FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

hamo_pipa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la hamo_pipa » 22 apr 2012, 11:05

samir825 je napisao/la:
maknadi je napisao/la:
Samke...Muka a ?

ti si pravi navijac Zelje,jer ne gledas el clasico nego Strasni Zeljezničar !!!
Nije vala, neka zgaravica od jucerasnjih cevapa. A i neki strasan nagon za povracanjem kad pogledam komentare tipa:"najbolji smo", "Daj duplu", "Niko nam nista nemoze" itd.
Izgleda moram ici kod doktora ;)
A na to "strasni Zeljeznicar", moram odmah u WC!
NAJBOLJI SMO!

DAJ DUPLU!

NIKO NAM NISTA NE MOZE!

STRASNI ZELJEZNICAR!!

nadam se da si otiso da povratis i da se neces vracat uskoro.
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 22 apr 2012, 11:06

Sada kad imamo viska bodova :D treba se odluciti kome "pokloniti" bodove, jer ne moze nas niko pobjediti, ja imam dilemu izmedju Slobode i komsinica, mada posto smo strasni mozemo dati bodove i jednim i drugim, a mozemo i sve pobjediti jer prosle godine nas Sloboda pobjedi na Grbavici i izgubimo borbu za titulu, ja im zamjerio. A Olimpic nam osigura jesenju titulu, tako da bi mogli igrati i za njih, pa komsinice staviti na mjesto gdje pripadaju (po igrackom kadru) :D iza Olimpica, naravno ako prethodno Sarajevo ne pobjedi Olimpic na Otoci. Trebaju bodovi i Leotaru i Velezu... ne bih ni pomislio da damo GOSKU i Slaviji na Grbavici, ne mislim nista protiv ova dva kluba vec jednostavno jer igramo na Grbavici.
Sloboda - Zeljo 2 uz imalo ozbiljniji pristup
Zeljo - Siroki zahebano
Zeljo- GOSK 1 koju posluku porati
Velez - Zeljo 2 ´ta ce Veleeeez
Zeljo - Slavija 1 komsije preko brda :roll:
Sarajevo- Zeljo 2 komsije na brdu, Comora jos uvjek na treningu prepadaju:"Pazi eto Zebe." poludice jadnik.
Siroki- Zeljo zahebano
Zeljo- Kozara 1 Kozara vec prati rezultate u 1.ligi RS
Leotar- Zeljo 2 pored kupa, najteza utakmica do kraja, Leotaru ce biti najvaznija, a mi svi mamurni, nikakvi...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 22 apr 2012, 11:10

Nedamo bodove nikome ! Kad namještamo, da namjestimo sebi još koji rekord ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 apr 2012, 11:12

tu i tamo je napisao/la:Sada kad imamo viska bodova :D treba se odluciti kome "pokloniti" bodove, jer ne moze nas niko pobjediti, ja imam dilemu izmedju Slobode i komsinica, mada posto smo strasni mozemo dati bodove i jednim i drugim, a mozemo i sve pobjediti jer prosle godine nas Sloboda pobjedi na Grbavici i izgubimo borbu za titulu, ja im zamjerio. A Olimpic nam osigura jesenju titulu, tako da bi mogli igrati i za njih, pa komsinice staviti na mjesto gdje pripadaju (po igrackom kadru) :D iza Olimpica, naravno ako prethodno Sarajevo ne pobjedi Olimpic na Otoci. Trebaju bodovi i Leotaru i Velezu... ne bih ni pomislio da damo GOSKU i Slaviji na Grbavici, ne mislim nista protiv ova dva kluba vec jednostavno jer igramo na Grbavici.
Zeljo - Siroki zahebano
Sarajevo- Zeljo 2 komsije na brdu, Comora jos uvjek na treningu prepadaju:"Pazi eto Zebe." poludice jadnik.
Siroki- Zeljo zahebano
Leotar- Zeljo 2 pored kupa, najteza utakmica do kraja, Leotaru ce biti najvaznija, a mi svi mamurni, nikakvi...
Protiv Sirokog ce sigurno biti tesko, nadam se da ce ih Osim "naruzit" zbog sinocnjih gresaka. U kupu ako je moguce dati najmanje 2 gola i ne primiti, pa da u revans idemo mirni. Jos bi se dotakao Slavije koja se bori za opstanak, stvano se trude svaku utakmicu pa ce vjerovanto i na nas krenuti kako najbloje znaju. Treba biti oprezan.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 22 apr 2012, 11:15

