na rezultatu koji je mogao biti i ubjedljiviji(iako je i Liverpool kao imao neke prilike).
Tek kad igraš protiv ekipe kao što je Real, vidiš koliki su polovnjaci Lallana, Lovren, Marković, Allen, Mignolet i co. te koliko je propao Johnson što je ispod nivoa polovnjaka a Balotelli igra neku svoju ljigavu igru.
Sterling igra po 90 min. u svim takmičenjima i već je zbog toga počela da mu pada forma i koncentracija, Coutinho dosta labilan, iako bi sa boljim saigračima i u boljem sistemu igre i on sam bio dosta produktivniji jer ima šlifa.
Henderson je dokazao da ima mjesta u timu al' nije on igrač koji će u budućnosti preuzeti Gerrardovu ulogu, nažalost.Can je zanimljiv igrač, izgleda mi kao neko ko može izrasti u veoma dobrog igrača

I na kraju, Rodgers koji se previše zaigrao na ljeto te doveo hrpu igrača sa vizijom kako u najmanju ruku ponoviti nivo iz prošle sezone a do sad se pokazalo da nije imao pojma šta radi.Eh sad malo zbunjuje i taj famozni "komitet" al' ono što se svakako može zaključiti je da Rodgers i nema baš pojma što se tiče dovođenja igrača.Koliko god da je dobar u nekim drugim trenerskim sferama, sve to pokvari lošim transferima i sam sebi skače u stomak.
Na zimu/ljeto nam svakako trebaju novi golman, veznjak i napadač ali da zaista bude pojačanje a neke nedokazane mlade nade.Međutim, ako će opet Rodgers dovoditi igrače onda vjerovatno treba razmisliti i o novom treneru.Za otkaz je još uvijek prerano, ali ako se do januara igra ne popravi, mora se krenuti dalje sa novim čovjekom na klupi.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Ko je to ocekivao pobjedu veceras ? Igras protiv najboljeg tima na svijetu bez svog najboljeg igraca
Rekao sam danas da bih volio da ih uzmemo cito iz razloga sto ova "gospoda" sa njihove teme nemaju postovanja prema jednom Liverpoolu, ali sanse za to su bile minimalne.
Pišite šta hoćete, ebe mi se, al de malo realnosti.
Primili smo glupe golove, al tako ti je to kad imas glupe igrače u ekipi.
Grupu prolazimo, ali sta ce biti poslije..

Rekao sam danas da bih volio da ih uzmemo cito iz razloga sto ova "gospoda" sa njihove teme nemaju postovanja prema jednom Liverpoolu, ali sanse za to su bile minimalne.
Pišite šta hoćete, ebe mi se, al de malo realnosti.
Primili smo glupe golove, al tako ti je to kad imas glupe igrače u ekipi.
Grupu prolazimo, ali sta ce biti poslije..
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Centre forward je napisao/la:Ne petljaj, pobjeda u dvomeču protiv Bayerna se slavila više od same decime.gaston je napisao/la:A Bayernu nisu radili šta hoce ? Daj molim te, dosta nam je naše muke.muamerc je napisao/la:Sad mi je jasno kad ste kritikovali BR, frajer je poluamater. Pa Realu je dozvolio ono kako oni zele da igraju...

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Drugo poluvrijeme nije bilo lose, naprotiv bilo je dijelova kada smo lijepo ugrali. Balo je kocnica cijele ekipe. O bezmudom Markovicu necu trositi rijeci. Balo, Marko i Dejan su promasaj malo je reci.
Kocka je bačena
Ocekivano, igra je licila na nesto dok nije izasao cou a usao ocajni markovic. Nadam se da ce barem za vikend osvjetliti obraz i pobjediti hulla
@Hendo, ne iskorististe puno slabosti Modrića i Casillasa? 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Niko nije toliko glup da onom panju ponudi novi ugovor, njega je trebalo davno otjerati, a i obavezno dovesti novog golmana...Bertrand je napisao/la:Johnsonu treba zabraniti bavljenje fudbalom. Ne daj Bože da mu se ponudi novi ugovor.
Inače, vidio se nedostatak motivacije u drugom dijelu, a i Real je druga planeta za trenutnu ekipu Liverpoola.
Ako ništa, Ludogorets uzeo Basela.
A ocekivan poraz od reala, dobro je pa su stali, a sta ce nam uraditi u Madridu