Ma ne sikirajte se, Ivica je nama već sve sredio, čak je sinoć učinio da lopta sama skrene i pogodi stativu i to vjerovali ili ne čak dva puta, stvarno kako ga nije stid više. :mrgreen: :lol:
Volim te, Željo!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 22 apr 2012, 11:18

GaetanoScirea je napisao/la:Ma ne sikirajte se, Ivica je nama već sve sredio, čak je sinoć učinio da lopta sama skrene i pogodi stativu i to vjerovali ili ne čak dva puta, stvarno kako ga nije stid više. :mrgreen: :lol:
Selectove lopte nikom ne odgovaraju, osim zelji

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 22 apr 2012, 11:28

GaetanoScirea je napisao/la:Ma ne sikirajte se, Ivica je nama već sve sredio, čak je sinoć učinio da lopta sama skrene i pogodi stativu i to vjerovali ili ne čak dva puta, stvarno kako ga nije stid više. :mrgreen: :lol:
gori su ovi nasi sto se loze na ljubomorne levate, znas kako Balasevic kaze :"Zavist valja i zasluziti."
nije ovo nista kako ce biti kad se nastavi dominacija, vjerovatno ce htjeti oformiti novu ligu u kojoj nece igrati Zeljo, i onda ce biti konkurentni za titulu i sa polu-igracima.
mene ovo neodoljivo podsjeca na Formulu 1 kada je Ferari dominirao 6 godina pa svi se udruzili protiv Schumahera i Ferarija i na kraju promjenili sva pravila od velicine motora, oblika spojlera, guma, br.obrtaja, okrenuli sve naopako, pa sampionat uze neki GP.
Znaci jos 3 god, pa cemo se zabrinuti, mozda uvedu da se ne smiju kopacke nositi vec bosi, ili tako nesto.

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 22 apr 2012, 11:51

Stvarno smo odigrali nekako mrtvo ili smo poceli rutinski da pobjedjujemo :) . Caki oni igraci koji na svakoj utakmici odigraju za 10 tipa Kvesica,Svrake, Zebe.. sinoc su zakazali. Jedino su Guso i Bogi odigrali standardno dobro(Guso mora uraditi malo špuru kod ispucavanja ).Borac za razliku od predhodnih protivnika nije parkirao autobus i moglo se puno bolje. Ovakvom igrom pobjedis Borca a odigramo dobro Olimpik nam otkine 2 boda al eto za utjehu cekamo Sirokog zdravi i odmorni i sa jedno 2-0 sve cemo halaliti i zaboraviti

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 22 apr 2012, 12:03

samir825 je napisao/la:samke na lijecenju zbog zgaravice 7 dana
Samke,sta je s tobom,okrenu ti se misljenje,hebe te sto si u prvom poluvremenu bio los,ali si onda naglo popustio :lol: :lol: :lol:

STRAŠNI ŽELJEZNIČAR!!!
DUPLA TITULA!!!
NIKO NAM NISTA NE MOZE!!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 22 apr 2012, 12:10

Kako smo mi osvajali titule, kad Ivica nije bio u savezu ?

kompleksi su cudo :D
FKŽ !

MarkoDa
Kontakt:

Post Postao/la MarkoDa » 22 apr 2012, 12:13

Ovaj Bozicic, trener Borca stvarno korektan.Cim je dosao na njihovu klupu vidio sam da je neki gospodin,nije seljak kao vecina.Evo cestitao nam na zasluzenoj pobjedi i tituli,kaze da nam je ekipa iskusna i zna sta hoce ;) Ima jos dobri ljudi.Kvesa(Jusuf) standardno po meni najbolji,kako promjesa desnu stranu Borca jao jao jao jao :D
Da,to je odlika velikih ekipa,i kad igras lose pobjeda sama dodje.U srijedu ce to Amar poslozit i 2-0 za mirni nastavak.
A zasto ne bit' obican i voljet male stvari zasto svako mora biti glavni,sta to lijepo ima obraz zakrpljen sa flekom, zasto sa tugom gledam za covjekom?

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 22 apr 2012, 12:13

[youtube][/youtube]
FKŽ !

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 22 apr 2012, 12:16

U koliko sati je utakmica kupa?
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 22 apr 2012, 12:17

slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 22 apr 2012, 12:20

cera1 je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:meni se cini da je bio ofsajd kod naseg gola
" onclick="window.open(this.href);return false;

kakav opsajd ba uštopaj na 1:11 igrač borca 1 metar je pred Adilovićom , ne ovaj do njega nego ovaj na ivici peterca ;)

a za vas sto pričate o sudjenju samo jedno : ŽELJO JE ŠAMPION !!!!!