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Manquilla samo gurati , Johnsona prodati nekome za 1 kg badema , uigravati stoperski tandem Sakho-Škrtel.Moliti
boga da ce se Staridž ranije vratiti . Sad imamo 5 utakmica do pauze :
25.10 - Hull (H)
28.10-Swansea(H)
1.11-Newcastle(A)
4.11-Real(A)
8.11-Chelsea(H)
boga da ce se Staridž ranije vratiti . Sad imamo 5 utakmica do pauze :
25.10 - Hull (H)
28.10-Swansea(H)
1.11-Newcastle(A)
4.11-Real(A)
8.11-Chelsea(H)
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
E nek su vas natamburali, samo zbog onog " Barca i Real nabijaju Levante i ostale poluklubove u najlosijoj ligi"
Na Bernabeu je petica vama, trebala je i veceras da nisu igrali s 50 %. Okrenite na clasico u subotu da vidite sta je liga i kako se igra 

27.10.2020
Druze dr pol real igrao sa 20 % snage iz aviona se vidi cuvanje za el clasiko,mislim niste vi toliko losi koliko su oni silni,sve ove nase engleske klubove bi pocjepaliHendo je napisao/la:Drugo poluvrijeme nije bilo lose, naprotiv bilo je dijelova kada smo lijepo ugrali. Balo je kocnica cijele ekipe. O bezmudom Markovicu necu trositi rijeci. Balo, Marko i Dejan su promasaj malo je reci.
Slazem se i ja sam jedan od tih sto govore da vam je liga losa,al to stoji vec ste vi prejaki i za sve ostale lige,a ove levante,elce i dr smece to bi lester gazioleorey je napisao/la:E nek su vas natamburali, samo zbog onog " Barca i Real nabijaju Levante i ostale poluklubove u najlosijoj ligi"![]()
Na Bernabeu je petica vama, trebala je i veceras da nisu igrali s 50 %. Okrenite na clasico u subotu da vidite sta je liga i kako se igra
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Zalosno je ko sve igra u Liverpoolu.Nadam se da cete proc grupu.
To je tacno, sve pokupovase igrace, imaju sav novac od tv prava itd itd.Sljedeci koji dolaze su Reus i Hazard (za sezonu-dvije), jedan ce u Barcu , drugi u Real i to je tako jbg.veron je napisao/la:Slazem se i ja sam jedan od tih sto govore da vam je liga losa,al to stoji vec ste vi prejaki i za sve ostale lige,a ove levante,elce i dr smece to bi lester gazioleorey je napisao/la:E nek su vas natamburali, samo zbog onog " Barca i Real nabijaju Levante i ostale poluklubove u najlosijoj ligi"![]()
27.10.2020
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Govorim danas prijatelju kako ce rezultat biti 1:3, i bio sam eto blizu jer sam ocekivao da i mi mozemo barem jedan zabiti veceras.
Ali oni su trenutno druga dimenzija u odnosu na nas, igraci se ne krecu kao prosle sezone, lopta ne ide tecno.. Nesto ne stima.
Nadam se da ce malo doci sebi do vikenda jer potrebna je ta pobjeda protiv Hull-a (?) da bi povratili samopouzdanje.
Idemo dalje, YNWA.
Ali oni su trenutno druga dimenzija u odnosu na nas, igraci se ne krecu kao prosle sezone, lopta ne ide tecno.. Nesto ne stima.
Nadam se da ce malo doci sebi do vikenda jer potrebna je ta pobjeda protiv Hull-a (?) da bi povratili samopouzdanje.
Idemo dalje, YNWA.

ZZ
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
ne bi Chelsea,Murinjova masina je rame uz rame sa Realom,Barcom i Bayernom,a svi ostali su po 4 klase iza njihveron je napisao/la:Druze dr pol real igrao sa 20 % snage iz aviona se vidi cuvanje za el clasiko,mislim niste vi toliko losi koliko su oni silni,sve ove nase engleske klubove bi pocjepaliHendo je napisao/la:Drugo poluvrijeme nije bilo lose, naprotiv bilo je dijelova kada smo lijepo ugrali. Balo je kocnica cijele ekipe. O bezmudom Markovicu necu trositi rijeci. Balo, Marko i Dejan su promasaj malo je reci.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Sve što je Rodgers veceras uradio je bilo pogrešno, počevši od prvih 11 i postavke igre- pa redom do drugog poluvremena i izmjena
navjerovatno kakav fail....doduše i transferi (od onih Sukijevih para) su mu bili šminka
šta je on konto sa Balonjom, to ni sam Rodgers ne zna
Onaj Marković je bezmudni klošar koji bježi od igre

Onaj Marković je bezmudni klošar koji bježi od igre

Coutinho i Sterling danas jedini zadovoljili i pokušavali nešto konkretno, nadam se Boriniju protiv Hulla jer ovo sa Balotellijem nema smisla ali pošto je puno plaćen Brendan će ga forsirati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.