PS : pa velikim klubovima su sudije vazda pomagale :lol: NABIJAJU SE KOMPLEKSI

ŠAMPIONI OOOOOOOOOOOOOOOO ŠAMPIONI OOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!
slika
nije bas metar, al nije ni offside, lose sam vidio
Za zivot cijeli!

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 22 apr 2012, 12:33

tu i tamo je napisao/la:Sada kad imamo viska bodova :D treba se odluciti kome "pokloniti" bodove, jer ne moze nas niko pobjediti, ja imam dilemu izmedju Slobode i komsinica, mada posto smo strasni mozemo dati bodove i jednim i drugim, a mozemo i sve pobjediti jer prosle godine nas Sloboda pobjedi na Grbavici i izgubimo borbu za titulu, ja im zamjerio. A Olimpic nam osigura jesenju titulu, tako da bi mogli igrati i za njih, pa komsinice staviti na mjesto gdje pripadaju (po igrackom kadru) :D iza Olimpica, naravno ako prethodno Sarajevo ne pobjedi Olimpic na Otoci. Trebaju bodovi i Leotaru i Velezu... ne bih ni pomislio da damo GOSKU i Slaviji na Grbavici, ne mislim nista protiv ova dva kluba vec jednostavno jer igramo na Grbavici.
Zeljo - Siroki zahebano
Siroki- Zeljo zahebano
Ne treba dati boda ni konama, a pogotovo Slobodi...
Ta ista Sloboda je zapela prosle godine na Grbavici i uzela, to je jedan od razloga zasto nismo uzeli titulu... ista ta Sloboda je zapinjala i prije 8-9 godina kad smo se borili za titulu i kad su "svi pustali svojima" (Rudar Ugljevik - Leotaru; Posusje - Sirokom; itd.), a oni su uvijek navaljivali da nas sjebu... tada smo ga zabili u 93. minuti, Hare Alihodzic cini mi se, gol prema sjeveru... zato treba ici maksimalno u tu tekmu pa i po cijenu da ispadnu iz lige... Prije bih pomogao Velezu ako treba ili cak i Leotaru, jer ljudi nisu ckepi i kad smo se ganjali s Borcem oni nisu pustali na nacionalnoj osnovi vec su igrali maksimalno da ih uzmu... Komsijama ne vjerujem da ce trebati za Evropu, jer mislim da Olimpic nece moci ozbiljnije zaprijetiti osim ako ih ne uzmu na Otoci, pa onda im budu potrebni bodovi u derbiju, ali tu mislim objektivno da nemaju sta traziti i da im je bod protiv ovakve nase ekipe premija...
Uglavnom, poznavajuci Amarove stavove i da nece reci da smo prvaci dok postoji matematicka sansa da nas neko stigne, mislim da ce spremati maksimalno ekipu za svaku narednu tekmu dok i matematicki ne osiguramo titulu...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

cera1
Kontakt:

Post Postao/la cera1 » 22 apr 2012, 12:33

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
cera1 je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:meni se cini da je bio ofsajd kod naseg gola
" onclick="window.open(this.href);return false;

kakav opsajd ba uštopaj na 1:11 igrač borca 1 metar je pred Adilovićom , ne ovaj do njega nego ovaj na ivici peterca ;)

a za vas sto pričate o sudjenju samo jedno : ŽELJO JE ŠAMPION !!!!!

PS : pa velikim klubovima su sudije vazda pomagale :lol: NABIJAJU SE KOMPLEKSI

ŠAMPIONI OOOOOOOOOOOOOOOO ŠAMPIONI OOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!
slika
nije bas metar, al nije ni offside, lose sam vidio
malo nazad vrati jos pa ćeš vidjet metar :lol:

MarkoDa
Kontakt:

Post Postao/la MarkoDa » 22 apr 2012, 12:37

Barney Stinson je napisao/la:U koliko sati je utakmica kupa?
Aj tinks da je u 18:30
A zasto ne bit' obican i voljet male stvari zasto svako mora biti glavni,sta to lijepo ima obraz zakrpljen sa flekom, zasto sa tugom gledam za covjekom?

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 22 apr 2012, 12:39

MarkoDa je napisao/la:
ju tink da ima dnevnik na BHT1, a mora se prilagoditi TV-u, tako da oko 5 ili oko 8h

MarkoDa
Kontakt:

Post Postao/la MarkoDa » 22 apr 2012, 12:42

tu i tamo je napisao/la:
MarkoDa je napisao/la:
ju tink da ima dnevnik na BHT1, a mora se prilagoditi TV-u, tako da oko 5 ili oko 8h
18:30 stoji na stranici BHRT i na fkzeljeznicar.com !!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.